iyide bu scout vardı bunu Önder bey kurmadı tek fark ilk defa bu sene scoutlar ciddiye alındı ve meyvelerini görüyoruz bu risktir ve böyle bir riske girdiğinde başarı gelmezse gidecek olan kelle Başkanın kellesidir. bu gün Töreyi kerimi Önder bey buldu demek abes bunlar zaten milli takım oyuncusuydu Pedro yu önder bey kendisi söyledi Beşiktaş scoutlarının yıllardır takip ettiği bir oyuncuymuş Milosevic scout çalışması bu 5-6 oyuncu kim
Kerim Töre Veli Olcay Pedro değil geriye kim kalıyor yok yapılanmadan bahsediyorsan Önder Bey gelmeden önce zaten bu yapılanmaya karar verildi Önder beyde bu yapılanmanın başına getirildi bu yapılanma kararı önder beyin değil yönetimin kararıdır ve bunu hayata geçirmek içinde gerekli adımları atan (bu adımlardan biride Önder Beydir) yönetimin kendisidir şimdi bu konuda başarı görüyorsan bu başarı kararı alandamı yoksa alınan kararı uygulayandamıdır. Ben önder bey şöyle böyle demiyorum faydaları olmuştur ama zararlarıda var onun işini yapacak onlarca insan bulursun önemli olan karar vermek verdikten sonra uygulayacak çok insan bulunur Bende Dany diyorum susuyorum
asla affedilemez bir hataydı bütün camianın redettiği birini camiaya ramen getiremezsin getirirsende onunla birlikte gidersin istersen Beşiktaş için dağları del farketmez dany transferi bir tek gs yi mutlu etti çok iyi bir Beşiktaşlı deniyor Beşiktaşlı olmasada ama aslında Beşiktaşı azıcık tanısaydı o transferi yapmazdı o iş transferden öte bir şeydi bir gs artığına güveneceğine madem işi o kadar biliyorsun atınça güvenseydin asla affetmem tek bir haraket onu benim gözümde bitirdi
@Necmi abi al sana karar verilen yapılanma

Nene, Ronaldinho, Etoo, Adını bile hatırlamadığım Nijeryalı sol forvet, Ahmet İlhan. Bu adamların tamamını almaya çalıştık biz. İşin acı yanı alamadığımız için vazgeçildi.
Scouting sistemi diye bir şey yoktu ki bizde. Sadece Ufuk hoca, Fikret hoca ve birkaç kişi. Bu ekip gönüllülerle en son 14-15 kişiydi. Devamlı iletişim halindelerdi.
Eğer Fikret hocayı dinleyecek olsalar Özen gelmeden önce dinlerlerdi. Bu sistem tamamiyle Önder Özen sayesinde aktif olan bir sistem. Neler neler alınmaya kalkıldı bu takıma. Olcan dahil. Tarık Çamdal dahil.
Sadece yaptıklarıyla değil önledikleriyle de iş başarmıştır. Kaldı ki adam 3 yıllık süreç için geldi her şey bir anda olmuyor. Pilot takım, rejenerasyon odası, altyapı senkronizasyonu gibi yarım kalan çok proje var.
Ki umarım devamı gelir. Eğer bunlara bakmadan ne yapmış ki Önder bey dersek çok büyük ayıp olur. Çünkü böyle bakarsak çok insanın emeğini yeriz sonuç odaklı düşünerek.
En basiti yarın öbür gün Terzic ayrılır kulüpten ona da mı diyeceğiz bunu? Eğer bir Dany üzerinden gidersek Fikret Orman'ı da borçla yerden yere vuruyorlar şuanda onu da savunamayız.
Herkesin emeği teslim edilmeli ve onurlandırılmalı diye düşünüyorum.