Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968936 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mart 2015, 18:38:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bruggede vazquez in ayağı kırılmış galiba. Baya golü var. Umarım hemen iyileşir.

Fakaaat bu sene bizim şansımız falan mı döndü heralde yılların birikimini şimdi harcamaya başladık. Kupa gelirse iyice inanacağım.

Sezonu kapadı  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Sezonu kapadı  :iblush:

Takımda sakat bol olduğundan en sevmediğim futbolcu bile sağlam kalsın istiyorum. :)

İlk maçtan fişi çekip ajax-diniproyla eşleşiriz inşallah :)

Çevrimdışı src35

w.bremen-wolfsburg maçı çok iyi başladı 1 dakikada 2 gol durum 1-1 izlemek isterseniz...

2-1 bremen 6 dkda 3 gol

edit 2-2 oldu artık yetişemeyecegim  :lol: kaçırmayın derim
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2015, 18:49:05 src35 ]

Çevrimdışı Çağatay

w.bremen-wolfsburg maçı çok iyi başladı 1 dakikada 2 gol durum 1-1 izlemek isterseniz...

2-1 bremen 6 dkda 3 gol

edit 2-2 oldu artık yetişemeyecegim  :lol: kaçırmayın derim

maçı açtım 3-2 oldu ne maç ya  :evillol:

edit: ikinci yarı başladı 9 dk da wolfsburg 3 tane daha attı maç 3-5

yok böyle maç  :evillol:
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2015, 19:43:30 cagty ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı src35

maçı açtım 3-2 oldu ne maç ya  :evillol:

edit: ikinci yarı başladı 9 dk da wolfsburg 3 tane daha attı maç 3-5

yok böyle maç  :evillol:
ben artık BJK maçına geçtigim için bakamıyorum arada oyun durdugunda skor alıyorum ama hakkaten iyi maç..

Çevrimdışı atalay

Aklı selim bir kaç şey yazacağım.Birincisi şampiyonluk kaçtı 11 hafta var;12 hafta var geçiniz.(Bu arada bütün keyfim,hevesimde kaçtı)Zira ligin dibine demir atan takımı yenemediğin için kaçmadı şampiyonluk.Yahu Eren ŞAFAK,Edin Terzic hiç mi istatistiklere bakmadınız;bu sezon Balıkesir aldığı galibiyet ve beraberlikleri hep son 10 dakikalık bölümde aldı diye.Maçın 35.dakikasından beri arkadaşıma diyorum 2 fark olmaz ise puan kaybedeceğiz diye.Bunu 11 tane oyuncu göremiyor.Hücum etmeyi unuttular;o kadar kolay,boş alanın olduğu,savunma yapmayı bilmeyen,yerleşim hataları yapan,tehditkar olmayan bir takıma o kadar anlamsız puan verdik ki.Bir de Balıkesir bana 1 puan yeter demedi :lol:Gülüyorum çünkü Beşiktaş ile kim oynasa 2-2 yeter derler niye desinler hücum edemiyoruz ki adamlar az daha 3'de atıyorlardı.Diyecek bir şeyim yok.1-2 futbolcu dışında hücumu unutan tüm futbolcuları kutluyorum.Ben sahada yorgunluk filan görmedim;bakmayın Ligtv spikerlerine oyun 3-1 olsaydı;sabaha kadar oynasın Balıkesir.Ondan sonra Demba Ba'yı da Töre'yi de kimi istiyorsan çıkar.Şampiyonluk niye kaçtı söyleyeyim;ben bugün son iki yılda ki filmin aynısını seyrettim.Uefa'da devam ettikçe ligde bizi daha tehlikeli takımlar feci cezalandırır.Mantalite diyorum;3-4-5'e gidecek maç evet 2-2 bitti.Sağolun günümün içine ettiniz,yok yere.(Bakın 2-1'den sonra hücum organizasyonlarını doğru kurgulasak,atak oynasak atamasak derim ki şansızdık olmadı ama böylesi):s20:

Çevrimdışı Nihat (2)

Aklı selim bir kaç şey yazacağım.Birincisi şampiyonluk kaçtı 11 hafta var;12 hafta var geçiniz.(Bu arada bütün keyfim,hevesimde kaçtı)Zira ligin dibine demir atan takımı yenemediğin için kaçmadı şampiyonluk.Yahu Eren ŞAFAK,Edin Terzic hiç mi istatistiklere bakmadınız;bu sezon Balıkesir aldığı galibiyet ve beraberlikleri hep son 10 dakikalık bölümde aldı diye.Maçın 35.dakikasından beri arkadaşıma diyorum 2 fark olmaz ise puan kaybedeceğiz diye.Bunu 11 tane oyuncu göremiyor.Hücum etmeyi unuttular;o kadar kolay,boş alanın olduğu,savunma yapmayı bilmeyen,yerleşim hataları yapan,tehditkar olmayan bir takıma o kadar anlamsız puan verdik ki.Bir de Balıkesir bana 1 puan yeter demedi :lol:Gülüyorum çünkü Beşiktaş ile kim oynasa 2-2 yeter derler niye desinler hücum edemiyoruz ki adamlar az daha 3'de atıyorlardı.Diyecek bir şeyim yok.1-2 futbolcu dışında hücumu unutan tüm futbolcuları kutluyorum.Ben sahada yorgunluk filan görmedim;bakmayın Ligtv spikerlerine oyun 3-1 olsaydı;sabaha kadar oynasın Balıkesir.Ondan sonra Demba Ba'yı da Töre'yi de kimi istiyorsan çıkar.Şampiyonluk niye kaçtı söyleyeyim;ben bugün son iki yılda ki filmin aynısını seyrettim.Uefa'da devam ettikçe ligde bizi daha tehlikeli takımlar feci cezalandırır.Mantalite diyorum;3-4-5'e gidecek maç evet 2-2 bitti.Sağolun günümün içine ettiniz,yok yere.(Bakın 2-1'den sonra hücum organizasyonlarını doğru kurgulasak,atak oynasak atamasak derim ki şansızdık olmadı ama böylesi):s20:
Yav he he şampiyonluk kaçtı diyor sezon sonu şampiyon olunca sen sevinme lütfen bir maçla umudunu kaybediyosan.

Slaven Bilic ne yapacağını çok iyi bilir gerekirse iki derbiyi de kazanır bizi şampiyon yapar sen rahat ol

Çevrimdışı Nihat (2)

Bilic istifa yazanlar sene sonunda özür dileyecekler

Çevrimdışı atalay

Bilic istifa yazanlar sene sonunda özür dileyecekler
Troll kardeşim,yav heheymiş.Bak bakalım Bilic ile ilgili tek satır yazmış mıyım?Neren ile okuyorsun yazıyı.

Çevrimdışı Nihat (2)

Troll kardeşim,yav heheymiş.Bak bakalım Bilic ile ilgili tek satır yazmış mıyım?Neren ile okuyorsun yazıyı.
Sana demedim o lafı teknik ekibi ve Bilic'i boş boş eleştirenlere yazıyorum.

Size tek bir lafım var şimdi 2 puan kaybettik diye kıyameti koparacağınıza sadece bekleyni diyorum..

Eğer illa birilerine yükleneceksiniz Fikret Orman'a yüklenin Bilic geldiğinden beri 10 üzerinden 9.5'luk performans sergiliyor.

Çevrimdışı atalay

Bilic de bugün birçok şeyi yanlış yaptı.Lakin;ona gelene kadar sahada var olanın düzenin dışına çıkıp laubali davranan oyuncular yüzünde gitti maç.

Çevrimdışı Deniz

Sizi bilmem ama ben şu mustafa pektemeğin hayat sigortasını ödemekten ciddi anlamda sıkıldım.Yeter artık yeter!
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Sizi bilmem ama ben şu mustafa pektemeğin hayat sigortasını ödemekten ciddi anlamda sıkıldım.Yeter artık yeter!
Daha dur Deniz seneye İsmail'i de izleyeceğiz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mellfred

yönetici mesajımı silmiş sanırım. her ne kadar sinirle yazmış olsam da sonuna kadar haklıyım.
uefa son 16 turuna kalındı diye bir takım şampiyonluk yolunda 5  puandan edilmez
gökhan töre topun sahibi gibi oynadığı sürede biz farka gidemeyiz

Çevrimdışı Altuğ

Haksız olduğun için silinmedi mesajın @mellfred sinirle yazdığından ipin ucu biraz kaçtığı için.

Çevrimdışı alperenn58

Bilic de bugün birçok şeyi yanlış yaptı.Lakin;ona gelene kadar sahada var olanın düzenin dışına çıkıp laubali davranan oyuncular yüzünde gitti maç.

bilic 1bucuk yildir hep ayni yanlisa takilip kaliyor eskisehir maci gibi bu mac ayni yanlista  israr ediyor  su macta bakiyorsun  tore son  sans  gelmis donunce mac bitecek  hala  calim hala calim 2 kisi ceza yayi onunde bombos

guzelim atagi heba  ediyor  bi ara serdar gokhana kizdi niye geri gelmiyorsun diye  15 dakka sonra serdarin agzindan ak lafini okudum   bas bas bagiriyor gokhan al beni oyundan  diye doksan dakka sahada  alistik standart  dakika 65  olcay  cikacak  peki  niye olcay cikiyor  yahi sol taraf guvende ataga cikmasa bile olcay atak  yemiyoruz  gokhan in kanadi coktu  git gel calim at  kaptir  bilic  bakiyor 

atiba desen ayni sosa gibi etliye sutluye karismadan yengec gibi surekli yana oynuyor niye kontrat yapilmadi diye

sosa tukenmis hala oynatiyorsun demba ba 4 defans oyuncusuyla bogusmaktan bikip orta sahadan  top almak icin geri geliyor 

cokmu zor maca baslarken atiba yerine tolgay tore yerine kerim ile baslamak  defansimiza bakiyorsun  ersan

gittikce abuk sabuk bi adam olmaya basliyor  dakika doksan geride defansin en yavasi franko gerideki son adam  gulsemmi aglassammi bilemedim

yahu fener gs macinada ayni kadro lig sonuncusu balikesirede ayni kadro biraz ayip olmuyormu sayin bilic
liverpoolu eledik guzel   hani eskisehir hani balikesir  kadrosu  iki yildir getirip getirip  liderligi hediye ediyorsun

su macdan dolayi kizginligim yok sinir de yok sen doksan daka gokhana sosaya bel bagliyorsan su yorgun bezmis hallerine guveniyorsan boylede puan kaybedersin

takim oyunu artik sona dogru  geliyor takimimizda bireysel oyunayan oyuncularin her mac tercihi  besiktasin geride kalmasinin sebebidir

Çevrimdışı Çağatay

Çok garip bi duruma geldik aslinda bu maçla birlikte
avrupa da yolumuza dewam ediyoruz ama kupayi kazanmadikca bi degeri yok
final bile oynasak ve kaybetsek
tarih kazananlari yazar kaybedenleri değil
daha önce de yazmıştım
Avrupa maclari dönüşü ligde kaybedebilir diye
ve nitekim hakli ciktim 5 puan kaybettik
bilic liverpool macinda nasilda yerinde hamleler yaptiysa eskisehir ve balikesir maclarinda da takim motivasyonu ve teknik anlamda da bir o kadar kötü tercihler yapti

Ve geldik zurnanın zırt dediği yere
avrupa da bi tur daha çıksak ve ceyrek finalde hatta biraz daha ileri gidelim yari finalde elensek ve o zaman zarfinda ligde de puan kaybedip yarista biraz geriye düşsek ve sampiyonluk sansimiz da çok azalsa bu yönetim icin bir başarı sayilir mı ?

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kötü bir puan kaybı.Balıkesir herkesin çantada keklik puan aldığı bir takım bunu yenememeyi yorgunluğa falan bağlayamayız.Liverpool bugün darmadağın etti ManCity'i.Motivasyon eksikliği+rezalet bir gökhan töre bu kadar laubali bir oyun oynamaya kimsenin hakkı yok

PEKTEMEK-K.FREI artık görmek istemediğim oyuncular :akuma:

Lige gelirsek kalan 3 hafta kaderimizi belirler

SİVAS
ERCİYES
FENER

İlk 2 maçtan 6,Fener deplasmanından 1 puan cıkarırsak yolumuza devam ederiz.Yok bu dediklerimden biri olmazsa iş bitme noktasına gelir.GS haftaya büyük ihtimal yenilecek puanlar yine çok yakınlaşır ancak dediğim gibi FB deplasmanındaki sonuca göre bu düğümün ilk aşaması çözülür bir takım gider!

Çevrimdışı Çağatay

Tek inancım ligde her an her seyin degisebilecegi
kimse fb nin akhisara evinde kaybedecegini dusunmuyordu
ayni sekilde balikesir macini da verecegimizi kimse dusunmuyordu
yani neler olabilecegini bilemiyoruz
Aynı sekilde haftaya derbi ne olur bilemeyiz
gs formda, iyi oynamayi ve kazanmayi aliskanlik haline getirdiler tek sıkıntı bu
ama biz bu puan kaybettigimiz maclardan yine ders cikarmayi beceremezsek rakiplerin maclarinin ne olacaginin bizim acimizdan hic bir önemi kalmayacak..

Çevrimdışı Paolo Maldini

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ozan062

gecen donem sivas ve kayseri macları 2,2den sonra birini aldık birini verdik
yine aynı tarife olacak sanırım
ve sıfır ders 4 ayrı donemde sıfır ders

bundan sonra birkez bile takım yorgun diyen olursa hiçbirsekilde kabul etmiyorum...

besiktas takımı oyuncularına prim verdiği gün bilinki karsı takım kazanıyor o hafta
istisnasız 10 senedir bu böyle olmustur... vereceksen sene sonu vereceksin cnk takımda bu ters tepiyor buna gore savunma mekanizması kuracaksın olay budur
[ Son Düzenleme: 01 Mart 2015, 22:52:14 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı uğur07

Daha kesin bişey yok. Ama bazı konularda açılım yapması şart bilicin. Bunlar bence veli-atiba ikilisinden bazi maclarda vazgecmesi. Gokhan törenin ayarı kaçtığında çıkarması ki serdar kaç defa bindirme yapıyor. Töre gördüğü halde atmıyor. Bazı maçlarda forveti 2 lemesi. Mesela mustafa uç forvet demba forvet arkası oynayabilir. Olcay kerim değişiklği yerine sosayı sola çekip ba yı oyunda tutup uca pektemeği koyması. Tabi cenk tosun sakat olduğu için pektemek diyorum. Yoksa banko cenk tabi.

Çevrimdışı uğur07

Dikkat ettiyseniz. Son liverpool macı hariç her sosa çıktığında kaybediyoruz