Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3966628 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Beşiktaşımız Es-Es ve Balkes maçlarında kaybettiği derbi kaybetme lüksünü bu hafta geri kazanmıştır.

Fb- Ts- Gs maçlarından  1 mağlubiyet- 2 beraberlik  alırsak kiim olduğu farketmez. Ve diğer maçlarımızda çok ekstra maçlar hariç puan kaybetmezsek şampiyonuz.

Ah gelde arama Balıkesir maçındaki 2 puanı. 6 puana 4 puan olacaktı. Bi yerlerimizi sallayıp derbilere çıkacaktık son 10 haftada.

Bu kadar korkmayin derbilerden yahu, adamlarin hicbir numarasi yok. Illa puan kaybedecegiz diye bir sart mi var sanki, ben haftaya bunlari yeneriz diyorum zaten psikolojik baski altinda cikacaklar dogru duzgun bir oyunlari yok, tribun kapatma cezasi da var biz kadikoy'den 3 puani aliriz, hatta gs de puan kaybeder ve fark gs'yle 4 fb'yle 7 olur.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

Ben çok net söylüyorum.

10 maçımızın 3ü derbi.

5 iç saha maçımızda derbi yok. 2 deplasman Akhisar ve Paşa. Derbileri kaybedelim bu 7 maçı kazanalım şampiyon olacağız.

Ama Ekstra olarak biz Trabzon'u da yeneceğiz.
Hocam derbileri kaybedemeyiz.Asıl önemli maçlar bunlar.Bizim bir dönem Kadıköy geleneğimiz vardı.Düşünsene haftaya kazanmışsın fark olmuş 7 puan,kalmış 9 hafta(Birde Brugge elemiş isek onun morali)Milli takım arası,bu çocukları kim dizginleyebilir.Geçen seneki maçı hatırlayın 3-2'den sonra o kadar baskı yememize rağmen kazanabilirdik,olmayacak iş değil.Bizim oyuncularımız önce mental olarak şu derbilere hazırlansın;iki derbiyide 11 kişi tamamlayamadık.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Bu kadar korkmayin derbilerden yahu, adamlarin hicbir numarasi yok. Illa puan kaybedecegiz diye bir sart mi var sanki, ben haftaya bunlari yeneriz diyorum zaten psikolojik baski altinda cikacaklar dogru duzgun bir oyunlari yok, tribun kapatma cezasi da var biz kadikoy'den 3 puani aliriz, hatta gs de puan kaybeder ve fark gs'yle 4 fb'yle 7 olur.
aynen katılıyorum biz bu renklileri yeneriz . :ishock:  :ishock:  :ishock:  :ishock:  :halay:  :halay:  :halay:

Çevrimdışı ahmet türker

Ben çok net söylüyorum.

10 maçımızın 3ü derbi.

5 iç saha maçımızda derbi yok. 2 deplasman Akhisar ve Paşa. Derbileri kaybedelim bu 7 maçı kazanalım şampiyon olacağız.

Ama Ekstra olarak biz Trabzon'u da yeneceğiz.
derbileri de kazanma şansımız yüksek .bu sene şampiyon olacağız ,hiç kimsenin yapamadığını yapıp sürekli deplasman oynayarak hemde . biz ilklerin takımıyız kimsenin yapamadığını yaparız @Çağrı kardeşim. :halay:  :halay:  :halay:  :halay:

Çevrimdışı talha

Valla nedense şampiyon olmasakta olur şu takımı bu zamana kadar taşıyabildiler ya senelerdir alışık olmadığımızdan mıdır nedir doydum la bildiğin. :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 22:40:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hocam derbileri kaybedemeyiz.Asıl önemli maçlar bunlar.Bizim bir dönem Kadıköy geleneğimiz vardı.Düşünsene haftaya kazanmışsın fark olmuş 7 puan,kalmış 9 hafta(Birde Brugge elemiş isek onun morali)Milli takım arası,bu çocukları kim dizginleyebilir.Geçen seneki maçı hatırlayın 3-2'den sonra o kadar baskı yememize rağmen kazanabilirdik,olmayacak iş değil.Bizim oyuncularımız önce mental olarak şu derbilere hazırlansın;iki derbiyide 11 kişi tamamlayamadık.

Hocam kaybedelim demiyorum zaten :D

Ama kaybetsek bile diyorum 7 maçta fire vermeyelim son gençler maçında ilan ederiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Hocam kaybedelim demiyorum zaten :D

Ama kaybetsek bile diyorum 7 maçta fire vermeyelim son gençler maçında ilan ederiz.

Bu böyle sürüp gidecek  :D
Bende diyorum ki bu işi haftaya ilan edelim.

Çevrimdışı ozan062

kaybetsek bile kelimesini nasıl kullanıyorsunuz yahu,, bizim bilic yine derbi kaybedicek ve kan kaybeden birinin yaralarını sarıcak.. yapmayın arkadaslar
herseyden onemli buluyorum ben bu macı...ya alacaz ya alacaz baska yolu yok
artı son koray avcı zamanından beridir herifleri yenemiyoruz birazda bu yonden bakalım..
hele gsyi hiç saymıyorum o dahada uzun bir seri olmus ebrabere bile olamıyoruz adamlarla kaç senedir..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

Beyler son haftanın performanslarıyla her hafta şampiyon belirliyorsunuz. Her maçın hikayesi başka. sivas ve bu maçta benim dikkatimi Necip'in uzun pasları. maç sonu Bilic'in röportajında çift forveti bu hafta en az bir kere daha deneyeceğini çıkarabiliriz. takımın temposu biraz daha iyiydi. Brugge maçı erken bitsin. Bizi rahatlatacak olan bu.

Çevrimdışı Kemal

yav neyine korkalım, derbileri yenersek zaten diğer maçlara formaliteden çıkarız. Biz önümüzü kış tutalım da yaz çıkarsa ala diyoruz.

ysariusta

• Ziyaretçi

yav neyine korkalım, derbileri yenersek zaten diğer maçlara formaliteden çıkarız. Biz önümüzü kış tutalım da yaz çıkarsa ala diyoruz.
Derbiler tamam da Akhisar ve İbb maçlarımız riskli. Trabzonda kolay olmayacak. Fenerin Bursa, cimbomun Trabzon maçlarıda aynı riskte.

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Atkar

Gerçekten çift forvet çok yakışıyor Beşiktaş'a.Demba Ba'nın yanına yardımcı forvet biri lazım.Bonservissiz Danny Ings çok iyi olabilir.Veyahutta pas yapabilen,araya kaçabilen pire bir forvette olabilir.

Çevrimdışı Kemal

1 yıldır dilimde tüyler bitti

Khouma BABACAR ı demba Ba nın yanında çift forvet düşünün 2 senegalli , 5 vakit namazı sahada kılarlar secdeye giderken.

ysariusta

• Ziyaretçi

1 yıldır dilimde tüyler bitti

Khouma BABACAR ı demba Ba nın yanında çift forvet düşünün 2 senegalli , 5 vakit namazı sahada kılarlar secdeye giderken.
Afrika Kupasında napıcaz.

Çevrimdışı Kemal

Afrika Kupasında napıcaz.

ö. şişmanoğlu - cenk tosun - m. pektemek olacak

ysariusta

• Ziyaretçi

ö. şişmanoğlu - cenk tosun - m. pektemek olacak
Ömer bir daha bu takıma dönemez. ayrıca kadroyu o kadar genişletemezler. 5 forvet 3 kaleci 5 stoper.

Çevrimdışı talha

2.forvet ve forvet arkası joker gibi adamdı. Önder Özen istedi getiremedi 4m liraya Benfica'ya gitti. Takır takır gol atıyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/talisca/profil/spieler/258626 bu adamla demba ba oynasaydı çok farklı olurdu seneye.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Atkar

Demba Ba'nın yanına adam alıcaksak eğer Hava toplarında etkilide olmalı.12-13 gol atabilen yardımcı forvet alırsak gerçekten çok faydalı olur.Ama 2 orta sahaya dönersek De jong gibi bir adamda lazım olur tek ön libero oynayabilecek.Çift yönlü orta sahanında Frikik,korner kullanabilip 7-8 gol 7-8 asistlik performans yapması gerekir.Yani işin kısası para lazım çok para şampiyonluk lazım :))

Çevrimdışı Tolga

Bu Sinan Engin başladı yine 3 atar 4 atarlara.

Bu ne zaman böyle konuşsa biz kaybediyoruz :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Sinan Engin başladı yine 3 atar 4 atarlara.

Bu ne zaman böyle konuşsa biz kaybediyoruz :akuma:
brugge 3 atarız dedi zor maç olur diyorum ben de ama hiç belli olmaz. Sinan'ın ne dediği önemli değil oyuncuların performansı önemli.Apo ağlıyor bu arada.  :D

Çevrimdışı Tolga

brugge 3 atarız dedi zor maç olur diyorum ben de ama hiç belli olmaz. Sinan'ın ne dediği önemli değil oyuncuların performansı önemli.Apo ağlıyor bu arada.  :D
Fener'e 3-4 atarız dedi yenildik Gs maçı içinde aynısını dedi yine yenildik ne zaman şom ağzını açsa kazanamıyoruz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Fener'e 3-4 atarız dedi yenildik Gs maçı içinde aynısını dedi yine yenildik ne zaman şom ağzını açsa kazanamıyoruz :)
onlar derbi ama bizim derbi fobimiz var.  :)