Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965069 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Paolo Maldini

Fenerbahçe maçında oynayamayacak cezalı oyuncu var mı?

Çevrimdışı talha

Açıkçası neci olduğu umrumda değil.

Donanıma 22-23 yaşında biraz olsun olgunlaşmış bir insanın 5 dk dan fazla tahammül edebileceğini sanmıyorum.

bak adamın totemi tuttu.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Fenerbahçe maçında oynayamayacak cezalı oyuncu var mı?
Meireles-Kuyt-Egemen-Kadlec sarı kart sınırındalar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Derbileri kazansaydık ;

BJK 60

Gs  49

Fb  47 (Maç eksiği var)

Ya da berabere bitirseydik;

BJK 56

Gs  50

Fb  48 (Maç eksiği var)

Çok yazık oldu umarım sezon sonu şampiyon oluruz da bunlara üzülmeyiz.

Çevrimdışı Deniz

Olcanin degil de Gokhan torenin alinmasi icinn yonetime baski kuran Ondet Özenden Allah razi olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Olcanin degil de Gokhan torenin alinmasi icinn yonetime baski kuran Ondet Özenden Allah razi olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Brugge macinda bu pankart acilmali.fener macinda iyi moral olur

Çevrimdışı Kutay

sırada brugge var hadi kartalım !!!
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Maçtan önce şu çift forvet işi yararlı olacağı konusunda herkes hemfikirdi 5 attık :boxin:.Serdar şu maçtan önce sakatlanmasa gol atamazdı erciyes bu maçta.Ersan yine hatalar yapıyor mottayla birlikte..bugün skordan dolayı çok göze çarpmadı ama derbiye Necip-Pedro ile çıkarız gibime geliyor.Ersan saatli bomba..

Çok iyi oynadığımızı düşünmüyorum.Vasat-Orta arasındaydık ama ona rağmen ileride kalabalık oynadığımızda neler yapabileceğimizi gördük.Bu takım Brugge maçında pik yapar diye düşünüyorum.Pazar günü de kadıköyden puan ile dönmek bize yetecektir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Egemene bir sarı uyarına gelirse Meireles'e de bir tane. birde bunlar eksik çıksın yeter ya

Çevrimdışı atalay

Ya Olcay'ı 2.Forvet gibi Ba'ya yakın oynatıp Kerim'i çizgiye çekmek lazım ya da Pektemek-Cenk ikilisini Ba ile oynatmak lazım.Haftalardır fiziksel olarak zaten yüzde yüzünde olmayan BA stoperlerin kucağında kalıyordu;bugün ilk kez rahat toplar alabildi.Bir de Sosa gelince bakalım kim oynayacak?

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Bilic bu isi bilmiyor. Maçın 10-1 bitmesi işten bile değildi ama yine yanlış değişiklikler ile maça kayseriyi ortak etti. Zaten gökhanın bala golü olmasa bu skor olmazdı. Bruj ve FB'ye kaybedince görücem ben sizi. Aklım almıyor ya! Benim aklıma gelen nasıl gelmez Bilic'e?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 19:57:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Olcay ne ara oldu bilmiyorum 7 gole ulaşmış yine daha 10 hafta kala. Bu kadar istikrarlı çift haneleri yakalayabilen kanat çok azdır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Olcay ne ara oldu bilmiyorum 7 gole ulaşmış yine daha 10 hafta kala. Bu kadar istikrarlı çift haneleri yakalayabilen kanat çok azdır.
Olcay, bence futbolu çok iyi bilen bir oyuncu, gerçekten futbolu biliyor, çok yetenekli olup olmaması hiç önemli değil, kaldı ki attığı gol 1.sınıftı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 20:02:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Olcay, bence futbolu çok iyi bilen bir oyuncu, gerçekten futbolu biliyor, çok yetenekli olup olmaması hiç önemli değil, kaldı ki attığı gol 1.sınıftı

Aklında en ufak sorun yok zaten ama yetenekler kısıtlı işte.

Olcay'ın 2 tık üstünde bir kanat alıp ikisini rotasyona sokarsak adama da bu kadar yüklenmeyiz rahatlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Seneye sol kanat transferi şart.

Olcay hem maç içinde hem de sezon içerisinde belli bir dönem acayip kötü oynuyor.

Sonra başka bir dönem kendini toparlayıp inanılmaz işler yapıyor ortası yok yani.

Seneye olur da Ş.Ligi'nde olursak mutlaka üst sınıf bir kanat oyuncusuna ihtiyaç var.

Çevrimdışı ilhan mansız

Aklında en ufak sorun yok zaten ama yetenekler kısıtlı işte.

Olcay'ın 2 tık üstünde bir kanat alıp ikisini rotasyona sokarsak adama da bu kadar yüklenmeyiz rahatlar.
parasını hak etti mi? evet fazlasıyla hak etti. her oyuncuyu bu gözle değerlendirmek gerek, tabi ki robben değil ama mükemmel derecede faydalı bir oyuncu, daha iyisini alacak paramız olduğunda belki yedek kalır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 20:06:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Seneye sol kanat transferi şart.

Olcay hem maç içinde hem de sezon içerisinde belli bir dönem acayip kötü oynuyor.

Sonra başka bir dönem kendini toparlayıp inanılmaz işler yapıyor ortası yok yani.

Seneye olur da Ş.Ligi'nde olursak mutlaka üst sınıf bir kanat oyuncusuna ihtiyaç var.

Zaten mesele o.

Alsınlar Marsilya'nın sol açığını bedava 30 maç o oynar 30 maç olcay oynar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 20:07:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslında zor ama Gignac ve Ayew ikisini birden alacaksın. İkisi de bonservissiz. Efsane olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aslında zor ama Gignac ve Ayew ikisini birden alacaksın. İkisi de bonservissiz. Efsane olur.
İkisini almayı denesek keşke ama zor tabi birini bile alsak ben ona da razıyım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 20:23:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Sözleşmesi biten alabileceğimiz stoperler

Ranocchia

Samba

Zambrano

Vlaar

Bekler

Maxi Pereira

Abate
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 20:24:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Şöyle bir seçim yapsam ne dersiniz  :icool:

Stoper : Samba

Sağ Bek : Maxi Pereira

Orta Saha : De Jong

Sol Kanat : Ayew

Hepsi bonservissiz  :ebebe:

Demba

Ayew Sosa Töre

Tolgay De Jong

Opare (?) Pedro Samba Maxi

Tolga
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sözleşmesi biten alabileceğimiz stoperler

Ranocchia

Samba

Zambrano

Vlaar

Bekler

Maxi Pereira

Abate
Orta Saha; De Jong

Sol Kanat; Ayew

Forvet; Gignac

:kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 20:30:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Orta Saha; De Jong

Sol Kanat; Ayew

Forvet; Gignac

:kop: :kop:

Yalnız çok sağlam 4-4-2 oynanır Tolga :D

Demba Gignac

Ayew Tolgay De Jong Töre

Oy oy  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yalnız çok sağlam 4-4-2 oynanır Tolga :D

Demba Gignac

Ayew Tolgay De Jong Töre

Oy oy  :evillol:
Bu takımla 4-4-2 oynarsın 4-5-1 oynarsın 3-4-3 oynarsın böyle kadron olsun herşeyi yaparsın aman aman :kop: :kop: