Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979988 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

avrupada dembabaya sakar diyen sayısı hayli fazla onun için ben zaten istikrarlı bir 20 gol barajı beklemiyorum ondan seneye mesela bunun yarısını zor atar atsada 5 macta 2 gol atarak yapar...
yani o golleri yaymaz

heleki bekleri falan hızlandırırsanız
bu seferde ayak uyduramıyor diye soversiniz
yada tam katkı veremiyor diye
zaten geldiğinden bu yana fizik olarak cok tuhaf bir seviede sanki sakatlanıcak diye kafasında dolandırıyor diye
cok fazla geride kitleniyor baskı hiç yapmıyor...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

zor atlattım yemin ediyorum içimdeki iğrenç, her şeyi boşvermişlik, hayattan kopmuşluk hissi uzun süre hiç geçmeyecek sanmıştım. 41 saat sonra mağlubiyet sinirim dindi. :D Beşiktaş adamı kanser eder. Şu milli maç arası Liverpool galibiyetinin hemen ardında olsaydı ne güzel olurdu :) İlaç gibi gelecek seri galibiyetlerle inşallah son haftaya kadar 4 puan farkı basarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 15:02:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lucescu'nun Açıklamaları

''AYRILMAK ZORUNDA KALABİLİRİM''

''Ukrayna'da zor günler geçiriyoruz. Evimiz yerine sürekli başka statlarda oynamaktan yoruldum. Politik durumlar beni Ukrayna'dan ayrılmak zorunda bırakabilir. Sadece politik de değil, sportif durumlar da... Bu sezon artık yeniden Dinamo Kiev karşısında avantajı elimize almamız çok zor. Bu haftadan sonra D.Kiev'i geçebileceğimizi düşünmüyorum. Son dakika kayıpları bizim için büyük sıkıntı oldu.''

''HENÜZ KARAR VERMEDİM''

''İnsanlara verdiğim sözler benim onurum. Bu nedenle Shakhtar ile sözleşmemi uzatmıştım. Ve her şeyi bir anda silemem. Ukrayna'da yaşamak tehlikeli. Gitmeyi düşünüyorum. Ama henüz kesin bir karar veremedim ne yapacağım konusunda...''

Valla kanına girip 5 yıl imzalamaları lazım bizimkilerin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Futbolcuların performansları düşer çıkar bunlar olağan şeyler. Ama Demba ba'nın taraftarla son yaşadığı polemik benim canımı sıktı açıkcası. Roma'nın oyuncuları bile gelip taraftara açıklama yapıyorsa. Halkın takımı diye övündüğümüz Beşiktaş'ımızın formasını giydiği adam susacak arkadaş. Bu Dembaba'da olur Ronaldo'da olur bir başkası da olur. Çünkü taraftar bile bazen teknik adamın göremediği şeyleri görür futbolcuyu uyarır. Ayrıca unutmamalıdırlar ki Futbolcular geçici yönetim geçici Taraftar baki kalır.
kAos

Çevrimdışı ozan062

3.0 arası4.5
vermek lazım yani o iş coktan hayal...

Çevrimdışı Tolga

Fırsat bu fırsat bu deyip bir şekilde getirmek lazım.

Lucescu'yu getiremezsek şu şartlarda kimi getirebiliriz gerçekten düşünüyorum ama bulamıyorum doğrusu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 15:10:11
  • Beşiktaş / Bodrum
3.0 arası4.5
vermek lazım yani o iş coktan hayal...

Adam 70 yaşına geldi.

Öncelikli tercihi para olmaz.

2.5-3 arasına imzalar mesele oralara kalsa.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 15:11:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Maçın ardından yapılan toplantıda Emre Belözoğlu'nun kaptanlığını yaptığı A Milli Takım'a derbideki olayın ardından futbolcu gönderilmemesi değerlendirildi. Ancak bu durum sonrası talimatlar gereği futbolcuların en az 3 maç ceza alma ihtimali yönetimin kararından vazgeçmesine neden oldu.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak da böyle bir fikrin gündeme geldiğini doğruladı. Albayrak, "Emre Belözoğlu maç içinde teknik direktörümüze küfür etti. Bu tutumu soyunma odası koridorlarında da sürdü. Biz de yönetim olarak Emre'nin kaptanlığını yaptığı Milli Takım'a oyuncularımızı göndermemeyi düşündük. Emre ile aynı ortamda olmalarını dahi istemiyoruz. Türk futbolunu kirletmeye devam eden Emre Belözoğlu'nun kaptanlığını yaptığı bir takımda bizim oyuncularımızın yeri olmadığını düşündük. Ancak bu durum sonrası talimatlar gereği oyuncularımızın ceza alması gündeme gelecekti. Bu nedenle kararımızı askıya aldık" diye konuştu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Adam 70 yaşına geldi.

Öncelikli tercihi para olmaz.

2.5-3 arasına imzalar mesele oralara kalsa.
Asıl mesele ne kadar bütçe isteyecek ve biz o bütçeyi karşılayabilecek miyiz yoksa dediğin gibi artık 70 yaşına geldi paradan önce huzurlu ve rahat çalışabileceği bir ortam aramak ister Lucescu gibi hocalar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 15:13:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Asıl mesele ne kadar bütçe isteyecek ve biz o bütçeyi karşılayabilecek miyiz yoksa dediğin gibi artık 70 yaşına geldi paradan önce huzurlu ve rahat çalışabileceği bir ortam aramak ister Lucescu gibi hocalar.

Bence bütçe de sorun değil.

Zaten 20 milyona kadar çıkacaktır yönetim bu da Lucescu'ya yeter.

Shakthar ile bir tutmamak lazım olmuş oyuncu alacak buraya ilk etapta 2003'te yaptığı gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ben fener macimda herkesten cok veliye ifrit oldum. Bir kac pozisyon haricinde yalandan yalandan presler, top rakipteyken bakin veli hep kadraja rakip kale tarafindan giriyor. Daha once soylemistim, velini kosmayan ve pres yapmayani tam bir karin agrisi. O pozisyonda ki bi adamin hicbir pozisyonun icinde olamamasi enteresan. Seneye kalmamasini istedigim yegane oyuncumuz.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ozan062

korktugum mesele oglunuda bu işlere sokmak istiyor yani bilicten onceydi galiba demiştiki oglumu alın ben ona gereken onerilerde destekte bulunucam demişti
iş oralara gitmez umarım en korktugum sey o cnk...

Çevrimdışı Tolga

Bence bütçe de sorun değil.

Zaten 20 milyona kadar çıkacaktır yönetim bu da Lucescu'ya yeter.

Shakthar ile bir tutmamak lazım olmuş oyuncu alacak buraya ilk etapta 2003'te yaptığı gibi.
Bilemiyorum sonuçta Lucescu bu takımda baya kökten değişiklik yapmak ister ve bunun da maliyeti az olmayacaktır.

Gerçi hep konuştuğumuz gibi 2-3 tane sözleşmesi bitecek oyuncu alabilirsek o zaman bütçe sıkıntısı da ortadan kalkabilir :)

Çevrimdışı Tolga

korktugum mesele oglunuda bu işlere sokmak istiyor yani bilicten onceydi galiba demiştiki oglumu alın ben ona gereken onerilerde destekte bulunucam demişti
iş oralara gitmez umarım en korktugum sey o cnk...
Y.D, Ertuğrul Sağlam'dan sonra Lucescu'ya teklif yapmıştı o da ben gelemem ama oğlumu alın falan demişti.

Bu sefer böyle birşey diyeceğini sanmıyorum ki dese bile biz bunu kabul edecek değiliz ya :D

Çevrimdışı Deniz

Bilic giderse:
Luce gelmez bence.Lucenin gelmesi için kendisine 3-4 milyon,transfer bütçesinni de 20 milyon olması lazım ki bu rakamlar imkansız.
Denizlinin oynattığı oyunu ben beğenmiyorum.Yaşı da bayağı ilerledi ,yorucu lig maratonunu kaldıramaz bence.
Şenol güneş gelir mi bilinmez ama gelirse başarılı olur.
Sergen kapalı kutu gelirse her şeye hazırlıklı olmak lazım devre arasında istifa da edebilir ,28. haftada şampiyonluğunu da ilan edebilir.
Birkaç isim daha yazılır ama bence yabancı biri,daha önce TR liginde çalışmamış biri kesinlikle getirilmemeli.bir de yeni hocanın takıma alışmasını beklersek yanarız.Bizi,ligi tanıyan biri gelmeli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Görkem gol atmasa da olur diyorsun bu takım geçen sene 60 golü geçemedi sanırım. Bu takımda Ba'dan başka gol atacak adam yok.

Ve senin first class olyuncu olmaya gerek yok dediğin şöyler kararkteristik özellikler hep.

Pektemek 10 cm daha kısa olmasına rağmen çok daha iyi indirir mesela Ba'dan. Biz adamda olmayaı istiyoruz. Adamda bu yok hiç olmadı.

1.90 boyu var demek pivot santrafor oynayabilir demek değil, hava topu indirebilir demek de değil.

Ben bir adım daha ileri götüreyim Ba büyük takım santraforu biz büyük takım filan gibi oynamıyoruz asıl sorun bu.

Şişirme abi neden şişiriyorsun? Çünkü ön liberoların yerleşemiyor. Ba'ya yerden at pası verkaç yapsın tutar oyunu neden şişiriyorsun?

Oynama o zaman iki takoz ön libero ile. Teknik oyuncular koy oraya. Bu kadar gol atması bile mucize Ba'nın bu sene bu sistemle.

Biz kontra atak futbolu oynamıyoruz. Biz alan daraltarak hızlı hücum futbolu oynuyoruz. Yoksa top sürekli bizde kontra böyle oynanmaz. Bildiğin hata kolluyoruz ama bunu rakip sahada alan daraltrak yapıyoruz.

Tipik Arsenal futbolu. Asıl bahsettiğin gibi forvet olsa bu takımda 10 golü geçemezdi bu sene mesela Amokachi tarzında.

Çünkü zaten tüm takım hızlı düşünüyor bir adma lazım o topu her fırsatta içeri sokacak. Jardel'i de sırf bu yüzden yemişti Galatasaray taraftarı son inim inim inledirler naptık diye.

@Çağrı

Öncelikle sunu söylim bu Takimin attigi ve yedigi Gol sayisi gecen sezonun tam tamina aynisi. Yani Demba Ba yokken atilan Goller Takim icerisinde paylasiliyordu. Zaten bir Takim bireyselligi geri Plana attigi zaman bunun eksileri olabilecegi gibi faydalari da olur hatta faydalari genelde daha agir basar (bu Rakibe göre de degisebilir.)

Ve en önemlisi senin dedigin Oyun anlayisi konusu. Sen diyorsun ki biz büyük Takimiz o yüzden büyük Takim gibi oynamamiz lazim. Ayni zamanda kadronun yetersiz oldugunu söylüyorsun. Burda bir celiski var.

Kadronun kisitli oldugu tartisilmaz bu yüzden bu Takim ile Rakibi ezen dominant Futbol ile kazanmayi beklemek son derece yanlis. Biraz duygusal davraniyorsun gibime geliyor.

Biz Rakip sahada Pres yapip alan daraltip hizli hücum yapacak fizik kaliteye sahip degiliz ayrica Defans ve Ön Libero Bölgesinde ciddi bir Kalite eksikligi var. Kondisyon olarak cok iyi durumda olursan belki bu dedigini az cok basari ile uygulayabilirsin (bu Kadro ile Rakibe göre yinede cok acik verirsin o ayri Konu). Ancak Kondisyonda düsünce mecbur kaliyorsun savunmayi gittikce daha da geride kurmaya. Dolayisiyla Hatlar arasindaki baglar uzuyor ve Takimin kalite eksikligi ile birlikte mücadele Futbolumuz gittikce daha etkisiz olmaya basliyor. Geriye cekilmemizin sebebi zaten bu. Bilic bu Talimati özellikle veriyor diye bisey yok. Takim mecbur oldugu icin geriye cekilmek zorunda cünkü önde basarsa cok büyük aciklar verecegini biliyor.

Kisacasi biz bu Kadroyla son Haftalardaki gibi oynamaya mahkumuz. Bu Oyun tertibi ile Ligde basarali sayiliriz simdiye kadar. Sence bu saaten sonra Takimi alt üst edip tutmayacagi simdiden belli olan yeni seyler mi denemek lazim? Yoksa belli olan ve bize cok Puan kazandiran Oyun Anlayisimizdan maksimumu cikarmakmi daha mantikli?

Bu sorunun cevabi cok net ve tartisilmaz. Takimi alt üst etmek yerine 1 Oyuncuyu degistirip mevcut sorunlari cözmek yapabilecegimiz en dogru sey.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 15:41:23
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı

Öncelikle sunu söylim bu Takimin attigi ve yedigi Gol sayisi gecen sezonun tam tamina aynisi. Yani Demba Ba yokken atilan Goller Takim icerisinde paylasiliyordu. Zaten bir Takim bireyselligi geri Plana attigi zaman bunun eksileri olabilecegi gibi faydalari da olur hatta faydalari genelde daha agir basar (bu Rakibe göre de degisebilir.)

Ve en önemlisi senin dedigin Oyun anlayisi konusu. Sen diyorsun ki biz büyük Takimiz o yüzden büyük Takim gibi oynamamiz lazim. Ayni zamanda kadronun yetersiz oldugunu söylüyorsun. Burda bir celiski var.

Kadronun kisitli oldugu tartisilmaz bu yüzden bu Takim ile Rakibi ezen dominant Futbol ile kazanmayi beklemek son derece yanlis. Biraz duygusal davraniyorsun gibime geliyor.

Biz Rakip sahada Pres yapip alan daraltip hizli hücum yapacak fizik kaliteye sahip degiliz ayrica Defans ve Ön Libero Bölgesinde ciddi bir Kalite eksikligi var. Kondisyon olarak cok iyi durumda olursan belki bu dedigini az cok basari ile uygulayabilirsin (bu Kadro ile Rakibe göre yinede cok acik verirsin o ayri Konu). Ancak Kondisyonda düsünce mecbur kaliyorsun savunmayi gittikce daha da geride kurmaya. Dolayisiyla Hatlar arasindaki baglar uzuyor ve Takimin kalite eksikligi ile birlikte mücadele Futbolumuz gittikce daha etkisiz olmaya basliyor. Geriye cekilmemizin sebebi zaten bu. Bilic bu Talimati özellikle veriyor diye bisey yok. Takim mecbur oldugu icin geriye cekilmek zorunda cünkü önde basarsa cok büyük aciklar verecegini biliyor.

Kisacasi biz bu Kadroyla son Haftalardaki gibi oynamaya mahkumuz. Bu Oyun tertibi ile Ligde basarali sayiliriz simdiye kadar. Sence bu saaten sonra Takimi alt üst edip tutmayacagi simdiden belli olan yeni seyler mi denemek lazim? Yoksa belli olan ve bize cok Puan kazandiran Oyun Anlayisimizdan maksimumu cikarmakmi daha mantikli?

Bu sorunun cevabi cok net ve tartisilmaz. Takimi alt üst etmek yerine 1 Oyuncuyu degistirip mevcut sorunlari cözmek yapabilecegimiz en dogru sey.

Bursaspor'ûn kadrosu Beşiktaş'tan daha mı iyi?

Adamlar çıktıkları maçların yüzde 80'inde oyun olarak ezdiler rakiplerini  oyuncu kalitesinden ötürü tutamadılar skoru.

Kadro yetersiz mi? Evet yetersiz. Ama ben talimatı Bilic'in verdiğine eminim..

Geçen Özen de dedi Atiba ve Veli'ye ve bekin birine Bilic çıkmayın diyor dedi.

Adamın sistemi bu yani. Arkada açık vermekten korkarak oyun oynamak. İşte bu büyük takım oyunu değil. Adamlar Selçuk Yasin Sneijder ile önde oynuyor sen Tolgay Atiba Sosa ile oynayamaz mısın?

Ben 1 oyuncunun çözeceğini düşünmüyorum sorunu malesef. Sol kanat bekler ve bir ön libero oyuna dahil olmadan biz açmakta zorlandığımız maçları izlemeye devam ederiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamlar çıktıkları maçların yüzde 80'inde oyun olarak ezdiler rakiplerini  oyuncu kalitesinden ötürü tutamadılar skoru.

Adamın sistemi bu yani. Arkada açık vermekten korkarak oyun oynamak. İşte bu büyük takım oyunu değil. Adamlar Selçuk Yasin Sneijder ile önde oynuyor sen Tolgay Atiba Sosa ile oynayamaz mısın?

Ben 1 oyuncunun çözeceğini düşünmüyorum sorunu malesef. Sol kanat bekler ve bir ön libero oyuna dahil olmadan biz açmakta zorlandığımız maçları izlemeye devam ederiz.
Abi bu dediğini Khedira çok iyi yapıyor. Onun tarzında bir adam şart bize..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilic giderse:
Luce gelmez bence.Lucenin gelmesi için kendisine 3-4 milyon,transfer bütçesinni de 20 milyon olması lazım ki bu rakamlar imkansız.
Denizlinin oynattığı oyunu ben beğenmiyorum.Yaşı da bayağı ilerledi ,yorucu lig maratonunu kaldıramaz bence.
Sergen kapalı kutu gelirse her şeye hazırlıklı olmak lazım devre arasında istifa da edebilir ,28. haftada şampiyonluğunu da ilan edebilir.
Birkaç isim daha yazılır ama bence yabancı biri,daha önce TR liginde çalışmamış biri kesinlikle getirilmemeli.bir de yeni hocanın takıma alışmasını beklersek yanarız.Bizi,ligi tanıyan biri gelmeli.
Luce gelirse Genç oluyor Denizli yaşlı duruyor  :alala: :alala:
Şenol Güneş başalı olacagını kanaatine nerden vardın  :alala: :alala: Açık futbol oynattıgı için mi açık futbol avantaj ve dezavantajları neler  :alala: bursa başaralı mı acaba ?
1) Şenel güneş istatistik başarısı var http://www.canliskor.com.tr/futbol/teknik-direktor/senol-gunes/131
2) Slaven Bilic istatistik başarısı var http://www.canliskor.com.tr/futbol/teknik-direktor/slaven-bilic/836
Sana göre hangisi başarı @Deniz gelecek planı yaparsan ?
Sergen 2 takım 5 10 maç kazandı kral oldu 2-3 hafta evvel paketti  :alala: :alala:

Gelen hoca değilde Ne taktikle oynatmalı düşünsek daha iyi olmaz mı ? 1-4-2-3-1 mi 1-4-1-3-2 mi yada 1-4-4-2 veya 1-3-6-1 mi  hangisine göre oynatacak ?
Ayrıca bütçe ne kadar olacak bütçe arttırırsak Daha iyi oyuncular alırsa Bilic başarılı olur mu ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 15:48:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Luce gelirse Genç oluyor Denizli yaşlı duruyor  :alala: :alala:

:kop: :kop:

Ali Rıza Ateş etmiş Denize  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilici elestirecegimiz Nokta kurdugu yanlis Takim. Bu sezon basinda Takimin fizik durumunun nasil gelisecegini kestirememesinden kaynaklaniyor.

Belli ki Bilic bu Takimin sezon basinda oynadigi Oyunu asagi yukari ayni sekilde sonuna kadar devam ettirebilecegini sandi. Bu büyük bir hataydi ama geride kaldi.

Bugün elestirebilecegimiz nokta ise zaman zaman kurdugu yanlis Kadro ve oyun icersinde dogru hamle yapmamasi. Taktik acidan fazla elestiremeyiz cünkü ne oynattigi her zaman belliydi ve zaten bu Takimla baska bir Oyun Anlayisi ile basarili olmak mümkün degil. Oyunculari sisteme göre secti ancak Transfer hatalari yapti. Ayrica oyun icersinde yanlis hamle yapmaktan korkuyor görüntüsü verdi.

Vücüt dili ile Oyunculara büyük Takimda olduklarini hisettirmemesi icin cok elestirmeyecegim cünkü oyuncular tecrübesiz ve Winner özelligi hic yok. Bu Karakterden eseri olmayan oyunculara bunu asilamak cok zor. Ancak Kadroyu kendisi kurdugu icin bununda sorumlusu yine kendisidir.

Çevrimdışı ozan062

Bilic giderse:

hiç yakıstıramadım sana
ordan sonrasını okuyamadım:((( demekki bu sekilde dusunen sayısı hayli fazla o zaman bende sorun

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı GÖRKEM

@Çağrı

Oynatamazsin. Saydigin oyuncularin yapabildikleri ortada. Sosa ve Atiba nin Fizik gücü cok düsük. Veli nin cok zaaflari var özellikle teknik ve taktik olarak. Geri dörtlüyü ve Kaleyi saymiyoruz bile.

Ayrica Bilic talimati veriyorsa bile bunu hata olarak degerlendirmek yanlis cünkü Oyun icersinde verdigimiz aciklar ortada. Bizim az Pozisyon vermemizin en büyük sebebi kati savunmaydi. Bir kac defa ileri cikalim dedik hemen hemen her seferinde tehlikeli ataklar yedik.

Alıntı

Iste sorun burda. Kanatlarin ve orta sahanin oyuna dahil oabilmesi icin bu Oyun düzeninde devamli oyunda olan ve takimin arada sirada top tutmasi veya ileri cikmasini saglayan bir Santrfor lazim.

Her Top gittigi an geri dönüyorsa ileri cikman hem acik verdirir hem yorar.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bursasporu örnek vermisin. Onlar öyle Oynuyor ama kac Puani var?

Bilic herseyi dogru yapti demiyorum. Bence en büyük yanlisi sezon basinda Kadro kurarken yapti.