Altın tepsi ile sunulan fırsatları tepmekten çok sıkıldım artık ben. Geçen sene de böyle oldu, GS resmen bize sundu 2.liği ama hayır biz istemeyiz siz olun dedik. Bu sene de elimizde 2 derbiyi de kaybetmeye yetecek kadar puan farkı olacaktı, yine elimizin tersiyle ittik. Bu sene kesinlikle şampiyon olunması lazım, şampiyonluk ve CL katılım geliri bu sene de bir rakibe giderse çok büyük aptallık yapmış oluruz.
Bilic hala nasıl bir takımın hocası olduğunun farkına varamamış, bu maçları ne yapıp edip kazanacaksın. Lig sonuncusu takıma karşı 2 kere öne geçmişsin ve o maçı kazanamıyor isen durup düşünmek lazım. Burada büyük bir terslik var... Öne geçemesen anlarım, kötüsündür, formsuzsundur, yorgunsundur rakibe diş geçiremezsin anlarım ama kere öne geçip maçı berabere bitirmenin izahı yok!
Sezon başından beri söylüyorum, takımda anlamsız bir dikine gitme hastalığı var, top oynamaya çalışan rakiplere karşı işe yarıyor ama futboldan haberi olmayan mal gibi sadece kendi sahasında kapanan takımlara karşı hiç bir işe yaramıyor, ping-pong topu gibi gidip gidip duvara çarparak geri dönüyorsun, baktığında ileride çoğalamayan bir Beşiktaş, defansta da az adamla yakalanan bir Beşiktaş... Eee? Sorun nerde o zaman, bu kadar adam nerede ileride de geride de az adamla kalıyorsak? İşte sorun bu anlamsız dikine gitme hastalığı, giderken duvardan geri dönüyorsun, takım orta sahada bir ileri bir geri koşmaya çalışıyor ve 60'tan sonra herkesin pili bitiyor. Top oynayan rakiplere karşı bu böyle olmuyor, sana cevap vermeye kalkan rakibi daha çok yoruyorsun ve hep iyi takımlara karşı 60'tan sonra biz daha iyi oluyoruz.
Bunu oturduğum yerden ben bile görüyorsam Bilic Efendi de, yardımcıları da görecek. Hiç bir şey yapamıyorsan al Atınç'ı, Ba ile yan yana koy öne, şişir topu, ikisi indirsin diğerleri toplasın. Bunu da mı akıl edemiyorsun ya? Olmuyor işte olmuyor, 500 dk. da oynansa bu saçma sapan hücum taktiği kapalı takımlara tutmuyor. Öne geçtiğinde oyunu kendi sahanda kabul edeceksin, hala rakibin üstüne mal gibi gitmeyeceksin, bunu yapamazsak daha çok puan kaybederiz...