Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975895 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ErsinA.

fb maçında kalede kim oynayacak şimdi?

Çevrimdışı Yusuf

Monaco kaleciri Romero Hakkında bilgisi olan var mı hiç ? evet genç scoutlar :D

İyi kaleci ama tam olarak bizim isteklerimizi karşılayacağından şüpheliyim. Her zaman hata yapma potansiyeli olan bir kaleci. Romero'yu almak yerine 1 sene sonra finans düzelirse Horn ya da Handanoviç gibi kaleciler daha mantıklı olur.

Çevrimdışı SDemirsoy

Elimizdeki 2 kaleciden de kesinlikle daha iyi ama yeterli mi dersen o konuda pek emin değilim :)

Tabi hiç kaleci alınmayacaksa bedava Romero'ya hayır demem :icool:
bu gidişle alırlar bence :D bende küçükken mahalle maçında kaleciydim bi gün toprak sahada maç yapıyoruz maç berabere şimşek bi çaktı ben kaleyi bırakıp kaçtım gol yedik  ogün bugündür işim olmaz kaleyle  :D @Tolgaozkhrmn

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 17:39:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arjantin milli takım kalecisi Sergio Romero. Dünya kupasında iyi performans sergilemişti ve 3 ay sonra sözleşmesi bitiyo

Yeterli değil :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Monaco kaleciri Romero Hakkında bilgisi olan var mı hiç ? evet genç scoutlar :D
Sampdoria aslında :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Tolga

bu gidişle alırlar bence :D bende küçükken mahalle maçında kaleciydim bi gün toprak sahada maç yapıyoruz maç berabere şimşek bi çaktı ben kaleyi bırakıp kaçtım gol yedik  ogün bugündür işim olmaz kaleyle  :D @Tolgaozkhrmn
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf

kim ne derse desin franco asla 7 ye 10 a satılacak adam değil. tek eksiği hava topları diyorsunuz da bence tek artısı duracağı yeri bilmesi. gerisi fiyasko. kafa topu yok örnek vermeye gerek duymuyorum. hız yok balıkesir maçında 3 metre arkasındaki adama geçildi kırmızı yedi. dün de yediğimiz ilk golde de 1.90 lık sutter in 2 metre önünde koşmaya başladı ama de sutter 5 metre fark taktı attı golünü.
ortaa sıra anadolu takımı stoperlerinden pek bir farkı olduğunu düşünmüyorum onlardan daha zeki veya daha teknik olabilir ama onlarda kafa vurabiliyor ve hızlılar. değişen bir şey yok

İyi de bir stoper hızına göre değerlendirilmez ki. Eğer Franco gibi yavaş ve kısa boylu stoperin varsa yanına Kaboul gibi hızlı ve uzun bir stoper koyarsın ki rakipler havadan da yerden de gelemesin. Biz adamın yanına stoper olmayan Necip'i veya güçsüz ve yavaş Ersan'ı koyduğumuzdan adam sırıtıyor. Ayrıca dün takım halinde savunmada konsantre değildik ve inanılmaz hatalar yaptık.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bide Arjantinli Garay var stoper. Çok beğeniyorum o oyuncuyu.
1m euro'ya zenit'e gitmiş geçen yaz. 1 milyoncuk :by2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 17:44:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Bide Arjantinli Garay var stoper. Çok beğeniyorum o oyuncuyu.
1m euro'ya zenit'e gitmiş geçen yaz. 1 milyoncuk :by2:

1'e değil 6'ya gitti de asıl yıllığı bonservisi kadar  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

monacoda değil mi ?
Kiralık gitmiş ama geri dönmüş. Emin olmak için son hafta oynanan Milan-Sampdoria maçının kadrolarına baktım :D

Çevrimdışı ErsinA.

Pancu ya lisans çıkartabilir miyiz 2 gün içinde. hafta sonu o geçsin kaleye.

En son öyle kazanmamış mıydık  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kiralık gitmiş ama geri dönmüş. Emin olmak için son hafta oynanan Milan-Sampdoria maçının kadrolarına baktım :D
Pardon Roma-Sampdoria

Çevrimdışı atalay

Kaleci adayım:Çok iyi bir 'çizgi kalecisi'  | Marco Sportiello

Çevrimdışı atalay

Kaleci adayım:Çok iyi bir 'çizgi kalecisi'  | Marco Sportiello

Çevrimdışı eski inönü

Biz senelerce kale bölgesini ortalama kalecilerle geçiştirilebilecek bir mevki olarak gördügümüz için çok buyuk hata ettik. Kale asla geçiştirilebilecek bir bölge degil. İyi bir takım kurmak için en başta çok iyi bir kaleci bulup getirmen lazım. Daha sonra geri kalan takımı dizersin.

Çevrimdışı ahmetx

Biz senelerce kale bölgesini ortalama kalecilerle geçiştirilebilecek bir mevki olarak gördügümüz için çok buyuk hata ettik. Kale asla geçiştirilebilecek bir bölge degil. İyi bir takım kurmak için en başta çok iyi bir kaleci bulup getirmen lazım. Daha sonra geri kalan takımı dizersin.
atanın ve tutanın iyi olacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic dünkü maçta yine oyunu okuma yetersizliğini konuşturdu.Ayağında top tutamayan pektemek'in 73dk oyunda kalması büyük skandaldır.Golden sonra oyundan alınmalı ve yerine orta saha girmeliydi.Necip-Pedro-Tolga muhabbetine girmeyeceğim kalitesi çok düşük oyuncu bunlar.Pedroya teklif varsa gönderilmelidir.Necip de bu gidişle takımın sabrisi olacak..

Pazar günkü maça gelirsek pek bir ümidim yok %99 fb kazanır.Her derbide olduğu bilic sınıfta kalır zerre umudum kalmadı artık şu adamdan.Oyuncu dizilişinin saçma olduğunu savunan bir hocayla çalışıyoruz derbi galibiyeti alamamanın sebebini sorgulamamak lazım.%0.99 beraberlik diyelim %0.01 kazanma ihtimalimiz var.

Çevrimdışı ahmetx

Taraftarlık ve fedakarlık...

1- Hiç düşündünüz mü anneler, babalar, kardeşler biz nereye gidiyoruz?

2- Biliyorum bu yazıyı boşuna yazıyorum; belki bir kaç kişi etkilenir.

3- Onlar için yazmalıyım...

4- Maçtan önce kavga, hakaret, olay, yer Berlin... Koskoca basketbol organizasyonu Euroleague'de, maç 1 saat geç başlıyor!

5- Ergin Ataman elinde mikrofon "Aman yapmayın, ceza alacağız" diye anonslar yapıyor. Oyuncu kafa olarak bıkmış, yabancısı "Ben nereden geldim buraya!" pişmanlığında...

6- Maça gelenler bağırıyor "Biz sizin için kavga ediyoruz, oynayın ulan" diye...

7- Etmeyin ve bu mantıkla gelmeyin kardeşim! Zarar gören bu vatan ve kulübünüz! Kadına şiddet, çocuğa şiddet, zayıfa şiddet; sahada, salonda şiddet ve küfür, biz böyle değildik...

8- Takip etmekten vazgeçtiğim ve çıktığım Twitter'da millet birbirine ana, avrat, bacı demeden küfür edip, tutmadıkları, bu ülkenin takımları batsın, yok olsun bedduaları ile anıyormuş...

9- İyi ki çıkmışım Twitter'dan... Ben Ankaralıyım, yani inatçı keçi! Yemin ederim, mahkemelerde süründürürdüm, davalar yıllar da sürse, bu aymazları...

10- Olimpiyat Stadı yıkılsın, biz oraya özveriyle geliyoruz diyenlere... Emredersiniz, yıkılsın yapılanlar... O stadın çevresine 4 yan yol yapılsa, rüzgar panelleri için ciddi çalışılsa, problemler minimuma inecek oysa ki...

11- Beşiktaş maçı 1-1 olmuş, belirli bir gurubun başlattığı protesto, sahada mücadele eden insanları bitirir. "Efendim, onlar, milyonlarca Euro alıyor, hata yapmayacaklar, bağırırım, maça o kadar para verdim" diyenler! Oynayanlar insan, genç çocuklar, ne olur yapmayın. Liverpool İstanbul'da elendi, taraftarı çağırdı, alkışladı.

12- Partizan, Beşiktaş'dan fark yedi kendi evinde... Taraftarı, takımı tam 1 saat bırakmadı, motive etti. 1 saat moral verdi... Maç 1-1 iken dün yapılan protesto, tura mal olmuştur İstanbul'da!

13- Tam 50 yaşındayım, 32 yıldır televizyon, radyo programları yapıyor, yazı yazıyorum...

14- Toplumun birbirine düşürülmesi, şiddetin artması için uğraşanlar, lütfen unutmayın, sporu ve gençliği kullanırlar... İngiltere, Hollanda, İtalya şimdi Sırbistan, Güney Amerika'nın önemli ülkelerinde bu senaryolar, komşu Yunanistan dahil tam yol uygulanıyor...

15- Statlar ve salonlar Roma arenaları değildir, sahada oynayanlar birbirlerini öldürmek için sahaya çıkmış gladyatörler hiç değildir!

16- Bize medya olarak büyük iş düşüyor...

17- Spor konuşmak, futbol analizi yapmak, spor programlarının ruhunu seyirciye sunmak, benim temel prensibim.

18- Bunun için Topkapı Sarayı'ndaki Kaşıkçı Elması gibi korunan ve saklanan maç görüntüleri hususu, futbola büyük darbe vuruyor.

19- Bu görüntü işi halledilmeli, hem de ivedilikle. Yoksa "marka değeri" denilen güzel cümle, ağır biçimde sakatlanmıştır!

20- İçimi dökmem lazımdı. Sürçülisan ettiysem affola...

Ercan Taner  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 18:54:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Samet Ç

Taraftarlık ve fedakarlık...

1- Hiç düşündünüz mü anneler, babalar, kardeşler biz nereye gidiyoruz?

2- Biliyorum bu yazıyı boşuna yazıyorum; belki bir kaç kişi etkilenir.

3- Onlar için yazmalıyım...

4- Maçtan önce kavga, hakaret, olay, yer Berlin... Koskoca basketbol organizasyonu Euroleague'de, maç 1 saat geç başlıyor!

5- Ergin Ataman elinde mikrofon "Aman yapmayın, ceza alacağız" diye anonslar yapıyor. Oyuncu kafa olarak bıkmış, yabancısı "Ben nereden geldim buraya!" pişmanlığında...

6- Maça gelenler bağırıyor "Biz sizin için kavga ediyoruz, oynayın ulan" diye...

7- Etmeyin ve bu mantıkla gelmeyin kardeşim! Zarar gören bu vatan ve kulübünüz! Kadına şiddet, çocuğa şiddet, zayıfa şiddet; sahada, salonda şiddet ve küfür, biz böyle değildik...

8- Takip etmekten vazgeçtiğim ve çıktığım Twitter'da millet birbirine ana, avrat, bacı demeden küfür edip, tutmadıkları, bu ülkenin takımları batsın, yok olsun bedduaları ile anıyormuş...

9- İyi ki çıkmışım Twitter'dan... Ben Ankaralıyım, yani inatçı keçi! Yemin ederim, mahkemelerde süründürürdüm, davalar yıllar da sürse, bu aymazları...

10- Olimpiyat Stadı yıkılsın, biz oraya özveriyle geliyoruz diyenlere... Emredersiniz, yıkılsın yapılanlar... O stadın çevresine 4 yan yol yapılsa, rüzgar panelleri için ciddi çalışılsa, problemler minimuma inecek oysa ki...

11- Beşiktaş maçı 1-1 olmuş, belirli bir gurubun başlattığı protesto, sahada mücadele eden insanları bitirir. "Efendim, onlar, milyonlarca Euro alıyor, hata yapmayacaklar, bağırırım, maça o kadar para verdim" diyenler! Oynayanlar insan, genç çocuklar, ne olur yapmayın. Liverpool İstanbul'da elendi, taraftarı çağırdı, alkışladı.

12- Partizan, Beşiktaş'dan fark yedi kendi evinde... Taraftarı, takımı tam 1 saat bırakmadı, motive etti. 1 saat moral verdi... Maç 1-1 iken dün yapılan protesto, tura mal olmuştur İstanbul'da!

13- Tam 50 yaşındayım, 32 yıldır televizyon, radyo programları yapıyor, yazı yazıyorum...

14- Toplumun birbirine düşürülmesi, şiddetin artması için uğraşanlar, lütfen unutmayın, sporu ve gençliği kullanırlar... İngiltere, Hollanda, İtalya şimdi Sırbistan, Güney Amerika'nın önemli ülkelerinde bu senaryolar, komşu Yunanistan dahil tam yol uygulanıyor...

15- Statlar ve salonlar Roma arenaları değildir, sahada oynayanlar birbirlerini öldürmek için sahaya çıkmış gladyatörler hiç değildir!

16- Bize medya olarak büyük iş düşüyor...

17- Spor konuşmak, futbol analizi yapmak, spor programlarının ruhunu seyirciye sunmak, benim temel prensibim.

18- Bunun için Topkapı Sarayı'ndaki Kaşıkçı Elması gibi korunan ve saklanan maç görüntüleri hususu, futbola büyük darbe vuruyor.

19- Bu görüntü işi halledilmeli, hem de ivedilikle. Yoksa "marka değeri" denilen güzel cümle, ağır biçimde sakatlanmıştır!

20- İçimi dökmem lazımdı. Sürçülisan ettiysem affola...

Ercan Taner  :claps:
10. maddeye kadar katılıyorum ondan sonrasına katılamam. Özellikle protesto konusuna bugüne kadar bitmesin dertler si....me kadar dedik de ne oldu ? Protestonun sadece zamanlaması yanlıştı o kadar.

Çevrimdışı ahmetx

ben ercan taneri çok beğenirim gerçek spor entellektüeli.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 19:13:43
  • Beşiktaş / Bodrum
O stadın çevresine 4 yan yol yapılsa, rüzgar panelleri için ciddi çalışılsa, problemler minimuma inecek oysa ki...

Olimpiyat için bu dediğine gülerim Ercan Taner'in kusura bakmasın da..
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2015, 19:20:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Milli takımın Hollanda karşısındaki Kalecileri adayları :

Volkan Babacan, Harun Tekin, Mert Günok
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli