Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3975517 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

bu arada olcay bence kotu olsa bile 90 dakika oyunda kalmalı..
hatta kerim mumkunse 80den sonra oyuna girmeli
biri en azından savunma yaparak ve oraya hucum edecek oyuncuya alan bırakmayarak oyalıyor oyalayabilidği kadar
obur taraftan bakarsan buyuk alanlar bırakıp elemanın ekmeğine yag surmek var.ki biz bana gore persembe günü
uzun sure ilk mactaki gibi oynamalıyız sonrasında ileriyi dusunmeliyiz.1-0 yapıp bulabilirysak 2yi bulamazsak uzatmalarda kitlemeyi..oda olmuyorsa artık
cenke baglı hersey,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 14:08:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tolgay oynamak için ne yapmalı? Şuan takımdaki en iyi ortasaha adam. Anlamak güç

Bizim maçlardan ve videolardan gördüğümüz o :)

Ben de oynaması taraftarıyım ama bu kadar emin konuşmak doğru değil bence antrenmanda hiç izlemedim ben daha.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Ben de oynaması taraftarıyım ama bu kadar emin konuşmak doğru değil bence antrenmanda hiç izlemedim ben daha.
Sonradan girdiği tüm maçlarda iyiydi. Hatta sanıldığı kadar yumuşak değil bildiğin sert bi adam. Bence Atiba yerine her türlü oynar. Ha Atiba kötü mü?  Hayır ama kendi evimizde gole ihtiyaç var..

Çevrimdışı Anil

Bu arada takımda kimlerin antreman ini izledin? Ben kimseyi antrenmanda izlemedim :D

Çevrimdışı Deniz

Tolgay oynamak için ne yapmalı? Şuan takımdaki en iyi ortasaha adam. Anlamak güç
Bilic in en kötü özelliği de bu.Yenilere şans vermiyor.Daha doğrusu en az yarım sezon kulübeye oturttuktan sonra veriyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

Bilic e olan sinirim de artık geçti. Sonuçta uzun süre sonra maç kaybettik. Ama Lucescu felan gelecekse şampiyon olsak bile gitsin. Ama yeni hoca getirmenin riskleri herzaman fazladır. Bana göre Bilic kalmalı.

Çevrimdışı Deniz

Bilic e olan sinirim de artık geçti. Sonuçta uzun süre sonra maç kaybettik. Ama Lucescu felan gelecekse şampiyon olsak bile gitsin. Ama yeni hoca getirmenin riskleri herzaman fazladır. Bana göre Bilic kalmalı.
Bence lucescu gelecekse bile şampiyon olursak bilic kalmalı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

Bilic in en kötü özelliği de bu.Yenilere şans vermiyor.Daha doğrusu en az yarım sezon kulübeye oturttuktan sonra veriyor..

kerim e neredeyse 1 sezon hiç şans vermedi

takımı bozup risk almak istemiyor ondan oynatmıyor

ama bu adamlarda oynamadan takıma uyum sağlayamaz ki

oğuzhana verdiği kredi kadar tolgaya şans tanısa belki adam biraz daha uyum sağlardı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

kerim e neredeyse 1 sezon hiç şans vermedi

takımı bozup risk almak istemiyor ondan oynatmıyor

ama bu adamlarda oynamadan takıma uyum sağlayamaz ki

oğuzhana verdiği kredi kadar tolgaya şans tanısa belki adam biraz daha uyum sağlardı
Ozi eski topçusu o yüzden oziye şans verir son ana kadar.Ama Tolgaya da vermesi lazım.Yoksa zamanla oyuncunun kendine inancı kaybolacak.Franco ve kerim direkten döndü..

Çevrimdışı Anil

Bence lucescu gelecekse bile şampiyon olursak bilic kalmalı
Aynen öyle. Hatta ilerletiyorum,  Lucescu olmayacaksa yabancı hoca olmamalı. Hele ki Bielsa, Favre, Tuchel isteyen arkadaşlara da çok gülüyorum.

Çevrimdışı Çağatay

Ozi eski topçusu o yüzden oziye şans verir son ana kadar.Ama Tolgaya da vermesi lazım.Yoksa zamanla oyuncunun kendine inancı kaybolacak.Franco ve kerim direkten döndü..

Hadi pedro tamam ama kerim de hala bi güven eksikliği var

iyi oynasa bile bir sonraki maçta hoca beni kesin oynatır diyemiyor

bu da oyununa yansıyor ve güvensiz oynuyor.

ozi kredilerini tüketmeye dewam ediyor

ve haliyle oyuna girip pek birşey yapamayan oziyi görünce tolgayın da inancı kalmıyor pek

halbuki oziyi kesip biraz tolgayı oynatsa belki ozi de akıllanır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 15:07:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada takımda kimlerin antreman ini izledin? Ben kimseyi antrenmanda izlemedim :D

Birilerini değil komple takımı izledim antrenmanda vakit buldukça  :)

İşin o kısmı daha önemlidir biz sahada görüyoruz sadece adamlar 7 gün birlikteler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Atkar

Aynen öyle. Hatta ilerletiyorum,  Lucescu olmayacaksa yabancı hoca olmamalı. Hele ki Bielsa, Favre, Tuchel isteyen arkadaşlara da çok gülüyorum.

Daha çok erken bunları lig bitince konuşalım.Şampiyon yapamazsa zaten gönderilir gibi yaparsa da kendi gidicek gibi.Biliçin kalması şart değil gidebir bana göre ama konuşulcak zaman değil.Sezon sonu gelsin herkes fikrini belirtir gitsin,gitmesin vb kimse kimseye de o zaman konuşma sus  diyemez.Ve Favre,Tuchel gibi hocaları istemenin mantığı yok takımlarında şampiyonluk kazanmış,büyük hoca kategorisinde isimler lazım Luce,Blanç vb vb

Çevrimdışı Deniz

Bilicle ilgili ihtimalleri toplamak gerekirse:

Şampiyon olursa; gerek yönetim gerek de taraftar Bilicin kalmasını isteyecektir.Bilicin de Şampiyon takımı bırakıp da yeni bir maceraya çıkacağını pek sanmıyorum.Sonuçta şampiyon yaparsa seneye CL de oynayacak ve 2-3 transferle daha kadrosunu güçlendirebilecek.Kendi PR ını CL de çok daha iyi yapabilecektir.

3. olursa; özellikle yönetimden ANÇ Bilicin gitmesini isteyecektir.3. lük Beşiktaş için başarısız sonuçtur.Bilicin de kalmak isteyeceğini pek sanmam eğer 3. olursa.

Eğer ikinci olursa ; işte burada işler biraz tarafların tavırlarına bağlı olacak.Gerek yönetim gerek de taraftarın içinden farklı sesler çıkacaktır.Sonuçta stadı olmadan neredeyse birçok maçını deplasman oynayarak 2. olmak da başarı olmasa da kesinlikle bir başarısızlık değildir.2. olursa Bilic gitmek ister mi?İşte o taraftarın ve yönetimin tavrına bağlı.Eğer görüşmeler çok uzarsa belirsizlik artarsa Bilic bir ingiliz takımına imza atar ve gider.

İstatistiklere bakınca slaven bilic daha ligin ortası olmasına geçtiğimiz sezonlarda rağmen şampiyon olan bir takımın kazandığından fazla deplasmanda puan kazandı.Ama kendi evinde(!) de birçok puan kaybetti.Özellikle derbilerdeki mağlubiyetler bize büyük darbe vurdu.
Ama ben kendi görüşümü söylemek isterim ki Bilicle Vodafone Arenada 1 sene daha denenmeli.Yeni stadda gerçek ev sahibi bir takımda neler yapabileceğini görmek gerekiyor.Bence Bilicle birlikte yeni stadda açık ara şampiyonluğa yürüyen bir takımımız olacak..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sosa ve Ba hemen şans buldu.. Hakedeni bekletmiyor.. Tolgay'da şu an kadrodakilerden daha iyi durumda olsa mutlaka 11'de başlatır.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Anil

Daha çok erken bunları lig bitince konuşalım.Şampiyon yapamazsa zaten gönderilir gibi yaparsa da kendi gidicek gibi.Biliçin kalması şart değil gidebir bana göre ama konuşulcak zaman değil.Sezon sonu gelsin herkes fikrini belirtir gitsin,gitmesin vb kimse kimseye de o zaman konuşma sus  diyemez.Ve Favre,Tuchel gibi hocaları istemenin mantığı yok takımlarında şampiyonluk kazanmış,büyük hoca kategorisinde isimler lazım Luce,Blanç vb vb
Haklısın.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

fener akhisar maçından önce bu anket yapılsaydı sonuçlar nasıl olurdu merak ediyorum,hemen ümitsizliğe düşen veya hemen her şeyi başarırız diyen bir yapımız var....
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

lucescu dönemi bitmiştir,unutalım artık...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/61649/

aylardır bu kadar kısa zamanda iki kez antrenman tesislerine gelmemişti bizimkiler
bilic rahatsız olmuyordur umarım:)seneler once yaptıgı bir ropte oldugunu soylemişti cnk
ki bence türkiyede bunlar dogal alısmalı
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2015, 18:52:58 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağatay

Sosa ve Ba hemen şans buldu.. Hakedeni bekletmiyor.. Tolgay'da şu an kadrodakilerden daha iyi durumda olsa mutlaka 11'de başlatır.

sosa da demba ba da devre arası gelmiş olsaydı onları bu kadar yedek klubesinde tutamazdı ama

bence tolgayı da tutmamalı daha fazla en azından 1-2 maç 60 tan sonra yada ikinci yarıları oyuna alması ve görmesi lazım

tolgay oyunu iki yönlü görebilir ama ozi sadece ilerye dönük oynuyor savunmaya çok katkı yaptıgı söylenemez

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 19:22:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bilic dizilim değişimine gidip başarılı olduğunda gözümde level atlar.Ezbere iş yapıyor,kafasında tabular var yıkması lazım bunları

Çevrimdışı ZEKI