Benim dediğim noktaya geliyoruz ! Korkaklıgı diyelim ona saglamcılıgı değil 
Elinde 3 tane sağlam stoper varken , Orta saha oyuncusunu stoper oynatmak , Hangi akla , Mantıga sıgar , Hangi teknik , Hangi taktige sıgar ?
Dünyada hangi teknik adam yapar böyle bir şeyi Allah aşkına @Çağrı abi
Biliçin yaptığı fantazidir , Macera aramaktır başka bir şey değil..
@Yunus Emre Dökmeci daha geniş bakman lazım kardeşim

Bak ilk olarak korkmak iyidir. Korkan antrenörler her zaman başarılı olurlar. Çünkü korkmak risk almamak demek değildir.
Bizim hocamız korkak değil bizim hocamız kazanmanın hazzını yaşamamış, ama çokça kaybetmiş bir adam. Bu yüzden kazanmayı bilmediği için hiç olmazsa kaybetmeyeyim diyen bir adam.
Senin dediğini ben anlıyorum ama o çok sert oluyor. Aslında doğrusu bu. Bilic cesur adamdır. Birkaç maçını bul izle Youtube'da oynarken dediğimi göreceksin mesele başka.
Stoper kısmında da şu var. Elimizde öyle tip adamlar var ki birbirlerini tamamlayamıyorlar. Bana göre stoper tercihinde hata vardı evet Pedro oynamalıydı ama o zaman da hava toplarında ezilecektik.
Necip ve Ersan tek hamleli adam ama en başta sert yani temaslı adamlar. Emenike'yi anca böyle durdursun önünü dönememeli dönerse geçer gider. Pedro'yu malesef yıkar geçerdi.
O yüzden elde iyi adam olmadığı için kötünün iyisini seçmek zorunda kalan bir adamın yanlışını buradan yakalayıp eleştirmek bana biraz ağır gelir. Kim oynasa batıracaktı çünkü.
Asıl tercihini ön tarafta özellikle ön liberolarda sorgulamak lazım sezon geneline bakarsak.