Şenol Güneş baskıyı kaldıramıyor asıl. Bilic'e baskı normaldir. Bence gitmesi de sağlıklı çünkü hem klüp içinde hem de taraftar gözünde artık Bilic'i bitirmişiz.
Ama şunu söylemeden de edemiyorum çok büyük hayal kırıklığı yaşayailirsiniz dikkatli olun.
Gelirse başarırsa helal olsun. Başaramazsa dilime düşersiniz bak demedi demeyin. 
Alternatiflere bakarak düşünmek lazim.
Oncelikle sunu kabul edelim ki bilicin taraftarlar ve hepsinden onemlisi rakibin gözünde artik imaji maalesef ki "kaybeden adam" .fener derbisinden önce arkadas gurubuyla sohbet ediyoruz adamlar siz bizi yenersiniz ama bilic varken yenemezsiniz diyor.Bunu kendi takimina guvendigi icin degil bilice guvendigi icin diyor.
Takima artik heyecan veremediginin,sampiyonluk kavramini aklinin ucundan bile gecirmediginin ve hepsinden kotusu de bu kulubun buyuklugunu anlayamadiginin farkinda olmamak mumkun degil.
Bilic gitti sayarsak yerine kim gelecek?
Sergen:saatli bomba olur ne zaman patlayacagi belli olmaz ilk 10 hafta elimizde de patlayabilir kendini ispat da edebilir.bu riske girilmez.
Mustafa denizli:adamin lig tvde yorumlarini takip ediyorum hala bizim seneler once biraktigimiz denizliden bir adim oteye gidememiş.bence kesinlikle aradigimiz hoca profiline uymuyor.
Bielsa:gelirse iyi isler yapar ama maliyeti fazla olur ve ligi tanımıyor. İlk senenin heba olma olasiligi yuksek.
Luce:gelmez.
Senol gunes:adamin kariyeri tartışılmaz, deneyimi tartisilmaz,futbola kazandirdiklari tartisilmaz,winner olma ozelligi tartışılmaz.
Ligi taniyor,bizi taniyor.kariyerine super lig şampiyonlukları eklemek isteyecektir.yani hala basariya aç.
Hal boyleyken benim aklima senol hocadan baskasi gelmiyor.gelip de basarili olacak nadir hocalardandir..