Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966950 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

bu ne ya Sayfanin tasarimi niye degisti? ne güzel siyah beyazdi bu renk ne böyle.

yine eski haline geri getirilecek mi? @Çağrı @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

bu ne ya Sayfanin tasarimi niye degisti? ne güzel siyah beyazdi bu renk ne böyle.

yine eski haline geri getirilecek mi? @Çağrı @ALI RIZA
@GÖRKEM Mobil tema üzerinde çalışılıyor Düzelecektir...
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2015, 11:34:44 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Rasim

o kadar basit görmüyorum bu isi.

karsi tarafta Fenerbahce ve Galatasaray var. biz son 20 senede 2 Tane sampiyonluk görmüs bir kulübüz. 17 Sampiyonluk Gs ve FB arasinda gecti.

resmen Ücüncü Büyük konumuna düstük ve bundan kurtulmak bu kadar kisa sürecte olmayacak ne yazik ki.

daha bir cok seyin yoluna girmesi lazim. bunun yakin zamanda olmasini beklemek saglikli olmaz. uzun vadeli bir proje lazim bize. yönetim Spor sektörünü uzman ekiplerine birakmadigi sürece cikisa gecemeyiz. ancak GS ve FB beklentilerin cok altinda kalirsa Sampiyon olabiliriz 2009da oldugu gibi.

belki yönetim stat bittikten sonra akillanir demek istiyorum ama öyle bir isik hic vermiyorlar maalesef.

benim bildiğim 3 sampiyonlugumuz var bir tanesini yuttun herhalde :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ozan062

Bilic bu sene 3.olursa yollanır.

Şampiyon veya ikinci olursa seneye kalır.

Şampiyon olursa 2-3 senesi garantidir.

İkinci olursa ve seneye şampiyon yapamazsa yine yollanır.

Bilic'in geleceğiyle ilgili kombinasyonlar böyle olacak muhtemelen

bi haber okudum bak mesela boyle olursa kesidnlikle kalsın derim

Sezon sonu sampiyonluk gelmezse yönetim, Bilic'in üzerine 'sportif direktör' getirecek. Ayrıca yanına da bir Türk antrenör koyacak. Hırvat yardımcılardan biri de gönderilecek.
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı GÖRKEM

oyle deme bizimkiler bir türk ve bir yabancı milli teknik direktore kasetler yollamıs:)))

sanmiyorum. hatta Bilic ile uzun yilli sözlesme bile yapabilirler diye düsünüyorum. sampiyon olsun olmasin.

bilicin tek artisi cok iyi hava yaratmasi. bence sampiyon yaparsa gitmesi daha da önemli olur cünkü seneye bu takimi motive edemez ve dagiliriz.

öyle ya da böyle teknik direktör degismesi lazim ancak bunu yapmak icin daha iyisini getirmek lazim. Senol Günes cok kisa vadeli bir cözüm olur ancak. 

Çevrimdışı GÖRKEM

Çevrimdışı GÖRKEM

benim bildiğim 3 sampiyonlugumuz var bir tanesini yuttun herhalde :akuma:

ne yutmasi. bu yil sonu 95 deki sampiyonluktan bu yana 20 sene bitecek.

ondan bu yana bir 2003 bir de 2009 da sampiyon olduk.

Çevrimdışı GÖRKEM

bi haber okudum bak mesela boyle olursa kesidnlikle kalsın derim

Sezon sonu sampiyonluk gelmezse yönetim, Bilic'in üzerine 'sportif direktör' getirecek. Ayrıca yanına da bir Türk antrenör koyacak. Hırvat yardımcılardan biri de gönderilecek.

iyi bir düsünce ama bakalim Bilic onlarla yapabilecek mi?  pek öyle gözükmüyor. Önder Özen ile yapamadigini gördük.

Çevrimdışı ozan062

iyi bir düsünce ama bakalim Bilic onlarla yapabilecek mi?  pek öyle gözükmüyor. Önder Özen ile yapamadigini gördük.

kisisel egoları katmasalar kurumsal yapıya emanet etseler tabiki ama işte boyle yapmadıkları için uzun vade ben hiçbir zaman dusunmem cnk yoneticilerde uzun yasamaz heleki suanki mevcut yonetimin yolu sampiyonluktan geciyor,,bu sene ve seneyede sampiyonluk olmazsa ordan kiraladıgı kongre uyeleri haricinde hiçbir guc tarafından kazanarak cıkamaz ama işte oradada para konusuyor...

artı bizimkileri basket arenada kurtaramaz biz muteahhit baskandan cok hakiki baskan istiyoruz diye yururum ben acıkcası:)) evet yatırım lazım altyapıyı hazırlamak lazım ama  egerki olmuyorsa bari futbola yatırım yapmalyalım her halukarda nasılsa 3cüyüz  bari oraya  paralar gitmesin umutlar pompalanmasın:) konudan konuya atladım doluyum cnk:) aksam fb macı var vallahi kaybedebilirler onun için bide onlar kaybedip yarın biz puan bırakırsak bana kimse bilici savunmasın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2015, 11:54:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ilginc o zaman ben geçeyim basa hiç parada almam ve sizlerden yarıdm alarak sezonu bitiririm hem fazladan oyuncuda alırız bana verilmeyen maas ile:))
yahu jenerasyon diyorsunda gecende yazdım adamlar kadrolarını değiştirecekler ve her değiştirdikleri senede sampiyon olmuslar
bizim oturmus kadromuzvarmıs gibi laflar eskidi artık bizimkiler kabiliyetsiz oldugundan dolayı otursa nolur kaybetmeyi seviyorlar hala..

Teknik Direktör farketmeyecek dedim :)

Az çok anlattım bence demek istediğimi. Konuşulan isimlerden hangisi gelirse gelsin yapacaktır diyorum Sergen ve Ozan hariç tabi ki :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Teknik Direktör farketmeyecek dedim :)

Az çok anlattım bence demek istediğimi. Konuşulan isimlerden hangisi gelirse gelsin yapacaktır diyorum Sergen ve Ozan hariç tabi ki :)
ama cok iyi :guitar: calarım  :evillol: :icool:

Çevrimdışı Türkay

besiktasjkofficial

Futbolcularımızdan Mustafa, Tolgay ve Atiba takımla çalışmaya başladı. #Beşiktaş #BJK

Tolgay iyileşmiş  :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2015, 12:21:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Mesele iyi bir Teknik Direktör olmak için iletişim kurmak ve belli bir sistemi oynatmaksa başvuruyu nerden yapıyoruz? Biliç'in yaptığını hayli hayli yapabilirim. Hatta korner ve frikik çalışması yaptırabilir, formsuz Sosa ve Olcay'ı anında kenara çekebilir, yürüyen Demba ba'yı oyundan alabilir, futbolcuların arasındaki mesafeyi daraltabilir, topsuz alanda hareketsiz kalanlara fırça atabilir, pas oyununu oynatmayı öğretebilirim.
Seneye ben geleceğim ve dertler bitecek beyler rahat olun. Prödl tarzı içi geçmişleri de takımdan uzak tutacağım.

Çevrimdışı Tolga

:bandit:

Fotoğraf eski ve haber de tam bir sallamasyon  :icool:

5 m euroyu bu yönetim hiçbir hocaya vermez :)

Şunu da ekleyeyim Lucescu S.Donetsk'ten bu sefer sahiden ayrılacak gibi ama nereye gider bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

:bandit:

Fotoğraf eski ve haber de tam bir sallamasyon  :icool:

5 m euroyu bu yönetim hiçbir hocaya vermez :)

Şunu da ekleyeyim Lucescu S.Donetsk'ten bu sefer sahiden ayrılacak gibi ama nereye gider bilemiyorum.

Çevrimdışı Tolga

(Küfür Yasak)₆ yer alan "5 Milyon Euro'ya Tamam Dedi" başlıklı asılsız haberle ilgili açıklamamızdır:

Beşiktaşımızın şampiyonluk yolunda önemli bir dönemece girdiği bu dönemde, basın-yayın organlarındaki maksatlı yayınlara bir yenisi daha eklendi.

(Küfür Yasak)₆ bugün yer alan, Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'in gözden çıkarıldığı ve önümüzdeki sezon için Mircea Lucescu ile pazarlık yapıldığı iddiası tüm unsurlarıyla birlikte asılsızdır.

Daha önce de birçok kez tekrarladığımız gibi, son 9 haftada tek hedefimiz şampiyonluğa ulaşmaktır.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic ile 1 yıl daha sözleşmemiz bulunduğunu belirtir, ne futbolcu transferi ne de teknik direktör değişikliği gibi bir konunun gündemimizde olmadığını tekrardan hatırlatırız.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

Haber Kaynağı: bjk.com.tr[/b]
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2015, 15:03:48 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

"Gençlere galibiyeti sindirme yetisi, mağlubiyetle baş etme olgunluğu ve adalet duygusu kazandırmaya çalışıyorum, futbol oynamayı yardımcılarım da öğretebilir"

Slaven Bilic

Bu sözler her şeyi özetliyor.Sen oyuncuların babası değilsin TEKNİK direktörüsün.
Bu saatten sonra oyunculara destek çıkmamız lazım Bilic'e değil.Sonuçta oynayan onlar 9 hafta boyunca takım desteklenmeli.Bilic'in maça çok etkisi olmadığı için ona yapılacak protestoların takıma olumsuz yansıyacağını düşünmüyorum

Çevrimdışı atalay

Yönetim ne yapsın ne etsin sezon sonu sözleşmesi biten şu adamlardan ikisini alsın.
Beto
Neto
Romero
Cristopher Samba
Carlos Zambrano
Vitali Denisov
Marcel Jansen
Maxi
Jonathan
De Jong
Aquilani
Mbia
Mavuba
Toulalan
Flamini
Mulumbu
Danny
Ayew

Kardeşim burası vergi cenneti birinden birini ayart artık.

Çevrimdışı talha

"Gençlere galibiyeti sindirme yetisi, mağlubiyetle baş etme olgunluğu ve adalet duygusu kazandırmaya çalışıyorum, futbol oynamayı yardımcılarım da öğretebilir"

Slaven Bilic

Bu sözler her şeyi özetliyor.Sen oyuncuların babası değilsin TEKNİK direktörüsün.
Bu saatten sonra oyunculara destek çıkmamız lazım Bilic'e değil.Sonuçta oynayan onlar 9 hafta boyunca takım desteklenmeli.Bilic'in maça çok etkisi olmadığı için ona yapılacak protestoların takıma olumsuz yansıyacağını düşünmüyorum

Bu nasıl bir mantıktır bu ne demektir ya. Tama çıkın hadi Ahmet Kandemir'e yapıldığı gibi 9 maç boyunca bilic istifa diye bağırın. Sonra şampiyon olamayınca adama kesmeyin bileti olur mu? Tabi şampiyon olunca da takım oluyordur.  :ebebe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serkan P.

Mobil ne zaman duzelecek ya mesaj yazamiyoruz  :alala: @Altuğ

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar ileti düzenlemeyi tekrar aktif ettim ama bunun sakıncaları da var o yüzden herhangi bir küfür hakareti gördüğünüz anda Moderatöre rapor et butonunu kullanarak bize bildirin bildirim yapıldıktan sonra mesaj değişse bile bize orijinal hali gelir. Müdahale edebilmemiz için gerekli. Bildirim yapılmadan değişen bir mesajda müdahale şansımız yok

Çevrimdışı Altuğ

Mobil ne zaman duzelecek ya mesaj yazamiyoruz  :alala: @Altuğ

@Serkan P.  Mobil tema şuan aktif mesaj yazabilirsiniz eski temaya geçiş yaptık bu gece renk düzenlenmesi yapılacaktır.

Çevrimdışı Serkan P.

@Serkan P.  Mobil tema şuan aktif mesaj yazabilirsiniz eski temaya geçiş yaptık bu gece renk düzenlenmesi yapılacaktır.
Siyah beyaz degilmi? Birde full surumden mobil surume gecis butonu eklermisiniz? Surekli gecmisi silmek zorunda kaliyorum..

Çevrimdışı altan0348

Fenerin oynadigi oyunu gorunce bilice homurdanmamak elde degil. 1 gol atip ustune yatyatarsan sampiyon olamazsin. Bilic bu takima verecegini vermistir. Sene sonu 3. Oldugumuzda yol verirler artik. Bize tecrubeli kurt gibi bir winnet hoca lazim...loserlara yer yok besiktasta. Derbi kazanamayan adam loserdir. Fikret orman umarim buralari okuyordur.