Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965890 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2015, 01:07:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sergenden şimdi Beşiktaşa hoca olmaz ama iyi hoca olacak potansiyeli var.3-4 sene sonra anca olur şu an oldukça yetersiz özellikle tecrübesizlik çok fazla @ALI RIZA efendi

Hala mı devam ediyorsunuz ben en  son öğlen yemeği yemiştim başladığınızda  :kop:

Mahut ile Isner'in Wimbledon maçına benzeyecek bu gidişle  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Hala mı devam ediyorsunuz ben en  son öğlen yemeği yemiştim başladığınızda  :kop:

Mahut ile Isner'in Wimbledon maçına benzeyecek bu gidişle  :kop:
Adam bilic in fan boyu olmuş sing yapıp paylaşacak yakında  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Sergenden şimdi Beşiktaşa hoca olmaz ama iyi hoca olacak potansiyeli var.3-4 sene sonra anca olur şu an oldukça yetersiz özellikle tecrübesizlik çok fazla @ALI RIZA efendi
Ha şöyle yola gel @Deniz efendi  :steamed: :steamed:
5 sene sonra gel sergeni düşünürüz o zaman futbuldan kopmasa tv yıldızı olmasa  :bandit:  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

5 sene sonra gel sergeni düşünürüz o zaman futbuldan kopmasa tv yıldızı olmasa  :bandit:  :bandit: :bandit:
Ben zaten bunu yukarda da yazmıştım ama mesajların yarısını okuyup yarısını okumadığın için atlamışsın @ALI RIZA efendi  :steamed: :steamed:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

biliç biyere gitmez yazın bi kenara şampiyon olamazsakta gitmez başkan kaldığı sürece oda kalır tabi çok kötü bi beşiktaş olursa ayrı şampiyonluk gelirse 3 yılı garanti biliçin beşiktaşta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben zaten bunu yukarda da yazmıştım ama mesajların yarısını okuyup yarısını okumadığın için atlamışsın @ALI RIZA efendi  :steamed: :steamed:
Okumuyor diyor birde  :alala: Senin yazıları okuya okuya bir hal oldum
Bilic düşmanı seni..!
Genç denizli Yaşlı Luce sempatizanı... Sergen de cabası seneye takımın başına getirdin  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2015, 02:21:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizde 3 takım yarışıyor diye efsane sezon deniyor de bir Fransa'ya bakın ortalık yangın yeri  :D

Paris St Germain   59

Lyon 58

Marsilya 57

Monaco 54

Saint Etienne 53
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

bilic seneye de her halükarda kalmalı(nokta)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Nisan 2015, 02:26:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Teknik Direktör çok önemli faktör yalnız şu var.

Bir takım şampiyon olacaksa bunu zaten gösteriyor. Beşiktaş seney yüzde 90 şampiyon olacak başında kim olursa olsun.

Gerek stad açılışı gerek oyuncuların gelişimi gerek bütçenin rahatlaması bir sürü faktör var. Önemli olan kulüp buna hazır değilken şampiyon yapan teknik direktörler.

O yüzden Bilic kalsın kalmasın bu takım seneye şampiyon olacaktır. Ondan sonraki 4 senede de 2 kez daha olacaktır. Yani 6 yılda 3 şampiyonluk bekliyorum.

Çünkü bu jenerasyon var ve kulüp bu havayı yakalayacak seneye stad ile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Bir takım şampiyon olacaksa bunu zaten gösteriyor. Beşiktaş seney yüzde 90 şampiyon olacak başında kim olursa olsun.

Gerek stad açılışı gerek oyuncuların gelişimi gerek bütçenin rahatlaması bir sürü faktör var. Önemli olan kulüp buna hazır değilken şampiyon yapan teknik direktörler.

O yüzden Bilic kalsın kalmasın bu takım seneye şampiyon olacaktır. Ondan sonraki 4 senede de 2 kez daha olacaktır. Yani 6 yılda 3 şampiyonluk bekliyorum.

o kadar basit görmüyorum bu isi.

karsi tarafta Fenerbahce ve Galatasaray var. biz son 20 senede 2 Tane sampiyonluk görmüs bir kulübüz. 17 Sampiyonluk Gs ve FB arasinda gecti.

resmen Ücüncü Büyük konumuna düstük ve bundan kurtulmak bu kadar kisa sürecte olmayacak ne yazik ki.

daha bir cok seyin yoluna girmesi lazim. bunun yakin zamanda olmasini beklemek saglikli olmaz. uzun vadeli bir proje lazim bize. yönetim Spor sektörünü uzman ekiplerine birakmadigi sürece cikisa gecemeyiz. ancak GS ve FB beklentilerin cok altinda kalirsa Sampiyon olabiliriz 2009da oldugu gibi.

belki yönetim stat bittikten sonra akillanir demek istiyorum ama öyle bir isik hic vermiyorlar maalesef.

Çevrimdışı Tolga

Bizde 3 takım yarışıyor diye efsane sezon deniyor de bir Fransa'ya bakın ortalık yangın yeri  :D

Paris St Germain   59

Lyon 58

Marsilya 57

Monaco 54

Saint Etienne 53

Aboo şuraya bak :ebebe:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bu sezon olursak seneye de olma ihtimalimiz yüksek ama bu sezon olamazsak gelecek sezon da şampiyon olabileceğimizi sanmıyorum.

Camianın havaya girmesi açısından bu sezon ipi göğüslemeliyiz. :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilic seneye kesinlikle Takimin basinda olacak.

Yönetim Transferi ona göre yapti ve yapiyor. baska Teknik Direktörler ciddi bir kadro degisimi isteyebilirler. ayrica yönetimin Takima sampiyonluk konsunda baski yapmadigini düsünüyorum. ne de olsa bütce az. imkanlarimizin düsük oldugunu biliyorlar. olursa olur havasindalar ama bunu disari yansitmamaya calisiyorlar.

ikili oynuyorlar. taraftara sampiyonluk sözü verip Takima sampiyonlugun önemini hissettirmiyorlar. böylece taraftarlari aptal yerine koyuyorlar.

agir bir yazi oldu ama gerekli oldugunu düsünüyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız bizim seneye kesin şampiyon oluruz dememizle seneye şampiyon olma ihtimalimiz kaderimize göre biraz az ihtimalde kalıyo :evillol:
Allah korusun tabi :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Toki arenadaki maca 3 puan onde cikmaktansa 1-2 puan geride cikmayi tercih ederim.3 puan onde cikarsak bilic malum futbolunu oynatacak ve cok buyuk ihtimalle yenilecek.ama yenmek zorunda olarak cikardak su gs yi kesin yeneriz bundan eminim.

Çevrimdışı atalay

Çok Enteresan

2002-2003 | Beşiktaş-Galatasaray | 25 Mayıs | Beşiktaş Şampiyon.
6 yıl sonra

2008-2009 | Beşiktaş-Galatasaray | 24 Mayıs | Beşiktaş Şampiyon.
6 yıl sonra

2014-2015 | Galatasaray-Beşiktaş | 24 Mayıs |    :ishock:

Çevrimdışı Tolga

Çok Enteresan

6 yıl sonra

6 yıl sonra

Bu sefer deplasmanda olan biziz ama :icool:

Çevrimdışı mellfred

Toki arenadaki maca 3 puan onde cikmaktansa 1-2 puan geride cikmayi tercih ederim.3 puan onde cikarsak bilic malum futbolunu oynatacak ve cok buyuk ihtimalle yenilecek.ama yenmek zorunda olarak cikardak su gs yi kesin yeneriz bundan eminim.
tamamen katılıyorum. kazanmak zorunda olan biz olmalıyız

Çevrimdışı Türkay

Çok Enteresan

6 yıl sonra

6 yıl sonra

Bunu yazmaya geliyordum  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ozan062

ilginc o zaman ben geçeyim basa hiç parada almam ve sizlerden yarıdm alarak sezonu bitiririm hem fazladan oyuncuda alırız bana verilmeyen maas ile:))
yahu jenerasyon diyorsunda gecende yazdım adamlar kadrolarını değiştirecekler ve her değiştirdikleri senede sampiyon olmuslar
bizim oturmus kadromuzvarmıs gibi laflar eskidi artık bizimkiler kabiliyetsiz oldugundan dolayı otursa nolur kaybetmeyi seviyorlar hala..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Bilic seneye kesinlikle Takimin basinda olacak.

Yönetim Transferi ona göre yapti ve yapiyor. baska Teknik Direktörler ciddi bir kadro degisimi isteyebilirler. ayrica yönetimin Takima sampiyonluk konsunda baski yapmadigini düsünüyorum. ne de olsa bütce az. imkanlarimizin düsük oldugunu biliyorlar. olursa olur havasindalar ama bunu disari yansitmamaya calisiyorlar.

ikili oynuyorlar. taraftara sampiyonluk sözü verip Takima sampiyonlugun önemini hissettirmiyorlar. böylece taraftarlari aptal yerine koyuyorlar.

agir bir yazi oldu ama gerekli oldugunu düsünüyorum.

oyle deme bizimkiler bir türk ve bir yabancı milli teknik direktore kasetler yollamıs:)))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic bu sene 3.olursa yollanır.

Şampiyon veya ikinci olursa seneye kalır.

Şampiyon olursa 2-3 senesi garantidir.

İkinci olursa ve seneye şampiyon yapamazsa yine yollanır.

Bilic'in geleceğiyle ilgili kombinasyonlar böyle olacak muhtemelen