Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973638 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 01:23:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Onu bildiğim için bilerek yazdım zaten Gignac'ı :kop: :kop:

Ayew 3 Kaboul 3 Maxi 2.5 Gignac 3 De Jong 3 Fikret Orman Kalp krizi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ayew'in menajeri yıllık 3 m euro dediği an başkan masadan kalkar :kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

hesabı da menajere ödettirir  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı f_madida

:lol: :lol: Baskan kimseye 3 vermez, 3 ne demek yahu... BABA aliyor 2.5, o da BABA yani.. 2'yi gecen olursa kendini sansli saysin.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 01:30:38
  • Beşiktaş / Bodrum

Yok bence ilk tepki şu olur :D

:bur2: '' Ayıp ediyorsun bak terbiyesizlik ediyorsun! ''  :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

hesabı da menajere ödettirir  :evillol: :evillol:
Aynen :evillol: :evillol:

:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 01:31:35
  • Beşiktaş / Bodrum
:lol: :lol: Baskan kimseye 3 vermez, 3 ne demek yahu... BABA aliyor 2.5, o da BABA yani.. 2'yi gecen olursa kendini sansli saysin.

Baba 2.5 görüntülü 3.5 alıyor  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 01:31:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben Bilici Almeİda yi geleneksel dk 65 de alıp ömer yerine Eneramo yu oyuna soktugu beraberlikte bile o zaman çift forvete dönmedigi günden beri eleştiriyorum.

Şu son fb maçında ise bilic yanlış tercihlerinin çok büyük etkisi vardır.

1. Ersan pedro varken Neciple maça çıkılmaz
2. Atınç gibi uzun boylu stoper kadroda olur ve kullanılır
3. Dk 60 dan sonra yaşlı yorulan fb ye karşı diri kaldık oyunu her zaman ki gibi yaslayacagina tosunu alıp ileriye yikabilirdi ki tosun ilerden sutda atabilen biri
4. Sürekli yan hakemle didisiyor
5. Hazır ve her fb maçında gol atan Olcay yerine sakatliktan çıkmış Sosa bence yanlıştı
Hepsine katılıyorum :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Semih

arkadaşlar bilic'ten ben de memnun değilim hatta şampiyon olsak dahi gönderilmesi taraftarıyım fakat ligin bitimine 9 hafta kala şampiyonluk şansımız varken bunun tartışılmasını gereksiz buluyorum. şuan sezon sonuna kadar kenetlenip şampiyonluğun ne kadar istendiğini takıma hissettirmemiz gerekiyor, Beşiktaş ile ilgili olumsuz/karalama amaçlı haber yapanlara topluca tepki göstermemiz gerekiyor. sezon biter ondan sonra konuşulur bilic.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağatay

burak ın 2.750 ettiği yerde ayewler kaboullar 3 e iyidir
hele ki ayew için hiç bonservis verilmeyeceğini de düşünmek süper
ama bizim başgan,  ünlü Angara düşünürü Oğuz Yılmaz'ın da dediği gibi
"cebinde akrep var eli gitmiyor"  :evillol: :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sarp

Sambade gidiyor başlıkları atılmaya başlamış arkadaşlar. Bu konu hakkında bilgisi olan bir var mı?
Aslı astarı var mıdır bu konunun. 

Çevrimdışı Sarp

Ahhh aahhhh ah! Zamanında bizimle alay eden seviyesiz yorumlar yapan adamların geldiği noktaya bakın! Ht gazetesi yazmış.
Gs kulübünün borcu:
Gerçek borç 1 milyar 434 milyon TL değil, daha fazla. 2 milyar TL’ye yakın.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ahhh aahhhh ah! Zamanında bizimle alay eden seviyesiz yorumlar yapan adamların geldiği noktaya bakın! Ht gazetesi yazmış.
Gs kulübünün borcu:
Gerçek borç 1 milyar 434 milyon TL değil, daha fazla. 2 milyar TL’ye yakın.
UEFA nerdesin UEFA mail attık ta gelmediler acaba türkçe bilen yok mu uefa da  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Fener BJK maçının tekrarı için Fenerasyona başvurmuş...! Bakalım artık hayırlısı Umarım tekrar edilir...!

Çevrimdışı ozan062

sizin cozemediğiniz birsey var

beyler bu sene bilic o kadar sanslıydıki
ilk yarı son macı gs ile yapıldı yenildik
sonra devreye girdik hazırlık kampında bi kupa vardı bildiğiniz üzere gs yense tekrar bi maç yapıcaz
o gun yenilsek inanılmaz etki bırakacak o yetmiyor
kupada bir üste cıkıyoruz bu sefer fener garanti derken kucuk bir detayla ondan yırtıyor sayın bilic
kayseriyle mac yapıyoruz ve yine yeniliyoruz
sizin bence anlamadıgınız nokta su
diğer teknik direktorleriiz evet belki ligde kaybettiler ama türkiye kupası sırasınca yendiler bunları
onun için siz cok bilice guvenmeyin bence bu sene bu mukemmel fikstür avantajlarını kullanmalıydı
cok erken bıktırdı bizleri ki her koldan düşürülerek elendik birileri tarafından değil futbol uzerinden
yenildik savunulacak tarafıda yok yani...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

UEFA nerdesin UEFA mail attık ta gelmediler acaba türkçe bilen yok mu uefa da  :kop: :kop: :kop:

şenez abi vardı orda tanıdık ama bilmem yardımcı olur mu   :evillol:

Çevrimdışı ozan062

şenez abi vardı orda tanıdık ama bilmem yardımcı olur mu   :evillol:

70 milyonluk ulke 56 kusurluk sıralamada olan ve kendimizi dev aynasında gordugumuz bir ligimiz var
ve yeni secimlerde sıfır yetkiliyle uefayı karsımıza aldık
yani kısacası bittik o taraflarda:) artık hiçbir etkimiz kalmadı...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler Kaboul gibi hantal ve sürekli sakatlık yaşayan bir oyuncuyu neden istersiniz ben anlamıyorum :alala:

Çevrimdışı Yusuf

Abiler Kaboul gibi hantal ve sürekli sakatlık yaşayan bir oyuncuyu neden istersiniz ben anlamıyorum :alala:

Kaboul bizim stoperlerimize göre hızlı ve hepsinden en az 2 kat fazla hava hakimiyeti var. Ersan gibi sakar ve saçma hatalar yapabilen bir stoper ama zaten onları da yapmıyor olsaydı çok üst düzey bir oyuncu olabilirdi. Çok ucuz bir fiyata alınabilir. Eğer 5-6 milyon euro harcayabilecek olsaydık istemezdik ama hem elimizdekilerden iyi ve tecrübeli hem de ucuz olduğu için alınabilir. Sakatlık konusunda ben de şüpheliyim ama almaya değecek bir risk.

Çevrimdışı blackeagle35

Neyine başvuruluyor kural hatası için,haklı olsan bile Emenike sarı kart görseydi ne değişecekti..Maçı etkileyen hata mı bu??Şu mağlubiyeti farklı yerlere çekme huyumuz Y.D'den beri değişmedi..Bunlarla uğraşacağımıza takıma bakalım..Hemen hemen her şeyin lehimize geliştiği bir maçı nasıl kazanamadık ona bakalım..Rakip birbirine girmişken saçma sapan olayı üzerine çeken kenar yönetime bakalım..Yok Gs formayı geç giymiş,yok Emenike kart görmemiş bırakalım bunları..Hakkımızın yendiği tonla önemli şey varken onlarla uğraşalım..Ufak tefek şeylerle değil..

Çevrimdışı ozan062

benim twitte begendiğim kişiyi biliyorsunuz dun demişti bazı personellerle sene içinde ve sonunda yollar ayrılacak sanırım ilk meyvesi
sambade oluyor bir site iddia demiş fakat bence olabilitesi var cnk butun sakatlıklar antrenman kaynaklı darbeyle alakası yok
sene sonuda karanlıkla yollar ayrılır gibime geliyor...
nasıl bir yontem izlenecek merakla bekliyorum

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Yusuf

benim twitte begendiğim kişiyi biliyorsunuz dun demişti bazı personellerle sene içinde ve sonunda yollar ayrılacak sanırım ilk meyvesi
sambade oluyor bir site iddia demiş fakat bence olabilitesi var cnk butun sakatlıklar antrenman kaynaklı darbeyle alakası yok
sene sonuda karanlıkla yollar ayrılır gibime geliyor...
nasıl bir yontem izlenecek merakla bekliyorum

Mümkünse hepsiyle ayrılsın. Özellikle kondisyonerlerin değişmesi gerekli, büyük ihtimalle yanlış planlama yaptılar ve takımın kötü oyununda en çok payı olan kişiler onlar. Tabi Biliç gibi inatçı bir antrenör kendi teknik ekibini değiştirmek istemez büyük ihtimalle.