Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3970270 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ta sakatlar listesine Tolgay Arslan da eklendi... Tolgay, İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında oynayamayacak.

Ümraniye'nin tüm zeminler baştan aşağı değişmesi lazım.

Bu bildiğin intihar. Tesadüf filan hiç değil. Stada yapılırken buralara da suni çim getirmeliler yetti artık.
Bu Ümraniye'ye dünyanın en güzel tesislerinden bir diyorlar ama resmi site ne zaman zeminin olduğu bir görüntü paylaşsa hep patates tarlası görüyorum ben kendimizi niye kandırıyoruz hiç anlamıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Yönetimler değişiyor, hocalar değişiyor, oyuncular değişiyor, sağlık ekibi değişiyor yani değişiyor da değişiyor ama sakatlıklara bir çare bulunamıyor ne kadar acı bir durum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beşiktaş'ta sakatlar listesine Tolgay Arslan da eklendi... Tolgay, İstanbul Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında oynayamayacak.

Ümraniye'nin tüm zeminler baştan aşağı değişmesi lazım.

Bu bildiğin intihar. Tesadüf filan hiç değil. Stada yapılırken buralara da suni çim getirmeliler yetti artık.
Orayada hibrit olacak abi Başkan söylemişti :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Tolgay 'ın yeri Atiba- Oziyle ile de dolabilir ama Töre de sakat. O olmazsa olmaz
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kadar eksik varken Başakşehir maçını alırsak şampiyonluk için biraz daha ümidim artar.

Çevrimdışı cisse557

20 numaranın etik kuruluna sevk edilmesi bir nevi maçın tekrar edilmeyeceğini gösteriyor.

Çevrimdışı talha

Bu Ümraniye'ye dünyanın en güzel tesislerinden bir diyorlar ama resmi site ne zaman zeminin olduğu bir görüntü paylaşsa hep patates tarlası görüyorum ben kendimizi niye kandırıyoruz hiç anlamıyorum.

Tesis olarak on numara tesis. Herşeyiyle tam teşkilatlı tesis yaptı adamlar. Ama zemini çok kötü bir türlü düzeltemediler. Yani tesise çok ayıp o saha.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Sağlık ekibinden kaynaklı bir sorunda olabilir, Antreman kaynaklıda.
Elle tutulur en büyük eksik zemin gibi.
kAos

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

Sağlık ekibinden kaynaklı bir sorunda olabilir, Antreman kaynaklıda.
Elle tutulur en büyük eksik zemin gibi.

Antreman kaynakli olma ihtimali daha yuksek. Hep zemine suc bulunuyor, niye cunku zemini degistirmek zor ve sucu zemine atmak en kolay bahane... Oysa ki hatali antreman dediginizde teknik heyet sorumluluk sahibi olacak, hatali tedavide nasil ki saglik ekibi sorumluysa... Maclar ve ikili mucadeleler disinda sanirim sezonun sakatlik rekorunu kirmis bir kadro var..

Ben Besiktas'in iceriden sabote edildigini dusunuyorum, bu sezon boyunca yasanan sakatliklarin baska bir aciklamasi yok.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ahmetx

avrupa şampiyonu beşiktaşımız

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

avrupa şampiyonu beşiktaşımız
Bu da mı tesadüf, şanssızlık :bandit:
Yok arkadaş var bu işte bi sakatlık :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

marsilyayı incelemek lazım 5 sakatlık 0 yırtık.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

bugün deli iboyu ataşehirde bir avm nin önünde sanırım yanında gslı semih vardı gördüm.o mütevazı dediğimiz adam bildiğin sonradan görme ağzında sakız çiğnemesi deri ceketini üstünde duruş şekli gerçekten 16 yaşında sonradan görmüş ergen gibiydi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 15:20:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
marsilyayı incelemek lazım 5 sakatlık 0 yırtık.

Bielsa, Bielsa'nın antrenman temposu, Bielsa'nın disiplini ve Bielsa  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Bielsa, Bielsa'nın antrenman temposu, Bielsa'nın disiplini ve Bielsa  :bandit:
:claps:

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Antreman kaynakli olma ihtimali daha yuksek. Hep zemine suc bulunuyor, niye cunku zemini degistirmek zor ve sucu zemine atmak en kolay bahane... Oysa ki hatali antreman dediginizde teknik heyet sorumluluk sahibi olacak, hatali tedavide nasil ki saglik ekibi sorumluysa... Maclar ve ikili mucadeleler disinda sanirim sezonun sakatlik rekorunu kirmis bir kadro var..

Ben Besiktas'in iceriden sabote edildigini dusunuyorum, bu sezon boyunca yasanan sakatliklarin baska bir aciklamasi yok.

Zaten hocam Bizim bu sezon dahil önceki sezonlardada sıklıkla yaşadığımız net bir sorun antreman sakatlıkları. Hatta son 10 yılın araştırılması yapılsa oyun içinde ki sakatlıklarla antremanlardaki sakatlıklar arasında açık ara uçurum vardır.
kAos

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Nisan 2015, 16:42:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Zaten hocam Bizim bu sezon dahil önceki sezonlardada sıklıkla yaşadığımız net bir sorun antreman sakatlıkları. Hatta son 10 yılın araştırılması yapılsa oyun içinde ki sakatlıklarla antremanlardaki sakatlıklar arasında açık ara uçurum vardır.

Sorun antrenman ağırlıklı olmaz genelde.

Sorun futbolcu odaklı olur. Futbolcu yazın kendine bakmadığı için döndüğünde kaslar kısalmış olur. Yükleme yapıldığında da sene boyu yırtılmalar görülür.

Dönüp dolaşıp profesyonelliğe gelir yani konu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Nevzat Demir Tesisleri için arsa bakarken. Özledik büyük Başkan.

Çevrimdışı f_madida

Benim tahminimde o yonde..normal bir durum olmadigi acik.

Çevrimdışı f_madida

Sorun futbolcu odaklı olur. Futbolcu yazın kendine bakmadığı için döndüğünde kaslar kısalmış olur. Yükleme yapıldığında da sene boyu yırtılmalar görülür.

Ben yine katilmiyorum.. Sorun futbolcu odakli olsa en fazla bir iki oyuncuda olur, takimin butun oyuncularina yansimaz..Yani Besiktas'in hicbir futbocusu kendine bakmiyor ve sakatlaniyor ki bunlarin cogu Alman disipliniyle yetismis cocuklar, fakat fbnin gsnin oyunculari kendine cok iyi bakiyor o yuzden onlarda sakatlik orani daha az, bu pek mantikli gelmiyor.

Ben sadece bu isin boyle basit bahanelere indirgenmesini kabul etmiyorum. Zemin cok kolay bir kacis noktasi, futbolcuyu suclamak da basit ama ben onu da pek kabul edemeyecegim, belki bir iki oyuncu tatilini kotu gecirmis olabilir ama benim gordugum kadariyla bizim oyuncularin cogu disiplinli, ozverili, ne denirse yapan cocuklar, bunlara donup de sen kendine bakmiyorsun demek biraz garip.

Tekrar soyleyeyim bence suc zeminde degil antreman programinda. Ama varsayalim suc zeminde olsun,bugun antrenor olarak biz dahi gitsek, yahu bu kadar sakatlik yasadik su zeminde bu antreman icin ya duzgun bir zemin bulalim ya da salonda calisalim da cocuklar sakatlanmasin haftasonu kritik macimiz var diyecek kadar dusunebiliriz..Bu dusunulmuyorsa zemine de suc bulmam ben...Yani Ferrari alip bile bile tarlada basarsan suc ne tarlada ne de Ferraride, onu oraya goturup gazi kokleyen salak kimse ondadir.

Çevrimdışı Mehmet K

Bence önümüzdeki yaz döneminde tüm parayı stoper ön libero ve kaleciye ayırmalıyız. Ön tarafta öyle aham şaham bi eksiğimiz yok gibi duruyor.

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Hocam bu görüşle ilgili haklılık payınız olabilir. Fakat hasta kişi iyi tedavi edilmediği takdirde sakatlığı nükseder.
Hasta kişi uygunsuz davranışlarda bulunursa hastalığı yine nükseder.
Bundanda şunu çıkartabiliriz.
* Kişi sakatlığından dolayı Cerrahi operasyon geçiriyorsa , Operasyon sonrası ( Sağlık ekibimizin ) uygun kondisyonları kişiye aktarmaması

* Kişi sakatlığından sonra Uygun antreman programına tâbii tutulmaması.

* Kişi aynı sakatlığı tekrar tekrar yaşıyorsa bu en alttan elenerek düzeltilmemesi.

Antreman sahası , Antreman Programları , Cerrahi operasyon sonrası Dinlenme süresi , Cerrahi operasyon sonrası Fizik tedavi ve Kişinin kendine bakımı.

Kısaca özetlemek gerekirse hocam. Sizinde haklılık payınız mevcut bu konuyla ilgili. Fakat takımımızdaki oyuncuların sakatlıklarını göz önüne alıcak olursak bu konuyu detaylandırmak gerekiyor.
kAos

Çevrimdışı Deniz

Bence önümüzdeki yaz döneminde tüm parayı stoper ön libero ve kaleciye ayırmalıyız. Ön tarafta öyle aham şaham bi eksiğimiz yok gibi duruyor.
Mustafa pektemek muzmin sakat.o oturdugu yerden milyonlarini sayacak 4 sene daha.forvet olarak cenk ve ba kalıyor tum sezon yeterli olmaz.

Tabi mustafaya 4 senelik bir hayat sigortasi daha yapildigi icin forvet alinmayacak ve olan yine Besiktasa olacak orasi ayri.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı o2bucak

Şimdi kimler sakat son durum ne??? 11 kişi çıkartabilecek miyiz yoksa altyapıdan eleman takviyesi mi olacak.