Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968623 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şenol güneş in başarıları ile birlikte sen de onun önünde eğileceksin @ozan062   :kop:
O da sonunda kabul edecek yavaş yavaş tabi :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Nisan 2015, 00:01:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şenol güneş in başarıları ile birlikte sen de onun önünde eğileceksin @ozan062   :kop:

Kazandıkça içi ılık ılık olacak öncelikle  :evillol: :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol Güneş falan ismi geçmesin abi olmaz yapamaz bizde. Şampiyon falan yapacağını düşünüyorsanız yanılırsınız.  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

O da sonunda kabul edecek yavaş yavaş tabi :kop: :kop:

hoppalaa yandık vallahi
demekki bi bilic vakasını daha goze alıyorsunuz :kar: ama aldırmam :s18: bi sekilde propagandayla o kapıdan içeri aldırmammm
demek isterdim ama biz kimiz :bawling:

büyük ihtimal sizin dediğiniz olacak ama işte tek temennim bursanın yeni staddan dolayı olusacak butce ve uefaya gitmeleri
biz egerki sampiyon olamaz hatta ikinci olamazsak bizde uefaya giteceğimizden o yol temelli kapanır fakat bu seferde daha beterleri gelebilir o konuda suphelerim var acıkcası
ararız yani sizinki:D

Kazandıkça içi ılık ılık olacak öncelikle  :evillol: :evillol:

yokbe o iş cok zor yüzsüzleşirim,, hayatta sindiremem
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2015, 00:06:36 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı alimm

peki şenol güneş neyi yapamaz..?  seneye gelse biz neyden dert yanarız .?

:-)))
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş falan ismi geçmesin abi olmaz yapamaz bizde. Şampiyon falan yapacağını düşünüyorsanız yanılırsınız.  :bandit:
Getirebileceğimiz ve direk katkı alabileceğimiz hoca sayısı kısıtlı maalesef.

Ben de istiyorum Lucescu ya da Bielsa gibi bir hocamız olsun ama zor ihtimaller bunlar gerçekçi olmak lazım.

Bilic kalacağına Şenol Hoca'yı tercih ederim :)

Çevrimdışı Deniz

Neden boyle dusunuyorsun ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Şenol Güneş yapamaaaaz. En azından ilk sene yapamaz.  :icool: İkinci sene de siz tutmazsınız başarıya açız diye. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

Senol gunesim elinin degdigi adam parladi.su burak yilmazi bile golcu yapti ya helal olsun ne deyim.

Adami dusundukce tek bir olumsuz yanini bulamiyorum.

Vizyonsa vizyon,kariyerse kariyer,basariysa basari,hirssa hirs,deneyimse deneyim..
Ne ararsan var adamda.

Bilicte yukardaki saydiklarimin hemen hemen hicbiri yokken Senol hoca bize çağ atlatacaktir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş yapamaaaaz. En azından ilk sene yapamaz.  :icool: İkinci sene de siz tutmazsınız başarıya açız diye. :kop:
Niye ilk sene yapamasin?bilmedigi takim miyiz?bilmedigi bir lige mi geliyor?

Çevrimdışı Tolga

Nedense Şenol Güneş'in hocalığı hafife alınıyor enteresan :)

Çevrimdışı talha

Niye ilk sene yapamasin?bilmedigi takim miyiz?bilmedigi bir lige mi geliyor?

Üstünde ki baskı inanılmaz olacak.  :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Üstünde ki baskı inanılmaz olacak.  :tabe:
Peki sence senol güneşin uzerindeki baski mi daha inanilmaz olacak yoksa kalirda bilicin mi?kaybettigi ilk derbide sutlanacak olan bilic olur.
Senol gunes her turlu baskiyi kaldirabilir ama bilic kaldiramaz.bu acidan fa senol gunes cok daha önde..

Çevrimdışı Tolga

Peki sence senol güneşin uzerindeki baski mi daha inanilmaz olacak yoksa kalirda bilicin mi?kaybettigi ilk derbide sutlanacak olan bilic olur.
Senol gunes her turlu baskiyi kaldirabilir ama bilic kaldiramaz.bu acidan fa senol gunes cok daha önde..
:claps: :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Guneş , Biliçten 5 Gömlek daha ustun Bir Hoca , Ben Şahsen Beşiktaşın başında görmek isterim kendisini , Tecrubesiyle , Efendiligiyle , Karakteriyle çok yakışır ve Bu takımı çok rahat Şampiyon yapar :iscrewy:
Biliç gibi korkak degil en azından!!
Yahu Allah Aşkına bugüne kadar Hangi Teknik direktör Fb ve Gs bizden daha büyük takım , Onlarla Baş etmemiz çok zor diyebilmiş :alala: Ve bu bir kez değil defalarca soyledi :akuma:
Beşiktaşın tarihini bilmeyen , Büyüklüğünü bilmeyen bu adamın Beşiktaş ın başında ne işi var !! Söyleyince Suçlu oluyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Şenol Güneş baskıyı kaldıramıyor asıl. Bilic'e baskı normaldir. Bence gitmesi de sağlıklı çünkü hem klüp içinde hem de taraftar gözünde artık Bilic'i bitirmişiz.

Ama şunu söylemeden de edemiyorum  çok büyük hayal kırıklığı yaşayailirsiniz dikkatli olun.

Gelirse başarırsa helal olsun. Başaramazsa dilime düşersiniz bak demedi demeyin. :bandit:

Çevrimdışı talha

+ Ulusal adam istemiyorum ben. Ha altyapıyı adam edebilecekse amenna. Ama eğer yabancı adı duyulmamış bizim kriterlerimize göre "yıldız" adamlardan dışında birini getiremeyecekse istemiyorum ben. Ha bu konuda tabiki en büyük sorumluluk yönetimin. Zaten onlarada ayrı bir kılım Önder Özen ile güyaa bazı şeyler değiştireceklerdi yine aynı tas aynı hamam.

Halen daha aklım almıyor biz Talisca'yı niye almadık...

Çevrimdışı Tolga

Şöyle karşılaştırma yapayım kendimce ;

Eğer Bilic kalırsa gelecek sezon kesin şampiyon olamayız derim.

Eğer Şenol Güneş gelirse oluruz ya da olamayız bir yorum yapamam.

Eğer Lucescu gelirse kesin şampiyon oluruz derim.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı talha

Şöyle karşılaştırma yapayım kendimce ;

Eğer Bilic kalırsa gelecek sezon kesin şampiyon olamayız derim.

Eğer Şenol Güneş gelirse oluruz ya da olamayız bir yorum yapamam.

Eğer Lucescu gelirse kesin şampiyon oluruz derim.

Ben de şöyle diyeyim takım için bazı şeyleri değiştirmedikçe kim gelirse gelsin zaten olamayız.

Çevrimdışı Tolga

Ben de şöyle diyeyim takım için bazı şeyleri değiştirmedikçe kim gelirse gelsin zaten olamayız.
Elimizdeki bu kadroya rağmen Lucescu gibi bir hoca olsaydı bu sezon stadımız olmamasına rağmen şampiyon olurduk ama hoca sorunu kadar kalite sorunu da olduğu çok açık tabi.

Çevrimdışı talha

Elimizdeki bu kadroya rağmen Lucescu gibi bir hoca olsaydı bu sezon stadımız olmamasına rağmen şampiyon olurduk ama hoca sorunu kadar kalite sorunu da olduğu çok açık tabi.

Ya bazı şeyleri çok keskin şekilde biliyormuşuz gibi konuşmayalım. Sonuçta 14 puan geriden şampiyonluğu veren adamda Lucescu'dur. (Olayları biliyoruz değinmek istediğim olay farklı)

Çevrimdışı Deniz

Şenol Güneş baskıyı kaldıramıyor asıl. Bilic'e baskı normaldir. Bence gitmesi de sağlıklı çünkü hem klüp içinde hem de taraftar gözünde artık Bilic'i bitirmişiz.

Ama şunu söylemeden de edemiyorum  çok büyük hayal kırıklığı yaşayailirsiniz dikkatli olun.

Gelirse başarırsa helal olsun. Başaramazsa dilime düşersiniz bak demedi demeyin. :bandit:
Alternatiflere bakarak düşünmek lazim.

Oncelikle sunu kabul edelim ki bilicin taraftarlar ve hepsinden onemlisi rakibin gözünde artik imaji maalesef ki "kaybeden adam" .fener derbisinden önce arkadas gurubuyla sohbet ediyoruz adamlar siz bizi yenersiniz ama bilic varken yenemezsiniz diyor.Bunu kendi takimina guvendigi icin degil bilice guvendigi icin diyor.
Takima artik heyecan veremediginin,sampiyonluk kavramini aklinin ucundan bile gecirmediginin ve hepsinden kotusu de bu kulubun buyuklugunu anlayamadiginin farkinda olmamak mumkun degil.

Bilic gitti sayarsak yerine kim gelecek?
Sergen:saatli bomba olur ne zaman patlayacagi belli olmaz ilk 10 hafta elimizde de patlayabilir kendini ispat da edebilir.bu riske girilmez.
Mustafa denizli:adamin lig tvde yorumlarini takip ediyorum hala bizim seneler once biraktigimiz denizliden bir adim oteye gidememiş.bence kesinlikle aradigimiz hoca profiline uymuyor.

Bielsa:gelirse iyi isler yapar ama maliyeti fazla olur ve ligi tanımıyor. İlk senenin heba olma olasiligi yuksek.

Luce:gelmez.

Senol gunes:adamin kariyeri tartışılmaz, deneyimi tartisilmaz,futbola kazandirdiklari tartisilmaz,winner olma ozelligi tartışılmaz.
Ligi taniyor,bizi taniyor.kariyerine super lig şampiyonlukları eklemek isteyecektir.yani hala basariya aç.

Hal boyleyken benim aklima senol hocadan baskasi gelmiyor.gelip de basarili olacak nadir hocalardandir..

Çevrimdışı Tolga

Ya bazı şeyleri çok keskin şekilde biliyormuşuz gibi konuşmayalım. Sonuçta 14 puan geriden şampiyonluğu veren adamda Lucescu'dur. (Olayları biliyoruz değinmek istediğim olay farklı)

Tamam da bu sezon ki Fb ve Gs çok mu iyiler.

Biz şampiyon olamazsak ki olmamız mucize bana göre derbilerdeki performansımızdan dolayıdır.

3 derbiyi alsak bugün bu iş bitmişti çoktan aslında söylemek istediğim de buydu.

Bilic'in de bunda payı büyük.

Aynı Lucescu bir yıl önce de 4 derbiyi alarak eze eze şampiyon yapmıştı bizi.(85 puan toplamıştık)

Bize gelmeden önce de Gs'yi sıradan bir kadrosu olmasına rağmen şampiyon yapmıştı.

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu Gece kimi getirdik acaba  :alala: :alala:
Prandelli gelsin  :kop: :kop: :kop: :kop: