Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3965920 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin iki kale arkasında seyirci olmayacak.

SON DAKİKA: Beşiktaş'a Sivasspor maçındaki kötü tezahürat nedeniyle deplasmanda tribün kapatma cezası verildi.

fener deplasmaninda kapatsinlar iste  :evillol:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağatay

o değilde adaletsizliğin bu kadarı işte sırf derbi diye maratonları kapatmadılar kapatamadılar korkularından
aşağılık herifler ya ömür boyu küfretmek istiyorum bunlara  :steamed: :steamed: :steamed:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı f_madida

o değilde adaletsizliğin bu kadarı işte sırf derbi diye maratonları kapatmadılar kapatamadılar korkularından
aşağılık herifler ya ömür boyu küfretmek istiyorum bunlara  :steamed: :steamed: :steamed:

kale arkasini kapattiklarina sukur, fenere karsi kolay kolay karar alamiyor tff... en cok ses cikartan ve en buyuk destegi veren tribunler kale arkalariydi zaten...numarali tribun sosyete, maraton da sosyete kesmesi goygoycu tayfa, onlar stadda olsa da olur olmasa da. hatta stadda olmalari daha iyi zira bizim oyunculari da biraz motive eder sonucta..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağatay

kale arkasini kapattiklarina sukur, fenere karsi kolay kolay karar alamiyor tff... en cok ses cikartan ve en buyuk destegi veren tribunler kale arkalariydi zaten...numarali tribun sosyete, maraton da sosyete kesmesi goygoycu tayfa, onlar stadda olsa da olur olmasa da. hatta stadda olmalari daha iyi zira bizim oyunculari da biraz motive eder sonucta..

sonuçta ne olursa olsun o iki tribünün kapanması sesin de %60 ve üzeri azalması anlamındaydı
derbi olduğu için oralar da bağırırlar
kale arkalarının olmaması bizim kaleci için avantaj olacak

Çevrimdışı Çağatay

yüzsüzce bi de tahkime gidip kararın iptalini isteyebiliyorlar ya  :steamed:
ne kadar karaktersiz bunlar ya suratlarına tükürsen yarabbi şükür derler
pislik herifler  :steamed:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hakem kafasına atılan madde ne

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bu saatten sonra Ersan ve Cenk forma yüzü görmemeli.Ersan her maç aynı hataları yapıyor Cenk desen ayrı bir numune.Bilic yine sınıfta kaldı

Çevrimdışı atalay

Yeter artık yorum filan yapmayacağım.Biz bu turu geçebiliriz o sorun değil.Lakin bu takım Torku Konya maçından beri 3 maç dışında berbat.Sürekli saha içinde birbirleriyle tartışan oyuncu grubu ve bitik bir enerji.Kazanırken de;kaybedince de aynısı.Beşiktaş'ın her 1-0 öne geçmesinden sonraki 5 dakikaya bakın dersiniz ki -bu maç fark olur.Sonra ilk pozisyonu verdiğimizden anda kırmızı alarm çalışıyor.Sene başından beri şu takım yaptığı 2 hata var Mart ayını yarıladık hala 2 hatası var.Brugge'un bugün pozisyonu yok lakin adamlar 55'den sonra ezdi. :s20: Ben Ersan ve Necip'in yüksek topta ve sırtı dönük Tom  De Sutter'i nasıl kontrol ettiğini ve Pedro'nun bu ikilinin yapacağı neyi yapamayacağını çözemedim.Brugge oyunu bizim 1.bölgeye yığdı;dönenleri aldı.Stoperler;ceza yayının içine hapsoldu.Göz göre göre kaybettik.Bu takım geri çekilmez;Bu takım geriye yaslanmamalı. :ebebe:

Takımda belli ki bir mental yorgunluk var.Bu mental yorgunluk yeni değil 1-2 aydır var Liverpool maçı dışında takım motivasyonu 0.
Bunu görüp işi düzeltme görevi Slaven Bilic'indir ama beyefendinin aklı ingilterede heraldi.

Takıma gelince bireysel olarak sadece ERSAN VE CENK'i eleştiririm.İkisi de kesinlikle Beşiktaş'ın oyuncusu değildir.Yıllardır aynı hatalar,bir arpa boyu ilerlemeyen oyunları...Artık bıktırdı bu iki gereksiz insanın takımda işi yok.Bunlar dışında dediğim gibi kimseyi eleştirmem çünkü futbolda formsuzluk denen bir gerçek var!

Ayrıca maça Necip-Ersan'la başlamak tamamen hatadır.FRANCO-NECİP ile başlanılsaydı emin olun o 2 golden mutlaka birini yemezdik.Çünkü Ersan sürüsüyle hata yaptı,adam kaçırdı,pas hatası yaptı.Ancak Bilic yine oyuncu tercihleriyle hata yaptı.Zaten ikinci yarı hücum düzenimiz 0'dı.

Bu takıma el atılması lazım ama Bilic uyuyor fazla gecikmez ağır bir hezimet..

Çevrimdışı Deniz

Üzülüyorum.
Haftalardir tek tuk birkac mac haric bu kadar kotu oynayan bir Beşiktaş gördükçe üzülüyorum.
Eskiden de kaybederdik ama en azindan sahada birseyler yapmaya calisirdik.bir emek vardi.hirs vardi.
Artik haftalardir boyle bir takim yok.sadece üzülüyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Üzülüyorum.
Haftalardir tek tuk birkac mac haric bu kadar kotu oynayan bir Beşiktaş gördükçe üzülüyorum.
Eskiden de kaybederdik ama en azindan sahada birseyler yapmaya calisirdik.bir emek vardi.hirs vardi.
Artik haftalardir boyle bir takim yok.sadece üzülüyorum.
Aynı eleştirileri yapmaktan sıkıldım o yüzden artık eleştiri de yapmayacağım.

Bundan sonra neler olacak göreceğiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Bunaldım yeminlen bunaldım artık
:duman: :duman: :duman: :duman: :duman:

Çevrimdışı Deniz

Yapacak birsey yok 11 kisi gidip turu alamiyorsak 70.000 kisi gidip alip gelecez.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

yazmayım artık diyorum yine dayanamıyorum

bakıyorum medyada yada bizim oyuncular filan başlamışlar biz bu turu istanbul da geçeriz diye

ya arkadaş bu maç öncesinde de dememiş miydik ilk maçta işi bitirelim rövanş formalite olur fb maçı var diye

işte böyle küçümsersek böyle sonuçlar alırız bizde diyoruz rövanşı alırız ezeriz yeneriz diye

tamam liverpool maçındaki gibi oynarsak ezeriz ama liverpool maçına motive olurken böyle mi konuşuyoduk

herkes tırsıyodu yine herkes temkinliydi bu şekilde motive olmuştu takım

biz diyoruz ki rövanş 19.03 te iyi güzel doğum günü hediye işte ama bi de sen bizim çocukların üzerindeki baskıyı bi düşünsene şimdi

ben rövanşın da çetin geçeceğini biliyorum bu adamlar böyle yapıp bu şekilde oynarlarsa rövanş maçı da kanser oluruz biz

yazmayım artık diyorum yine dayanamıyorum

bakıyorum medyada yada bizim oyuncular filan başlamışlar biz bu turu istanbul da geçeriz diye

ya arkadaş bu maç öncesinde de dememiş miydik ilk maçta işi bitirelim rövanş formalite olur fb maçı var diye

işte böyle küçümsersek böyle sonuçlar alırız bizde diyoruz rövanşı alırız ezeriz yeneriz diye

tamam liverpool maçındaki gibi oynarsak ezeriz ama liverpool maçına motive olurken böyle mi konuşuyoduk

herkes tırsıyodu yine herkes temkinliydi bu şekilde motive olmuştu takım

biz diyoruz ki rövanş 19.03 te iyi güzel doğum günü hediye işte ama bi de sen bizim çocukların üzerindeki baskıyı bi düşünsene şimdi

ben rövanşın da çetin geçeceğini biliyorum bu adamlar böyle yapıp bu şekilde oynarlarsa rövanş maçı da kanser oluruz biz

Kesinlikle katılıyorum.

Bizim oyuncuların ilk defa alırız,yeneriz,hallederiz tarzı konuştuğunu gördüm.Hala rakibi bir küçümseme hakim bu kafayla o maça çıkarsak tur yalan olur birilerinin bunları fena halde uyarması ve motive etmesi lazım yoksa 2 hafta sonra FB maçı tokat gibi iner yüzümüze.Kafalar dağınık toplamak lazım...

Çevrimdışı halvetifarazi

"beşiktaş öne geçiyor ama oyunu tutamıyor" değil mi?. herkes son 2 yıldır kendine bunu soruyordur. atıyoruz ama tutamıyoruz mu derseniz? beşiktaş neden öne geçtiği maçı 3-4-5 atıp sürklase edemiyor? 2 yıldır son dakkalarda ya puan veriyoruz. yada kanser şeklinde son 20 dakika geçiriyoruz.

işte sebep:
beşiktaş asla takım oyunu oynamıyor. öne geçerken de bireysel performansla öne geçtiğimiz için sonlara doğru farkı artıramıyoruz. olcay demba ba gökhan töre yorulunca takımda bitiyor. takım oyunu oynayıp skoru artıramadığımız için sonlara doğru işimiz şansa ve allaha kalıyor. şanslıysak kanser olarak maçı bitiriyoruz. değilsek yeniliyoruz.

mesele oyunu tutmak falan değil. mesele skoru bulmuşken fişi çekememek. bilic ile rasgele çıkıp oynuyoruz. ne bir kanat organizasoynu neden 3 pasla gelen bir gol atıyoruz son zamanlarda. şansa uzaktan falan bulursak buluyoruz.

özetle bilic takım oyunu OYNATMIYOR.

Pazar günü taraftar ankarada stadı fullemelidir.Bize lazım olan şey destek...Ligte puan kaybı yaşamamalıyız çok kritik haftalar motivasyonu geri kazanmak için çok önemli bir maç olabilir erciyes maçı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 01:10:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çok zor ama şu Timo Horn'a varımızı yoğumuzu koyup alamaz mıyız acaba Köln'den.

Kaleci lazım bağırıyor artık adam tam istediğimiz gibi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Duran toptan gol atamayan takım olmaz.
Benim için bu tam bir skandaldır.Her maç 7-8 korner atıyoruz 1 tane gol yok.
Duran top organizasyonu desen hiç yok.
Yetmilyormuş gibi rakiplerin hemen hemen bütün duran topları kalemizde tehlike.
Takım sene başından beri buna nasıl çalışmaz aklım almıyor.
1-2 taktik geliştirmek çok mu zor her maç hemen hemen aynı kadroyla çıkıyoruz bu oyuncular anlaşıp bir organizasyon yapamıyor mu?
Çok ilginç ve kabul edilemez.

Çevrimdışı Deniz

Sakin kafayla dusununce yapilan diger buyuk yanlis:

Bugun brugge bizi baskili futboluyla mi yoksa duran top organizasyonlariyla mi bogdu?

Duran top organizasyonlariyla bogduysa neden hava toplarinda bir duvar gibi butun toplari kesebilecek atinc oyuna alinmadi?hem de iki stoper sari kartliyken?

Skor avantajini ele gecirdigimizde madem bu skora yatmak gibi bir niyetin var, hala kritik pas hatalarina ve markaj hatalarina devam eden ersan cikarilip yerine atinc alinsa ve adamlarin en buyuk silahi olan duran top organizasyonlarina engel olsak bu mac bu hale gelir miydi?

Ben bu sorularin cevabini merak ediyorum bence brugge macinda taktiksel ve dizilis anlaminda cok yanlis yapildi.
Kendi elinizle kazanacagimiz maci rakibe hediye ettik.yanlis mi dusunuyorum?
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2015, 02:41:16 Deniz ]

Çevrimdışı Necmi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Fenerbahçe'ye tribün kapatma cezası verdi. Tahkim Kurulu'ndan aksi yönde karar çıkmazsa Beşiktaş derbisinde Şükrü Saracoğlu Stadı'nın iki kale arkası tribünü kapalı olacak.

Düşündüğümüz gibi kale arkalaarı kapalı. Bizde direk maratonları kapatmışlardı.
bizde maraton ve kuzeyi kapattılar zaten ankarada o iki tribün var diğerleri hikaye ikisini kapatmak saha kapatmayla eş değer  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Sakin kafayla dusununce yapilan diger buyuk yanlis:

Bugun brugge bizi baskili futboluyla mi yoksa duran top organizasyonlariyla mi bogdu?

Duran top organizasyonlariyla bogduysa neden hava toplarinda bir duvar gibi butun toplari kesebilecek atinc oyuna alinmadi?hem de iki stoper sari kartliyken?

Skor avantajini ele gecirdigimizde madem bu skora yatmak gibi bir niyetin var, hala kritik pas hatalarina ve markaj hatalarina devam eden ersan cikarilip yerine atinc alinsa ve adamlarin en buyuk silahi olan duran top organizasyonlarina engel olsak bu mac bu hale gelir miydi?

Ben bu sorularin cevabini merak ediyorum bence brugge macinda taktiksel ve dizilis anlaminda cok yanlis yapildi.
Kendi elinizle kazanacagimiz maci rakibe hediye ettik.yanlis mi dusunuyorum?
Atınç kim ya ama gözünüzde büyüttünüz o çocuğun üzerine daha böyle stresli maçlar yüklenir mi adamlar teknik bizi havadan mı zorladılar atınç bu maçta oynasaydı tur giderdi  az mantıklı olun sadece boyu uzun diye stoperemi koyalım uzunda kaç top alıyor havadan bir yere sallayacaksınız ya hiç düşünmüyorsunuz sıfır tecrübeyle üst seviye bir maçta oynayacak ya hatasıyla tur giderse serdar gibi tecrübeli biri bir gs maçında dağıldı toplaması bir yıl sürdü bu maç bize atibanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi göbekte kaybettik

Çevrimdışı src35

Atınç kim ya ama gözünüzde büyüttünüz o çocuğun üzerine daha böyle stresli maçlar yüklenir mi adamlar teknik bizi havadan mı zorladılar atınç bu maçta oynasaydı tur giderdi  az mantıklı olun sadece boyu uzun diye stoperemi koyalım uzunda kaç top alıyor havadan bir yere sallayacaksınız ya hiç düşünmüyorsunuz sıfır tecrübeyle üst seviye bir maçta oynayacak ya hatasıyla tur giderse serdar gibi tecrübeli biri bir gs maçında dağıldı toplaması bir yıl sürdü bu maç bize atibanın ne kadar önemli olduğunu gösterdi göbekte kaybettik
bu mentaliteyle atınç hep "kim ya" olarak kalır. o maçta olmaz aman tecrübe, bu maçta olmaz aman tecrübe.. başakşehirle oynuyoruz tecrübe bruggele oynarken tecrübe, balıkesir tecrübe... bence bi çip takalım kendiliginden tecrübelensin adam.

buyrun tecrübeli serdar iki topa atladı iki gol. atlamasa sadece adamın önünde dursa belki hiç pozisyon bile olmayacaktı. birine atladı geçti şutu çektirdi, digerine atladı penaltıyı yaptı.

ersanımız canımız tecrübeli ya harikalar yaratıyor orda uçuyor nazar degmesin!? kaç maçtır pozisyon hataları, adam kaçırmalar, zamanlama hataları, ofsaytları bozmalar, kartlık hareketler, taç çizgisinde gereksiz fauller, defanstan top cıkarırken hatalı paslar...vs vs ama ersan tecrübeli o kalsın. hayır onun yapmadıgı hangi hatayı yapabilecek diye korkuyorsunuz anlamadım...

atınç agır, franco ve ersan uçuyorlar franco 10 metre gerideki adama geçilip kırmızı gördü, atınç hava topu veriyor, ersan franco hava toplarını armut toplar gibi topluyorlar,ondan her duran top kalemizde karambol pozisyon, atıncın pozisyon bilgisi zayıf, gördük ersanın pozisyon bilgisinide...

geçiniz hocam "atınç kim ki ya"yı.. ersan stoper oynuyorsa o 21 yaşındaki çocuk hayli hayli oynar bu takımda.. hata yaptım mı da en azından genç yapsın derim..

Çevrimdışı Hicks

Konuşmaktan yanlışları söylemekten çok sıkıldım bu konuda bir kelime daha yazmayacağım. Sormam gereken tek bir şey var, bu takımı hiç mi izlemediniz arkadaş? Sonradan oyuna giren adam bütün maçı değiştirdi, O'na önlem alınamaz mıydı? 1 tane hareketli adamları var ya sadece bir tane, bunu bu maçta öğrenmeleri ayrı ayıp, biliyorlarsa O'na birini yapıştırmamaları ayrı ayıp der susarım.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Kadir G.

Geçen gün son kupa finalimizi izliyordum fernandesin kullandığı duran topların hepsi tehlike yarattı. Bizim takımda şu an bu kadar etkili top kullanabilen kimse yok.