Bilic de bugün birçok şeyi yanlış yaptı.Lakin;ona gelene kadar sahada var olanın düzenin dışına çıkıp laubali davranan oyuncular yüzünde gitti maç.
bilic 1bucuk yildir hep ayni yanlisa takilip kaliyor eskisehir maci gibi bu mac ayni yanlista israr ediyor su macta bakiyorsun tore son sans gelmis donunce mac bitecek hala calim hala calim 2 kisi ceza yayi onunde bombos
guzelim atagi heba ediyor bi ara serdar gokhana kizdi niye geri gelmiyorsun diye 15 dakka sonra serdarin agzindan ak lafini okudum bas bas bagiriyor gokhan al beni oyundan diye doksan dakka sahada alistik standart dakika 65 olcay cikacak peki niye olcay cikiyor yahi sol taraf guvende ataga cikmasa bile olcay atak yemiyoruz gokhan in kanadi coktu git gel calim at kaptir bilic bakiyor
atiba desen ayni sosa gibi etliye sutluye karismadan yengec gibi surekli yana oynuyor niye kontrat yapilmadi diye
sosa tukenmis hala oynatiyorsun demba ba 4 defans oyuncusuyla bogusmaktan bikip orta sahadan top almak icin geri geliyor
cokmu zor maca baslarken atiba yerine tolgay tore yerine kerim ile baslamak defansimiza bakiyorsun ersan
gittikce abuk sabuk bi adam olmaya basliyor dakika doksan geride defansin en yavasi franko gerideki son adam gulsemmi aglassammi bilemedim
yahu fener gs macinada ayni kadro lig sonuncusu balikesirede ayni kadro biraz ayip olmuyormu sayin bilic
liverpoolu eledik guzel hani eskisehir hani balikesir kadrosu iki yildir getirip getirip liderligi hediye ediyorsun
su macdan dolayi kizginligim yok sinir de yok sen doksan daka gokhana sosaya bel bagliyorsan su yorgun bezmis hallerine guveniyorsan boylede puan kaybedersin
takim oyunu artik sona dogru geliyor takimimizda bireysel oyunayan oyuncularin her mac tercihi besiktasin geride kalmasinin sebebidir