Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965248 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Fenerin oynadigi oyunu gorunce bilice homurdanmamak elde degil. 1 gol atip ustune yatyatarsan sampiyon olamazsin. Bilic bu takima verecegini vermistir. Sene sonu 3. Oldugumuzda yol verirler artik. Bize tecrubeli kurt gibi bir winnet hoca lazim...loserlara yer yok besiktasta. Derbi kazanamayan adam loserdir. Fikret orman umarim buralari okuyordur.

Fikret Orman okumaz hocam bunları :) ancak umarım yönetimde sizin benim gibi düşünen fazladır.Bilic çok büyük bir looser.Çok öteye gittiğimi düşüneceksiniz belki ama ben bu adamın sosyal hayatında da bu sıkıntıyı yaşadığını düşünüyorum.Neyse konumuz bu değil,Slaven Bilic yerine tecrübeli bir Türk hoca bile bu takıma son 2 yılda en az 1 şampiyonluk getirirdi.Slaven Bilic yanlış proje oldu maalesef.Yönetim bu yanlış proje üzerine güzel adımlar attı ama temelde sıkıntı var.Yeniden yıkmak gerekecek.

Çevrimdışı Togay_1981

Fenerin oynadigi oyunu gorunce bilice homurdanmamak elde degil. 1 gol atip ustune yatyatarsan sampiyon olamazsin. Bilic bu takima verecegini vermistir. Sene sonu 3. Oldugumuzda yol verirler artik. Bize tecrubeli kurt gibi bir winnet hoca lazim...loserlara yer yok besiktasta. Derbi kazanamayan adam loserdir. Fikret orman umarim buralari okuyordur.

Fener'in kadrosu daha iyi olsa da biz bu Rize'ye 9 kişi penaltı olmasa gol atamayacaktık değil mi ?

Bana kalırsa Biliç West Ham , Everton gibi takımlarda çok başarılı olabilir. Her maçı kazanmak zorunda olmayacak. Yapısı itibari ile kaybedeceği önemli maçlardan sonra da eleştirilmeyeceği bir takım kendisi için en uygunu olur.

Fikret Orman konusunda ise herhalde buraları okusa Mustafa Pektemek ve Ersan Gülüm ile sözleşme imzalamazdı diye düşünüyorum :D Stad , sponsorluk konusunda bu kadar başarılı bir başkanın ortalama bir futbol seyircisinin bile görebileceği bu hadiseyi görememesi gerçekten çok ilginç.İşin kötüsü 5 ay sonra yeni stada iyi transfer istediğinde bu taraftar para yok denecek imkanlardan bahsedilecek. Sadece bu iki oyuncuya 3 Milyon Euro verilecek. Akıl tutulması bu olsa gerek...
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2015, 20:53:33 Togay_1981 ]

Çevrimdışı ozan062

fikret orman yada danısmanları buraları okusa coktan dogru yolu bulurlardı arkadaslar
bizimkiler kadar dengeli taraftar yok yani biraz bize sorsalar tabiki fanatik olmayanlara
coktan 3 senede basarı gelirdi hala kafalarındakileri yaptıkları için tabi bide sirket olmadıgımız için uyaranda yok
denetleyende yok sozde kongreye hesap veriyorlar fakat ondada paralı elemanları oy atıp yada ibra edip çıkıp gidiyorlar
yaptıkları bu yani,, onun için gelişme ihtiyacı duyulmuyor ve hep aynı suan guncel bir konu var misal
herif habire konusuyor anladınız siz onu yani nedir bu cahillik nedir bu IQ dusuklugu?? ondan sonra
Türk futbolu neden gelişmiyor :boxin: :akuma:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Takım dediğin 1-0 a yatmaz.2-3 e doğru gider.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

gs yarın puan kaybedecektir.pazartesi liderliği almak şart
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Gs yarın kazanır bence Karabük'te hiç iş yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Necmi

fikret orman yada danısmanları buraları okusa coktan dogru yolu bulurlardı arkadaslar
bizimkiler kadar dengeli taraftar yok yani biraz bize sorsalar tabiki fanatik olmayanlara
coktan 3 senede basarı gelirdi hala kafalarındakileri yaptıkları için tabi bide sirket olmadıgımız için uyaranda yok
denetleyende yok sozde kongreye hesap veriyorlar fakat ondada paralı elemanları oy atıp yada ibra edip çıkıp gidiyorlar
yaptıkları bu yani,, onun için gelişme ihtiyacı duyulmuyor ve hep aynı suan guncel bir konu var misal
herif habire konusuyor anladınız siz onu yani nedir bu cahillik nedir bu IQ dusuklugu?? ondan sonra
Türk futbolu neden gelişmiyor :boxin: :akuma:
emin olun sadece burası değil bütün platformlar yakından takip ediliyor :evillol: bunu yakından biliyorum ve internet üzerinde iletişimde olan Beşiktaşlıları sayısına kadar biliyorlar @ozan062

Çevrimdışı GÖRKEM

"Gençlere galibiyeti sindirme yetisi, mağlubiyetle baş etme olgunluğu ve adalet duygusu kazandırmaya çalışıyorum, futbol oynamayı yardımcılarım da öğretebilir"

Slaven Bilic

Bu sözler her şeyi özetliyor.Sen oyuncuların babası değilsin TEKNİK direktörüsün.
Bu saatten sonra oyunculara destek çıkmamız lazım Bilic'e değil.Sonuçta oynayan onlar 9 hafta boyunca takım desteklenmeli.Bilic'in maça çok etkisi olmadığı için ona yapılacak protestoların takıma olumsuz yansıyacağını düşünmüyorum

:claps: :claps: :claps:

aynen dedigin gibi bu sözler herseyi özetliyor.

resmen Teknik Direktör degil Motivatör oldugunu itiraf ediyor.

Slaven Bilic yanlış proje oldu maalesef.Yönetim bu yanlış proje üzerine güzel adımlar attı ama temelde sıkıntı var.Yeniden yıkmak gerekecek.

:claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Nisan 2015, 11:29:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
emin olun sadece burası değil bütün platformlar yakından takip ediliyor :evillol: bunu yakından biliyorum ve internet üzerinde iletişimde olan Beşiktaşlıları sayısına kadar biliyorlar @ozan062

@Necmi abi  :evillol:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener ligler ertelensin demis
Bence göze alamazlar, en başta licktv izin vermez :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hocam büyük konusmayayim ama Gs-Fb'nin bu saatten sonra iç sahada puan kaybetmesi imkansız gibi bir şey :)

Çevrimdışı Deniz

Hocam büyük konusmayayim ama Gs-Fb'nin bu saatten sonra iç sahada puan kaybetmesi imkansız gibi bir şey :)
Fener bence de kaybetmez hocam ama gs ic sahada fener kadar iyi degil.gs kaybedecektir..

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen sene ki kayseri maçı vardı 90 dakika oynadılar atamadılar 90+ da yediler golü top yuvarlak.

Çevrimiçi Samet Ç

Seneye Şenol hoca gelirse Bursa'dan Josue ve Emre Taşdemir'ide getirmek lazım.  :)

Çevrimdışı ozan062

o zaman abi yeterince iyi ifade edemiyoruz biz kendimizi:)) yani ulasması gereken yere ulasmıyor:))
işte orada ulasamıyorda olabilir ulastırılmıyorda olabilir :evillol:
@Necmi

Çevrimdışı ozan062

Seneye Şenol hoca gelirse Bursa'dan Josue ve Emre Taşdemir'ide getirmek lazım.  :)

koca sezonda büyük takımlara oynadıkları mac haricinde hiçbir maçını takip etmedim bugun actım ikinci yarıya kadar baktım
dedimki bunlar kucuk fener olmuslar:)) işi beklere tasıyıp bitirmek gibi bir oyun planı gordum güzel evet ama işte oyuncular yetersiz kalıyor biyerden sonra
fakat dusundum durdum ama senol hoca zaten gelemez bu bursa seneye yeni stadına gececek butcesi ister istemez buyucek onuniçin bir iki sene daha kalır diye dusunuyorum yani yarım bırakmaz bu işi..

Çevrimdışı cisse557

Fener ligler ertelensin demis
Fenerbahçe'nin bunu çözüm için istediğini düşünmüyorum açıkçası. Liglerin ertelenmesinin hiç bir faydası olmayacağı da apaçık ortada. Böyle olayın yasanmasini istemezlerdi elbet ama sakatlıkların fazla olması nedeniyle bunu da bir fırsata çevirmek istediklerini düşünüyorum. Ama keşke böyle bir şey de yaşanmasaydi orası ayrı konu.

Çevrimdışı Mehmet K

Bu Anadolu takımları Gs ve Fb ye karşı yaptığı hataların yüzde 1 ini yapsa biz şu an en az 5 puan farkla liderdik!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu Anadolu takımları Gs ve Fb ye karşı yaptığı hataların yüzde 1 ini yapsa biz şu an en az 5 puan farkla liderdik!
Yok yookk bize gelince kaplan kesilirler yıllardır böyle :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Biz niye pazartesi oynuyoz maçı ya :akuma: :alala:

Çevrimdışı Deniz

Yemin ediyorum futboldan sogudum.agzimi bozmamak icin kendimi zor tutuyorum.

Erteleyeceksen butun ligi ertele,herkese adil ol.bugun fenerin arabasina sikan yarin x takima sikar madem kimsenin can guvenligi yok herkese adil ol.

Fener 3 sakat verdi diye sadece fenerin macini erteliyor.saldiri falan bahane.amac belli niyet belli.

iyice bu ligden midem bulandi.

Çevrimdışı kyiv

Bugüne kadar olan herşeyi bir kenara bıraktım. Bana bir Allah'ın kulu Beşiktaşın evinde oynaması gereken Bursa ve Galatasaray maçlarını kendi istediği saha olan Konya da oynamasına Galatasaray ve Bursanın karşı çıkmasıyla oynayamamasını ancak Fenerbahçenin eksikleri olduğu şu ortamda Bursa gibi sahasında Feberbahçenin belki de en çok zorlanacağı maçı sırf Fenerbahçe istiyor ertelenmesini anlatamaz.

Tek kelime ile yazıklar olsun....Oldu olacak Fenerbahçenin maduriyetinden ötürü maçlar oynanmadan direkt olarak şampiyon ilan edilsin...

Fikret Orman 1 değil 5 Vodafone Arena yapsa mevcut kadroyu çok çok daha kaliteli oyuncularla, rakipleri eze eze yenecek bir takım kuramadıktan sonra şampiyon yapamaz.Bu yabancı serbestliği olayı ortada iken kaliteli yabancı oyuncular yerine ha babam sakatlanan Mustafa Pektemek vb. ile nasıl şampiyonluğa oynayacağız akıl sır erdiremiyorum. Çok büyük stratejik hata.Şimdi Mustafa Pektemek'e verilen paradan ötürü 1 düşük kalite yabancı oyuncu alarak Fenerbahçenin alacağı çok daha kaliteli yabancıya karşı şampiyonluk mücadelesi vereceğiz.
Hadi takım oyunu oynayabilsek, cesur bir teknik direktörümüz olsa neyse de Beşiktaş'ın büyüklüğünü kaldırabilecek teknik direktörümüz de yok. Nasıl olacak önümüzdeki yıl bilemiyorum.
Stadı yapmakla hiçbirşey bitmeyecek aksine 3 yıldır futbol takımının kazanımları olarak hiç de elle tutulur bir şeye sahip olmadığımız gerçeğiyle yüzleşmiş olacağız.