Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979920 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı omerow

Bence Mustafa Pektemekte daha sabirli olmaliyiz. Cok cabuk silip atiyoruz. Kac tane sakatlik gecirdi. 2 defa capraz baglari koptu defalarca kaslari yirtildi. yüzündeki kemikler kirildi.

Mustafa bizim ihtiyacimiz olan stilde bir oyuncu. Bu sezon bize cok faydali olabilir o bildigimiz eski fizik durumuna yaklasabilirse. Bence Mustafa ile baslamak lazim önümüzdeki Maca.

Mustafa degilse Cenk olur. Ba 60 larda önde degilsek oyuna girebilir.

Hocam ne tahammulu artik. Tamam kapi onune koyalim demiyoruz ama bu takimda oynamayi haketmesi lazim. Ve su an kesinlikle haketmiyor. Bence Cenk onun yerini cok daha iyi doldurabilecek bir oyuncu. Ba konusunda katiliyorum. Biraz dinlendirmek lazim.

Çevrimdışı Hicks

Ya bu ne demek arkadaş????

"4. Hakem Deniz Çoban "hocam küfür var, kırmızı var" diyor ve Aydınus ona "sen işine bak" diyor."

Bunun olduğunu biliyorsan bu dünyayı o hakemin başına yıkacaksın
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2015, 18:32:18 Necmi ]
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Easthanbool

Fikret Orman'ın numarasını değiştirmesi kötü oldu ne güzel arada konuşuyorduk
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı GÖRKEM

Hocam ne tahammulu artik. Tamam kapi onune koyalim demiyoruz ama bu takimda oynamayi haketmesi lazim. Ve su an kesinlikle haketmiyor. Bence Cenk onun yerini cok daha iyi doldurabilecek bir oyuncu. Ba konusunda katiliyorum. Biraz dinlendirmek lazim.

Cenkte olabilir. Kimin hakettigine Antrenmanlardaki durumlarina göre Hoca karar verecek.

eğer bunlara yalanlamazlarsa şu deniz çobanın kırmızı gerekiyor fıratta sen işine bak diyor bunlar varsa ne diye oyun oynanıyor ki.

Çevrimdışı Deniz

Luce gelirse Genç oluyor Denizli yaşlı duruyor  :alala: :alala:
Şenol Güneş başalı olacagını kanaatine nerden vardın  :alala: :alala: Açık futbol oynattıgı için mi açık futbol avantaj ve dezavantajları neler  :alala: bursa başaralı mı acaba ?
1) Şenel güneş istatistik başarısı var http://www.canliskor.com.tr/futbol/teknik-direktor/senol-gunes/131
2) Slaven Bilic istatistik başarısı var http://www.canliskor.com.tr/futbol/teknik-direktor/slaven-bilic/836
Sana göre hangisi başarı @Deniz gelecek planı yaparsan ?
Sergen 2 takım 5 10 maç kazandı kral oldu 2-3 hafta evvel paketti  :alala: :alala:

Gelen hoca değilde Ne taktikle oynatmalı düşünsek daha iyi olmaz mı ? 1-4-2-3-1 mi 1-4-1-3-2 mi yada 1-4-4-2 veya 1-3-6-1 mi  hangisine göre oynatacak ?
Ayrıca bütçe ne kadar olacak bütçe arttırırsak Daha iyi oyuncular alırsa Bilic başarılı olur mu ?
O mesajda luce genc mi yaziyor @ALI RIZA  bey :alala:

Ben de bilic gitmesin istermem ama kendini gelistirimeyen birisi oldugu kanaatine vardim.

Senol gunesin kariyeri bilicinkinden on kat iyidir bunu unutma.

Bilic winner birisi degil bunu kendisi bile soyluyor artik bruggeye yeniliyor, buraya gol atmaya geldik diyor,fenere yeniliyor 1 puan alsaydik iyiydi diyor.bu kafayla devam edilmez.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2015, 18:04:42 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman her seferinde güzel konuşuyor da  her 'Artık kayıtsız kalmayacağız' dedikten sonra kayıtsız kaldığı ve olanların üstünün örtüldüğü gerçeği de var artık. Ben yine hiç bir şey beklemiyorum.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Emre disipline sevk edilmemis. Arkadas ligtv mac yayininda alenen f... You, o. Cocugu dedigi gozukmedi mi? Goruntuyle kac tane ceza verdiler bu sefer ne oldu? Bunlar ne yapmaya calisiyor. Bizi gerim gerim gerip cileden cikmamizi mi istiyorlar...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Necmi

Eleştirilerinizi küfür ve hakaret eden kelimeler kullanmadan yapın küfür acizlerin baş vurduğu yöntemdir hiç bir Beşiktaşlı küfür edecek kadar aciz değildir küfür içeren mesajlarınız silinecek

Çevrimdışı ALI RIZA

O mesajda luce genc mi yaziyor @ALI RIZA  bey :alala:

Ben de bilic gitmesin istermem ama kendini gelistirimeyen birisi oldugu kanaatine vardim.

Senol gunesin kariyeri bilicinkinden on kat iyidir bunu unutma.

Bilic winner birisi degil bunu kendisi bile soyluyor artik bruggeye yeniliyor, buraya gol atmaya geldik diyor,fenere yeniliyor 1 puan alsaydik iyiydi diyor.bu kafayla devam edilmez.
Geç laf cambazlıgı yapma..! @Deniz efendi
Luce yazıp sonra altına denizli yaşlı demek enbüyük çelişki...!
ne biliyorsun geliştirmediğini sınava mı tabi tuttun hocamızı ?
Deniz efendi Şenol Güneş e başarısız diyen yok...! Bu seneki performans baz al...!
Deplasmanda gol atmak senin için olumludur...! derbi de kazanmak için çıkarsın 1 puan alırsın yada yenilirsin 1 puan iyiydi..!
Winner oyuncun yok ki olsa neden oyuna sokmasın hiç düşündün mü ? trasnfer politikasını durumları biliyorsun kadro sakatlıklardan çıkanlar en iyi kadro çıkardı...!
Sırf eleştirmek için yorum yapıyorsun...!
Buruj yenildik bizim buralara gelmemiz bile hayaldi haftada 2 maç oynayarak genç takımla 50 bin km yaparak liderin 1 puan gerisindeyiz bu bir başarıdır...! başarıyı galibiyetle algılamayın isterseniz...!   

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 18:34:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı

Oynatamazsin. Saydigin oyuncularin yapabildikleri ortada. Sosa ve Atiba nin Fizik gücü cok düsük. Veli nin cok zaaflari var özellikle teknik ve taktik olarak. Geri dörtlüyü ve Kaleyi saymiyoruz bile.

Ayrica Bilic talimati veriyorsa bile bunu hata olarak degerlendirmek yanlis cünkü Oyun icersinde verdigimiz aciklar ortada. Bizim az Pozisyon vermemizin en büyük sebebi kati savunmaydi. Bir kac defa ileri cikalim dedik hemen hemen her seferinde tehlikeli ataklar yedik.

Iste sorun burda. Kanatlarin ve orta sahanin oyuna dahil oabilmesi icin bu Oyun düzeninde devamli oyunda olan ve takimin arada sirada top tutmasi veya ileri cikmasini saglayan bir Santrfor lazim.

Her Top gittigi an geri dönüyorsa ileri cikman hem acik verdirir hem yorar.

Atiba'nın fizik gücü mü düşük?

Ben anlatamadım sanırım. Atiba Tolgay oynayıp aynı bu sistemdeki gibi bas kazandığınla hızlı gol atı benimsersek tabi ki oynayamayız.

Hücum edeceğiz hepsi bu. Gözümüz kapalı hücum edeceğiz. Kendin de söylüyorsun bu şekil de oynarken bu kadar pozisyon veriyoruz açık veriyoruz diye.

Evet biz durduğumuzda bile pozisyon veren bir takımız. O yüzden biz 1-0 2-1 takımı değiliz.

Bizim hücum gücümüz yüksek. Ama eğer doğru oynarsak.

Bursa'nın puanı kaç demişsin ben puana göre demedim oyuna göre dedim. Bizim kadro kalitemizle Bursa bir mi? Biz Bursa'nın oyununu Bursa'dan hem daha iyi hem 80'e kadar oynarız.

Bizim kadromuz geniş dışarıdan gelen de tutar oyunu. Yeter ki zihniyet değişsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf

Atiba'nın fizik gücü mü düşük?

Ben anlatamadım sanırım. Atiba Tolgay oynayıp aynı bu sistemdeki gibi bas kazandığınla hızlı gol atı benimsersek tabi ki oynayamayız.

Hücum edeceğiz hepsi bu. Gözümüz kapalı hücum edeceğiz. Kendin de söylüyorsun bu şekil de oynarken bu kadar pozisyon veriyoruz açık veriyoruz diye.

Evet biz durduğumuzda bile pozisyon veren bir takımız. O yüzden biz 1-0 2-1 takımı değiliz.

Bizim hücum gücümüz yüksek. Ama eğer doğru oynarsak.

Bursa'nın puanı kaç demişsin ben puana göre demedim oyuna göre dedim. Bizim kadro kalitemizle Bursa bir mi? Biz Bursa'nın oyununu Bursa'dan hem daha iyi hem 80'e kadar oynarız.

Bizim kadromuz geniş dışarıdan gelen de tutar oyunu. Yeter ki zihniyet değişsin.

Biz hücum futbolu oynayabiliriz ama bence de Bursa kadar verim alamayız. Bursa'nın elinde iki hızlı ve hücumcu bek, hızlı ve yetenekli kanatlar, Belluschi, Josue, Ozan gibi ligin en iyi orta saha üçlüsü ve Fernandao gibi ileride savunmalarla boğuşup arkadaşlarına pozisyon yaratan bir santrafor var. Biz elimizdeki yavaş ve orta açamayan beklerle, Olcay gibi yeteneği sınırlı ve yavaş kanatla, Atiba gibi hücumu sıfır orta sahayla ve ilk yarının son haftalarından beri formsuz olan Sosa ile ne kadar verimli oluruz orası tartışılır. Her türlü şu anki temposuz ve sıkıcı oyunumuzdan iyidir ama ancak seneye 4-5 takviyeyle beraber hücum futbolunu oynayabiliriz bence.

Çevrimiçi Samet Ç

SON DAKİKA: Petr Cech, sezon sonunda Chelsea'den ayrılacağını açıkladı!

Çevrimdışı Deniz

Geç laf cambazlıgı yapma..! @Deniz efendi
Luce yazıp sonra altına denizli yaşlı demek enbüyük çelişki...!
ne biliyorsun geliştirmediğini sınava mı tabi tuttun hocamızı ?
Deniz efendi Şenol Güneş e başarısız diyen yok...! Bu seneki performans baz al...!
Deplasmanda gol atmak senin için olumludur...! derbi de kazanmak için çıkarsın 1 puan alırsın yada yenilirsin 1 puan iyiydi..!
Winner oyuncun yok ki olsa neden oyuna sokmasın hiç düşündün mü ? trasnfer politikasını durumları biliyorsun kadro sakatlıklardan çıkanlar en iyi kadro çıkardı...!
Sırf eleştirmek için yorum yapıyorsun...!
Buruj yenildik bizim buralara gelmemiz bile hayaldi haftada 2 maç oynayarak genç takımla 50 bin km yaparak liderin 1 puan gerisindeyiz bu bir başarıdır...! başarıyı galibiyetle algılamayın isterseniz...!   
Sinava tabi tutmaya ne gerek 7 derbiye cikmis galibiyet yuzu gorememis,5 yenilgi almis bunun son 3 unde gol dahi atamamis.herkesin de bir kredisi var 2 sezondur derbilerde ayni filmi izliyoruz insan bi kendini gelistirir.

Winner oyuncu yok haklisin ama en basta winner hoca yok.biz bundan daha kotu takimla derbi kazanmisken su takimla gol atamiyoruz bu rezilliktir.

Avrupada iyi top oynatti arsenal feyenoord tottenham liverpool derken cok basarili maclar cikardi geldi bruggeye elendi ne anladim bu isten?

Demek ki bu kadronun yapabilecek potansiyeli var.bu potansiyeli baltalayan da bilicin korkak otesi oyunu.2 brugge macinda +derbilerde bu oyunu yuzunden kaybettik.

Madem bu mantiktan vazgecmiyor,winner olmak istemiyor yolu acik olsun demekten baska bise demem.tek cekincem bilic giderse yerine sacma sapan birinin gelmesi.bilic gidince yerine senol gunesin gelecegini bilim gitmesini isterim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 18:54:06
  • Beşiktaş / Bodrum
https://twitter.com/panenkasporcom/status/580408428566339584

hangi takımmış o  :bandit:

Reddedemeyeceğim diyorsa biz değiliz o kesin ama atlamalıyız direk üstüne  :iblush:

Kim istiyordur sorusuna  cevap ise; United olabilir çünkü sanırım De Gea uzatmak istemiyor. Real'e satıp Real'den Bale'yi alma durumları var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 18:57:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Sinava tabi tutmaya ne gerek 7 derbiye cikmis galibiyet yuzu gorememis,5 yenilgi almis bunun son 3 unde gol dahi atamamis.herkesin de bir kredisi var 2 sezondur derbilerde ayni filmi izliyoruz insan bi kendini gelistirir.

Winner oyuncu yok haklisin ama en basta winner hoca yok.biz bundan daha kotu takimla derbi kazanmisken su takimla gol atamiyoruz bu rezilliktir.

Avrupada iyi top oynatti arsenal feyenoord tottenham liverpool derken cok basarili maclar cikardi geldi bruggeye elendi ne anladim bu isten?

Demek ki bu kadronun yapabilecek potansiyeli var.bu potansiyeli baltalayan da bilicin korkak otesi oyunu.2 brugge macinda +derbilerde bu oyunu yuzunden kaybettik.

Madem bu mantiktan vazgecmiyor,winner olmak istemiyor yolu acik olsun demekten baska bise demem.tek cekincem bilic giderse yerine sacma sapan birinin gelmesi.bilic gidince yerine senol gunesin gelecegini bilim gitmesini isterim.
Sana göre derbi kazansın gerisi önemli değil... Bana göre derbi kazanmasın tüm maçları kazansın...!

winner hoca kastın ne ? FTerim mi Ancelotti morinho simone ? kim gelsin geldiğinde bu takımla oynayacak...! onlarda derbi kazanamasa gönderelim senin için önemlisi derbi nede olsa...!

Buruj maçını illa kazanacak diye bir mantık yok..! yenildik elendik liverpool yeneceğimiz bile şüpheydi ama kazandın..!

kadro yapabilecek potansiyeli var oyuncuların da belli durumları var...! Derbide Necip çıkıp gole gitmesi defansı bırakıp gol yemesi Bilic hatasımı defans hatası mı ki necip Maçta da iyi oynadı...! @Deniz efendi...!

Çevrimdışı Yusuf

Arsenal de istiyormuş.
Arsenal alsın Şezni'yi de bize yollasınlar.  :bandit:

Çevrimiçi Kartal Ç

Emre'nin “Akıllı ol, burası İstanbul! Seni aldırırız.”  dediği video var, akşam yayınlanacak ortalık karışacak. Bunlara anladıkları dilden konuşacaksın arkadaş, acımayacaksın böylelerine...

nerde kaçta yayınlanacak hocam ? kaçırmayalım.

Çevrimiçi Samet Ç

Arsenal de istiyormuş.
Arsenal alırsa Ospinaya yapışalım bizde.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 19:06:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Sarı lacivertli ekibin kaptanı küfür ettiği Hırvat teknik adamı, "Akıllı ol, burası İstanbul. Seni aldırırız" diye bağırdı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 19:06:54
  • Beşiktaş / Bodrum
İkili daha sonra soyunma odası koridorlarında karşı karşıya geldi. Tartışmanın ekranlara yansımayan bölümünde Emre’nin bilic’e küfür ettiği ve “Akıllı ol, burası İstanbul. Seni aldırırız” dediği kaydedildi. Hırvat teknik adamın da Emre’ye karşılık vermesi üzerine Fenerbahçe kaptanının Bilic’in boğazına sarılıp, işi fiziki müdahaleye kadar götürdüğü de iddialar arasında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Sana göre derbi kazansın gerisi önemli değil... Bana göre derbi kazanmasın tüm maçları kazansın...!

winner hoca kastın ne ? FTerim mi Ancelotti morinho simone ? kim gelsin geldiğinde bu takımla oynayacak...! onlarda derbi kazanamasa gönderelim senin için önemlisi derbi nede olsa...!

Buruj maçını illa kazanacak diye bir mantık yok..! yenildik elendik liverpool yeneceğimiz bile şüpheydi ama kazandın..!

kadro yapabilecek potansiyeli var oyuncuların da belli durumları var...! Derbide Necip çıkıp gole gitmesi defansı bırakıp gol yemesi Bilic hatasımı defans hatası mı ki necip Maçta da iyi oynadı...! @Deniz efendi...!

Ya sen inatla kafandakini soyluyorsun.kim derbi kazansin da gerisi onemli degil dedi?

Kafanda kurup demis gibi ima etme yazdiklarima cevap ver.

Gecen sene bilic derbi kazansaydi 2. Olacaktik farkinda misin?gecen sene 2.lik=sampiyonluktu bu firsati kaçırdı.ve bunu derbilerdeki performansi yuzunden kacirdi.

Bu sene derbi kazansaydi fener coktan havlu atmisti.ligde liderdik puan farkini acmistik.

yahu kazanamiyor bari yenilmesin adamlar bizden aldiklari puanlarla sampiyonluk potaninda tutunuyor resmen.

Sen derbileri ne saniyorsun sadece renklilerle dalga gecme araci mi?lig bir yaris ve senin rakibin eger bunlarda sen de bunlari yeneceksin!yenemiyordan bari yenilmeyeceksin.onu bile yapamiyorsan cok da tartismaya gerek yok.

Çevrimdışı FARUK

nerde kaçta yayınlanacak hocam ? kaçırmayalım.

BJK tv de şimdi yayın başladı