Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3967790 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bari bu sezon Avrupa'da sona kadar gidelim de şampiyon olamasak bile en azından Avrupa'da birşeyler yaptık deriz :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı src35

Ya kardeşim bırakın tecrübesiz meselesini kendinizi kandırmayın. Demba mı tecrübesiz ? Sosa mı? Atiba mı? Serdar mı ? ya da kaç tane lazım ?

Her takım şampiyon olurken 30 yaş ortalamayla mı oluyor?

Şu an kadroda oynayan hangi oyuncu tecrübesiz bana isimle söyleyin.
Pedro mu ? Adam kolombiyadan kaptan olarak geldi, milli takım stoperi.
Ersan mı ? 27 yaşında kariyerinde 170 maça çıkmış
Serdar mı? 27 yaşında kariyerinde 233 maça çıkmış
Motta mı ? 26 yaşında 144 maç yapmış
Atiba mı? 32 yaşında PSV den gelmiş
Veli mi ? 26 yaşında 250 maça çıkmış ... 4 yıldır bizde hala mı tecrübesiz ?
Sosa mı ? 29 yaşında b.münih, atletico gezmiş, cl finali oynamış.
Demba mı? PLden gelmiş 29 yaşında
Olcay mı? 27 yaşında 273 maç yapmış

Bu mu tecrübesiz kadro ?

Bi Gökhan yazarsın 22 yaşında.. Bi tek onun yüzünden mi oluyo yani tüm bu olay ? Gerekirse Demba der git çıkma diye olur biter. Tecrübeyse al sana tecrübe.

Stoper mi diyosun hangisi... Al sana Sivok kardeşim. Her sezon en kötü 5 golü olan Sivok.. Adamı niye küstürdü attı köşeye Bilic efendi ? AL listesine bile bildirmemişler. Koysana Pedronun yanına Ersanı beğenmiyorsan ?
maç sayısıyla tecrübe dogrudan korelasyon kurulamaz. bu maçların seviyesi vardır iddiası vardır.

x bir oyuncunun çatkapıpatladısporla maç oynaması onu tecrübelendirmez.

saraçoğlunda 55bin taraftar önünde o baskı üzerindeyken şampiyonluk maçına çıkarsın o tecrübedir. ve ya milli takımla dünya kupasında oynarsın o tecrübedir.

o maçlar tecrübe kazandırır. o zaman verelim x bi takıma kiralık parasınıda ödeyelim oynasın dursun 2.ligde 40 maç sonra tecrübeli oyuncu olsun.

bir şeyi deneyimlemek tecrübedir. kaçı bir final maçı oynamış? kaybetmiş? kazanmış veya oynarken rolü neydi? liderlik vasıfları nelerdir?

bunlar sahada olsa 3 kişinin üstüne giren kerime bi azar çekersin zorlama, çıkma beki kovala, bırak çalımı, pas yapıyoruz diye bi daha denemez.

bu saydıklarından kaçını saha içinde arkadaşlarını yerleştirirken gördün. kaçına bi azar çekerken gördün

sadece maç sayısıyla tecrübe olmaz... istersen daha basit açıklayayım alt alta yazalım kadroları rakiplerle bizim kadromuzu "üst düzey" takımlarda ne kadar oynamış? kaç şampiyonluk yaşamış? kaç dünya kupası görmüş? toplayalım. eziliriz.

ayrıca sivokta direk rakiplerinden hiçbirinin stoperlerini kesemez. biliçe kızabilirsin ancak kadro zaafiyetini görmezden gelemezsin.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 02:50:26 src35 ]

Çevrimiçi Necmi

maç sayısıyla tecrübe dogrudan korelasyon kurulamaz. bu maçların seviyesi vardır iddiası vardır.

x bir oyuncunun çatkapıpatladısporla maç oynaması onu tecrübelendirmez.

saraçoğlunda 55bin taraftar önünde o baskı üzerindeyken şampiyonluk maçına çıkarsın o tecrübedir. ve ya milli takımla dünya kupasında oynarsın o tecrübedir.

o maçlar tecrübe kazandırır. o zaman verelim x bi takıma kiralık parasınıda ödeyelim oynasın dursun 2.ligde 40 maç sonra tecrübeli oyuncu olsun.

bir şeyi deneyimlemek tecrübedir. kaçı bir final maçı oynamış? kaybetmiş? kazanmış veya oynarken rolü neydi? liderlik vasıfları nelerdir?

bunlar sahada olsa 3 kişinin üstüne giren kerime bi azar çekersin zorlama, çıkma beki kovala, bırak çalımı, pas yapıyoruz diye bi daha denemez.

bu saydıklarından kaçını saha içinde arkadaşlarını yerleştirirken gördün. kaçına bi azar çekerken gördün

sadece maç sayısıyla tecrübe olmaz... istersen daha basit açıklayayım alt alta yazalım kadroları rakiplerle bizim kadromuzu "üst düzey" takımlarda ne kadar oynamış? kaç şampiyonluk yaşamış? kaç dünya kupası görmüş? toplayalım. eziliriz.

ayrıca sivokta direk rakiplerinden hiçbirinin stoperlerini kesemez. biliçe kızabilirsin ancak kadro zaafiyetini görmezden gelemezsin.
yanlış yoldan girmedinmi şimdi fenerli alex i ele alalım senin kriterlerinin hiç birine oymuyor demek tecrübeli değil yada oynadığımız liverpoollü oyuncuları ele alalım PL de oynuyorlarsenin ölçülerine göre tecrübeliler ama sahada onu görmedim maç boyu panik içindeydiler hele 60 tan sonra iyice dağıldılar ingilterede arsenal maçını hatırla nasıl paniklemişlerdi eğer dünya kupasını tecrübesi diyorsan çıkmış orda 3 maç yapmış bir oyuncunun tecrübemi kazandığını sanıyorsun yanlış bu tecrübe bir ekibin bir arada çok maç yapmasından geçer her kes birbirini tanır sistem saat gibi işler yoksa tecrübe timsali messi yi C ronaldoyu getir takıma koy o takımla bir süre oynamadan yokları oynar takımımız avrupada oynadığı herhangi bir maçta panikledimi ben hatırlamıyorum sistem saat gibi çalıştı bizde tecrübe var bunda problemimiz yok ama bizde daha kötüsü var maç seçiyoruz hafife aldığımız takımlarla oynarken çuvallıyoruz yok topuk pasları vermeler yok 5 kişiyi geçip gol atmalar bu günkü kayıp bizim oyuncuların havaya girmesinden kaynaklanıyordu şimdi yediler darbeyi akılları başlarına gelmiştir en azından telafisi mümkün olmayan bir maçta böyle olmazlar. evet puan kaybı kötü oldu ama telafisi var ders olsun diyelim geçelim

Çevrimdışı Çağatay

Bari bu sezon Avrupa'da sona kadar gidelim de şampiyon olamasak bile en azından Avrupa'da birşeyler yaptık deriz :icool:
şampiyon olamadıktan sonra onunda bi kıymeti olmuyor ki...
yarı final oynasak elensek yine elde sıfır
ligde 3. olsak yine elde sıfır
bari ikinci olsak da yine elemeyle filan şansımızı denesek  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tnevel92

Bizim takımın en iyi yaptığı şey umutlandırıp utandırmak. Ayrıca taraftar ite kalka maç aldırır,peki dün ihtiyaç duyulan taraftar neredeydi. Şampiyonluk yarışında böyle kulübe ceza aldıracak davranışlardan vazgeçilmeli. Maça giden taraftar ağzına diline sahip olsa iyi olacak.
gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Dünkü maçta abartmıyorum neredeyse 7-8 pozisyonda top kanatlara geldiğinde hücumda sadece 1 adamımız vardı. Orta sahadan veya diğer kanattan hiç kimse ceza sahasına girmeye teşebbüs bile etmedi, oldukları yerde kaldılar. İlerde çoğalamıyoruz ve bu olay sadece bu maça özgü değil bir çok maçta aynı durum mevcut. Hal böyleyken kopartabileceğimiz maçları kopartamayıp berabere kapatıyoruz veya zar zor kazanıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Franco tebrik ederim 1 puanı sayesinde kurtardık cedju ve egemen gibi gol atamayan stoper eleştisi yapılmış ancak yediği kırmızı ile dün 1 gol atıp beraberliği kurtarmış gibi oldu.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Artik is kazasi mi diyelim, sansizlik mi diyelim olan oldu. Sinirlendik soylendik kustuk uyuyamadik ama yeni bir gun yeni umutlar... Taraftariz biz herzamanki gibi cekeriz cefa.. 120 dk liverpool macini, takimin potansiyelini, stad durumumuzu, rakiplerin balli galibiyetlerini ust uste koyunca birazda su anki durum gayet normal geliyor.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu kadro yetersizliği muhabbetini lütfen artık bırakalım. Chedju dediğiniz adam düne kadar gs da istenmiyordu diğer stoperleri sezonun yarısında sakat zaten. Bir tek Fener'in defansı görece bize göre iyi ama bizim forvet ve orta saha hattı da rakiplerimizde yok. Bizim sorunumuz defans değil bunu artık kafamıza sokalım sen maçı 1-0 dan sonra kopartamıyorsan suçu kadro yetersizliğine atamazsın. Yediğimiz gollerin defans hatalarıyla ilgisi bile yok, Dünkü maçta yediğimiz bir golde top çarpıp yön değiştiriyor diğerinde ise forvet oyuncusu penaltı yaptırıyor. Şimdi burada suçu kadro yetersizliğine mi atalım? Maç 1-0 ken veya 2-1 ken kopartamayıp rakibe davetiye çıkaran Bilic'le oyunculara mı?
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 09:52:57 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı alperenn58

Dünkü maçta abartmıyorum neredeyse 7-8 pozisyonda top kanatlara geldiğinde hücumda sadece 1 adamımız vardı. Orta sahadan veya diğer kanattan hiç kimse ceza sahasına girmeye teşebbüs bile etmedi, oldukları yerde kaldılar. İlerde çoğalamıyoruz ve bu olay sadece bu maça özgü değil bir çok maçta aynı durum mevcut. Hal böyleyken kopartabileceğimiz maçları kopartamayıp berabere kapatıyoruz veya zar zor kazanıyoruz.

kim girecek veli veya atibami  hucuma destek  olacak  simdi  okudum kafayi ba  ya takmislar  adam ne yapsin ulan   4 kisi duvar ormus yaninda yonunde adamdan gol bekliyorsun  dikkat et ceza alani icine olcaydan   baska gireni goremessin  veli  atiba  kontralari kesmek icin bekliyolar disarida  gokhan desen aldigi toplari calimla  eziyor  durmadan  kaybediyor kisacasi  gol atmamiz hayal

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2008 2009 da şampiyon olduğumuz sezondaki muhteşem defans hattını birileri sayabilir mi? Ekrem Dağlarla Ali Tandoğanlarla Gökhan Zanlarla Zapolarla şampiyon olduk.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kim girecek veli veya atibami  hucuma destek  olacak  simdi  okudum kafayi ba  ya takmislar  adam ne yapsin ulan   4 kisi duvar ormus yaninda yonunde adamdan gol bekliyorsun  dikkat et ceza alani icine olcaydan   baska gireni goremessin  veli  atiba  kontralari kesmek icin bekliyolar disarida  gokhan desen aldigi toplari calimla  eziyor  durmadan  kaybediyor kisacasi  gol atmamiz hayal
Ya bir kişi bekler kontrayı kesmeyi ama bu kadar da olmaz ki. Hücum hattımızla defansımız arasında 70 mt var neredeyse. Kademeli olarak defansı ileri çıkartırsın onlar karşılar rakibi orta sahada biz hücumdayken, orta saha oyuncularımızla rakibin hücumcularını karşılıyoruz sonra da gol sorunu yaşıyoruz. Şampiyon olduğumuz senelerde bakın orta saha oyuncularının ve defans oyuncularının skora katkısı ne kadarmış. Bu oyun anlayışı ile daha çok gol sorunu yaşarız ve kopartabileceğimiz maçları kopartamayız. Bir türlü ortasını bulamıyoruz, Schuster gelir tüm takımı hücuma yollar Bilic gelir 3 kişiyle hücum yapar kalanı defans yapar. Şunun ortasını bulmak bu kadar mı zor ya?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

2008 2009 da şampiyon olduğumuz sezondaki muhteşem defans hattını birileri sayabilir mi? Ekrem Dağlarla Ali Tandoğanlarla Gökhan Zanlarla Zapolarla şampiyon olduk.

Buna katılmıyorum, her durum kendi şartları içinde değerlendirilir. O sene şampiyon olduğumuzda ligin bitimine 3 hafta kala FB bizi inönü'de yenmişti. Ligin bitimine 2-3 hafta kala sivas evinde İBB'ye kaybetmese yine sıkıntı olabilirdi. O sezon, şimdiki gibi GS, FB ve BJK'nin başaltı takımlara karşı genelde galip geldiği bir sezon değildi. Zaten 71 puanla şampiyon olduk.

Amacım o yılki şampiyonluğu küçümsemek değil, sadece doğru değerlendirme yapmak adına ortaya veri koyuyorum. bu yıl baş altı takımla ilk 20 haftaya kadar çok kötüydü. FB ve GS bizim çok iyi olduğumuz haftalarda abuk subuk futbollar ile maç kazandılar. Şimdiye bizim, son iki haftadaki puan kayıplarına rağmen yine 2-3 puanla lider olmamız lazımdı. Son 2 hafta itibarı ile görüyoruz ki alttakilerde daha dirençli ilk yarıdakine göre. Görünüşe göre son 2-3 haftaya kadar FB, GS ve BJK arasında büyük mücadele olacak.

Elimizdeki en büyük realite şu ki Bilic bu iki maçtaki 5 puanı mutlaka derbilerden çıkarmak zorunda. O iki maçta rakiplerine 3 puan verme lüksü kalmadı. Beraberlik yetecektir, çünkü ilk üçün puan kayıpları başladı. Ama mağlubiyeti kurtarmamız zor olur.

Ayrıca, eğer UEFA'da olası bir final ihtimali belirir ise (bakın ihtimal diyorum, hemen atlamayın. Rakiplere ve sonuçlara göre belli olacak), bence şampiyonluk gözden çıkarılabilir. Çünkü gördüğümüz kadarı ile takım bariz şekilde Avrupa'da çok farklı oynuyor. Rakiplerimiz arasında liverpool kadar güçlü sadece Napoli ve Wolfsburg var. Onlar dışında diğer rakipleri elememiz sürpriz olmayacaktır.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 10:18:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

O zaman puan barajı neredeyse 65'ti :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2015, 10:19:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Pedro'ya da elleşmeyin bence Sercan'ın 30 metrede geçemeyeceği stoper arıyorsanız Paris'te oynuyor 42 milyona alındı adı Thiago Silva.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Şu gerçeği unutmayalım,hem ligi hem de avrupaya birlikte kotaracak ne tecrübeye ne de kadro zenginliğine sahibiz .Onun için benim düşüncem önceliği lige verip,Avrupa maçlarına yedek ağırlıklı çıkmalıyız.Neden lige derseniz çünkü para şampiyonlar liginde var ve bizim hem paraya hem de şampiyonlar ligine ihtiyacımız var....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Pedro'ya da elleşmeyin bence Sercan'ın 30 metrede geçemeyeceği stoper arıyorsanız Paris'te oynuyor 42 milyona alındı adı Thiago Silva.
şunu da unutmayalım Pedro zekasında ve yeteneklerinde bir stoperde hız da olsa kesinlikle şampiyonlar liginin kare ası takımlarında rahatlıkla oynardı,faul yaparak 1 puanı kurtardı bana göre.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Buna katılmıyorum, her durum kendi şartları içinde değerlendirilir. O sene şampiyon olduğumuzda ligin bitimine 3 hafta kala FB bizi inönü'de yenmişti. Ligin bitimine 2-3 hafta kala sivas evinde İBB'ye kaybetmese yine sıkıntı olabilirdi. O sezon, şimdiki gibi GS, FB ve BJK'nin başaltı takımlara karşı genelde galip geldiği bir sezon değildi. Zaten 71 puanla şampiyon olduk.

Amacım o yılki şampiyonluğu küçümsemek değil, sadece doğru değerlendirme yapmak adına ortaya veri koyuyorum. bu yıl baş altı takımla ilk 20 haftaya kadar çok kötüydü. FB ve GS bizim çok iyi olduğumuz haftalarda abuk subuk futbollar ile maç kazandılar. Şimdiye bizim, son iki haftadaki puan kayıplarına rağmen yine 2-3 puanla lider olmamız lazımdı. Son 2 hafta itibarı ile görüyoruz ki alttakilerde daha dirençli ilk yarıdakine göre. Görünüşe göre son 2-3 haftaya kadar FB, GS ve BJK arasında büyük mücadele olacak.

Elimizdeki en büyük realite şu ki Bilic bu iki maçtaki 5 puanı mutlaka derbilerden çıkarmak zorunda. O iki maçta rakiplerine 3 puan verme lüksü kalmadı. Beraberlik yetecektir, çünkü ilk üçün puan kayıpları başladı. Ama mağlubiyeti kurtarmamız zor olur.

Ayrıca, eğer UEFA'da olası bir final ihtimali belirir ise (bakın ihtimal diyorum, hemen atlamayın. Rakiplere ve sonuçlara göre belli olacak), bence şampiyonluk gözden çıkarılabilir. Çünkü gördüğümüz kadarı ile takım bariz şekilde Avrupa'da çok farklı oynuyor. Rakiplerimiz arasında liverpool kadar güçlü sadece Napoli ve Wolfsburg var. Onlar dışında diğer rakipleri elememiz sürpriz olmayacaktır.
Benim itirazım kadro yetersizliği lafına. Bu sene şampiyon olmak için takımında T.Silva ile V.Kompany mi olması gerekiyor? Düne kadar fenerin iki defans adamı yedeklerde bile yoktu çeşitli sebeplerden, yerlerine oynayan adamları bugün Beşiktaş'a alır mıydınız? Hiç sanmıyorum ama bu noktaya kadar geldiler. Sorun kadro yetersizliği değil oyun felsefesi ve anlayışı. Balıkesir'e karşı maçı kopartamıyorsak bunu kadro yetersizliğine atamazsınız. Burada bu takımla ilgili bir eleştiri geldiğinde yapılan karşı argümanların hepsi aynı, Hakemler, federasyon, Kadro yetersizliği, Tecrübesizlik, Saha dezavantajı.
Uefa ligi kısmına gelince Napoli ve Wolfsurg dışında da çok önemli rakipler bu kupayı bir kaç kez kazanmış Sevilla, çok iyi futbol oynayan Zenit, İtalya ligi ikincisi Roma. Yani rakipler 2 den fazla. Eleyebilir miyiz eleyebiliriz ama işimiz cidden çok zor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Benim itirazım kadro yetersizliği lafına. Bu sene şampiyon olmak için takımında T.Silva ile V.Kompany mi olması gerekiyor? Düne kadar fenerin iki defans adamı yedeklerde bile yoktu çeşitli sebeplerden, yerlerine oynayan adamları bugün Beşiktaş'a alır mıydınız? Hiç sanmıyorum ama bu noktaya kadar geldiler. Sorun kadro yetersizliği değil oyun felsefesi ve anlayışı. Balıkesir'e karşı maçı kopartamıyorsak bunu kadro yetersizliğine atamazsınız. Burada bu takımla ilgili bir eleştiri geldiğinde yapılan karşı argümanların hepsi aynı, Hakemler, federasyon, Kadro yetersizliği, Tecrübesizlik, Saha dezavantajı.
Uefa ligi kısmına gelince Napoli ve Wolfsurg dışında da çok önemli rakipler bu kupayı bir kaç kez kazanmış Sevilla, çok iyi futbol oynayan Zenit, İtalya ligi ikincisi Roma. Yani rakipler 2 den fazla. Eleyebilir miyiz eleyebiliriz ama işimiz cidden çok zor.

Kendi adıma kadro yetersizliği derken aldığım tek bir kısıt var: Tecrübe. FB ve GS nin 2 stoperi Alves ve Egemen/Çedju ve Semih. Yedek stoperi Kadlec/Gökhan Zan. Orta sahası Topal, Emre, Meireles/Selçuk, Melo, Emre Çolak. Forvetleri Kuyt, Sow, Diego ve Emenike/Burak, Bruma, Sneijder, Umut. Tamamı düzenli olarak hem kendi takımlarında hem milli takımlarında forma giyen, hayvan gibi tecrübeli oyuncular. Bu saydıklarımdan Emre Çolak, Zan ve Umut Bulut hariç tamamı bizim takımda ilk 11 oynar. Realite bu. Özellikle GS'nin kadrosu müthiş tecrübeli. Adamlar 3 yıldır arka arkaya ŞL'de oynuyor, aynı iskeletin 2 de şampiyonluğu var. Bizim kadronun en tecrübelisinin başarıları STSL 3. lüğü ve AL de son 16. Tecrübe sadece maç sayısı değildir.

Artı, GS ve FB nin kulis gücünü bizimle karşılaştıracak değilsin sanırım. Bu konuda benim gibi objektif olmaya çalışan bir adam bile isyan halinde ise sen düşün :) Aziz Yıldırım açıkça bir hakemin adını verip bir daha bizim maçı yönetemez diyor ve hala o koltukta oturabiliyor. Emre B. bizim maçtan sadece bir hafta sonra "fuck off" lafını bizim antrenörümüze ediyor, bırak ceza almayı bir de pohpohlanıyor "keh keh Emre işte, mahallenin delisi" hesabı. Yukarıdaki iki açıklama bahane değil, realitedir. SAdece sahada mücadele etmiyoruz.

Ben kendime adıma bu açılardan bakıyorum ve takımı başarısız bulmuyorum.

UEFA konusuna gelince, Sevilla düşüşte olan bi ekip. Takımın tempo problemi var ve yaratıcılık problemi var, ama çok tecrübeliler evet. liverpool'dan daha iyi olmadıkları kesin. Roma çok yavaş oynayan ve sadece oyunu tutarak maç kazanan bir takım. İtalyan futbolu, Juventus ve Napoli dışında yerlerde. Hatta şöyle diyeyim, kendi adıma rakip seç deseler Ajax veya Roma seçerim. Tam dişimize göreler. Zenit'i takip etmiyorum.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Güntekin Onay son zamanlara kadar en sevdiğim Beşiktaşlı yazarlardan biriydi, ekran başında bir sürü malın arasında efendi bir adam olunca insan kötü bir şey söylese bile saygı duyuyor. Eses maçı ertesinde Biliç şampiyon yapamaz onda o karakter yok, Liverpool maçı ardından şampiyon olacak güç var Biliç Beşiktaş'ı şampiyon yapabilir, Balıkesir maçı sonrası ise eses maçı sonrasındaki yazısını savunmaya geçti. Ben demiştim ve haklıyım dedi. Ulan haklıysan Liverpool maçından sonra söyleseydin. Haftaya Sivası yenersek yine mi Biliç şampiyon yapabilir diyeceksin?
Skor endeksli eleştirilerin senin çoğu Beşiktaşlının gözündeki dokunulmazlığını kaldırdı gültekin.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2015, 11:13:26 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Çağatay

ya arkadaşlar kadro tecrübeli-tecrübesiz filan diyoruz,
gs nin kadrosu çok tecrübeli diyoruz da
aynı kadro ligde ilk yarıda 3ler 4ler yemiyormuydu anadolu takımlarına karşı ?
avrupa da rezil olmadılar mı ?
şimdi aynı kadro köpek gibi top oynamaya başladı
demekki adamlar doğru motivasyon ile oynadıklarında da başarılı olunabiliyor
olay bundan ibarettir

liverpoolu devirdik peşine balıkesir den puan kaybettik hatta son dk da yeniliyoduk
adam gibi motive olup maça asılsalardı laçka oynamasalardı gs nin 1 puan gerisindeydik

Çevrimdışı panic13

ya arkadaşlar kadro tecrübeli-tecrübesiz filan diyoruz,
gs nin kadrosu çok tecrübeli diyoruz da
aynı kadro ligde ilk yarıda 3ler 4ler yemiyormuydu anadolu takımlarına karşı ?
avrupa da rezil olmadılar mı ?
şimdi aynı kadro köpek gibi top oynamaya başladı
demekki adamlar doğru motivasyon ile oynadıklarında da başarılı olunabiliyor
olay bundan ibarettir

liverpoolu devirdik peşine balıkesir den puan kaybettik hatta son dk da yeniliyoduk
adam gibi motive olup maça asılsalardı laçka oynamasalardı gs nin 1 puan gerisindeydik

O tecrübe ve bizim tecrübesizliğimiz ile ilk yarıdaki maçta top falan oynamamalarına rağmen bizi 2-0 yendiler. O tecrübe ile geçen sene almaları gereken tüm maçları alıp, ve üzerine kaymak olarak Türkiye kupasını alıp ligi ikinci bitirdiler ve ŞL'ye gittiler. Fark bu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kendi adıma kadro yetersizliği derken aldığım tek bir kısıt var: Tecrübe. FB ve GS nin 2 stoperi Alves ve Egemen/Çedju ve Semih. Yedek stoperi Kadlec/Gökhan Zan. Orta sahası Topal, Emre, Meireles/Selçuk, Melo, Emre Çolak. Forvetleri Kuyt, Sow, Diego ve Emenike/Burak, Bruma, Sneijder, Umut. Tamamı düzenli olarak hem kendi takımlarında hem milli takımlarında forma giyen, hayvan gibi tecrübeli oyuncular. Bu saydıklarımdan Emre Çolak, Zan ve Umut Bulut hariç tamamı bizim takımda ilk 11 oynar. Realite bu. Özellikle GS'nin kadrosu müthiş tecrübeli. Adamlar 3 yıldır arka arkaya ŞL'de oynuyor, aynı iskeletin 2 de şampiyonluğu var. Bizim kadronun en tecrübelisinin başarıları STSL 3. lüğü ve AL de son 16. Tecrübe sadece maç sayısı değildir.

Artı, GS ve FB nin kulis gücünü bizimle karşılaştıracak değilsin sanırım. Bu konuda benim gibi objektif olmaya çalışan bir adam bile isyan halinde ise sen düşün :) Aziz Yıldırım açıkça bir hakemin adını verip bir daha bizim maçı yönetemez diyor ve hala o koltukta oturabiliyor. Emre B. bizim maçtan sadece bir hafta sonra "fuck off" lafını bizim antrenörümüze ediyor, bırak ceza almayı bir de pohpohlanıyor "keh keh Emre işte, mahallenin delisi" hesabı. Yukarıdaki iki açıklama bahane değil, realitedir. SAdece sahada mücadele etmiyoruz.

Ben kendime adıma bu açılardan bakıyorum ve takımı başarısız bulmuyorum.

UEFA konusuna gelince, Sevilla düşüşte olan bi ekip. Takımın tempo problemi var ve yaratıcılık problemi var, ama çok tecrübeliler evet. liverpool'dan daha iyi olmadıkları kesin. Roma çok yavaş oynayan ve sadece oyunu tutarak maç kazanan bir takım. İtalyan futbolu, Juventus ve Napoli dışında yerlerde. Hatta şöyle diyeyim, kendi adıma rakip seç deseler Ajax veya Roma seçerim. Tam dişimize göreler. Zenit'i takip etmiyorum.
Rakiplerin bizden tecrübeli oyunculara sahip olması bizim Balıkesir'e veya Kayseri'ye saçma şekillerde puan kaybetmemize ne gibi etkisi var merak ediyorum. Kimse futbolu konuşmuyor kadro tecrübesi, saha dışı durumlardan bahsediyor. Futbolumuzu ve taktik anlamdaki yetersizliğimizi konuşan yok. Bunu yine kadro yetersizliğine veya tecrübesine bağlayacaksanız hiç başlamayın tekrardan. 2 sezondur gol yedikten sonra neden halen geriye çekildiğimizi kimse konuşmuyor sorulunca kadromuz tecrübesiz defans oyuncularımız yetersiz o yüzden deniyor, neden ileride çoğalamıyoruz az gol atıyoruz diye soruyoruz kadromuz yetersiz oyuncular yoruluyor ileriye çıkacak güçleri kalmıyor deniyor, Neden 2 sezondur Arsenal'e de Liverpool'e de Balıkesir'e de 2 defansif ön libero ile çıkıyor diye soruyoruz kadromuz yetersiz deniyor. Artık bunları dinlemekten gerçekten sıkıldım, taktiği tekniği oyun yapımızı ne zaman konuşacağız? 1-0 öndeyken bile rakip kalede 6 kişiyle gol aramak için defansımızda Baressi mi olması gerekiyor?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

O tecrübe ve bizim tecrübesizliğimiz ile ilk yarıdaki maçta top falan oynamamalarına rağmen bizi 2-0 yendiler. O tecrübe ile geçen sene almaları gereken tüm maçları alıp, ve üzerine kaymak olarak Türkiye kupasını alıp ligi ikinci bitirdiler ve ŞL'ye gittiler. Fark bu.

prandelli dewam etseydi nerede olurlardı sence şu anda ?

bizim takımda bazı adamlarda bariz düşüş var ve yerine koydukların (koyacakların) da aynı yada benzer performansı sergileyebilir mi belirsiz

kimsenin yüzüne bakmadığı sabri 90 dk oynamaya başladı, herkesin eleştirdiği olcan şimdi sol bek başlıyor ve oynuyor da

yasin oynuyor sırıtmıyor savunmada semih yok koray oynuyor sırıtmıyor melo yok hamit oynuyor sırıtmıyor

niye çünkü güvenleri geldi adamların, hocalarına güveniyorlar

biz hala şu maçta bile rakip lig sonuncusu baskı kuramıyoruz ya akıl alır gibi değil

Çevrimdışı Yusuf

Rakiplerin bizden tecrübeli oyunculara sahip olması bizim Balıkesir'e veya Kayseri'ye saçma şekillerde puan kaybetmemize ne gibi etkisi var merak ediyorum. Kimse futbolu konuşmuyor kadro tecrübesi, saha dışı durumlardan bahsediyor. Futbolumuzu ve taktik anlamdaki yetersizliğimizi konuşan yok. Bunu yine kadro yetersizliğine veya tecrübesine bağlayacaksanız hiç başlamayın tekrardan. 2 sezondur gol yedikten sonra neden halen geriye çekildiğimizi kimse konuşmuyor sorulunca kadromuz tecrübesiz defans oyuncularımız yetersiz o yüzden deniyor, neden ileride çoğalamıyoruz az gol atıyoruz diye soruyoruz kadromuz yetersiz oyuncular yoruluyor ileriye çıkacak güçleri kalmıyor deniyor, Neden 2 sezondur Arsenal'e de Liverpool'e de Balıkesir'e de 2 defansif ön libero ile çıkıyor diye soruyoruz kadromuz yetersiz deniyor. Artık bunları dinlemekten gerçekten sıkıldım, taktiği tekniği oyun yapımızı ne zaman konuşacağız? 1-0 öndeyken bile rakip kalede 6 kişiyle gol aramak için defansımızda Baressi mi olması gerekiyor?

Son zamanlarda kondisyonumuz yeterli olduğu zaman geriye çekilmeden maçı bitirebiliyoruz . 1 aydır Sosa ve Olcay'ın bitik durumda olması ve Demba ba'nın da hala formunu yakalayamaması nedeniyle bu 2 ön libero ile oynamamız çok göze batıyor.Sosa sahada dolaşmadığı zaman müthiş bir pres gücüne sahip oluyoruz ve kaptığımız toplarla iki pasla gole gidebiliyoruz.Taktik konusuna gecek olursak da bu takımın şu anki oyunundan farklı bir taktikle oynaması için Veli yerine ayağı iyi bir orta saha,iki tane hızlı ve hücumcu bek(Opare tarzı) ve Olcay yerine ayağında top tutabilen ve üst düzey bir kanat gerekiyor çünkü ancak o zaman oyunu rakibe önde kabul ettirip set oyunu oynayabiliriz.Yani bu takımda De Jong,Maxi gibi isimler olsaydı ancak bundan farklı bir şekilde oynayabilirdik.Ama benim de Biliç'e kızdığım iki nokta var,birincisi takımın herhangi bir duran top organizasyonunun olmaması,ikincisi de nispeten oyunu geride kabullendiğimiz  maçlarda savunmada kaptığımız toplarla hızlı çıkıp golü bulamamamız.Takımın bu özelliklerini geliştirmesi için 1 sene daha sabredilmesi taraftarıyım.