Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965780 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

ysariusta

• Ziyaretçi

Selam arkadaşlar,

Bilic bu isi bilmiyor. Maçın 10-1 bitmesi işten bile değildi ama yine yanlış değişiklikler ile maça kayseriyi ortak etti. Zaten gökhanın bala golü olmasa bu skor olmazdı. Bruj ve FB'ye kaybedince görücem ben sizi. Aklım almıyor ya! Benim aklıma gelen nasıl gelmez Bilic'e?
Sanki abartılı bir yorum olmuş Töre atmasa başkası oşacaktı

Çevrimdışı Tolga

@Yunus abi ironi yapıyor Bilic'i eleştirenlere :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı alimm

şöyle kalite kokan son 30 dk.lık tecrübeli santrafor şart sanki...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı panic13

Yok abi Bilicle bu lig bitmez, Bruj maçından önce kovulup Sergen hoca veya Samet hoca gelmeli. Samet hoca zamanında feneri yenmiştik, yine yeneriz onunla.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

ysariusta

• Ziyaretçi

Yok abi Bilicle bu lig bitmez, Bruj maçından önce kovulup Sergen hoca veya Samet hoca gelmeli. Samet hoca zamanında feneri yenmiştik, yine yeneriz onunla.
Mesele feneri yenmekse daumu getirin

ysariusta

• Ziyaretçi

zaten feneri yenemeyiz baksana adamlar orta sahada alıyor veriyor dönenleri topluyor kanatlar zaten müthiş.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı talha

Es-Es maçı sonrası feryat figan koparanlar vardı. Daha alamayız şampiyon olamayız. Senin TD'nin de bilmem neyinde. 2. ye 2 puan 3. ye 4 puan fark attık yine. :kop:

Ama konuşmak çok erken daha çok kanlar akar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağatay

:kop: bak bu sefer kesinlikle katılıyorum hocam  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Paolo Maldini

seneye aslında stoper için mexes fena olmaz.Biraz problemli birisi bizim için iyi olur fenerbahçeyi görüyoruz stoperleri her pozisyonda rakipleri tekme tokat dövüyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 22:05:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2 hafta önce bitti her şey yandık bittik diyenlere dedik ama acele ediyorsunuz diye.

Sadece eleştirin dedik. Herkes eleştirmekten öteye geçti.

Bakın ne oldu şimdi.

Yine iyi miyiz? Değiliz. İyi oynamıyoruz. Ama birine 2 birine 4 puan çaktık işte hiç belli olmuyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bu günkü maçın tamamı var mı izleyemedim baya üzüldüm.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 22:06:01
  • Beşiktaş / Bodrum
seneye aslında stoper için mexes fena olmaz.Biraz problemli birisi bizim için iyi olur fenerbahçeyi görüyoruz stoperleri her pozisyonda rakipleri tekme tokat dövüyor

Abi 33 yaşında adam. Gece hayatını seven adam. Artık böyle yarım transfer yapamayız.

Ba gibi nokta atışı olmak zorunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

2 hafta önce bitti her şey yandık bittik diyenlere dedik ama acele ediyorsunuz diye.

Bakın ne oldu şimdi.

Yine iyi miyiz? Değiliz. İyi oynamıyoruz. Ama birine 2 birine 4 puan çaktık işte hiç belli olmuyor.
Eleştirinin ötesinde davranmayan biri olarak bugün içinde ayaklar yere bassın diyorum.Fenerbahçe ve Galatasaray ekstra puanlar kaybetti.10-15 hafta bu 3 takım yalnızca 6 puan kaybetmişti.Biz bundan sonra içeride ki tüm maçları kazanıp,derbilerde beraberliği cebe koymalıyız.Zaten belli ki Fb,Gs daha puanlar kaybedecek.

Çevrimdışı Türkay

Bakın ne oldu şimdi.

Ben bunu ilk yarı da ki Erciyes maçından beri söylüyorum. Bu takıma yeter ki inanalım.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı panic13

:kop: bak bu sefer kesinlikle katılıyorum hocam  :kop:

aman abi şakasını yaptım ama tövbe billah :D :D

Çevrimdışı panic13

FB sonuç iyi oldu, oradan beraberlik bize bizim işimizi görecek artık. Moral üstünlük bizde. Bruju gecersek 1 puanı cebe koyarız. Hedef maç bruj ve bizim takım bu yıl hedef maçlardan genelde istediğini alıyor. Perşembe tribündeyim kısmetse.

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaşımız Es-Es ve Balkes maçlarında kaybettiği derbi kaybetme lüksünü bu hafta geri kazanmıştır.

Fb- Ts- Gs maçlarından  1 mağlubiyet- 2 beraberlik  alırsak kiim olduğu farketmez. Ve diğer maçlarımızda çok ekstra maçlar hariç puan kaybetmezsek şampiyonuz.

Ah gelde arama Balıkesir maçındaki 2 puanı. 6 puana 4 puan olacaktı. Bi yerlerimizi sallayıp derbilere çıkacaktık son 10 haftada.

Çevrimdışı talha

Bakın ne oldu şimdi.

Daha çok kanla dökülecek.

Daha çok samanın altından su yürüyecek.

Lig anca bizim GS maçında belli olur.

Bu arada tamam biz iyi oynamıyoruz ama diğer 2 takımda wonderteam değiller. Bence FB en az bizim kadar kötü oynuyor. Bakmayın orta sahahı domine etmelerine.

Çevrimdışı talha

Ama şöyle birşey var tabi. Bal-Kes ve Es-Es maçlarını alsaydı puan oluyor 61. İstediğine yenil sıkıntı yok. :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 22:18:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Eleştirinin ötesinde davranmayan biri olarak bugün içinde ayaklar yere bassın diyorum.Fenerbahçe ve Galatasaray ekstra puanlar kaybetti.10-15 hafta bu 3 takım yalnızca 6 puan kaybetmişti.Biz bundan sonra içeride ki tüm maçları kazanıp,derbilerde beraberliği cebe koymalıyız.Zaten belli ki Fb,Gs daha puanlar kaybedecek.

Ben çok net söylüyorum.

10 maçımızın 3ü derbi.

5 iç saha maçımızda derbi yok. 2 deplasman Akhisar ve Paşa. Derbileri kaybedelim bu 7 maçı kazanalım şampiyon olacağız.

Ama Ekstra olarak biz Trabzon'u da yeneceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

30 puandan 20'sini alalım bence şampiyon oluruz.

7 galibiyet alsak 21 puan yani o da 75 puan yapar ki kesinlikle yeter şampiyonluk için :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Mexes'in adını anmayın abi. Ersan'ın verdiği katkınının %5 üstüne çıkacak bir adam çöp.