Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973288 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Benim için en acil 2 takviye stoper ve lider agresif 30 yaşında hücumu da düşünen bir orta saha.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Atkar

Stoper olarak uzun boylu ve birazda hızlı biri lazım bize.Manu seneye 2 tane kaliteli stoper yapıcak gibi.Smalling'i belki satabilirler.Paramız yeter mi bize gelmek ister mi bunlara girmeyeceğim bilemiyorum fakat PL'den Smallingi alabilirsek Hem hava topları garanti olur hem trdeki stoperlere göre hızlı ve birazda teknik.PL'de kolay kolay stoper olunmuyor PLdeki orta düzey stoperler türkiyede fark yaratabilir.Smalling veya onun gibi biri hava toplarında(korner,frikik vb) etkili olabilir çünkü hava toplarında sıfırız.Mutlaka stoperlerimizin ve orta saha veya kanatlarımızın hava toplarına çıkması gerek.

Çevrimdışı GÖRKEM

bize lazim olan Stoper profili en kolay italyada bulunur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bonservissiz oyunu zaten 2-3 tane almamız lazım ama bazı oyuncular imza parası da istiyor maalesef.

Ya da bonservisi elinde diye yıllık çok yüksek maaşlar talep ediyorlar.

Normal şartlar takımın acil ihtiyaçları şöyle bana göre;

Kaleci-Sağ Bek-Stoper-Sol Bek-Ön Libero-Sol Kanat-Forvet

Ben arka tarafın Pedro hariç komple değiştirilmesine bile razıyım bu savunma hattı ve kalecilerle seneye de çok kolay goller yiyerek zar zor devam ederiz.
Motta ve Serdar'dan mükemmel yedek olur bence :ok: Özellikle Serdar hiç sırıtmaz.
Kaleci artık bağrıyoruz hepimiz, dünya çapında üst düzey bi kaleci diye diye :ebebe:
Stoperler konusunda; şampiyonluk görmüş, büyük takım görmüş oyuncular almamız lazım artık. özellikle Ersan çok şaşırtıyo beni hala inanmak istemiyorum bu kadar berbat oluşuna yav :alala:
Ön libero; Khedira olsa ne güzel olur be.. :bandit:
Sol kanat; M.City'de bi adam var James Milner. Güçlü kuvvetli oyuncu, beğeniyorum çok :ok:
Forvet: Cenk Tosun'a pektemek kadar şans verilse eminim şuan 6-7 golü vardı. Ben olsam Pektemekten vazgeçip Ömer'i kiralıktan dönünce kullanırdım ama malesef işler istediğimiz olmadı..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Yalnız bu sefer karşımızda sakatları düzelmiş bir Fb olacak şu haliyle bile Fener'i yenemedikten sonra as kadroyla sahaya çıkan bir Fb'yi nasıl yeneceğiz merak ediyorum :)
bir gökhan gönülleri var sakat extra kimler olacak meireles vardı  kuyt vardı onlarla gol atamadılar 1 pozisyona  girdiler sadece....!
bizde ise sakatlar iyileşip takıp dinlenmiş extra kadro ile çıkacagız...! sizlerin takıma güveni yok rakiplerden korkuyorsunuz...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Ozenin kast ettigi yanlis antrenmanlar bunlardi sanirim.ligin 26. Haftasinda bunlar yapilmaz.sonra adam 70. Dkdan sonra dili disarda geziyor.yenileme kondisyon calismamiz lazim ..
Sene başında bunlar çalısıyorsa vucut alışır @Deniz bizi yoran sistem haftada 2 maç ve yolculuklar sonra hava değişiklii sık sık yaşanması...!
beden olarak çöküyoruz...! takım yorgunlugu ondan şu 2 hafta ilaç olacak
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2015, 19:33:05 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Aynen öyle  :claps:

Ne kadar pasif ve isi bilmeyen bir Yönetime sahip oldugumuz burdan anlasiliyor. Sen önce kendi Takiminin performansini dogru yorumlamayi bileceksin. Neymis Sahadan cikmista Mac tekrarlanacakmis. Oyun icersinde hakkin yendiyse sonuna kadar git heryere basvus. Maglubiyeti sporcu gibi kabul edip ona göre adimlar atmak yerine bizimkiler Mactan sonra oyunla hic alakasi olmayan bir olayi nasil kendi lehimize cevirebilecegini düsünüyorlar  :s20:

Besiktasa layik olmayan ve zarar veren davranislar bunlar.
Emenike çıkması 1 sarı girmesi 1 say = kırmızı
Emre = direk kırmızı..!
Hakem hatası ve kural hatası vardır
Alttaki linkten sarı kart ile 6. ve 7. maddeyi okuyunuz...!
http://tr.wikipedia.org/wiki/Ceza_kart%C4%B1#Sar.C4.B1_kart

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Renkli basın baya bi malzeme yapmıştı vaziyeti. İyi oldu bu görüntü :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 19:35:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Renkli basın baya bi malzeme yapmıştı vaziyeti. İyi oldu bu görüntü :ok:

Bu durum bu şekile geldiyse asıl sıkıntı Toprak ile Töre arasındaydı demek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 19:38:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen öyle  :claps:

Ne kadar pasif ve isi bilmeyen bir Yönetime sahip oldugumuz burdan anlasiliyor. Sen önce kendi Takiminin performansini dogru yorumlamayi bileceksin. Neymis Sahadan cikmista Mac tekrarlanacakmis. Oyun icersinde hakkin yendiyse sonuna kadar git heryere basvus. Maglubiyeti sporcu gibi kabul edip ona göre adimlar atmak yerine bizimkiler Mactan sonra oyunla hic alakasi olmayan bir olayi nasil kendi lehimize cevirebilecegini düsünüyorlar  :s20:

Besiktasa layik olmayan ve zarar veren davranislar bunlar.

İtirazları sonuna kadar götürmek demek oyuncuları içeride uyarmamak demek mi?

İkisi bir arada yapılıyor olamaz mı? Yani başvurduk diye oyunculara siz süperdiniz sebebi bunlar biz de başvurduk mu denmiş oluyor?

Eleştirirken net bilgi sahibi olmak lazım. İçeride ne olup bittiğini bilmiyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

İlacı 1 sayfa önceye yazdım

Çevrimdışı Serkan P.

Oo Taarin de gelmis. Hosgelmis.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu durum bu şekile geldiyse asıl sıkıntı Toprak ile Töre arasındaydı demek.
Töre'nin olduğu milli takımda oynamam demiş. Gitsin Almanya milli takımında oynasın yapılmayan bişey değil ya :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 19:50:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye ne yapıp ne edip Peter C. kaleye ve Lescott tarzı biri stopere almalıyız. Sonra transfer sezonunu kapasalarda olur.

Bu 2 tip oyuncu alınıp kapatılırsa yol alamayız abi. Mümkün değil yani.

En az 1 kaleci 1 stoper 1 bek ve 1 sol kanat almak zorundalar Bilic ile devam edilecekse.

Devam edilmeyecekse bunlara 1 de ortasaha eklenmeli. O zaman bakın futboldan bahsedebiliriz.
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2015, 19:55:09 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı GÖRKEM

İtirazları sonuna kadar götürmek demek oyuncuları içeride uyarmamak demek mi?

İkisi bir arada yapılıyor olamaz mı? Yani başvurduk diye oyunculara siz süperdiniz sebebi bunlar biz de başvurduk mu denmiş oluyor?

Eleştirirken net bilgi sahibi olmak lazım. İçeride ne olup bittiğini bilmiyoruz.

Su an ortada kesinlesmis bir karar yok bildigim kadariyla. olaylar incelenmeden karar cikmadan itiraz etmeyi yanlis buluyorum.

Hakemin ses kayitlari zaten var. eger orda bir yanlislik varsa veya yanlis degerlendirme yapildigini düsünüyorsan ona göre konusursun. TFF gercekleri örtbas etmeye calisiyorsa geregini yaparsin.

henüz hicbir sey netlesmemisken macin tekrarlanmasini talep etmek "dedigim dedik caldigim düdük" havası öttürmektir. bu düsünce yapisi yüzünden toplum olarak bazi sorunlari asamiyoruz.

Çevrimdışı Yusuf

Bu 2 oyuncu alınıp kapatılırsa yol alamayız abi. Mümkün değil yani.

En az 1 kaleci 1 stoper 1 bek ve 1 sol kanat almak zorundalar Bilic ile devam edilecekse.

Devam edilmeyecekse bunlara 1 de ortasaha eklenmeli. O zaman bakın futboldan bahsedebiliriz.

Eğer sene sonu Biliç'i gönderirsek büyük bir hata yapmış olmaz mıyız? Takımı en iyi tanıyan kişi Biliç ve eğer kalırsa seneye çok büyük ihtimalle yeni takviyelerle birlikte şampiyon olacağız. Yıllardır Avrupa'da izlemek istediğimiz futbolu nihayet bu sezon izleyebildik ki bence bizim takım şampiyonlar ligi takımı olmaya daha yatkın. Kendimizden güçlü takımlarla oynadığımız maçlarda Biliç takımı inanılmaz derecede motive edebiliyor,tek sıkıntısı kendisi ve oyuncularımız winner olmadığı için iyi oynadığımız maçları koparamaması ve takımı büyük maçlarda korkak bir düşünceyle oynatması. Bu takıma 2 winner oyuncu bile katılsa çok farklı bir boyuta geçebiliriz. Hele Biliç şampiyon olsa bile gönderilmeli diyenler var. Sanki her sene şampiyon olabiliyoruz gibi Aziz Yıldırım mantalitesiyle takımı şampiyon yapmış hocayı göndereceğiz. Eğer bu sezon şampiyon olabilirsek Biliç de kariyerinde ilk kez önemli bir kupa kazanmış olacak ve kazanmayı öğrenmek için önemli bir adım atmış olacak,Biliç o winner karakteri kazanabilirse zaten Avrupa'nın elit hocalarından biri olabilecek kapasiteye sahip.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 20:07:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Su an ortada kesinlesmis bir karar yok bildigim kadariyla. olaylar incelenmeden karar cikmadan itiraz etmeyi yanlis buluyorum.

Hakemin ses kayitlari zaten var. eger orda bir yanlislik varsa veya yanlis degerlendirme yapildigini düsünüyorsan ona göre konusursun. TFF gercekleri örtbas etmeye calisiyorsa geregini yaparsin.

henüz hicbir sey netlesmemisken macin tekrarlanmasini talep etmek "dedigim dedik caldigim düdük" havası öttürmektir. bu düsünce yapisi yüzünden toplum olarak bazi sorunlari asamiyoruz.

Kesinleşmiş bir şey var. O da maçın tescil edildiği. Yani skor resmiyet kazandı tabi ki itiraz edilecek maç tekrarı isteniyorsa.

Maç tekrar edilmez o ayrı bir konu ama buradaki basiretsizlik ya da iş bilmezlik durumunu anlamadım ben ne yapılması gerekiyordu?

Ne yapsa güçlü gözükürdü yönetim? Ya da dediğim gibi itiraz edildi diye oyuncuların uyarılmadığını ve kendilerine gelmelerinin istenmediğini biliyor muyuz Ümraniye içinde?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 20:10:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer sene sonu Biliç'i gönderirsek büyük bir hata yapmış olmaz mıyız? Takımı en iyi tanıyan kişi Biliç ve eğer kalırsa seneye çok büyük ihtimalle yeni takviyelerle birlikte şampiyon olacağız. Yıllardır Avrupa'da izlemek istediğimiz futbolu nihayet bu sezon izleyebildik ki bence bizim takım şampiyonlar ligi takımı olmaya daha yatkın. Kendimizden güçlü takımlarla oynadığımız maçlarda Biliç takımı inanılmaz derecede motive edebiliyor,tek sıkıntısı kendisi ve oyuncularımız winner olmadığı için iyi oynadığımız maçları koparamaması ve takımı büyük maçlarda korkak bir düşünceyle oynatması. Bu takıma 2 winner oyuncu bile katılsa çok farklı bir boyuta geçebiliriz. Hele Biliç şampiyon olsa bile gönderilmeli diyenler var. Sanki her sene şampiyon olabiliyoruz gibi Aziz Yıldırım mantalitesiyle takımı şampiyon yapmış hocayı göndereceğiz. Eğer bu sezon şampiyon olabilirsek Biliç de kariyerinde ilk kez önemli bir kupa kazanmış olacak ve kazanmayı öğrenmek için önemli bir adım atmış olacak,Biliç o winner karakteri kazanabilirse zaten Avrupa'nın elit hocalarından biri olabilecek kapasiteye sahip.

Hata olmaz, hata olabilir. Kumardır. Daha iyisi ve hemen başarı sağlayacak olan gelirse risk almaya değer.

Gelmeyecekse zaten gönderilmemeli. Evet Bilic yüzde 90 şampiyon yapar seneye bizi. Lakin yaparsa bu kez de kendi gidecek. Bu işin sonu yok yani.

Bilic'in winner olabilmesi için önce kadroda Töre ayarında 7-8 oyuncu bulunmalı. Bulunursa yine bu sistemi oynatmasına rağmen bu sistemi o oyuncular mükemmel oynayacağı için Avrupai bir futbol görürüz sahada.

Ama bu noktaya gelmek de kolay değil. Camianın en başta 3 yılda 1 ya da 4 yılda 2 şampiyonluğuun iyi olduğunu kabullenmesi lazım. Önce yarışmacı olmayı.

Yoksa zaten uzun süreli kimseyi tutamayız burada baskıdan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf

Hata olmaz, hata olabilir. Kumardır. Daha iyisi ve hemen başarı sağlayacak olan gelirse risk almaya değer.

Gelmeyecekse zaten gönderilmemeli. Evet Bilic yüzde 90 şampiyon yapar seneye bizi. Lakin yaparsa bu kez de kendi gidecek. Bu işin sonu yok yani.

Bilic'in winner olabilmesi için önce kadroda Töre ayarında 7-8 oyuncu bulunmalı. Bulunursa yine bu sistemi oynatmasına rağmen bu sistemi o oyuncular mükemmel oynayacağı için Avrupai bir futbol görürüz sahada.

Ama bu noktaya gelmek de kolay değil. Camianın en başta 3 yılda 1 ya da 4 yılda 2 şampiyonluğuun iyi olduğunu kabullenmesi lazım. Önce yarışmacı olmayı.

Yoksa zaten uzun süreli kimseyi tutamayız burada baskıdan.

Abi bence Biliç bizi şampiyon yapabilirse hemen İngiltere'ye gitmek istemez. Şu an Everton seviyesinde bir hoca ama burada 5 sene kalırsa ve şampiyonluklar yaşayıp Avrupa'da çeyrek final gibi başarılar görebilirse Arsenal ayarında bir hoca olamaması için bir neden yok. Biliç daha teknik direktörlük kariyerinin başlarında sayılabilecek bir hoca,ikinci kez bir kulüp takımında çalışıyor. Yani her sene şampiyonlar ligine katılacağı,sistemini oturttuğu bir Beşiktaş'ı bırakıp Everton gibi Uefa kupasına gitmenin başarı sayıldığı bir kulübe gitsin ki. Daha büyük hedefleri varsa eğer İngiltere'ye gitmeden mutlaka kazanma alışkanlığını edinmeli burada. Biliç şu ana kadar yaptığı transferlerin çoğunda büyük verim aldı. Şu an takımda Demba ba,Sosa,Töre üst düzey sayılabilecek,Tolgay ve Franco da o seviyelere yaklaşabilen oyuncular. 2 sene içinde bu şekilde verimli transferler yapılabilirse kadroda Töre ayarında 7-8 oyuncu bulunabilir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Kesinleşmiş bir şey var. O da maçın tescil edildiği. Yani skor resmiyet kazandı tabi ki itiraz edilecek maç tekrarı isteniyorsa.

Maç tekrar edilmez o ayrı bir konu ama buradaki basiretsizlik ya da iş bilmezlik durumunu anlamadım ben ne yapılması gerekiyordu?

Ne yapsa güçlü gözükürdü yönetim? Ya da dediğim gibi itiraz edildi diye oyuncuların uyarılmadığını ve kendilerine gelmelerinin istenmediğini biliyor muyuz Ümraniye içinde?

tam olarak takip edemedim ama olaylarin degerlindirmesi zaten sürmüyormuydu?

macta eger kural hatasi varsa o mac zaten tekrarlanir. kulüp olarak bunu istemeye gerek yok. güclü gözükmek icin olaylarin nasil degerlendirildigini bekleyip delillere göz atip ona göre hareket etmek lazim diyorum. delil göstermiyorlarsa bu tabiki kabul edilemez.

oyuncularin uyarilmadigini bilemeyiz ancak yönetimimizin yaptigi aciklamalar o yönde degildi. iyi oynadik ve galibiyeti hakettik diyip Hakemi tek suclu olarak gösterenler vardi.

Çevrimdışı ALI RIZA

tam olarak takip edemedim ama olaylarin degerlindirmesi zaten sürmüyormuydu?

macta eger kural hatasi varsa o mac zaten tekrarlanir. kulüp olarak bunu istemeye gerek yok. güclü gözükmek icin olaylarin nasil degerlendirildigini bekleyip delillere göz atip ona göre hareket etmek lazim diyorum. delil göstermiyorlarsa bu tabiki kabul edilemez.

oyuncularin uyarilmadigini bilemeyiz ancak yönetimimizin yaptigi aciklamalar o yönde degildi. iyi oynadik ve galibiyeti hakettik diyip Hakemi tek suclu olarak gösterenler vardi.
Kural hatası var Oyuncu hakemden izinsiz sahadan Ayrılması Ve hakemden İzinsiz sahaya girmesi ve kart gösterilmemesi kural hatasıdır...!
kasımpaşa maçı ile karşılaştırmak hatadır...! Donk denen oyuncunun hakareti futbol kurallarına aykırı eşi benzeri yok...!
Emenike olayı Rusya da  olan oyuncu değişikligi sırasında oyuncu sahadan ayrılmadıgı için Formasını çıkardıgı içi sarı kart gördü...! 2. sarı kartı oldu ve oyuncu değişmeden futbolcu kırmızı kart görmüş oldu rakip 10 kişi kaldı...!
Emenike izinsiz forma çıkartması oyun alanına çıkması direk sarı kart...! Ve aynı Oyuncu izinsiz tekrar formasını giyip sahaya girmesi bir daha sarı kart gerektirir...! Aynı anda 2 kart verilmez diye bir mantık yok...! Sarkı kartı yersin alkışlarsın hakemi 2. sarıyı yersin aynı mantık...! O zaman emenike Oyun dışında kalmalı Hakem hatası Ve futbol kuralları içinde Uygulanmadıgı için Kural hatasıdır...!

Fenerin 20 numaralı oyuncusu Küfür edişi hakem tarafından Duyup ikaz edilip ve hakem tarafından ise atılmaması Hem hakem hatası hem kural hatası...! Futbol kuralları içersinde Rakip oyuncuya Saldırgan, hakaret edici veya küfürlü bir şekilde konuşursa ve/veya baş ve el-kol hareketleri yaparsa, kırmızı karttır...!

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ceza_kart%C4%B1#K.C4.B1rm.C4.B1z.C4.B1_kart

Çevrimdışı GÖRKEM

Kural hatası var Oyuncu hakemden izinsiz sahadan Ayrılması Ve hakemden İzinsiz sahaya girmesi ve kart gösterilmemesi kural hatasıdır...!
kasımpaşa maçı ile karşılaştırmak hatadır...! Donk denen oyuncunun hakareti futbol kurallarına aykırı eşi benzeri yok...!
Emenike olayı Rusya da  olan oyuncu değişikligi sırasında oyuncu sahadan ayrılmadıgı için Formasını çıkardıgı içi sarı kart gördü...! 2. sarı kartı oldu ve oyuncu değişmeden futbolcu kırmızı kart görmüş oldu rakip 10 kişi kaldı...!
Emenike izinsiz forma çıkartması oyun alanına çıkması direk sarı kart...! Ve aynı Oyuncu izinsiz tekrar formasını giyip sahaya girmesi bir daha sarı kart gerektirir...! Aynı anda 2 kart verilmez diye bir mantık yok...! Sarkı kartı yersin alkışlarsın hakemi 2. sarıyı yersin aynı mantık...! O zaman emenike Oyun dışında kalmalı Hakem hatası Ve futbol kuralları içinde Uygulanmadıgı için Kural hatasıdır...!

Fenerin 20 numaralı oyuncusu Küfür edişi hakem tarafından Duyup ikaz edilip ve hakem tarafından ise atılmaması Hem hakem hatası hem kural hatası...! Futbol kuralları içersinde Rakip oyuncuya Saldırgan, hakaret edici veya küfürlü bir şekilde konuşursa ve/veya baş ve el-kol hareketleri yaparsa, kırmızı karttır...!

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ceza_kart%C4%B1#K.C4.B1rm.C4.B1z.C4.B1_kart

ben buna karsi cikmiyorum ki.

diyorum ki hakemler arasinda eger gercekten o dialoglar yasandiysa ve kayitlari varsa bunun kesinlike hesabi verilmeli.

kurallar macin tekrar edilmesini gerektiriyorsa mac tekrar edilmeli.

ben sadece olayi farkli bir acidan isinlandirdim.

Çevrimdışı ALI RIZA

ben buna karsi cikmiyorum ki.

diyorum ki hakemler arasinda eger gercekten o dialoglar yasandiysa ve kayitlari varsa bunun kesinlike hesabi verilmeli.

kurallar macin tekrar edilmesini gerektiriyorsa mac tekrar edilmeli.

ben sadece olayi farkli bir acidan isinlandirdim.
Hakemin yaptığı suçtur bir nevi Şike gibidir kayırıyor bir rakibi...!
Tekrar eder ama Türkiye de kurallar işlenmiyor şahıslar Kuralları yönetiyor...!