Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968274 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Şimdi kimler sakat son durum ne??? 11 kişi çıkartabilecek miyiz yoksa altyapıdan eleman takviyesi mi olacak.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda yer alan futbolcuların, ısınma bölümünün ardından pas çalışması yapıp, yarı sahada çift kale maç oynadıkları belirtildi.

Siyah-beyazlı ekipte, sakatlıkları bulunan Tolga Zengin ile Cenk Gönen, milli takımlara giden Olcay Şahan, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Demba Ba, Pedro Franco, Veli Kavlak, Cenk Tosun, Kerim Frei, Atınç Nukan, izinli olan Ramon Motta, Alexander Milosevic ve Daniel Opare'nin idmana katılmadıkları açıklandı.

Ayrıca, Jose Sosa ve Atiba Hutchinson'ın ise takımdan ayrı bireysel çalışmalar yaptıkları aktarıldı.

Beşiktaş takımı, yarın gerçekleştireceği çift antrenmanla İstanbul Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına devam edecek.
kAos

Çevrimdışı alimm

son antrenmanı 7 kişi eksik yapmıştık..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

Şimdi kimler sakat son durum ne??? 11 kişi çıkartabilecek miyiz yoksa altyapıdan eleman takviyesi mi olacak.
Kötü bir kadroyla çıkmayız o konuda sıkıntı olmaz ama Töre ve Tolgay'ı arayacağımız kesin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

bu yıl havada şampiyonluk kokusu var.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Kötü bir kadroyla çıkmayız o konuda sıkıntı olmaz ama Töre ve Tolgay'ı arayacağımız kesin.

töre takımla beraber koşuyordu yanlış görmediysem

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

töre takımla beraber koşuyordu yanlış görmediysem
Oynamayacak diyorlar ama takımla çalışmalara başladıysa P.Tesi gününe kadar tam olarak hazır hale gelir :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cisse557

Bilic: Bizim için belki de en büyük derbi olan Bursa maçını kazanınca futbol tanrısı ilan edildim ama Eskişehir'e kaybedince taşa tuttular.

Doğruysa bu müthiş bir teknik direktöre sahibiz. Kesinlikle 5 yıl sözleşme imzalamalıyız. O Beşiktaş'a en layık olan. Ondan başka kimse bu takımı bu kadar oynatamaz zaten.

Çevrimdışı Alper1903

Bilic: Bizim için belki de en büyük derbi olan Bursa maçını kazanınca futbol tanrısı ilan edildim ama Eskişehir'e kaybedince taşa tuttular.

Doğruysa bu müthiş bir teknik direktöre sahibiz. Kesinlikle 5 yıl sözleşme imzalamalıyız. O Beşiktaş'a en layık olan. Ondan başka kimse bu takımı bu kadar oynatamaz zaten.

Bu haberi yazmaya gelmistim buraya. Seneye bi Vodafone Arena gormeli yaaaaavvvv 11'de 0 derbi falan...

Çevrimdışı Alper1903

Pardon 12'de 0. Bu seneyi unuttum.

Çevrimdışı cisse557

Pardon 12'de 0. Bu seneyi unuttum.
Yanlış. Bütün Bursa maçlarını kazandık yani bütün derbileri kazandık. Lütfen yanlış bilgilendirmelere mahal vermeyelim.

Çevrimdışı Alper1903

Yanlış. Bütün Bursa maçlarını kazandık yani bütün derbileri kazandık. Lütfen yanlış bilgilendirmelere mahal vermeyelim.

Haklisin forumu bosuna galeyana getirmeyeyim. Winnerligimiz zedelenebilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2015, 12:28:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Gerçekten demiş sanırım.

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/04/03/bilicten-dedikodulara-cevap-408196/

Ama bu ifadeyi kullandığını sanmıyorum ben çok fazla abartı kokuyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Haklisin forumu bosuna galeyana getirmeyeyim. Winnerligimiz zedelenebilir.
Kesinlikle. Sonra birisi çıkar Rahmi Koç'un Süleyman Seba'ya yazmış olduğu mektup gibi "Beşiktaş'ımız yenilmez unvanını korumakla birlikte, beraberlikle neticelenen maçların sayısı artmaktadır. Tabii insan hep yenmeye alışınca, 1 puan almak dahi, tatmin etmez oluyor." tarzında Fikret Orman'a mektup falan yazabilir. Panik yapmayalım arkadaşlar.

Çevrimdışı Türkay

Ya sen 112 yıllık Beşiktaşın teknik direktörüsün ne demek en büyük derbi Bursa
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı SDemirsoy

Bilicin açıklamaları şuan teyit ediliyor çeviri hatası vs. varmı diye

Çevrimdışı cisse557

Gerçekten demiş sanırım.

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/04/03/bilicten-dedikodulara-cevap-408196/

Ama bu ifadeyi kullandığını sanmıyorum ben çok fazla abartı kokuyor.
Bursaspor maçı Beşiktaş için belki de en büyük derbi. Bu laf her yerde geçiyor. Bence abartı falan değil. Küçüldük resmen.

Çevrimdışı Deniz

dedigine ihtimal vermiyorum ama Bilic bu lafi eger gercekten demisse benim gozumde biter.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Burda Fenerbahçe maçında ilk 70 dakika geriye yaslanıp son dakikalarda kontralardan atalım zihniyetindeki hiç bir insan Biliç'i açıklamaları ile eleştirmesin. Siz bile bu takımı küçük görüyorsunuz elin yabancısı mı görmeyecek. Sosa'nın bizi İspanya'nın Atleticosu gördüğü gibi herkes öyle görüyor. Bu kulübün büyüklüğünün farkında olanlar çoğalmadığı müddetçe daha çok Bursaspor ile kapışırız.

Çevrimdışı atalay

Daha önce yazmıştım.Bilic'e,Beşiktaş'ı ve diğerlerini nasıl anlattılar diye.O yüzden çeviri hatası filan yok adam Bursa maçını derbi zannediyor.Fb ve Gs'dan Arsenal ve Liverpool'a göre daha fazla çekiniyor.Oyun olarak da görüyoruz bunu zaten,söyleyecek bir şey yok. :s20:
Bu adam Beşiktaş teknik direktörü.

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Alper1903

Basindan beri Bilic bana guven vermedi hic ama su siralar hic guvenemiyorum kendisine 9'da 9 konusunda.