Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973241 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Dogan

necip stoperde atınçı ikiye katlayamaz. necip stoperlik bilmez çünkü. "necip stoperde oynar"la "necip stoper oynar"ı karıştırmayalım. bütün alt yapısını ofansif orta saha ve orta sahanın ortası olarak alan bir oyuncuyla, eğitimini stoper olarak almış oyuncudan bahsediyoruz. ha tecrübe farkı elbette vardır.

opareyi sol bek oynatmak mantıklı sürati ve bek oynama yetisi çözüm olabilir. onunda maç eksigi en büyük handikapı...
Necip stoperde atinctan daha ii oynar çünkü daha tecrübeli daha hırslı ve daha hızlı.Adam kafa vuruşlarını atinctan daha ii vuruyo ya.Eskisehir macibda görmediniz mi kafa aldirmadi onlara?Atinc kendinden kisa adamlara kafa vurduruyo ben daha ne diiim.bu mac atinca büyük beden gelir.atinc oynarsa fişi hemen cekerler

Çevrimdışı Dogan

Bencede hocam çok iyi bir direnç gösterir gibi duruyor ancak Sosa Olcay kadar ibe yi kovalar mı ?
Olcay kadar kovalamaz ama olcay kadarda hücumu oldurmez defansta o atiba veli tolgay koridoru orayi kapatir sosa geri dönüyor bi nebzede olsa.

Çevrimdışı Dogan

Bu arada dün biraz liverpool forumunda takıldım adamların aklı pek burda değil.Hafta sonu Mcity ile maclari var akillari orda.kimileri diyo yedeklere sans vermeli kimileri diyo sterling coutinho mac başı oynasin 1 gol atar maci bitiririz.sonra çıkarırız onlari vs. muhabbetler dönüyor.Ayrıca elenirlerse hic uzulmeyeceklerini yaziyolar.lig daha önemli vs. Liverpoollu oyuncularin kafasinda bu düşünce varsa maci aliriz.ilk yari mutlaka bi gol atmamiz lazim yoksa işimiz zor :(

Çevrimdışı ahmetx

Bunların İbe ve orta ofansta oynayan iki bücürlerinden başka pozisyon yapacak adamları yok,onun için bu üç adamı kitleyip hücum oynamamız lazım tottenham deplasmanı gibi,kontrollü oyunla biz bunları eleyemeyiz çünkü hem tarzımız değil hem de çok tecrübesiziz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

tamam elestir onu bunu de ama bunu kendi içimizde tartısalım boyle bir zamanda rop verirken bilici asmak yakısıksızz

yalcın karadeniz haddini asmıstır... karsında hanımefendiyi gorup dokmus içini hiç sasırmadım :lol:
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 13:56:38 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Liverpool'da Hendersen antrenmanlara katılmamış bizim maçta dinlendirilecek muhtemelen, haftasonu M.City maçları var. En büyük amaçları ya ligde ilk 4'e girip ya da uefa kupasını alıp seneye şampiyonlar ligine gitmek. Şu an için uefa kupasını almaları uzak olduğu için ligde de şanslarını zorluyorlar.
3.Arsenal ile 3 puan, 4.manu ile 2 puan 5.ile 1 puan farkları var.
Bizim maçta olabildiğince az enerji harcamaya çalışacaklar. Akılları City maçında kalırsa ve o maça daha çok önem verirlerse bizim için iyi bir avantaj olabilir.

90 dk kadar düşük tempo ile yorulmamak için ilk 15 dk'da saldırıp gol atmayı deneyeceklerdir, atamazlarsa da dengeli oyunla yatarlar. Eğer ilk yarıda ilk golü biz atarsak onlar panikleyecek.

Bu durumu bizim Liverpool'dan sonra Fenerle maçımız varmış gibi düşünebiliriz. Var gücümüzle oynayamazdık herhalde.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 14:49:32 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı src35

Necip stoperde atinctan daha ii oynar çünkü daha tecrübeli daha hırslı ve daha hızlı.Adam kafa vuruşlarını atinctan daha ii vuruyo ya.Eskisehir macibda görmediniz mi kafa aldirmadi onlara?Atinc kendinden kisa adamlara kafa vurduruyo ben daha ne diiim.bu mac atinca büyük beden gelir.atinc oynarsa fişi hemen cekerler
daha hızlı ve daha tecrübeli olabilir. daha hırslı oldugunu; yapamadıgı ve ya yapamayacagı seyleri yapmak için ekstra efor koyuyor ondan cıkarıyorsun. kafa aldırmadı???? bi düşünelim golde arkasına adam kaçırdı, 2 tane cenkin olagan üstü refleksiyle kurtardıgı yan top var ikiside ne gariptirki hava topu...
atınç hava toplarını armut toplar gibi toplar + duran top kazandıgında potansiyel bir tehlikedir rakip ceza sahası içinde. ben atınç oynamalı demiyorum; necip hiç bir stoperi ikiye katlayamaz stoper bölgesinde, çünkü stoper için egitilmedi...

Çevrimdışı ozan062

Coutinho ve Jordan Henderson, Liverpool'un Beşiktaş maçı kadrosunda yer almayacak. (Guardian)

Coutinho ve Jordan Henderson, Liverpool'un Beşiktaş maçı kadrosunda yer almayacak. (Guardian)
Hendersen sanırım Gerrardın yokluğunda kaptandı iyi oynamamıştı ama eksikliği iyi oldu.

Bu arada bizde Töre ve Demba oynayacak.

Çevrimdışı ahmetx

Necip nasıl Beşiktaşta oynuyor hala anlamış değilim bazı adamlar doğuştan şanslı yahu bknz Selçuk Şahin,Gökhan Zan,Sabri Sarıoğlu...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Hendersen sanırım Gerrardın yokluğunda kaptandı iyi oynamamıştı ama eksikliği iyi oldu.

Bu arada bizde Töre ve Demba oynayacak.
Bizim takımın psiko desteğe ihtiyacı var çok gerilmeden rahat oynamaları lazım.

Takım gerilmez de benim 2 korkum var. Biri Necip üzerinden yüklenmeye çalışabilirler. Atiba yardıma gelirse bu defa atibanın bıraktığı boşluktan açık bulmaya çalışırlar gibi duruyor. Necip sıkıntı olabilir. Akılları varsa ordan gelirler yoksa yine Ibe falan soldan gelirse Atiba durdurur orayı hiç kuşkum yok. Diğer sıkıntı da olcay ve oğuzhanın ilerde topları ezmesi. Umarım en azından doğru dürüst pas verirler. Basit top kaptırma takımı en çok bozan şeylerden biri.

Çevrimdışı Dogan

daha hızlı ve daha tecrübeli olabilir. daha hırslı oldugunu; yapamadıgı ve ya yapamayacagı seyleri yapmak için ekstra efor koyuyor ondan cıkarıyorsun. kafa aldırmadı???? bi düşünelim golde arkasına adam kaçırdı, 2 tane cenkin olagan üstü refleksiyle kurtardıgı yan top var ikiside ne gariptirki hava topu...
atınç hava toplarını armut toplar gibi toplar + duran top kazandıgında potansiyel bir tehlikedir rakip ceza sahası içinde. ben atınç oynamalı demiyorum; necip hiç bir stoperi ikiye katlayamaz stoper bölgesinde, çünkü stoper için egitilmedi...
Kardeş adam havada uçan topu mu vuracak o pozisyonda yapabilecegi bisey yoktu baya üstten geldi top.Benim demek istediğim 2li mucadelede hava topunda kalktığı her topu uzaklaştırdı.bizzat atinc böyle pozisyonlarda bacak kadar adamlara kafa vurdurdu.sturrdige balotelli atinci iki dkda mahvederler
Edit;Ben burda necip cok ii demiyorum yanlış anlama sakın kesinlikle oda amatör gibi oynuyo ama atinca göre terry gibi kalir eldekiler bu napalim bende istemezdim oynamasini
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 15:33:30 Dogan ]

Kardeş adam havada uçan topu mu vuracak o pozisyonda yapabilecegi bisey yoktu baya üstten geldi top.Benim demek istediğim 2li mucadelede hava topunda kalktığı her topu uzaklaştırdı.bizzat atinc böyle pozisyonlarda bacak kadar adamlara kafa vurdurdu.sturrdige balotelli atinci iki dkda mahvederler

Hava topluk bir oyun yok ki, olay liverpool açısından arapas üzerinden yürüyecek. Çokça arapas deneyecekler hava topundan, kornerden, duran toptan çok büyük hedefleri olacağını sanmıyorum.Gelirse onlar için de ekstra ve bedava bir malzeme gibi olur tabi :) Mesele hava topu değil yani. Ayrıca yaptıkları atakların hava topu ile olması için bizim önde olmamız ve geriye yaslanmamız gerekiyor.Sürekli orta açmalar vs ancak bu durumda olur. Yoksa golü arayan biziz adamlar kontra ile gelip 2ye 1 yakalayınca yanındaki oyuncuya orta açmazlar herhalde  :icool:

Çevrimdışı Dogan

Hava topluk bir oyun yok ki, olay liverpool açısından arapas üzerinden yürüyecek. Çokça arapas deneyecekler hava topundan, kornerden, duran toptan çok büyük hedefleri olacağını sanmıyorum.Gelirse onlar için de ekstra ve bedava bir malzeme gibi olur tabi :) Mesele hava topu değil yani. Ayrıca yaptıkları atakların hava topu ile olması için bizim önde olmamız ve geriye yaslanmamız gerekiyor.Sürekli orta açmalar vs ancak bu durumda olur. Yoksa golü arayan biziz adamlar kontra ile gelip 2ye 1 yakalayınca yanındaki oyuncuya orta açmazlar herhalde  :icool:
Senin o ismail ozi pektemek yazını hala unutmadim bilesin  :kop: :kop: :kop:
Tmm iste ara pas oyunu bile olsa necip atinctan daha ii.ara pasta atinc bizi mahveder.her türlü bizi mahveder.bu maci kaldiramaz.sturridge yer bitirir onu.pozisyon sezisi sıfır atincta.her neyse bekleyip gorcez bakalim kim oynicak :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Slaven Bilic: takimin onceligi super lig. Avrupa liginin onemi sadece benim icin degil Besiktas icin de cok onemli.Eskisehir desplasmanina cok yorgun gittik. Demba ba yi oynatmak riskliydi. Gokhan da ve atiba da riskler vardi..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Slaven bilic: sabirli olmak zorundayiz. Savunmada da aabirli olmaliyiz. Ilk macta da cok fazla savunmaya cekilmedik. Onde karsilamaya calistik. Sanslar yakaladik ama firsatlari iyi degerlendiremedik. Liverpool gibi bir takimi eleyebilmek icin total bir futbol oynamaliyiz. Tur icin Liverpool avantajli ama bizimde hala buguk bir sansimiz var.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Slaven bilic: demba ve gokhanla konusuyoruz. Umarim yarin 2 side oynar. Demba iyi bir tedavi sureci geciriyor. Gokhanin da durumu daha kotu degil. Doktor izin verirse 2sinide oynatacagiz. 2si de onemli ve anahtar oyuncular ama bu macta oynayacagimiz son mac degil ve onlara sonraki maclarda da ihtiyacimiz olacak.

Senin o ismail ozi pektemek yazını hala unutmadim bilesin  :kop: :kop: :kop:
Tmm iste ara pas oyunu bile olsa necip atinctan daha ii.ara pasta atinc bizi mahveder.her türlü bizi mahveder.bu maci kaldiramaz.sturridge yer bitirir onu.pozisyon sezisi sıfır atincta.her neyse bekleyip gorcez bakalim kim oynicak :)

Hadi ya :kop: ara ara delleniyorum bunlara ne yapayım içimi döktüm  :lol:

Ben de zaten tecrübesinden dolayı Necip'in oynayacağını düşünüyorum :)

Çevrimdışı Dogan

Hadi ya :kop: ara ara delleniyorum bunlara ne yapayım içimi döktüm  :lol:

Ben de zaten tecrübesinden dolayı Necip'in oynayacağını düşünüyorum :)
Siniftaydim ve kahkaha attim herkes bana bakti kriz gecirdim adeta.bende öyle düşünüyorum.adama kriz gecirttirirler valla  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ozan062

boyle bir dusunceleri yoktur haberdar bile değildirler:) olsaydı coktan buraya bu konuda bilgilendirme amaclı insanları davet ederlerdi...

Çevrimdışı ozan062

gollerinin yarısından fazlası ortadan gelmiş,, hava topundan cok herkesin dediği gibi arapaslar onemli
bence gecen mac bizde sunu cozduler,
bireysel olarak oynarsan cok rahat adam gecebiliyorsun ve caresiz bıraktıgın için sana herturlu hamleyi yapabilir misal penaltı kart vb,simdiye kadar türk takımları kornerden gol yenir diye bilinirdi ama biz bunu değiştirdik fakat hala eksiğimiz var..
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2015, 16:56:43 ozan062 ]

Çevrimdışı src35

Edit;Ben burda necip cok ii demiyorum yanlış anlama sakın kesinlikle oda amatör gibi oynuyo ama atinca göre terry gibi kalir eldekiler bu napalim bende istemezdim oynamasini

5dk önce maçın hikayeleri programı vardı lig tvde pozisyonları tekrar izleme şansım oldu toplar gökten inmemiş gayet vurulabilir toplar zaten gökten inen topu o sertlikte kaleye yollayamazsın cenkin cıkardığı iki pozisyonda ayaktan cıkmışcasına sertti. lütfen ezberden konuşmayalım. atıncın hava topu verdigi bacak kadar adamlar kimler? -ki bacak kadar adamlar kafa topuna vuramayacak diye bir kural yoktur- mustafa pektemekte gökhan gönülde adem büyük vs adamlarda nispeten kısa adamlardır ama zamanlama, atletizim, iyi sıçrama, iyi yer tutma, çabukluk gibi özellikleriyle hava toplarında etkili olurlar.

balotelli sturridge sterling gibi adamlar necipi de mahveder merak etme; bu daha önce degindigim bir konu bizim kadromuzda birebirde bu adamlara yakalanıpta geçilmeyecek oyuncu yok. ayrıca 21 yaşındaki bir çocugun kaç maçını izledinde içinde bu kadar korku dağları oluştu onu da merak ediyorum..

sen böyle korkak olursun bu adamlara hiç kendini gösterme hata yapma şansını vermezsin yok edersin, elin adamı semih kaya'yı en kritik maçta sahaya sürer oyuncu kazanır..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Şubat 2015, 17:49:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dizinden sakatlığı bulunan ve ilk maçta da oynamayan Steven Gerrard, rövanşta da takımını yalnız bırakacak. Kırmızılarda Lucas Leiva, Jose Enrique ve Jon Flanagan da kadroda yer almadı.

UEFA tarafından 4 maç men cezası verilen Markovic'in ardından, kalçasında sakatlığı bulunan Mamadou Sakho, bileğinden sakatlanan Jordan Henderson ve antrenmana katılmayan Glen Johnson ile üstüste 19 maça ilk 11'de başlayan ve dinlendirilecek Philippe Coutinho Türkiye'ye gelmeyecek.

Adamlar turu altın tepside sunuyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Mucize doktor "Karanlık" Demba ve Töre'yi iyileştirmiş yine. :kop: