Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974024 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali

sallapati denen arkadaş neden histerik bir biçimde flood yapıyor acaba?

Çevrimdışı cisse557

Anadolu takımlarının maçına bakıyorum. isyan eden, ıslıklayan taraftar yok. Neden?
-Çünkü herkes takımının farkında, takımının kapasitesini biliyor. Kızacağı bir durum söz konusu değil.

Rakiplerimizin maçına bakıyorum. Takım 2 maç kötü oynadı mı ıslıklıyorlar. Neden?
-çünkü onlar da kapasitelerinin farkında. Böyle oynayarak şampiyon olamayacaklarını biliyorlar. takımı ıslıklayıp büyük takımda olduğunu hatırlatıyorlar. Oyuncular kendilerine çeki düzen veriyor.

Bize bakıyorum. Kötü oynuyoruz. Kimse sesini çıkarmıyor. Futbolcular devam ediyor aynı şekilde. Sonra bir gün ıslıklıyorsun. Oyuncular seni eleştiriyor neden ıslıklıyorlar diye. Çünkü büyük takımda oynadıklarının farkında değiller.

Çevrimdışı sallapati

Derin Fenerbahçe

Rıdvan Dilmen
Sinan Engin
Şansal Büyüka
Ertem Şener

alttan alttan Bilic i işlediler . Beyin yıkadılar resmen. Bizim saf taraftarımız da bunlara kanıyor. Bilic i acımasızca eleştiriyorlar.

Son zamanlarda da Gökhan Töre uçuyor kaçıyor , 20 milyon euro , 30 milyon euro , Ligin en iyi oyuncusu vs diye işlediler.. Adamın motivasyonunu sıfırladılar.. dün sahada yok adam..

Bu derin fenerbahçeli adamların yazılarına yorumlarına kanıp Teknik direktörümüzü , oyuncumuzu eleştirmeyelim.

Çevrimdışı GÖRKEM

Anadolu takımlarının maçına bakıyorum. isyan eden, ıslıklayan taraftar yok. Neden?
-Çünkü herkes takımının farkında, takımının kapasitesini biliyor. Kızacağı bir durum söz konusu değil.

Rakiplerimizin maçına bakıyorum. Takım 2 maç kötü oynadı mı ıslıklıyorlar. Neden?
-çünkü onlar da kapasitelerinin farkında. Böyle oynayarak şampiyon olamayacaklarını biliyorlar. takımı ıslıklayıp büyük takımda olduğunu hatırlatıyorlar. Oyuncular kendilerine çeki düzen veriyor.

Bize bakıyorum. Kötü oynuyoruz. Kimse sesini çıkarmıyor. Futbolcular devam ediyor aynı şekilde. Sonra bir gün ıslıklıyorsun. Oyuncular seni eleştiriyor neden ıslıklıyorlar diye. Çünkü büyük takımda oynadıklarının farkında değiller.

Aynen öyle ama Oyuncularinin özgüvenin düsük olmasi da önemli bir faktör.

Rakipten biraz direnc geldigi zaman takim oyunu resmen birakiyor. OYuncular sanki kendini büyük basarilara layik görmüyormus gibi duruyorlar. Bence büyük takimda olmadiklarini düsünmelerinin sebebi kendilerinin kalitesinin düsük oldugunu bilmeleri. Üzücü olan bunu bizim Yönetimimizin görememesi diycem ama belki de Yönetim Takimdan fazla beklentide bulunmadigi icin böyle oldu.

Yani Yönetim Taraftarlari yaniltiyor da olabilir.

Çevrimdışı sallapati

Brügge ne ballı takımmış arkadaş
3. ön eleme
Brondby

play off
Grasshoppers

Grupta
Torino
Kopenhag
Helsinki

2. tur
Aalborg

3.Tur
Beşiktaş

Çeyrek Final
Dnipro

YARI FİNALE KADAR , İngiliz yok , İSpanyol yok , Alman yok , Fransız yok,Hollandalı yok,  Portekizli yok...

3 danimarka
1 italyan
1 isviçre
1 ukrayna
1 Türk
1 Finlandiya

takımıyla eşleşerek yarı finale çıkacaklar nerdeyse...

Çevrimdışı sallapati

BRÜGGE BU BALLA KUPAYA UZANIR ARKADAŞ!  :D :D

Çevrimdışı sallapati

ah mali ah  :D.. dikkat et boğulma o floodda @Mehmet Ali

Çevrimdışı forzatunga

flood değil farklı veriler paylaşmış

Çevrimdışı fani madida

vay be dün akşamki rezaletten sonra bir de taraftardan özür bekliyorlar ha  :ebebe:

doğru aslında suç bizde bunların bi taraflarını hep biz kaldırıyoruz. yok beste yapmalar, yok tarikat kur müridin olalımlar vs.

takım rezil futbol oynayıp kazandığı zaman eleştirdiğimizde stat yok, para yok bilmem ne diye bunların bi tarafların kaldıran da taraftar.

mustafa denen yeteneksizlik abidesi boş kale yerine topu dağlara taşlara vuracak, top kontrol etmeyi beceremeyecek; tolga habire doktorla fizyoterapisti çağırıp yalandan sakat numarası yapacak abuk sabuk goller yiyecek sonra benim arkadaşlarım sabahın 8'inde maçtan ankara'ya gelecek..

sonra bunları eleştirmeyin, yuhlamayınmış.. bunları söyleyene hassktrn diyorum
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Kitap

Samir Handanović - bu kaleciyi beğeniyorum.. İnter satar mı?

mancini gonderıcek yonunde haberler vardı gecenlerde. bence denenebilir.

Çevrimdışı Yusuf

Dün yine anladım ki takımın en büyük sorunu oyuncuları ilahlaştırmamız. Olimpiyattaki Liverpool maçına gittiğimde bu sorunu daha net görmüştüm ve bir yerde patlayacağımız belli olmuştu. Maçın başından sonuna kadar Demba ba besteleri söyleniyor, Tolgay gol atıyor, Motta gol atıyor hala Demba ba Demba ba şarkıları. Sen bu adamların bir yerlerini bu kadar kaldırırsan kendilerini tabi ki takımdan daha üstün görürler. 11 adam mücadele ediyor sahada sen hala 2-3 kişiye tezahürat yaparsan diğer futbolcularda  moral bozukluğu yaratırsın. Biliç geçen sezon sosyalist bir takım yaratıyoruz, herkesin payı aynı olacak ve her futbolcu aynı ölçüde katkı verecek dediği zaman sevinmiştim ama Türkiye'deki yıldız oyuncuyu kollayan taraftar profili yüzünden aldığımız isimli oyuncular bir anda kendilerini takımdan üstün görmeye başladılar.

Çevrimdışı nihat

Salla pati'ye katılıyorum Bilic'e yapılan eleştiriler çok acımasızca ve yersiz. Bu adam başarılıdır ve zamanla daha çok şeyler de başaracaktır

Çevrimdışı Çağatay

mancini gonderıcek yonunde haberler vardı gecenlerde. bence denenebilir.

göndermek istese bile adamın şu andaki piyasa değeri 18.50 M
ne kadar indirim yapabilirler ki
3 yıllığına filan kiralasak belki
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı f_madida

futbolcularin tavri garip gercekten.. ama aslinda taraftar futbolculara degil Tolga'ya kiziyor, yani dunku mac 0-0 da bitebilirdi, yine elenirdik ama bu kadar sinirlenmezdi insanlar.. Tam takim oyun hakimiyetini eline almis 2'yi 3'u bulacak hale gelmis sen git elindeki maci rakibe ver sonra da niye tepki var diye taraftara sinirlen...

neyse, bu is bitti artik ama haftasonu kadikoy'de tolga kalede baslarsa sirf Cenk sakatti bahanesini dogrulamak icin o zaman hakkaten komik olur...bir de oguzhan'i koydumu kadroya tadindan yenmez.   
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga Zengin: "Annemi toprağa verdim, gözyaşlarım kurumadan maça çıktım. Hata yapmış olabilirim ama küfürleri hak etmedim. Çok yazık."

Tolga Zengin: "Bu forma için gerektiğinde sakat sakat mücadele verdim."

Tamam da maçta küfür etmediler ki sadece ıslıkladılar şu açıklamadan sonra seni bir dakika bu takımda tutanın ben var ya.. Beşiktaş yetimhane değil kardeşim.

Çevrimdışı talha

süpersin pekii bilic ne yapsın o zaman ?? herkes onun aleyhineyse niye duruyor burada?
cozum uretmek için değilmi:((

çünkü ilerin kolayına kaçmayı ve son 10 senedir yaptığımız gibi td suçlayıp göndermeye bayıldığımız için.

Bİlic kalacaktır ve kalmalıdır da çünkü siz seneye kim gelirse gelsin yine göndereceksiniz. Çünkü alışmış g.tte don durmaz.---------
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Tolga Zengin: "Annemi toprağa verdim, gözyaşlarım kurumadan maça çıktım. Hata yapmış olabilirim ama küfürleri hak etmedim. Çok yazık."

Tamam da maçta küfür etmediler ki sadece ıslıkladılar şu açıklamadan sonra seni bir dakika bu takımda tutanın ben var ya.. Beşiktaş yetimhane değil kardeşim.
Annesine küfür edenler oluyordu ama ıslık edilecek kötü maç çıkardın hata yaptın... O değilki takımdan atacaksın ona gelene kadar Veli Mustafa Necip Pedro Oğuzhan Kerim var + larda saymıyorum

Çevrimdışı Volkan Başaran

Franconun taraftarı tarafından yıldız ilan edildiği defansınn bir gün patlamaası kadar doğal bişey yok..

Bu takımın hiç bir stoperi 1.sınıf değil..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Yusuf

Şu sakat sakat mücadele ettim laflarına da bitiyorum ayrıca. Oynama kardeşim sakatsan oynama bizi de sinir hastası yapma. Enes falan oynasın daha iyi ya şu adamdan. O topa çıkmayan kaleciyi maçtan sonra göndereceksin. Ayrıca şu küfüre karşı hassaslıkları da sıktı artık. Futbolcu olduysan bunlara katlanacaksın. Senelik 2 milyon euro alırken sıkıntı yok küfür edilince niye ediyorsunuz.

Çevrimdışı ahmetx

Seneye direk ilk 11 de oynayacak 1 kaleci ,2 tane premier lig stoperi ,1 sol bek ,bir  defansif orta saha bir de Lasse Schöne almalıyız.Yani 6 transfer yapmalıyız.Yapabilir miyiz tabii ki hayır.
Forumdaki arkadaşların 20-25 milyon € dan bahsettiği Töre ilk yarı koşu yapan kanat otuncularına pas vermeyip hayattan bezdirdi,ben Oparenin yerinde olsam yakasına yapışırdım Törenin.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Sen gerizekalica hareketler yap sonra millet seni isliklayinca gucune gitsin...Hadisene be...

Kufur filan da edilmedi, kimse kicindan element uydurmasin...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf

Seneye direk ilk 11 de oynayacak 1 kaleci ,2 tane premier lig stoperi ,1 sol bek ,bir  defansif orta saha bir de Lasse Schöne almalıyız.Yani 6 transfer yapmalıyız.Yapabilir miyiz tabii ki hayır.
Forumdaki arkadaşların 20-25 milyon € dan bahsettiği Töre ilk yarı koşu yapan kanat otuncularına pas vermeyip hayattan bezdirdi,ben Oparenin yerinde olsam yakasına yapışırdım Törenin.

6 transfer maalesef imkansız ama 4 transfer yeter bence şimdilik. Ayew, Kaboul, De jong ve sağ bek veya sol bek alınmalı, duruma göre de Opare kiralık olarak alınmalı. İyi bir bek alırsak diğer beki Motta veya Opare idare edebilir. Kalede de kesinlikle Cenk olmalı. En azından sezonda 3 maç kaybettirse de refleksleriyle 5-6 maç aldırır.

Çevrimdışı talha

Franconun taraftarı tarafından yıldız ilan edildiği defansınn bir gün patlamaası kadar doğal bişey yok..

Bu takımın hiç bir stoperi 1.sınıf değil..

Allah allah insanların hata yapmaya hakkı yok mu? Bir gün de bırakın hata yapabilsinler bu nasıl acımasız bir eleştiridir be. Yazık valla çok yazık. Mangala bile doğru düzgün oynayamıyor. Şuan ilah ettiğiniz Kaboul bile bizim maçta onunn hatası yüzünden gol yediler.
Silva'nın hatası yüzünden penaltı yapıldı.

M.City defansı Barca'yı tutamadı. Değerleri birbirine eşittir hatırlatırım.

İnsandır bu hata yapar. Böyle saçma sapan eleştri yorum olmamalı olamaz. Adam 50 maça çıktı bir tane bile hatasını görmedin. Şimdi tek maçta bir hata yaptı diye. Biz zaten biliyorduk patlayacağını. Yazık valla yazık günah.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ahmetx

6 transfer maalesef imkansız ama 4 transfer yeter bence şimdilik. Ayew, Kaboul, De jong ve sağ bek veya sol bek alınmalı, duruma göre de Opare kiralık olarak alınmalı. İyi bir bek alırsak diğer beki Motta veya Opare idare edebilir. Kalede de kesinlikle Cenk olmalı. En azından sezonda 3 maç kaybettirse de refleksleriyle 5-6 maç aldırır.
Al işte ne Cenki yahu , Cenk ancak yedek olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf

Allah allah insanların hata yapmaya hakkı yok mu? Bir gün de bırakın hata yapabilsinler bu nasıl acımasız bir eleştiridir be. Yazık valla çok yazık. Mangala bile doğru düzgün oynayamıyor. Şuan ilah ettiğiniz Kaboul bile bizim maçta onunn hatası yüzünden gol yediler.
Silva'nın hatası yüzünden penaltı yapıldı.

M.City defansı Barca'yı tutamadı. Değerleri birbirine eşittir hatırlatırım.

İnsandır bu hata yapar. Böyle saçma sapan eleştri yorum olmamalı olamaz. Adam 50 maça çıktı bir tane bile hatasını görmedin. Şimdi tek maçta bir hata yaptı diye. Biz zaten biliyorduk patlayacağını. Yazık valla yazık günah.

Yok hocam illa birilerini her maçtan sonra gömmek zorundayız. Geldiğinden beri kötü oynadığı maç sayısı 5 olmayan Franco bizim gibi bir takım için kötü stoper oluyorsa biz çok üst seviye bir takımız demektir. Kaç maçtır yürüyen Sosa, Olcay, Demba ba, Veli, Tolga eleştirilmiyor isimleri ve sempatik olmaları dolayısıyla ama Franco'yu hemen gömüyoruz.