Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973340 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Ozenin kast ettigi yanlis antrenmanlar bunlardi sanirim.ligin 26. Haftasinda bunlar yapilmaz.sonra adam 70. Dkdan sonra dili disarda geziyor.yenileme kondisyon calismamiz lazim ..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

sayın bilic 2-3 günlük izin almıs
üstün basarı üzerine verilen bir hediye olsa gerek :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Fener BJK maçının tekrarı için Fenerasyona başvurmuş...! Bakalım artık hayırlısı Umarım tekrar edilir...!
Tekrar edilse handikapli yenerler bu sefer bizi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

Tekrar edilse handikapli yenerler bu sefer bizi...

acık soyleyim hiç olmadaıgı kadar cok guvenirim takımıma
nedne biliyormusun kasımpasa macının tekrarını dusun:) yeniliriz dedik
3*0 dı sanırım rahat bir skor aldık sanki motivesi daha baska oluyor takımımızın :ok:

Çevrimdışı Tolga

3*0 dı sanırım rahat bir skor aldık sanki motivesi daha baska oluyor takımımızın :ok:
Yalnız bu sefer karşımızda sakatları düzelmiş bir Fb olacak şu haliyle bile Fener'i yenemedikten sonra as kadroyla sahaya çıkan bir Fb'yi nasıl yeneceğiz merak ediyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Neyine başvuruluyor kural hatası için,haklı olsan bile Emenike sarı kart görseydi ne değişecekti..Maçı etkileyen hata mı bu??Şu mağlubiyeti farklı yerlere çekme huyumuz Y.D'den beri değişmedi..Bunlarla uğraşacağımıza takıma bakalım..Hemen hemen her şeyin lehimize geliştiği bir maçı nasıl kazanamadık ona bakalım..Rakip birbirine girmişken saçma sapan olayı üzerine çeken kenar yönetime bakalım..Yok Gs formayı geç giymiş,yok Emenike kart görmemiş bırakalım bunları..Hakkımızın yendiği tonla önemli şey varken onlarla uğraşalım..Ufak tefek şeylerle değil..

Aynen öyle  :claps:

Ne kadar pasif ve isi bilmeyen bir Yönetime sahip oldugumuz burdan anlasiliyor. Sen önce kendi Takiminin performansini dogru yorumlamayi bileceksin. Neymis Sahadan cikmista Mac tekrarlanacakmis. Oyun icersinde hakkin yendiyse sonuna kadar git heryere basvus. Maglubiyeti sporcu gibi kabul edip ona göre adimlar atmak yerine bizimkiler Mactan sonra oyunla hic alakasi olmayan bir olayi nasil kendi lehimize cevirebilecegini düsünüyorlar  :s20:

Besiktasa layik olmayan ve zarar veren davranislar bunlar.

Çevrimdışı ozan062

Yalnız bu sefer karşımızda sakatları düzelmiş bir Fb olacak şu haliyle bile Fener'i yenemedikten sonra as kadroyla sahaya çıkan bir Fb'yi nasıl yeneceğiz merak ediyorum :)

muhakkak dogrudur,, tabi bide tersi oldugunda iki kez yenmenin verdiği gazla kimbilir neler yapalr
bize dondugun vakit içinden cıkalamayan bir hal alır yonetim ve teknik ekibin:)
baya buyuk risk, zaten kabul olmayacaktır derler işte biz denedik kabul etselerdi yenerdik ama olmadı...
yırtarlar bisekil,, ama dediğim gibi guveniyorum bu sefer birseyler farklı olurdu :ok:

Çevrimdışı FARUK

Ne kadar pasif ve isi bilmeyen bir Yönetime sahip oldugumuz burdan anlasiliyor. Sen önce kendi Takiminin performansini dogru yorumlamayi bileceksin. Neymis Sahadan cikmista Mac tekrarlanacakmis. Oyun icersinde hakkin yendiyse sonuna kadar git heryere basvus. Maglubiyeti sporcu gibi kabul edip ona göre adimlar atmak yerine bizimkiler Mactan sonra oyunla hic alakasi olmayan bir olayi nasil kendi lehimize cevirebilecegini düsünüyorlar  :s20:

tekrarlama ihtimali yok bence ne beklenir federasyondan ama olay tamamen saha içerisinde
adam formasını çıkarıyor izinsiz sarı kart
sahadan izinsiz çıkıyor sarı kart izinsiz geri giriyor sarı kart 3 tane kart var burda nasıl bu oyun içerisinde değilde nerede oldu

Çevrimdışı Çağatay

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/126417/avrupa-yerine-farkli-kita

bizimkiler yeni sezon öncesi kamp için başka kıtaları düşünüyorlarmış

hazır sezon içinde 50000 km yapmışken çocuklar yadırgamasınlar diye sanırım  :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı yigitcan1903

Tekrar edilme ihtimali sıfır bile değil
Fener kazanmış maçı

Çevrimdışı GÖRKEM

tekrarlama ihtimali yok bence ne beklenir federasyondan ama olay tamamen saha içerisinde
adam formasını çıkarıyor izinsiz sarı kart
sahadan izinsiz çıkıyor sarı kart izinsiz geri giriyor sarı kart 3 tane kart var burda nasıl bu oyun içerisinde değilde nerede oldu

Benim demek istedigim bunun sportif anlamda bizim aleyhimize hicbir etkisinin olmamasi. Tam tersi. Bizim sahada oynayarak faydalanabilecegimiz bir olaydi ancak bunu bile beceremedik.
Hakem yanlis yapmis olsada hangi acidan baksak bu bizim kötü oyunumuzun ve gösterdigimiz zaaflarin hicbir sekilde aciklamasi olamaz.

Bizi ileri getirecek sey kendi durumumuzu sorgulayip bazi seylerin farkina varmak ve geregini düsünmek. Böyle anlamsiz seylerden faydalanmaya calismak bizi kücük düsürüyor.

Çevrimdışı FARUK

benim cevabım bu kısıma
hakem üzerine düşeni ısrarla yapmamış ama burada sizin yazdığınız cümleden hatalı olan yine biz şeklinde anlam çıkıyor
diğer kısımla ilgili olan görüşümü mesajın başında bildirdim zaten

Çevrimdışı yigitcan1903

Yalnız kural hatası varsa tabii ki itiraz olmalı
Kötü oynamak ayrı şey,işin hukukunu ahlakını savunmak ayrı
Sonuç çıkmayacak olsa bile

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaboul bizim stoperlerimize göre hızlı ve hepsinden en az 2 kat fazla hava hakimiyeti var. Ersan gibi sakar ve saçma hatalar yapabilen bir stoper ama zaten onları da yapmıyor olsaydı çok üst düzey bir oyuncu olabilirdi. Çok ucuz bir fiyata alınabilir. Eğer 5-6 milyon euro harcayabilecek olsaydık istemezdik ama hem elimizdekilerden iyi ve tecrübeli hem de ucuz olduğu için alınabilir. Sakatlık konusunda ben de şüpheliyim ama almaya değecek bir risk.
Valla onun yerine Sivok'u takıma kazandırırım unutmayın bu adamın defans görüşü çok profesyonel ve duran toplardaki etkinliğide başmbaşka :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Semih

en nefret ettiğim taraftar profili. bariz hakem hatalaraı maçta, tek ses olup hakkımızı arayacağımıza "sen önce kendi oyununa bak" diyenler bitmediği sürece bizim hakkımız yenmeye devam eder. adil yönetim altında yenilsek o zaman takımı konuşuruz. maç tekrarını falan geçtim, rakibin verilmeyen 2 kırmızı kartı var.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Semih

kusura bakmayın ama şöyle bir ortamda performans konuşulmaz. gün hakkını arama günü.

https://twitter.com/alperbah/status/581078100768854016

Çevrimdışı GÖRKEM

benim cevabım bu kısıma
hakem üzerine düşeni ısrarla yapmamış ama burada sizin yazdığınız cümleden hatalı olan yine biz şeklinde anlam çıkıyor
diğer kısımla ilgili olan görüşümü mesajın başında bildirdim zaten

Hakemin hata yaptigini tüm Türkiye gördü. Hakemin tarafli davrandigi seklinde bir süphe varsa bunun pesi birakilmamali. Fakat su an itibariyle "Firat Aydinusu artik istemiyoruz" demek tamamen yeterliydi.

Kural hatasi tespit edilebiliyorsa zaten ortaya cikacaktir. Araya atlayarak firsatci tavirlari göstermek bize hic yakismiyor.

Ha TFF ye güvenim yok diyorsan bunu farkli sekilde dile getirebilirsin.

Çevrimdışı GÖRKEM

en nefret ettiğim taraftar profili. bariz hakem hatalaraı maçta, tek ses olup hakkımızı arayacağımıza "sen önce kendi oyununa bak" diyenler bitmediği sürece bizim hakkımız yenmeye devam eder. adil yönetim altında yenilsek o zaman takımı konuşuruz. maç tekrarını falan geçtim, rakibin verilmeyen 2 kırmızı kartı var.

Iki dakikada profil cizdin ya. tebrik etmek lazim seni.

Vermek istedigim Mesaji belki son yazimi okursan anlarsin.

Çevrimdışı FARUK

Hakemin hata yaptigini tüm Türkiye gördü. Hakemin tarafli davrandigi seklinde bir süphe varsa bunun pesi birakilmamali. Fakat su an itibariyle "Firat Aydinusu artik istemiyoruz" demek tamamen yeterliydi.

Kural hatasi tespit edilebiliyorsa zaten ortaya cikacaktir. Araya atlayarak firsatci tavirlari göstermek bize hic yakismiyor.

Ha TFF ye güvenim yok diyorsan bunu farkli sekilde dile getirebilirsin.

ortaya çıkmadı işte hocam adama 8. bilmem kaç vermişler kapatıyorlar olayı
hakkını aramak ne zamandır fırsatçılık oldu
emreyede küfür etmedi dediler gözlemci yazmadığı için
o zaman niye saldırıyoruz emreye kapatalım gitsin konuyu

Çevrimdışı Yusuf

Valla onun yerine Sivok'u takıma kazandırırım unutmayın bu adamın defans görüşü çok profesyonel ve duran toplardaki etkinliğide başmbaşka :ok:

Sivok'u takıma kazandırırsın da yanına eldeki stoperlerden kimi koyarsan koy yine sıkıntı yaşarsın. Kaboul gibi uzun ve güçlü bir stoper lazım yoksa Franco da Sivok da elimizdeki oyuncularla ideal savunma hattını oluşturamaz.

Çevrimdışı ErsinA.

o maçtan sonra Kasımpaşa başkanı "10 kez yapsak 10unu da yeneriz" gibi bir açıklama yapmıştı.

başkanın o açıklaması bayağı motive edici olmuştu bizde.

Çevrimdışı ErsinA.

ayrıca takıma kaptanlık yapmış, tecrübeli birisi.

Çevrimdışı Semih

Iki dakikada profil cizdin ya. tebrik etmek lazim seni.

Vermek istedigim Mesaji belki son yazimi okursan anlarsin.

vermek istediğin mesajı anladım ama katılmadım. o maç eşit şartlarda oynanmadı, kurallar uygulanmadı, mhk ses kayıtlarını saklamıyoruz dedi, lig tv görüntüleri vermiyor, tff pfdk ya sevk etmedi. kurumlara güvenilmediğini zaten biliyorsun, senin de güvenmediğini düşünüyorum.

eğer bu ortamda bile biz hakkımızı aramak yerine "kendi oyunumuza bakalım" kafasında olursak bunları yaşamaya devam edicez. çünkü bizim yeterli tepkiyi gösteremememiz bu adaletsizliği yapanları cesaretlendiriyor her seferinde aynı olayları yaşamak zorunda kalıyoruz. aslında fenerbahçe bize iyilik yaptı, yıllardır saçma sapan işlerle uğraşan koca camiayı bir araya getirdi. böyle ortamda şu maçtaki takım performansını konuşmak yerine taraftarıyla yöneticisiyle bütün camia tek yürek olup hakkımızı aramaya devam etmeliyiz. eğer maçın tekrarlanma durumu varsa tekrarlansın, adil maç olsun kart görmesi gerekenler kartını görsün o zaman yenilirsek rakibi tebrik eder kendi içimizde eleştirimizi yaparız.

Çevrimdışı yigitcan1903

kusura bakmayın ama şöyle bir ortamda performans konuşulmaz. gün hakkını arama günü.

https://twitter.com/alperbah/status/581078100768854016
Etik kuruluna başvurulmuş
Bilic de dava açmalı

Çevrimdışı GÖRKEM

ortaya çıkmadı işte hocam adama 8. bilmem kaç vermişler kapatıyorlar olayı
hakkını aramak ne zamandır fırsatçılık oldu
emreyede küfür etmedi dediler gözlemci yazmadığı için
o zaman niye saldırıyoruz emreye kapatalım gitsin konuyu

olayi gercekten kapatiyorsalar senin yapacagin aciklamalar tamamen farkli olmaliydi. hemfikir miyiz?

Emre olayini tam takip edemedim. Aydinusun Cobana gercekten "sen isine bak" dedigi dogru ise buna söylecek sey bulamiyorum.

Bu durumda Yönetimimizden TFF ve MHK ye karsi cok sert aciklamalar beklerim. bunlari yap canimi ye. ancak yalandan tavirlar ile Göz boyamakla hem insanlari kandiriyorlar hemde Camiamiza zarar veriyorlar.