Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968253 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Bilic'e bursa maci icin soylediklerinden dolayi pek kizmamak lazim... Kendi taraftarimiz bile artik derbi niteliginde goruyor maci... Mactan once ugurlamalar, mactan sonra mesale yakmalar, mac oncesi internette derbi havasi yaratilmasi, mactan sonra anlamsiz geyik... Biz yapiyoruz adam goruyor...
Umarim bizim Bilic'i istemediğimizi de görüyordur.

Çevrimdışı atalay

Bu arada malum röportajı hızlıca izledim.Bilic,yanlış şeyler söylememiş,her şeyin farkında.

| Şu videonun 19.45.saniyesi.

Google translate sayesinde ki sonraki kelimede çok net derbi ifadesini de duyuyoruz.Bursa maçına bu gözle bakıyor.
Sonuç itibari ile maç öncesi meşaleler ile Bursa maçına uğurlayıp maç sonu şampiyon olmuşcasına sevinirseniz.Bir de üstüne olab biteni doğru anlatmaz iseniz adamda "Beşiktaş için buradaki en büyük derbi" der.Benim eleştirim bu söze değil zaten Fb ve Gs'yi haddinden fazla görmesinde.

Çevrimdışı Tolga

3 teknik direktör arasında bizi şampiyon yapma ihtimalleri bence:

Şenol güneş> sergen> denizli
Yapma Deniz :steamed: :steamed:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Şenol Güneş gibi doğ üzerimize.

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Adamı göndermek için çatır çatır savuran herkes bugün Luce gelsin diye nefes almadan dua ediyor.
kAos

Çevrimdışı atalay

Enteresan bir bölüm yakaladım.Bilic'in röportajından:"...Bizim ekibimiz genç ve biraz tecrübesiz.Yaş olarak değil,kazanılan kupalar açısından diyorum.O yüzden bir 'kazanan zihniyeti' oluşturmak için oldukça vakit harcadık...umarım sonunda zaferi kutlayan biz oluruz"
"Kazanan zihniyeti" oluşturmak için harcanan eforu kalan 9 maçta görelim bakalım!

Çevrimdışı ozan062

Bunu dillerndirmesi ayrı konu da
Zaten fb gs ye oynadığı oyunla durumu nasıl gördüğünü sahada ifade etti
Benim için ağzından duymak formalite

röp bazı yerlerinde demişki
oyuncularımız tecrübesiz yaştan dolayı değil kupa alamamıslar demiş
ordan biride zıplayıp demiyor
hey kardes senin ne basarın var??bide bunu mazeret olarak sunuyorya hastasıyım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Bilic'in winnerlığından dem vurup kendimi bildim bileli her maç sonrası ağlayan adamı takımın başında görmek istemekte ilginç. :biggrinking:

aynı kafada oldugum birine rastlamak hayli mutlu etti beni
bak bide ustune cagrıda diyor transfer yaptırmamak sartıyla
yahu bu nasıl mumkun olabilirki
medyaya ve yakın kişilere yonetim demiş hakiki kişilerle gorusmuyoruz sezon sonunu bekliyoruz diyor
yani ayvayı yedik kısacası :bawling: :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Hilbert,Leverkusen ile 2 yıl daha sözleşme uzatmış.En kötü ihtimal de gittiğine göre gelsin Sabri Sarıoğlu.  :halay:

Çevrimdışı Taarin

röp bazı yerlerinde demişki
oyuncularımız tecrübesiz yaştan dolayı değil kupa alamamıslar demiş
ordan biride zıplayıp demiyor
hey kardes senin ne basarın var??bide bunu mazeret olarak sunuyorya hastasıyım
Çok var aslında sizin gibi düşünen de Sivas'ın Bursa'yı 4lük yaptığı gün Şenol Güneş'i eleştirdim diye mesajım silinmişti  :evillol:

Boş yere Bilic tartışıyorsunuz ne olursa olsun önümüzdeki sezon da takımın başında olacak Bilic

Çevrimdışı Alper1903

Çok var aslında sizin gibi düşünen de Sivas'ın Bursa'yı 4lük yaptığı gün Şenol Güneş'i eleştirdim diye mesajım silinmişti  :evillol:

Boş yere Bilic tartışıyorsunuz ne olursa olsun önümüzdeki sezon da takımın başında olacak Bilic

Sampiyon olamadigi taktirde basta taraftar yollayacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 15:44:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Mesajınız Şenol Güneş'i eleştirdiğiniz için değil Bursaspor ile ilgili yazdığınız için ve yeri Spor Toto Süper Lig olduğu için silindi.

Olası Teknik direktörü konuşmak farklı Bursaspor'un Sivas maçını konuşmak farklı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Taarin

Sampiyon olamadigi taktirde basta taraftar yollayacak
Geçti artık "taraftar Q7'i istedi biz de aldık" dönemleri.Şuanki yönetim taraftar tepkisine göre hareket edecek olsa ne Aybaba gelirdi,ne Q7 gönderilirdi.En son taraftar tepkisinden korkup Fernandes'i satamadı o da en büyük hatası zaten.Bir daha öyle bi hataya düşmeyecektir.İnşallah gerek kalmaz şampiyon oluruz ama ben boş yere ümitlenmeyin derim Bilic gidecek diye.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 15:57:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir de şunu açıklamalıyım.

Şimdiye kadar 2-3 ay içerisinde sadece 3-4 tane iğneliyici eleştiri aldık mesaj silme konusunda malesef tamamı Dh'den gelen arkadaşlardan geldi.

Bu neden bilmiyorum ama şunu bilmeniz gerek burası farklı bir platform. Burayı tamamen Beşiktaşlılar yönetiyor. Burada sebepsiz yere ya da fikriniz beğenilmedi yöneticiye ters düştü diye mesajınız silinmez.

Her Beşiktaşlıya eşit şekilde saygı duyuyoruz. Eşitten bir fazlası gibi görmek kibirlilik olur. Ben burada sırf muhalefet diye mesaj silersem o kişiyi ve görüşünü çok önemsediğim ve korktuğum için bunu yapmış olurum.

Bu duruma da hiçbir yönetici düşmez bu forumda çünkü herkese eşit şekilde saygı duyuyoruz.

O yüzden yönetimi eleştirdim sildier, şunu yaptım sildiler bunu yaptım sildiler tarzı şeyler bu forumda gerçeklikten uzak. Kurallarımız net, silinen yorumlar subjektif olduğu için değil kuraldışı olduğu için silinir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

cevabımı aldım, demek ki Sergen'i getirecek yönetim. Hayırlı olsun :tabe: :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilic:

Alıntı
büyük bir kulübüz bizim icin her mac önemli özel taktik veya hazirlik yapmayiz

bu bazi sorunlarimizin altini cizen bir aciklama.

belli bir oyun sistemimiz ve anlayisimiz var. bunun fazla disina cikmiyoruz anlamina geliyor bu.

sahada görünen de zaten bu. futbol gittikce ilerliyor taktiksel anlamda. biz farkli sistemlerle oynamayi beceren bir Takim degiliz. hatta kendi sistemimiz icersinde farkli oyun anlayisi göstermekte zorlaniyoruz.

sahada en ufak birsey istedigimiz gibi gitmezse bunu düzeltecek sekilde oyuna uyum saglayamiyoruz.

burda taktiksel anlamda ciddi bir tek boyutluluk var. Bilic kendi oyun sistemini ve muhtemelen bir yerlerden kapip ezberledigi bazi taktiksel düsünceleri Takimlarina aşılamak ile yetinmek zorunda kaliyor.

bütün resmi göremiyor ve cesaretsiz davraniyor veya yanlis degisiklikler yapiyor.

bu Bilic'in sadece bir şablon hocasi oldugunu gösteriyor.

Çevrimdışı Alper1903

Geçti artık "taraftar Q7'i istedi biz de aldık" dönemleri.Şuanki yönetim taraftar tepkisine göre hareket edecek olsa ne Aybaba gelirdi,ne Q7 gönderilirdi.En son taraftar tepkisinden korkup Fernandes'i satamadı o da en büyük hatası zaten.Bir daha öyle bi hataya düşmeyecektir.İnşallah gerek kalmaz şampiyon oluruz ama ben boş yere ümitlenmeyin derim Bilic gidecek diye.

Sampiyon olup da gidebilir aslinda, o daha iyi olur.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilic bir de duygularini isinden ayirmadigini söylüyor. tamamen ayirmayacaksin tabi ki bu dogru. ancak  her şeyin bir sınırı var. bu sinirdan cok uzaklastigini sezebiliyorum cünkü bunu da sölüyor:

Alıntı
efsane bir teknik direktör dedi ki "antrenman en önemli 5inci sey. insan iliskileri en önemlisi.

bunun o Teknik Direktör'ün ne anlamda söyledigini ve tam olarak neyi kastettigini anlamayarak kapip bağlam disina cikarmis gibi görünüyor.

kisacasi Bilic iyi bir Motivatör olabilir ama futbol anlayisi kesinlikle yüksek degil.

Çevrimiçi Akil Emre

Çagrı kardeşim benim sana bir sorum olacak. Şenol Güneş ve Bilici oyuncu transferi konusunda karşılaştırısan , kimin istedikleri yönetim tarafından onaylanır ve ya kim bize daha çok yıldız tecrübeli oyuncu getirir.

Benim Sıkıntım ise, hala yönetimin 3 yılında da ya tutarsa transferleri yapacaksak Bilic veya Şenol G. önce yönetim gitse de uygundur benim için.

Çevrimdışı Deniz

Beyler denizlinin oynattığı futbolu şimdi burada hatırlatmayim isterseniz adam şampiyon yaparken bile bizi kanser ederdi.şimdi de yaşlandı iyice.Şenol güneşle arasında 3 yaş var ama adam çökmüş  :evillol: .Ben sergenin başarılı olma ihtimalini denizliden daha yüksek görüyorum.Eğer gelecekse şenol güneş gelsin ya da bir başkası gelsin.Yok ama 2 seçenek arasında kalınırsa ben denizli yerine sergeni isterim @Çağrı @Tolgaozkhrmn @ALI RIZA
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Ne Senol ne Sergen ne Denizli hele ki Denizli allah korusun. Bana ulusal adamla gelmeyin. Bilici gondereceksek daha farkli adamlar.lazin. Uluslararasi anlamda piyasadan anlayan adam lazim
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Beyler denizlinin oynattığı futbolu şimdi burada hatırlatmayim isterseniz adam şampiyon yaparken bile bizi kanser ederdi.şimdi de yaşlandı iyice.Şenol güneşle arasında 3 yaş var ama adam çökmüş  :evillol: .Ben sergenin başarılı olma ihtimalini denizliden daha yüksek görüyorum.Eğer gelecekse şenol güneş gelsin ya da bir başkası gelsin.Yok ama 2 seçenek arasında kalınırsa ben denizli yerine sergeni isterim @Çağrı @Tolgaozkhrmn @ALI RIZA
Yürü git...! Sergen ortak çıkarın mı var Sergen Neye göre alıyorsun ?  :alala: :alala:
Antep ve Sivas a göre mi yoksa Geçmişte Oynadıgı futbolla mı ?

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilic bir de duygularini isinden ayirmadigini söylüyor. tamamen ayirmayacaksin tabi ki bu dogru. ancak  her şeyin bir sınırı var. bu sinirdan cok uzaklastigini sezebiliyorum cünkü bunu da sölüyor:

bunun o Teknik Direktör'ün ne anlamda söyledigini ve tam olarak neyi kastettigini anlamayarak kapip bağlam disina cikarmis gibi görünüyor.

kisacasi Bilic iyi bir Motivatör olabilir ama futbol anlayisi kesinlikle yüksek degil.

Bir de sunu söylemis:

Alıntı
uzun vadeli düsünmüyorum.

tabiki ilk önce önündeki maci düsüneceksin ama bir Teknik Direktörün uzun vadeli düsünmüyorum demesi alarm verici.

ezberledigi bir Oyun anlayisini Takimlarina asilayip cok iyi motive etmeyi hedefliyor ancak bu planlama zaman kapsami ne kadar uzarsa o kadar etkisiz olmaya basliyor cünkü oyun anlayisi büyük oranda mücadeleye dayali cok yipratici ve hic bir Takimin uzun süre ayni seviyede oynayamayacagi sekilde.

Takimin fizik gücü ne kadar düserse Bilic'in sistemi o kadar sallanmaya basliyor. bunu telafi edecek kadar futbol anlayisina sahip olmadigi icin birsey degistiremiyor ve Takimlarinin gittikce nasil geriledigini izlemek zorunda kaliyor.

bir Takim kurarken bütün sezonu düsünerek kuracaksin cünkü sezonun sonuna kadar Devamlilik saglamak zorundasin. Bilic söyledigi gibi uzun vadeli düsünememesi en büyük zaafi. bunun sonucunu sahada görüyoruz.

Çevrimdışı talha

Cok asiri kucuk ver dar noktada bkiyoruz ve maalesef 11 yildir yaptigimiz hatalara devam ediyoruz. Tarihteb gram ders almissak ismi gecen hicbir hoca bu klubun kapisindan gecmemeli. Ve benim utopyam Roger Schmit ve Tottinin dahisi Pochettino var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.