Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967761 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

yalniz bunu da söylemek gerekiyor. elindeki oyuncularin cogunda Winner Ruhunun eseri olmamasi ve kalitelerinin düsük olmasi Bilic'in islerini zorlastiriyor. ancak sonucta bu Kadroyu kuran bu oyunculari isteyen kendisi.

kisacasi ne Bilic Besiktas'in Teknik Direktörü olacak seviyede. ne de Kadro Besiktas'in Kadrosu olabilecek seviyede.

Çevrimdışı Tolga

yalniz bunu da söylemek gerekiyor. elindeki oyuncularin cogunda Winner Ruhunun eseri olmamasi ve kalitelerinin düsük olmasi Bilic'in islerini zorlastiriyor. ancak sonucta bu Kadroyu kuran bu oyunculari isteyen kendisi.

kisacasi ne Bilic Besiktas'in Teknik Direktörü olacak seviyede. ne de Kadro Besiktas'in Kadrosu olabilecek seviyede.
:claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

KL   Cenk Gönen  winner değil
2   Türkiye   DF   Serdar Kurtuluş winner değil
3   Türkiye   DF   İsmail Köybaşı  loser
4   İsveç   DF   Alexander Milošević winner değil
5   Arjantin   OS   José Sosa winner
6   Çek Cumhuriyeti   DF   Tomáš Sivok winner
7   Türkiye   OS   Gökhan Töre winner
8   Avusturya   OS   Veli Kavlak winner değil
9   Senegal   FV   Demba Ba winner
10   Türkiye   OS   Olcay Şahan winner değil
11   Türkiye   FV   Mustafa Pektemek loser
13   Kanada   DF   Atiba Hutchinson winner değil
15   Türkiye   OS   Oğuzhan Özyakup winner değil
No.      Pozisyon   Oyuncu
18   Almanya   OS   Tolgay Arslan winner
19   Kolombiya   DF   Pedro Franco winner değil
20   Türkiye   OS   Necip Uysal winner değil
21   Türkiye   OS   Kerim Koyunlu winner değil
22   Türkiye   DF   Ersan Gülüm winner değil
23   Türkiye   FV   Cenk Tosun winner
25   Türkiye   OS   Uğur Boral loser
27   Türkiye   KL   Günay Güvenç winner değil
29   Türkiye   KL   Tolga Zengin (kaptan) winner değil
31   Brezilya   DF   Ramon Motta winner değil
33   Türkiye   DF   Atınç Nukan winner değil
44   Gana   DF   Daniel Opare winner değil

Slaven bilic:Kesinlikle bir winner değil
Kadrodan sadece 6 tane winner ya da winner olma potansiyeli olan oyuncu çıkıyorsa büyük sıkıntı var demektir.bu sayının en azından 10 kişi olması lazım.10 tane kazanmayı bilen,kaybetmeyi kabullenemeyen adam olacak ki rotasyonda da takım ayakta duracak
[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2015, 17:31:36 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı uğur07

Simdi bilcte bi sorun oldugu kesinde. Oyuncularda da olabilir. Son fener maci emenike olayi. Ondan once veli atiba. Ondan once gs da dany olayi. Ondan once necip atildi. Arada olcay tore eksikli fener maci. 3.3 luk macta burak penalti. 2 1 lik macta melo seyircinin sahaya girmesi. Normal mi bilmiyorum

Çevrimdışı ALI RIZA

KL   Cenk Gönen  winner değil
2   Türkiye   DF   Serdar Kurtuluş winner değil
3   Türkiye   DF   İsmail Köybaşı  loser
4   İsveç   DF   Alexander Milošević winner değil
5   Arjantin   OS   José Sosa winner
8   Avusturya   OS   Veli Kavlak winner değil
10   Türkiye   OS   Olcay Şahan winner değil
11   Türkiye   FV   Mustafa Pektemek loser
13   Kanada   DF   Atiba Hutchinson winner değil
15   Türkiye   OS   Oğuzhan Özyakup winner değil
No.      Pozisyon   Oyuncu
19   Kolombiya   DF   Pedro Franco winner değil
20   Türkiye   OS   Necip Uysal winner değil
21   Türkiye   OS   Kerim Koyunlu winner değil
22   Türkiye   DF   Ersan Gülüm winner değil
23   Türkiye   FV   Cenk Tosun winner
25   Türkiye   OS   Uğur Boral loser
27   Türkiye   KL   Günay Güvenç winner değil
29   Türkiye   KL   Tolga Zengin (kaptan) winner değil
31   Brezilya   DF   Ramon Motta winner değil
33   Türkiye   DF   Atınç Nukan winner değil

Slaven bilic:Kesinlikle bir winner değil
Kadrodan sadece 6 tane winner ya da winner olma potansiyeli olan oyuncu çıkıyorsa büyük sıkıntı var demektir.bu sayının en azından 10 kişi olması lazım.10 tane kazanmayı bilen,kaybetmeyi kabullenemeyen adam olacak ki rotasyonda da takım ayakta duracak
Winner minner bilmem para yok oyuncu alasın...! Hala winner derdindesin...! Aldıklarımız bunlar UEFA dan dolayı belli miktara çıkamıyoruz
STat yapıyoruz Stat...!
Sen antrenör ol bakalım ne kadar winner yaratacaksın ?

Tutturmuşsunuz bilic türküsü gidiyorsunuz...! En ideal kadro ile çıkıyor sahaya sakatlıklar yorgunluklarda cabası..:!

Çevrimdışı atalay

Teknik Direktör Adaylarım |

KURBAN BERDYEV
ERNESTO VALVERDE 
OLEG KONONOV
HERVE RENARD
SPALETTİ

...ve tabi ki MİRCEA LUCESCU
"Gerçekçi ol,imkansızı iste"dersek
Lucien Favre |

Daha çok da onlar imkansızın da üzerinde.Herhangi bir oyun geleneğimiz olmadığı için adaylarım birbirine hiç benzemiyor lakin hepsi rasyonalist ve analitik,ampirik düşünen adamlar 5 hafta da çözerler işi. :tabe: (öyle umuyorum  :ok:)

-Ben Bilic'in oyun modelini beğeniyorum;kafasında ki savunma ve orta saha oyuncularına uygun bir bütçe sağlanırsa çok daha iyi şeyler başarır.Bu yılki Beşiktaş'ta zorluklara rağmen başarılı fakat hayal gücü yok Bilic'in.Esnekliği olmayan bir Teknik adamın uzun vadede başarılı olması imkansız.Esneklik sonradan edinilecek bir şey o yüzden bu giderilemez bir sorun değil.Tabii birazda problem çözebilme becerisi düşük bir oyuncu grubuna sahip olduğumuz için Bilic'in hamleleri eleştiri alıyor.Tabii,bunu biz Bilic ile bir kez futbol üzerine konuşmadan Eren Şafak ve Edin Terzic'in raporlarını okumadan ya da taktik antrenmanını izlemeden  kesin konuşamayız belki lakin;1,5 yılı aşkın bir zamanda Arsenal'den Balıkserspor'a;Liverpool'dan Sivasspor'a kadar tüm maçlarda tutucu ve oyun tahayyülü kısıtlı bir Bilic izlediğimiz gerçeği de var.
Acaba elinde bir kaç tane winner oyuncu olsaydı mesela derbilerde savunma da bir lider,orta saha da oyunu tutacak,nerede nasıl oynaması gerektiğini bilen biri,takımın kadro yapısı çok yönlü olsaydı bize bu sene çok daha fazlasını gösterebilir miydi?Bence yapardı.
Birde insanların fikirleri önemli tabii de Sergen nedir ya!
9.haftada Acun ile beraber yeni projelerde görmek ya da aptalca bir reklam/dizi için zoru görünce topuklama ihtimali bir hayli fazla,hepsinden önemlisi büyük kulüp ve büyük egoları yönetip yönetemeyeceği meçhul birinden bahsediyoruz.(İşin medya,taraftar kanadını söylemiyorum bile)

Çevrimdışı Deniz

Winner minner bilmem para yok oyuncu alasın...! Hala winner derdindesin...! Aldıklarımız bunlar UEFA dan dolayı belli miktara çıkamıyoruz
STat yapıyoruz Stat...!
Sen antrenör ol bakalım ne kadar winner yaratacaksın ?

Tutturmuşsunuz bilic türküsü gidiyorsunuz...! En ideal kadro ile çıkıyor sahaya sakatlıklar yorgunluklarda cabası..:!
Tutturmuşsun bilici savunma türküsü gidiyorsun.Para yokmuş..!Ne parasından bahsediyorsun biz budan çok daha mütevazi kadroyla şampiyon olduk.Bırakın bu edebiyatı artık.

Winner oyuncu çok para gerektiren oyuncu demek değildir.Senin mustafa pektemeğe verdiğin parayla en kral winner oyuncuyu alırsın.Winnerlık para değil ruhtur,oyuncunun kaybetmeye tahamülü olmamasıdır.Her oyuncuda kazanma arzusu vardır ama bunu ortaya çıkartmak gerekir. bunun da başı td den geçiyor.Sen winner olursan oyuncuların içindeki bu duyguyu da ortaya çıkartırsın yok sen winner değilsen,maça 1 puan almaya çıkıyorsan sonra gol bile atamadan bütün maçlarında kaybettin mi bahane üretmeyeceksin!

Paradox kurmaya gerek yok ne yaparsan yap derbilerde tek bir gol dahi atamayan,geriye yaslanarak 1 puan almaya çıkan ve hiç çekinmeden bir de bunu maç sonunda itiraf eden bilici aklayamazsın.Herkes neyin ne olduğunu görüyor..!

Bilici ben de çok savundum ve önümüzdeki maçlarda sonuna kadar da destek verecem ama asla fan boyu olmam.Beşiktaşın büyüklüğünün farkında olur,şu takıma doğru düzgün top oynatır ya da gider o kadar.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 17:56:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çagrı kardeşim benim sana bir sorum olacak. Şenol Güneş ve Bilici oyuncu transferi konusunda karşılaştırısan , kimin istedikleri yönetim tarafından onaylanır ve ya kim bize daha çok yıldız tecrübeli oyuncu getirir.

Benim Sıkıntım ise, hala yönetimin 3 yılında da ya tutarsa transferleri yapacaksak Bilic veya Şenol G. önce yönetim gitse de uygundur benim için.

İkisinin de pek geçerliliği olacağını sanmıyorum transferde.

Bilic sabıkalı olduğu için artık zaten istediği oyuncuyu almıyorlar devre arasında gördük.

Şenol Güneş biraz daha ılıman olur Çebi ile iyi anlaşırlar ama o da oyuncuya karşı çok değişik bir adam.

Ya bayılıyor oyuncu baba gibi seviyor ve çok gelişiyor elinde ya da direk kadro dışı kalıyor.

Bizim çocuklar söz dinlediği için Şenol Güneş hepsini kontrol edebilir bence. Tek sorun yıldız gelince egolar ne olacak. Oyuncunun karakterini çok doğru seçmemiz gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 17:58:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Tutturmuşsun bilici savunma türküsü gidiyorsun.Para yokmuş..!Ne parasından bahsediyorsun biz budan çok daha mütevazi kadroyla şampiyon olduk.Bırakın bu edebiyatı artık.

Winner oyuncu çok para gerektiren oyuncu demek değildir.Senin mustafa pektemeğe verdiğin parayla en kral winner oyuncuyu alırsın.Winnerlık para değil ruhtur,oyuncunun kaybetmeye tahamülü olmamasıdır.Her oyuncuda kazanma arzusu vardır ama bunu ortaya çıkartmak gerekir. bunun da başı td den geçiyor.Sen winner olursan oyuncuların içindeki bu duyguyu da ortaya çıkartırsın yok sen winner değilsen,maça 1 puan almaya çıkıyorsan sonra gol bile atamadan bütün maçlarında kaybettin mi bahane üretmeyeceksin!

Paradox kurmaya gerek yok ne yaparsan yap derbilerde tek bir gol dahi atamayan,geriye yaslanarak 1 puan almaya çıkan ve hiç çekinmeden bir de bunu maç sonunda itiraf eden bilici aklayamazsın.Herkes neyin ne olduğunu görüyor..!

Bilici ben de çok savundum ve önümüzdeki maçlarda sonuna kadar da destek verecem ama asla fan boyu olmam.Beşiktaşın büyüklüğünün farkında olur,şu takıma doğru düzgün top oynatır ya da gider o kadar.

İstikarar önem vermemek sizin gibilerden çıkar...!
Zamanında Mütevazi dediğin kadroya bak kimler ne kadar almış...! O zaman hesabını çıkar şimdiki ile kıyasla...!
Pektemek imza atmadan kural neydi ? yabancı kısıtlaması şimdi ne ? yabancı serbestliği...! 3 kulvarda ilerliyorsun 3 forvet şart...! sakatlıklar vs göz önüne alacaksın
Kazanma olgusu TD engelliyor acaba ? 2 ay sakat Cenk oynatmaması 3 ay sakat olan Mustafayı oynatmaması kazanma olgusunu engelliyor acaba ? Neden bahsediyorsun...!
Oynattıgı oyunculara bak oguzhan resmen toptan kaçıyor...! Kerim Frei Kendine oynuyor...! Bunlara verdikleri fırsatı değerlendirmesi lazım...!
Yoklukta Necip kanat ve defans oynadı...! TD sucu mu acaba yönetim oyuncu almaması mı aldıkları sakatlanması mı ?
Sana göre Derbi kazanmak Dünyanın en büyük Lütfu...! Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin 1 puan alacaksın...
1 puan lider gerisindeyiz 1 puan alsaydık liderle aynı puanda idik...!
Beşiktaşın büyüklüğünün farkında top oynatıyor bu genç takımla statsız 50 bin km yol yapıp her macı farklı hava koşullarında oynayacak lider 1 puanında kalacaksın...!
Evinde oynayan haftada 1 maç yapan takımların önünde liderin de 1 puan gerisindesin BAŞARISIZ olarak lanse ediyorsun... 1 derbi alsak bıdı bıdı etmez artık katımı kötülemekten kurtulursunuz...!

Çevrimdışı ozan062

Çok var aslında sizin gibi düşünen de Sivas'ın Bursa'yı 4lük yaptığı gün Şenol Güneş'i eleştirdim diye mesajım silinmişti  :evillol:

Boş yere Bilic tartışıyorsunuz ne olursa olsun önümüzdeki sezon da takımın başında olacak Bilic

ne olursa olsun olurmu canım
birseyler gostermeli yahu sunu dusun en basiti
iki senelik bir türkiyede zor olan bi zaman diliminde hiçbir katıldıgın dalda kupa almıyorsun
ve finale kalmadan eleniyorsun.. ama sabır zaten iki seneyle sende denenmiş sen hala birsey veremediysen
kapı orada kim olursa olsun maalesef duzen bu ki bende bu kafadayım..oyle olmalı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

iki senelik bir türkiyede zor olan bi zaman diliminde hiçbir katıldıgın dalda kupa almıyorsun
ve finale kalmadan eleniyorsun.. ama sabır zaten iki seneyle sende denenmiş sen hala birsey veremediysen
kapı orada kim olursa olsun maalesef duzen bu ki bende bu kafadayım..oyle olmalı

yani bu istisnayı bilic üzerinde harcamayalım diyorum cnk bir elle tutulur yanı varsa 3 tanede eksisi var
bu sebeble ben sabrı bilicde bittiğini dusunuyorum gerekte duymuyorum devamı için :ok:

Çevrimdışı ozan062

Ne Senol ne Sergen ne Denizli hele ki Denizli allah korusun. Bana ulusal adamla gelmeyin. Bilici gondereceksek daha farkli adamlar.lazin. Uluslararasi anlamda piyasadan anlayan adam lazim

özelliklede yabancı sınırlaması kuralı kalkmısken

Çevrimdışı ozan062

cok begendim bu yorumu aynen oyle
işte sen aslında sezon basında ortasında sonunda ve busezon basında bize bunu anlatabilirdin bana yetersiz kadro su bu diye hafiften arada arada memnun olmadıgını sıkıstırsan
ozellikle mac sonlarında fakat tersini yaptın kolladın surekli işte o zamanda kendi sonunu getirdi cnk ben yaptım ben ettim ben bulduma geldi iş..

Çevrimdışı Taarin

Vodafone Arena'yla birlikte eze eze şampiyon olamazsa bak şampiyon olamazsa değil eze eze olamazsa hemen kovulsun.Ama her maçı deplasmanda oynayıp,Fb'den 15 maç fazla oynayıp 1-2 puanla şampiyonluğu kaçırdı diye gönderilmez Bilic.

Çevrimdışı Deniz

Pektemek imza atmadan kural neydi ? yabancı kısıtlaması şimdi ne ? yabancı serbestliği...! 3 kulvarda ilerliyorsun 3 forvet şart...! sakatlıklar vs göz önüne alacaksın

Pektemek imza attığında yabancı kuralı kalkmıştı zaten  :bandit:.3 forvet şart haklısın ama sakat olmayan forvet şart.1 maç oynayıp 21 maç yatan adama ben topçu demem.

Ek olarak istikrardan bahsetmişsin sonuna kadar katılıyorum.İstikrar şart ben de bilicin uzun yıllar kalmasını isterim en azından vodafone arenada 1 sene oynamasını isterim ama böyle Beşiktaşı küçümseyici,renklileri devleştirip kendini ezik gören futbol oynatırsa istediği takıma gidebilir.

Gs maçı kaderini belirleyecek.İnşallah herkesi ve en başta kendini yanıltır ve doğru düzgün top oynatır ve kazanıp kalır onun haricinde fener maçında oynattığı oyunu oynatırsa ve şampiyonluk giderse hiçbir gç onu o koltukta tutamaz.

Çevrimdışı GÖRKEM

bunlara hic katilmiyorum. Tolgay'i Hamburg loser olarak gördügü icin yolladi. bizde adami hemen göklere cikariyoruz bir kac mac iyi oynadi diye. tamam cok yetenekli ama hic bir yerde hirs veya profesyonelligi ile göze batmamis bugüne kadar. kimsenin bugüne kadar kadrosunda tutmak istemedigi Oyuncu'yu bu kadar büyütmememiz lazim. bu kadar ezik miyiz biz?

Gökhan ve Ba'ya da hic katilmiyorum. tamam iyi oyuncular ama WINNER degiller. özellikle Gökhan Töre degil.

Opare ise cok cok hirsli ve istekli. ben daha devre arasinda yeni gelmis Takim gol attiginda Kulübede böyle sevinen bir yabanci görmedim. Saha icinde ve Röportajlarda'da cok hirsli oldugunu her haliyle belli ediyor. Yeteneklerini kullanirsa ondan büyük WINNER olmaz.

Çevrimdışı Yusuf

Daha transferler konusunda bile yönetime güvenemiyorken teknik direktör değiştirmek intihar olur. Bu ülkeye gelen bir çok kariyerli ve isimli hocanın ne kadar başarısız olduğunu gördük ki en yakın örneği de Prandelli. Takımda belirli bir sistem olsa,sportif direktör gibi bu işlerden anlayan bir kişi bulunsa Biliç gönderilse de yerine doğru hocanın bulunacağına inanabilirdim ama bu sistemsizlikle biz Biliç'i kovarsak yine uzun bir süre hoca ararız. Eğer yeni gelen hoca da kötü başlarsa yine 7-8 hafta sonra göndeririz. Ayrıca Biliç'i kovup Şenol Güneş'i getirmek gereksiz bir hamle olur bence. Şenol Güneş'in genel olarak transfer konusunda ne kadar kötü bir hoca olduğunu biliyoruz. Biliç gibi winner olmadığı için yetersiz bulduğumuz bir hocayı gönderip ondan yaklaşık 15 yaş büyük ve kariyerinde neredeyse hiç kupası olmayan bir hocayı getirirsek benim yönetime olan tüm inancım biter.

Çevrimdışı GÖRKEM

bunlara hic katilmiyorum. Tolgay'i Hamburg loser olarak gördügü icin yolladi. bizde adami hemen göklere cikariyoruz bir kac mac iyi oynadi diye. tamam cok yetenekli ama hic bir yerde hirs veya profesyonelligi ile göze batmamis bugüne kadar. kimsenin bugüne kadar kadrosunda tutmak istemedigi Oyuncu'yu bu kadar büyütmememiz lazim. bu kadar ezik miyiz biz?

Gökhan ve Ba'ya da hic katilmiyorum. tamam iyi oyuncular ama WINNER degiller. özellikle Gökhan Töre degil.

Opare ise cok cok hirsli ve istekli. ben daha devre arasinda yeni gelmis Takim gol attiginda Kulübede böyle sevinen bir yabanci görmedim. Saha icinde ve Röportajlarda'da cok hirsli oldugunu her haliyle belli ediyor. Yeteneklerini kullanirsa ondan büyük WINNER olmaz.

Sosa'yi da unutmusum. tam ruhsuz oyuncu örnegi.

Çevrimdışı ozan062

Vodafone Arena'yla birlikte eze eze şampiyon olamazsa bak şampiyon olamazsa değil eze eze olamazsa hemen kovulsun.Ama her maçı deplasmanda oynayıp,Fb'den 15 maç fazla oynayıp 1-2 puanla şampiyonluğu kaçırdı diye gönderilmez Bilic.

bende aslında istiyorum devam etmesini fakat bu vodafone arenaya geçişte aslında seri olmasını devamlı basarı istiyorsak muhakkak bazı seyleri bize ispat etmeliydi
dersen 9da 9 yapar sampyion bizi bak herturlu kalsın ama
9da 5 yapıp yine sampiyon olursak olmaz bak gitmesini isterim dediğim gibi biz seri yapmak istiyorsak bari bize ilan etsin birseyleri yapabiliceğini...
ki o sinerjiyle müthis bi 5 sene geçirelim misal:)

Çevrimdışı GÖRKEM

cok begendim bu yorumu aynen oyle
işte sen aslında sezon basında ortasında sonunda ve busezon basında bize bunu anlatabilirdin bana yetersiz kadro su bu diye hafiften arada arada memnun olmadıgını sıkıstırsan
ozellikle mac sonlarında fakat tersini yaptın kolladın surekli işte o zamanda kendi sonunu getirdi cnk ben yaptım ben ettim ben bulduma geldi iş..

aynen öyle. ayrica bir Teknik Direktörün stadi her sefer bahane etmesini yanlis buluyorum. tamam dezavantaj olabilir ama bunun herkes farkinda. hemen hemen her firsatta bunu dile getiremenin ne anlami var?

zaten verdigi röportajlarla daha da cok sogutuyor taraftari. her mactan sonra iyi oynadik sadece sanssizdik eksigimiz var stadimiz yok vs. aciklamalar yapiyor.

devamli bahanelerin arkasina siginiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic gitti kim geldi yerine bakıyorumda sene başında forumun %80'i şampiyon olamasa da Bilic kalmalı diyorlardı. Lig bitmek üzere forumun %80'i imkanı olsa şimdi gönderecek.  :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Beşiktaşın büyüklüğünün farkında top oynatıyor bu genç takımla statsız 50 bin km yol yapıp her macı farklı hava koşullarında oynayacak lider 1 puanında kalacaksın...!
Evinde oynayan haftada 1 maç yapan takımların önünde liderin de 1 puan gerisindesin BAŞARISIZ olarak lanse ediyorsun... 1 derbi alsak bıdı bıdı etmez artık katımı kötülemekten kurtulursunuz...!

sadece Puan durumuna bakarsak hata yapmis oluruz.

Bir kere yanildigin sey Bilic tavirlariyla ve oynattigi futbolla büyüklügümüzün farkinda olmadigini gösteriyor. tek yönlü düz bir hoca. ne degisik sistemler deneyebiliyor ne de kendi sistemini taktiksel degisimlerle daha etkili hale getirebiliyor. vizyonsuz bir Futbol adami oldugu icin bildiginin biraz olsun disina cikmaya cesaret de edemiyor.

bellir bir sistemi var. rakip zayifsa taktiksel ve bireysel acidan zayifsa kazanma sansimiz yüksek oluyor. aksi takdirde ya kanser oluyoruz ya da dagiliyoruz.

Çevrimdışı talha

Bilic gitti kim geldi yerine bakıyorumda sene başında forumun %80'i şampiyon olamasa da Bilic kalmalı diyorlardı. Lig bitmek üzere forumun %80'i imkanı olsa şimdi gönderecek.  :D

Berşiktaş taraftarının profili bu işte. Luce gelince çok farklı bir olay olacağını sanmıyorum. İlk sene şampiyon olamayacak. Luce bildiğimiz gibi değil diyecekler gönderecekler.

Sergen gelirse zaten en fazla 10 hafta dayanacaklar.

Şenol gelirse her kaybettiğinde bahanen olmaz diyecekler bu sefer yine gönderecekler.

Yani olay bu aslında.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

sadece Puan durumuna bakarsak hata yapmis oluruz.

Bir kere yanildigin sey Bilic tavirlariyla ve oynattigi futbolla büyüklügümüzün farkinda olmadigini gösteriyor. tek yönlü düz bir hoca. ne degisik sistemler deneyebiliyor ne de kendi sistemini taktiksel degisimlerle daha etkili hale getirebiliyor. vizyonsuz bir Futbol adami oldugu icin bildiginin biraz olsun disina cikmaya cesaret de edemiyor.

bellir bir sistemi var. rakip zayifsa taktiksel ve bireysel acidan zayifsa kazanma sansimiz yüksek oluyor. aksi takdirde ya kanser oluyoruz ya da dagiliyoruz.

Bir şey hakkında birşey diyebilir miyim?

Guardiola var bilir misin bilmem. Adam benim bildiğim kadarıyla yaklaşık 10 senedir aynı sistem ve taktikle oynatıyor. O zaman hoca değil mi bu adam? Her hocanın kafasında belli bir sistem vardır onu oynatır. O nasıl laftır ya farklı sistemler denemiyor burası amatör halı saha mı kardeşim profoyonel futbol klübü öyle her kafana göre sistem değiştiremezsin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.