Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975853 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eğer elinde Mascherano gibi bir orta saha olursa yeri geldi mi defansa da koyarsın ama bizim takımda orta sahadan alıp stoper oynatabileceğimiz 1 tane bile oyuncu yok.

Necip ısrarını hala anlayabilmiş değilim.
Ya Olcay ısrarına ne demeli ????
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Ya Olcay ısrarına ne demeli ????
O da var tabi de Kerim'le başladığımız maçlarda Kerim'de etkisiz.

Olcay bu kadar kötü oynarken Kerim'in formayı kapması lazım.

Oyuna sonradan girdiğinde etkili oluyordu sezonun ilk yarısındaki maçlarda ama onunda performansı düştü baya.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bu öğlen tekrarı vardı öğlen izledim , fb maçından sonraki programda söyledi.  Necip 2 önemli hata yaptı zaten 1 maçta 2 veya 3 önemli hata yaparsın ilkini emenike kaçırdı 2.si gol oldu diyerek başladı ve dediklerini söyledi.  Bilic in atinci bile kadroya almayarak çok yanlış tercihler yaptığını anlatti
Yemin ederim Bu programı izlemedim , tamamen kendi goruşum ve düşüncelerim, Bunu anlamak için teknik direktör olmaya gerek yok , Aklın yolu birdir , Biliçin yaptığı tamamen macera aramaktır başka birşey değil !
Fb maçında 1 Golü , Brugge maçında da 2 Golü Necipin bireysel ve taktiksel hataları sonucu yedik !! Sonra vay efendim Biliç i neden eleştiriyorsunuz :akuma: Yahu nasıl Eleştirmeyeyim @Kemal abi Allah Aşkına

Çevrimdışı Kemal

Ben Bilici Almeİda yi geleneksel dk 65 de alıp ömer yerine Eneramo yu oyuna soktugu beraberlikte bile o zaman çift forvete dönmedigi günden beri eleştiriyorum.

Şu son fb maçında ise bilic yanlış tercihlerinin çok büyük etkisi vardır.

1. Ersan pedro varken Neciple maça çıkılmaz
2. Atınç gibi uzun boylu stoper kadroda olur ve kullanılır
3. Dk 60 dan sonra yaşlı yorulan fb ye karşı diri kaldık oyunu her zaman ki gibi yaslayacagina tosunu alıp ileriye yikabilirdi ki tosun ilerden sutda atabilen biri
4. Sürekli yan hakemle didisiyor
5. Hazır ve her fb maçında gol atan Olcay yerine sakatliktan çıkmış Sosa bence yanlıştı

Ben Bilici Almeİda yi geleneksel dk 65 de alıp ömer yerine Eneramo yu oyuna soktugu beraberlikte bile o zaman çift forvete dönmedigi günden beri eleştiriyorum.

Şu son fb maçında ise bilic yanlış tercihlerinin çok büyük etkisi vardır.

1. Ersan pedro varken Neciple maça çıkılmaz
2. Atınç gibi uzun boylu stoper kadroda olur ve kullanılır
3. Dk 60 dan sonra yaşlı yorulan fb ye karşı diri kaldık oyunu her zaman ki gibi yaslayacagina tosunu alıp ileriye yikabilirdi ki tosun ilerden sutda atabilen biri
4. Sürekli yan hakemle didisiyor
5. Hazır ve her fb maçında gol atan Olcay yerine sakatliktan çıkmış Sosa bence yanlıştı
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Togay_1981

Bizede Bu Yakışırdı , Tam Bir Beşiktaşlı duruşu sergilenmiş :claps: :claps: :claps:
Diğer Gereken Cevapları biz Taraftar olarak veririz hadlerini bildiririz ! O 20 Numaralı küfür yasak seneye Vodafone Arenaya nasıl gelecek ? Sakatım diyerek gelmez benim tahminim , Gelirse Çok büyük olaylar çıkar ve Büyük bir Ceza Alırız gibime geliyor :iscrewy: :iscrewy:

Fenerbahçe'nin yaptığı elle tutulacak hiçbir yanı olmayan bu açıklamaya yönetimde güzel cevap vermiş muhatap olmayarak. Elbette ki bunların seviyesine düşmeden cevap verebilmenin tek ama tek bir yolu var. Yeşil saha. Çıkacaktık takır takır yenecektik. Bak bakalım bu açıklamaları yapabiliyorlar mı bir daha ? Ama beceremedik. Becermesi gerekenler ne mücadele ettiler doğru dürüst ne sonunu getirebildiler. Bunların ağızlarına sakız verdiler sadece. Yazık...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 00:14:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bazı teknik direktörler vardır eline yıldızlarla dolu bir kadro verirsiniz başarıyı istikrarlı bir şekilde sağlayamaz.

Bazıları vardır kısıtlı kadro ile çok büyük başarı sağlar.

Bilic bu ikisi de değil. Bilic'in eline yıldızlarla dolu kadro verin 5 yıl üst üste şampiyon yapar Türkiye'de çünkü oyuncu idaresi ve sistemine adapte edebilme yeteneği çok yüksek.

Kısırlı kadroya da bizim şuan oynadığımız kadarı oluyor.

Sıkıntı şu ki biz seneye ne kısıtlı olacağız ne de yıldızlarla dolu. Sadece yıldızları olan bir takım olacağız. İşte Bilic'in tek idare edemeyeceği tip bu bence.

Örnek olarak West Ham'ı alsa düzenli ilk 8'e sokar, Chelsea'yi alsa şampiyon yapar muhtemelen. Ama Tottenham, Liverpool, Arsenal gibi takımları alsa ilk 4'e bile sokamaz.
[ Son Düzenleme: 26 Mart 2015, 00:16:28 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

O da var tabi de Kerim'le başladığımız maçlarda Kerim'de etkisiz.

Olcay bu kadar kötü oynarken Kerim'in formayı kapması lazım.

Oyuna sonradan girdiğinde etkili oluyordu sezonun ilk yarısındaki maçlarda ama onunda performansı düştü baya.
Sürekli olarak oynamayan Fıtbolcuda tabiki Performans düşüklüğü olur , Maç eksigi var çünkü , Antremanla - Maç bir olurmu ? Oynat bakalım Bir kaç maç ilk 11 , 5 Hafta sonra ne hale geliyor Kerim gör ozaman ! Olcay Bu kadar formsuzken 7-8 Haftadır resmen sahada geziyor ! Kerim oynatılıp geliştirilmeliydi !! Ayrıca Kerim Atınç gibi oyuncuları Biliç hiç düşünmüyor , Bilim Futbolcu psikolojisinden falan anlamıyor ! Yahu bunlar genç Çocuklar , İlgilenceksin , Oynatacaksın , Kusturmeyeceksin !!
Mesela Kerim Şoyle düşünüyor olabilir : Ben ne kadar çalışırsam çalışayım yine yedegim , Olca banko !! Eee bu çocuğa sen şans vereceksin ki bu şekilde duşunmesin , Ozguveni yukselsin :iscrewy:
Ama Biliç te O düşünce , O Yürek , O teknik adamlık Nerdeeeeeeee.....

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 00:20:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Sürekli olarak oynamayan Fıtbolcuda tabiki Performans düşüklüğü olur , Maç eksigi var çünkü , Antremanla - Maç bir olurmu ? Oynat bakalım Bir kaç maç ilk 11 , 5 Hafta sonra ne hale geliyor Kerim gör ozaman ! Olcay Bu kadar formsuzken 7-8 Haftadır resmen sahada geziyor ! Kerim oynatılıp geliştirilmeliydi !! Ayrıca Kerim Atınç gibi oyuncuları Biliç hiç düşünmüyor , Bilim Futbolcu psikolojisinden falan anlamıyor ! Yahu bunlar genç Çocuklar , İlgilenceksin , Oynatacaksın , Kusturmeyeceksin !!
Mesela Kerim Şoyle düşünüyor olabilir : Ben ne kadar çalışırsam çalışayım yine yedegim , Olca banko !! Eee bu çocuğa sen şans vereceksin ki bu şekilde duşunmesin , Ozguveni yukselsin :iscrewy:

Kerim ilk 11 fırsatı buldu değerlendiremedi. Kerim ilk 11 oynayacak kapasiteye sahip olmadığı gibi özelliğe de sahip değil. Maçın başında takımlar diriyken Kerim hiçbir şey yapamaz.

Anca ikinci yarı takım düşünce fark yaratır çünkü tek özelliği uzun mesafe sprinteri olması. Yani Olcay'ın formsuz hali bile Kerim'den gole daha yakın malesef.

Bilic futbolcu psikolojisinden en iyi antrenörlerden biridir hem de Avrupa çapında kabul görür bu. Sevmeyen futbolcusu nerdeyse yoktur bu yüzden oynatmasa bile.

Daha sağlam tabana oturtmak lazım eleştirileri bunlar Bilic'in eksileri değil aksine artıları. Bilic'in eksiler hücum varyasyonu, değişime kapalı olması, atağı ikinci plana atması, çok sağlamcı olması.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Kerim ilk 11 fırsatı buldu değerlendiremedi. Kerim ilk 11 oynayacak kapasiteye sahip olmadığı gibi özelliğe de sahip değil. Maçın başında takımlar diriyken Kerim hiçbir şey yapamaz.

Anca ikinci yarı takım düşünce fark yaratır çünkü tek özelliği uzun mesafe sprinteri olması. Yani Olcay'ın formsuz hali bile Kerim'den gole daha yakın malesef.

Bilic futbolcu psikolojisinden en iyi antrenörlerden biridir hem de Avrupa çapında kabul görür bu. Sevmeyen futbolcusu nerdeyse yoktur bu yüzden oynatmasa bile.

Daha sağlam tabana oturtmak lazım eleştirileri bunlar Bilic'in eksileri değil aksine artıları. Bilic'in eksiler hücum varyasyonu, değişime kapalı olması, atağı ikinci plana atması, çok sağlamcı olması.
Benim dediğim noktaya geliyoruz ! Korkaklıgı diyelim ona saglamcılıgı değil :)
Elinde 3 tane sağlam stoper varken , Orta saha oyuncusunu stoper oynatmak , Hangi akla , Mantıga sıgar , Hangi teknik , Hangi taktige sıgar ?
Dünyada hangi teknik adam yapar böyle bir şeyi Allah aşkına @Çağrı abi
Biliçin yaptığı fantazidir , Macera aramaktır başka bir şey değil..

Sağolsun Necipte hocasının yuzunu kara çıkarmıyor , Stoper olarak oynadığı her maçta taktik ve bireysel hata yaparak Gol yememize neden oluyor :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 00:28:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim dediğim noktaya geliyoruz ! Korkaklıgı diyelim ona saglamcılıgı değil :)
Elinde 3 tane sağlam stoper varken , Orta saha oyuncusunu stoper oynatmak , Hangi akla , Mantıga sıgar , Hangi teknik , Hangi taktige sıgar ?
Dünyada hangi teknik adam yapar böyle bir şeyi Allah aşkına @Çağrı abi
Biliçin yaptığı fantazidir , Macera aramaktır başka bir şey değil..

@Yunus Emre Dökmeci daha geniş bakman lazım kardeşim :)

Bak ilk olarak korkmak iyidir. Korkan antrenörler her zaman başarılı olurlar. Çünkü korkmak risk almamak demek değildir.

Bizim hocamız korkak değil bizim hocamız kazanmanın hazzını yaşamamış, ama çokça kaybetmiş bir adam. Bu yüzden kazanmayı bilmediği için hiç olmazsa kaybetmeyeyim diyen bir adam.

Senin dediğini ben anlıyorum ama o çok sert oluyor. Aslında doğrusu bu. Bilic cesur adamdır. Birkaç maçını bul izle Youtube'da oynarken dediğimi göreceksin mesele  başka.

Stoper kısmında da şu var. Elimizde öyle tip adamlar var ki birbirlerini tamamlayamıyorlar. Bana göre stoper tercihinde hata vardı evet Pedro oynamalıydı ama o zaman da hava toplarında ezilecektik.

Necip ve Ersan tek hamleli adam ama en başta sert yani temaslı adamlar. Emenike'yi anca böyle durdursun önünü dönememeli dönerse geçer gider. Pedro'yu malesef yıkar geçerdi.

O yüzden elde iyi adam olmadığı için kötünün iyisini seçmek zorunda kalan bir adamın yanlışını buradan yakalayıp eleştirmek bana biraz ağır gelir. Kim oynasa batıracaktı çünkü.

Asıl tercihini ön tarafta özellikle ön liberolarda sorgulamak lazım sezon geneline bakarsak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Atkar

Seneye forvet transferi yapılacaksa eğer,2 tanede hücümcu bek alırsak forvet için piyasası düşmekten Damiau alınabilir mi acaba?Kumar niteliğinde olur fakat yeniden performansını artırabiliriz.Tabi Ba 15e gidip 7ye aldığımızı sayarak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 00:33:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye forvet transferi yapılacaksa eğer,2 tanede hücümcu bek alırsak forvet için piyasası düşmekten Damiau alınabilir mi acaba?Kumar niteliğinde olur fakat yeniden performansını artırabiliriz.Tabi Ba 15e gidip 7ye aldığımızı sayarak

Ba gitmez, Damiao gelmez forvet trnsferi de yüzde 99 olmaz.

Çünkü çok gedik var. Kale, bekler, stoperler, ortasaha, sol açık. Çok fazla. Bir de forvete gidemezler. Ba'yı da satmayacaklardır çok yüksek teklif gelmezse.

Bence satılmamalı da zaten. Ba şu haliyle yeni açılan stadta 2 sene 30 golün altına düşmez bizim de istediğimiz bu. Diğer türlüsü kumar olur tutturmuşken
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

olcayın yerine kerimi bende oynatmam
1. sol bek zayıf, en azından önünde rakip beki takip edecek adamı oynatırım
2. kerim gibi her pozisyonda çalım deneyen oyuncu yerine, kollektif oyunu daha iyi oynayan oyuncuyu tercih ederim
3. zaten bir tane topsuz oyunda pasif kalan kanat oyuncum var, bir ikincisinide oynatıp Ba'yı iyice yalnızlaştırmam
4. hücum presi en iyi uygulayan oyunculardan oyuncu yerine, jog atarak ortada dolanan kanat adamını tercih etmem
5. her omuz omuza da yerde kalan oyuncu yerine ayakta kalanı tercih ederim

@Yunus Emre Dökmeci daha geniş bakman lazım kardeşim :)

Bak ilk olarak korkmak iyidir. Korkan antrenörler her zaman başarılı olurlar. Çünkü korkmak risk almamak demek değildir.

Bizim hocamız korkak değil bizim hocamız kazanmanın hazzını yaşamamış, ama çokça kaybetmiş bir adam. Bu yüzden kazanmayı bilmediği için hiç olmazsa kaybetmeyeyim diyen bir adam.

Senin dediğini ben anlıyorum ama o çok sert oluyor. Aslında doğrusu bu. Bilic cesur adamdır. Birkaç maçını bul izle Youtube'da oynarken dediğimi göreceksin mesele  başka.

Stoper kısmında da şu var. Elimizde öyle tip adamlar var ki birbirlerini tamamlayamıyorlar. Bana göre stoper tercihinde hata vardı evet Pedro oynamalıydı ama o zaman da hava toplarında ezilecektik.

Necip ve Ersan tek hamleli adam ama en başta sert yani temaslı adamlar. Emenike'yi anca böyle durdursun önünü dönememeli dönerse geçer gider. Pedro'yu malesef yıkar geçerdi.

O yüzden elde iyi adam olmadığı için kötünün iyisini seçmek zorunda kalan bir adamın yanlışını buradan yakalayıp eleştirmek bana biraz ağır gelir. Kim oynasa batıracaktı çünkü.

Asıl tercihini ön tarafta özellikle ön liberolarda sorgulamak lazım sezon geneline bakarsak.
Tek hamlelik stoper iyidir ama çokda risklidir , Adı üstünde tek hamlelik ! İlk hamlede topu aldı aldı , alamadı direk indirip kart görür, Kırmızı heran cebinde gezen stoper tipi !
Ligimizde tek hamlelik stoperlere örnek verecek olursak : Ersan , Egemen , Alves , Chedju , Civelli vs vs ..
Tek hamlelik stoperin yanına mutlaka Pozisyon bilgisi yüksek , Akıllı , Kademesi sağlam bir stoper koymak gerekir diye düşünüyorum @Çağrı abi
2 Tane Tek hamleli stoperle oynarsan hem Çok pozisyon verirsin hemde Çok kart gorursun yanlışmıyım?? Çünkü tek hamlelik stoperin Pozisyon bilgisi ve kademesi zayıfdır , Oyuzden yanına mutlaka Dedigim tipte bir stoper koyulmalıdır .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 00:39:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek hamlelik stoper iyidir ama çokda risklidir , Adı üstünde tek hamlelik ! İlk hamlede topu aldı aldı , alamadı direk indirip kart görür, Kırmızı heran cebinde gezen stoper tipi !
Ligimizde tek hamlelik stoperlere örnek verecek olursak : Ersan , Egemen , Alves , Chedju , Civelli vs vs ..
Tek hamlelik stoperin yanına mutlaka Pozisyon bilgisi yüksek , Akıllı , Kademesi sağlam bir stoper koymak gerekir diye düşünüyorum @Çağrı abi
2 Tane Tek hamleli stoperle oynarsan hem Çok pozisyon verirsin hemde Çok kart gorursun yanlışmıyım?? Çünkü tek hamlelik stoperin Pozisyon bilgisi ve kademesi zayıfdır , Oyuzden yanına mutlaka Dedigim tipte bir stoper koyulmalıdır .

Aynen öyle dediğin gibi. Birisi sweeper denilen sarkan stoper olmalı. Yani Pedro gibi rakibe hamle yapmadan rakibin hızını azaltıp onu yanlara doğru iten döndürmeyen ve takım defansının geri dönmesini pozisyon almasını sağlayan tip.

Bunlar altın kadar değerli Dünya futbolunda. Ama yanındaki çok iyi bir tek hamleli stoper olmalı. O zaman Pedro pırlanta olur. Yanındaki tek hamleli adam Ersan olursa devamlı ya kart görür ya pozisyon hatası yapar gol yer takım.

Üstüne pedro eleştirili bu adam hiç ortada gözükmüyor diye. Yani doğru tercih her şeye Rağmen Ersan Pedro ya da Necip Pedro ama o da hiç yetmiyor.

Bir DEDE Olduğunu düşün stoper olarak. Dede Pedro inanılmaz ikili olurlar. Dede Pedro sayesinde çok kart görmez Pedro Dede sayesinde özgüveni yüksek şekilde öne çıkarak markaj yapar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Aynen öyle dediğin gibi. Birisi sweeper denilen sarkan stoper olmalı. Yani Pedro gibi rakibe hamle yapmadan rakibin hızını azaltıp onu yanlara doğru iten döndürmeyen ve takım defansının geri dönmesini pozisyon almasını sağlayan tip.

Bunlar altın kadar değerli Dünya futbolunda. Ama yanındaki çok iyi bir tek hamleli stoper olmalı. O zaman Pedro pırlanta olur. Yanındaki tek hamleli adam Ersan olursa devamlı ya kart görür ya pozisyon hatası yapar gol yer takım.

Üstüne pedro eleştirili bu adam hiç ortada gözükmüyor diye. Yani doğru tercih her şeye Rağmen Ersan Pedro ya da Necip Pedro ama o da hiç yetmiyor.

Bir DEDE Olduğunu düşün stoper olarak. Dede Pedro inanılmaz ikili olurlar. Dede Pedro sayesinde çok kart görmez Pedro Dede sayesinde özgüveni yüksek şekilde öne çıkarak markaj yapar.
:ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı Atkar

Ba gitmez, Damiao gelmez forvet trnsferi de yüzde 99 olmaz.

Çünkü çok gedik var. Kale, bekler, stoperler, ortasaha, sol açık. Çok fazla. Bir de forvete gidemezler. Ba'yı da satmayacaklardır çok yüksek teklif gelmezse.

Bence satılmamalı da zaten. Ba şu haliyle yeni açılan stadta 2 sene 30 golün altına düşmez bizim de istediğimiz bu. Diğer türlüsü kumar olur tutturmuşken

Doğrudur eksik çok.Uçuk bir teklif gelmez ise de Ba'yı satmaz yönetim.Fakat forvet yedeğine +190 koşabilen bir forvet gerek.Demba banın formsuz olduğunda veya oyun içinde kitlendiğinde gelip hava toplarını alabilecek,kafa topu atabilecek.

Çevrimdışı Atkar

Dede gerçekten çok cuk oturur takıma fakat sakatlığı sıkıntı.Manu bu yaz transferinde en az 2 tane kaliteli stoper alıcak.Smalling'i o zaman satabilirler.Paramız yetmez,bize gelmek istemez o mevzulara girmiyorum.Smalling bize bi şekilde gelebilse hem hava topları garanti olur,o boya hızda trdeki stoperlerin çok üstünde hatta topu alıp oyun bile kurabilir.Tam bizlik adam :)) Hava toplarında da etki yaratır korner,frikik vb.Hava toplarında çok zayıf bir takımız.Hatta sıfırız.Bu yüzden hem stoperlerimizin hemde oyun kurucu veya sol kanata futbolcu alınırsa onlardan birinin hava toplarında etkili olması lazım.

[ Son Düzenleme: 26 Mart 2015, 01:16:32 Çağrı ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 01:15:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar düzenleme ile ilgili sıkıntı var biraz sanırım şöyle aşabiliriz bunu.

Düzeltmek istediğiniz mesaj olunca uğraşmayın doğru halini tekrar postlayın sonuna da üstteki silinsin yazın ben hallederim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Forvet transferi bence de olmayacaktır çünkü o kadar fazla bölgede sıkıntı var ki forvete sıra gelmez  :icool:

Yoksa ben de Ba'ya alternatif bir forvetin alınması gerektiğini düşünüyorum ama bütçemiz belli.

He gidip şimdiden Gignac'a imza attırırsan o ayrı tabi :D

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar küfürlü ve hakaret içeren yazılar yazıyorsunuz ama bu yaptığınız sadece buraya zarar verir bunlar hukuki konulardır siteyide kapatırlar davada açarlar yani ben yazdım oldu olmuyor eleştirilerinizi küfür etmedende yapabilirsiniz bundan sonra küfür edenin mesajı silinecek ve sonraki mesajları mod onayına alınacak sizin için önemli olmayabilir ama bizim forumu korumamız gerekiyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Mart 2015, 01:17:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Forvet transferi bence de olmayacaktır çünkü o kadar fazla bölgede sıkıntı var ki forvete sıra gelmez  :icool:

Yoksa ben de Ba'ya alternatif bir forvetin alınması gerektiğini düşünüyorum ama bütçemiz belli.

He gidip şimdiden Gignac'a imza attırırsan o ayrı tabi :D

Bu yıllık maaşlar var ya bedava bedava diye diye bize topu attırır onun da hesabını yapmak lazım :D

Her bedava adama yıllık 3 milyon euro yazan kafadan öyle hesaplayın :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu yıllık maaşlar var ya bedava bedava diye diye bize topu attırır onun da hesabını yapmak lazım :D

Her bedava adama yıllık 3 milyon euro yazan kafadan öyle hesaplayın :D
Onu bildiğim için bilerek yazdım zaten Gignac'ı :kop: :kop: