Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973677 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serkan P.

Lucescu kim la 90 yasina gelmis.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 22:39:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı sol da opare mi ugur boral mi ?

@ZEKI Abi hangisini koysan patlar. Malesef.

Bence sol bekten çok sol stoperin çok sıkı tembihlenmesi lazım Ibe topu aldığında yanaş diye

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bilgi | 35 sakatlık ile majör liglerde en çok sakatlık yaşayan takımız.Bunun izahı olamaz.Eğer Perşembe günü Demba ve Töre oynarsa durum "Karanlık".İmkansız deyip iyileştiriyor,sözde.

Çevrimdışı ozan062

gokhan kesin oynayacakmıs demba ise fedakarlık yaparsa oynayacakmıs...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 22:57:34
  • Beşiktaş / Bodrum
gokhan kesin oynayacakmıs demba ise fedakarlık yaparsa oynayacakmıs...

Yahu konuşmayayım diyorum ama.

İkisi de oynar inanmayın haberlere :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Bence demba ba ve töre Balıkesir maçı düşünülerek liverpool maçında riske edilmemelidir :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı alimm

Sosa ve Ba hemen şans buldu.. Hakedeni bekletmiyor.. Tolgay'da şu an kadrodakilerden daha iyi durumda olsa mutlaka 11'de başlatır.

imza... hatta bir kaç kere neden oynatılmıyor sorusuna o futbolcunun sahada bilic i haklı çıkartırcasına cevap verdiğini de gördüm...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Mesele oynayıp oynamamaları değil;Beşiktaş'ın kulüp doktoru maçtan 3 gün önce oynamaları neredeyse imkansız diyor ve bunu bilmem kaçın kez söylüyor.Her seferinde malum oyuncular forma giyiyor.Sizce bu normal mi?

Çevrimdışı Kadir G.

Mesele oynayıp oynamamaları değil;Beşiktaş'ın kulüp doktoru maçtan 3 gün önce oynamaları neredeyse imkansız diyor ve bunu bilmem kaçın kez söylüyor.Her seferinde malum oyuncular forma giyiyor.Sizce bu normal mi?

Kendi primini yapıyor. Bana kalırsa gönderilip başka biri gelmeli. Gelen kişinin adı açıklamalarda bile sık sık geçmesin mümkünse sonra zırvalıyorlar.

Doktoruda gönderelim :)

Çevrimdışı Deniz

Kesinlikle degil..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Fb'nin,Gs'nin kulüp doktoru kim ben bilmiyorum;olması gereken de bu.Dünya da bile Chelsea'nin doktoru dışında -malum sebebi- kim doktor tanır!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 23:54:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Fb'nin,Gs'nin kulüp doktoru kim ben bilmiyorum;olması gereken de bu.Dünya da bile Chelsea'nin doktoru dışında -malum sebebi- kim doktor tanır!

Aslına bakarsak onlardan da çoğu bizimkini tanımaz.

Biz kendi takımımızı baya takip ettiğimiz için gözümüze batıyor.

Ama tabi çok da normal değil durum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Bizim doktor sıkıntılı biri ben buna kanaat getirdim.Hangi takimin doktoru bu kadar çok ön plana çıkıyor sürekli haber çıkıyor hakkinda vs. diger takimlarin doktorlarinin ismini dahi bilmiyorum.masallah bu hic gündemden düşmüyor.Bence de kendi reklamini yapiyo.Ve ben güvenmiyorum bu doktora.Göndersinler gitsin ona verecekleri maaşın biraz daha fazlasını verip adam akıllı amerikali bi doktor getirmek lazim :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dogan

Çevrimdışı atalay

Aslına bakarsak onlardan da çoğu bizimkini tanımaz.

Biz kendi takımımızı baya takip ettiğimiz için gözümüze batıyor.

Ama tabi çok da normal değil durum.
Hayır,Türkiye'de bazıları rol çalıyor.Bazen hoşnut olmasam da(zira görünmez kahramanları biraz parlatmak lazım)oyunun tabiatı gereği çizilmiş karakterleri var.İşini ne kadar iyi yapsan da şöhretin sınırlı olur.Mesela Müfit Arın hoca TR de Beşiktaşlılarca ne kadar bilinir;Demba ba ne kadar?Ya da çok başarılı olduğunu düşünsem de eski FB tercümanı yalnızca işinde ki becerisi ile mi bu kadar popüler oldu?Bunu söylemeye çalışıyorum.Yoksa elin Chelsealisi rakip olmadığımız sürece futbolun gerçek aktörlerini bile tanımaz bizim.

Çevrimdışı Tolga

Kardeşim sende bi bjk mabet ozentiligi görüyorum  :lol:
Arada bir böyle giriş yapmak iyidir :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dogan

Kulüp doktorundan yapılan açıklama diye yapılmalı giris."Kulüp doktoru Ertugrul Karanlik ın yaptığı aciklama" ifadesi yanlış.İsimleri dahi gecmesin.Hatta basına aciklama yapmasinlar kendileri.Bjk sitesinin üzerinden aciklama yapilsin.Bu tür ince düzenlemelerin olmasi bizde anca 50 yil sonra olur belki de olmaz...
Bu tür düzenlemeleri yapicak bi grup olmali.Psikolojiyi yonetecek vs. Kulüp sadece sahaya cikan 11 ve t.direktör degil.Krumsallasma muhabbbetleri donuyo ama bu sıkıntılar varken sittin sene olmaz.Guti boşuna dememisti Bjk profesyonel bi klüp ama amatörler tarafından yönetiliyor diye...

Çevrimdışı Dogan

Çevrimdışı Deniz

Eskiden bir Ayhan Opturumuz vardı beğenirdim o adamı  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Pereira yeni sağ bekimiz diyebilir miyiz :bandit:

Çevrimdışı Anil

Bizim sağlık ekibinin başına kutsi yi koysak Ertuğrul karanlıktan iyi tedavi eder :D

Çevrimdışı Efe

Yahu konuşmayayım diyorum ama.

İkisi de oynar inanmayın haberlere :)

onlar eski şehir maçında da ilk 11  başlardı ama tüm kulüp liverpool maçını bekliyor o yüzden bu tarz haberler normal tam kadro çıkacağız motta ve ersan haricinde  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğukan E.

Bizim sağlık ekibinin başına kutsi yi koysak Ertuğrul karanlıktan iyi tedavi eder :D
:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

@Çağrı sol da opare mi ugur boral mi ?

solda serdar sğda atiba ortada veli tolgay başka arzunuz :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK