Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974376 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Efe

Bizim sağlık ekibinin başına kutsi yi koysak Ertuğrul karanlıktan iyi tedavi eder :D

kutsi doktorlar dizisinden bişeyler kapmıştır ama ertuğrul karanlıkta iyi  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Dogan

Cenk
Serdar-Pedro-Necip-Opare
Veli-Atiba
Töre-Sosa-Olcay
DEMBA BA

*Persembe kadro %90 bu olur.Fanteziye kacmayalim arkadaslar :)

Çevrimdışı Efe

Cenk
Serdar-Pedro-Necip-Opare
Veli-Atiba
Töre-Sosa-Olcay
DEMBA BA

*Yarınki kadro %90 bu olur.Fanteziye kacmayalim arkadaslar :)
opare ve serdarın yeri tam ters olabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Dogan

opare ve serdarın yeri tam ters olabilir :)
İmkani yok abi :) Serdar solda oynayamaz opare oynar.Bi taraf sakatken iki tarafida sakatlamaz bilic

Çevrimdışı Dogan

Bazı iyi niyetli arkadaşlarım Atibayi sola atinci defansa necipi ortaya vs. cekmisler Fm gibi :) böyle büyük bi macta bu kadar cok teknik degisiklik yapilirmi hic yahu.Necip stoperde atinci ikiye katlar.atiba veli ortada olacakki görünürde zayif noktamiz olan sol tarafi ii bi sekilde idare etsinler. :iscrewy:

Çevrimdışı Dogan

Bana kalsa yarin tolgay veli atiba üçlüsüyle sahaya çıkarım sosayida sola cekerim.tolgay baktin olmuyo ikinci yari cekersin sosayi ortaya sola olcay i alirsin ikinci yari tam enerjisiyle oynar.ama nerdeeee bilicte bu tür hamleler.direk düz kontaga bağlamış.sosanin ölüsü solda olcaydan iidir.mourinho gibi cakal adamlar böyle hamleler yapıp üst düzey oluyolar iste..

Edit:Adim gibi eminim tolgay veli atiba inanilmaz bi direnç gösterir üçü.zaten kontra oynicaz.töre tolgay bunlarii cok ii yapar.bilic bu taktiği mac başında yapmali.sonradan yaparsa karman corman olur.tolgayi ona gore hazirlican mac basi.olmazsa degistirirsin bu kadar basit.bunu biz dusunebiliyozda mr.bilic dusunemiyo iste :(
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 01:20:22 Dogan ]

Çevrimdışı Efe

İmkani yok abi :) Serdar solda oynayamaz opare oynar.Bi taraf sakatken iki tarafida sakatlamaz bilic

bakalım ne yapacak bende çok merak ediyorum doğrusu  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı src35

Bazı iyi niyetli arkadaşlarım Atibayi sola atinci defansa necipi ortaya vs. cekmisler Fm gibi :) böyle büyük bi macta bu kadar cok teknik degisiklik yapilirmi hic yahu.Necip stoperde atinci ikiye katlar.atiba veli ortada olacakki görünürde zayif noktamiz olan sol tarafi ii bi sekilde idare etsinler. :iscrewy:
necip stoperde atınçı ikiye katlayamaz. necip stoperlik bilmez çünkü. "necip stoperde oynar"la "necip stoper oynar"ı karıştırmayalım. bütün alt yapısını ofansif orta saha ve orta sahanın ortası olarak alan bir oyuncuyla, eğitimini stoper olarak almış oyuncudan bahsediyoruz. ha tecrübe farkı elbette vardır.

opareyi sol bek oynatmak mantıklı sürati ve bek oynama yetisi çözüm olabilir. onunda maç eksigi en büyük handikapı...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2015, 11:00:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

Bana kalsa yarin tolgay veli atiba üçlüsüyle sahaya çıkarım sosayida sola cekerim.tolgay baktin olmuyo ikinci yari cekersin sosayi ortaya sola olcay i alirsin ikinci yari tam enerjisiyle oynar.ama nerdeeee bilicte bu tür hamleler.direk düz kontaga bağlamış.sosanin ölüsü solda olcaydan iidir.mourinho gibi cakal adamlar böyle hamleler yapıp üst düzey oluyolar iste..

Edit:Adim gibi eminim tolgay veli atiba inanilmaz bi direnç gösterir üçü.zaten kontra oynicaz.töre tolgay bunlarii cok ii yapar.bilic bu taktiği mac başında yapmali.sonradan yaparsa karman corman olur.tolgayi ona gore hazirlican mac basi.olmazsa degistirirsin bu kadar basit.bunu biz dusunebiliyozda mr.bilic dusunemiyo iste :(
Bencede hocam çok iyi bir direnç gösterir gibi duruyor ancak Sosa Olcay kadar ibe yi kovalar mı ?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Cenk
Serdar Pedro Necip Atiba
         Veli  Sosa
 Töre    Oğuzhan   Olcay
            Demba   

Sosa çift yönlü oynayacak.
Atınç'a tam güvenemediğinden hem Atınç'ın özgüvenini hem tur şansını heba etmemek için Necip ile başlayacak.
Solda Opare ile başlama imkanı yok. Antrenmanda da denendi olmayacağı belliydi. Atiba ile başlanacaktır.
Kerim ilk 11 oynamayacak, özellikle savunmada istenen özelliklere sahip değil.

Tolgay-Kerim-Opare-Atınç sadece 2.yarı girme ihtimalleri var.
Normal şartlarda değişiklikler;

Oğuzhan-Tolgay
Olcay-Kerim
Necip-Atınç (Atınç kule olarak son dakikalarda girer hava toplarını keser)

(Atınçla başlanma ihtimali çok az da olsa var, ama yine tecrübe faktörüyle riski azaltmak için Neciple başlanacaktır.)

Burda kilit nokta Atiba-Sosa. Atiba hem Necip'e yardım edecek stoperdeki hataları telafi edecek, hem de soldaki Ibe'yle vs gelen atakları kesecek. Sosa ise Veli'nin yükünü hafifletmeli yoksa veli 70'e gelmeden çöker. Genel olarak atak oynayacağımız için Sosa'nın ileriye de çok verimli oynaması gerekiyor. Olcay ve Oğuzhan'ın ileride topları boşa harcamaması gerekiyor, pek çok maçta karşılaştığımız dandik top kayıpları hem takımı yorar hem oyunumuzu bozar.
Dikkat ve aşırı yardımlaşma hücumda hızlı çoğalmak ve doğru seçimler yapmak gerekiyor.

Çevrimdışı Çağatay

Bencede hocam çok iyi bir direnç gösterir gibi duruyor ancak Sosa Olcay kadar ibe yi kovalar mı ?

asıl soru şöyle olmalı bence;

ibe, karşısında sosa olunca bu kadar rahat ileri çıkıp arkasını boş bırakabilir mi ?

ya da maç içinde sosa ve töre kanat değiştirirlerse töre ye karşı nasıl savunma yapar ?

ortada 3 lü tolgay veli ve atiba iyi top yapabililer ve orta saha üstünlüğümüz olabilir bence

ve savunmada necip düşüncesi ne derece doğru bir hamle tartışılır ve bu hamle intihar bile olabilir..
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2015, 11:39:44
  • Beşiktaş / Bodrum

Ben bunu maç içinde söylemiştim ama Sosa o kadar ölüydü ki o oynasa daha da beter olurdu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

asıl soru şöyle olmalı bence;

ibe, karşısında sosa olunca bu kadar rahat ileri çıkıp arkasını boş bırakabilir mi ?

ya da maç içinde sosa ve töre kanat değiştirirlerse töre ye karşı nasıl savunma yapar ?

ortada 3 lü tolgay veli ve atiba iyi top yapabililer ve orta saha üstünlüğümüz olabilir bence

ve savunmada necip düşüncesi ne derece doğru bir hamle tartışılır ve bu hamle intihar bile olabilir..
İbe arkasında hiç sıkıntı yaşamıyorki ne zaman içeri girse arkasına Emrecan geçiyor hemen...

Çevrimdışı Doğukan E.

Ben bunu maç içinde söylemiştim ama Sosa o kadar ölüydü ki o oynasa daha da beter olurdu.
Peki bu maç için olurluğu var mı abi sence ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2015, 11:43:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki bu maç için olurluğu var mı abi sence ?

Sosa diri olursa var tabi. Ama ben farklı düşünüyorum.

Bence sol açık Töre sağ açık Sosa.

Töre Ibe'yi fiziğiyle yer. Sosa da ispanyol sol beki yer.

Göbekte Tolgay isterim ama bence Oğuzhan oynar yine.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Türkiye'de liverpool'u destekleyen bir grup bizim maça organizasyon yapıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2015, 11:48:46
  • Beşiktaş / Bodrum

Millet sıyırmış ya.

Ülkesinin farkında değil daha yiyecekler dayağı oturacaklar sonra yazık yani.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Yorum yapmiyorum bunlara..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2015, 11:51:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi bunlara karşı bunların organizasyon saatinden 1 dakika öncesine bir event düzenleyen çıkar.

Not: Alkollü içecek ve ıslak odun getirmek serbesttir  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Şimdi bunlara karşı bunların organizasyon saatinden 1 dakika öncesine bir event düzenleyen çıkar.

Stada sokamayız :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2015, 11:58:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

böle patlamayın çağrı abi :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2015, 12:03:05
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu maçtaydım ama bunu izlememiştim bu ne böyle  :saeek:

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2015, 12:08:40
  • Beşiktaş / Bodrum
böle patlamayın çağrı abi :D

Adamın üstünden tekel bayi çıktı  :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli