Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979357 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Necip ve mustafa bu takimda anca Türkiye kupasi maclarinda rotasyon icabi oynatilmasi gereken adamlardir bugun cenk olmadigi icin malesef mustafa oyundaydi ama atinc varken niye savunmanin gobeginde necip oynatildi anlamak zor
bilic neyin pesinde yakind kokusu cikar umarim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hicks

Bilic'i eleştirmem gerekirse, bu sahada bu rakibe böyle top oynanmaz. Alacaksın Atınç'ı göndereceksin kale önüne, şişirip şişirip dönen topları toplayacaksın. Bu sahada sahadaki oyuncu grubu ve oyun düzeni ile pozisyon bulman zaten çok zor, tek yol buydu...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı atalay

5 tane orta saha özellikli oyuncu ile oynuyorsun lakin;hiçbiri doğru yerde durup ikinci topu alamıyor ve Lawal tek başına her topu kazanıyor.Hücumda ki tek planında pozisyonunu almış yerleşik savunmaya - 5+2 kişinin olduğu bölgeye - Töre ile orta açmak.İlk yarıda;İkinci yarıdan daha fazla pozisyon bulmamız tesadüf değil,elbet.

Çevrimdışı Çağatay

En azindan ikinci yarida mustafalı yani forvetli sistemden vazgecilip forvetsiz ama çok hücumcuyla rakibe pres yaparak top kapip kisa pas verkaclarla pozisyona girilebilir miydi acaba diyorum ama tabi isten geçti artık

Bu macta da goruldu ki Ba olmayinca töre de yedek oturunca bu takımın bir b plani yok mevcut opsiyonlarla da yürümüyor oyuncu kapasitesi kalibresi şu maci bile almaktan aciz

Ornegin gs de burak yokken umut kötü oynasa bile bir sekilde maçı aliyorlar
bizim farkimiz alamamamiz.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

Cenk Tosun = 4x Mustafa Pektemek. Nerdesin Cenk nerde
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Celestine Babayaro

o iki derbiden 4 puanı çıkaramıyorsan şampiyonluğu unut!

Çevrimiçi Kartal Ç

beklerin önemini gördüğümüz bir maç daha. rakipler ezberlemiş artık bizi. biz geriden oyuna başlayacağımız zaman ortadan yalancı pres yapıyorlar. bizimkiler doğal olarak dönüp dikine oynayamadıkları için topu beklere veriyorlar. rakip bekleri taç çizgisine sıkıştırıp 3 bazen de 4 oyuncuyla basıyor. bek ya topu geriye kaleye kadar dönüyor ya da topu kaptırıp kontra yediriyor. kaybettiğimiz son 3-4 maçta hep böyleydi. hadi dikine oynayamıyorsun maç sıkışıp kalıyor. rakiplerim dediğin takımlara bakıyorsun bu tip maçlarda duran topla sonuca gidiyor. ya arkadaş hiç duran top organizasyonumuz yok tamamen doğaçlama yapıyor oyuncularımız. fenere bakıyorum adamların her duran topu tehlike yaratıyor. biz daha tacı oyuna sokamıyoruz hatta geçen de kendi kullan(ama)dığımız taçtan gol yedik.

Çevrimdışı src35

Bu macta da goruldu ki Ba olmayinca töre de yedek oturunca bu takımın bir b plani yok mevcut opsiyonlarla da yürümüyor oyuncu kapasitesi kalibresi şu maci bile almaktan aciz

sadece o da degil onlar oluncada b planı yok, hayal gücü de yok... kadromu cıkartırım olmadı mı 60 ta olcayı cıkar kerimi alırım oyuna olmadı mı orta sahadan veli veya atiban birini alırım oguzhanı sokarım gibi artık klasikleşmiş sadece oyuncu degiştirmeye yönelik hareketleri var, oyunu değiştireyim taktigi degiştireyim gibi dertlerimiz yok..

Çevrimdışı JoseDemba

Neyse moral bozmamak lazım herkes istediği kadar konuşsun. Bazı beyinsizler diyoki Bilic ingiltereye gitmek istediği için böyle bir kadro çıkarmış. Adam şampiyon teknik adam olmak istemezmi hiçmi akıl yok sizde. Neyse İnşallah LP'yi yeneriz yenemezsekde kimse üzülmesin Fener maçına kadar puan kaybetmeyiz orda belli olur herşey
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Atkar

Oğuzhan ve Kerime teklif varken satılabilmeli bence.Necip,Pektemek postalanmalıydı sözleşme yenilenmeden.İlk 11imiz çok kaliteli fakat iş yedeklere kalınca oku yiyoruz.Serdarkurtuluş,Ersan,Motta,Atiba hatta Zaman zaman Olcayı yedek klubesine çekebilecek transferler yapmalıyız ki takımın direk 18i sağlam olsun.Şampiyonluk yolunda avantaj kaçtı ama ümitsizliğe gerek yok.Bu kadar inşAllah bu sene şampiyon olacak.Bunu aklımıza kazıyalım

Çevrimdışı Deniz

Sadece Mustafa Pektemek ile ilgili birşeyler yazacam:

Senede ortalama 3 gol atan bir "forvet" ,Beşiktaşa geldiği günden beri 55 in üzerinde maçı sakatlığı nedeniyle kaçıran adama bu kadar parayı verdiler sözleşmesini uzattılar.

Oynadığı maçlara bakınca ne olduğu da net görünüyor.Bakın bugün eskişehir karşısında da hiç varlık gösteremedi.İnsan bir araya falan kaçar,pozisyon arar,yaratır.Hiçbiri yok.Sahada gezip duruyor.Beşiktaş tarihinin gelmiş geçmiş en kolay para kazanan oyuncusu oldu.Buna vesile olanları tebrik ediyorum.

Cenk Tosun umarım bir an önce iyileşir ve bir daha da mustafa pektemeğin eline kalmayız.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan P.

Moral bozmaya hic gerek yok. Bu takim bu sene sampiyon olacak! Derbilerde deplasmanlarda sanssizdik. Bakiniz gecen sene Fb ilk yari 3-2 ikinci yari full kapanip yenilen bir gol.. Bakiniz gecen sene Gs iceride Dany penalti pozisyonu... Derbilerden en az 1'er puan aliriz diyorum. Bu arada bu macin iyileri Ersan ve Cenkti.

Çevrimdışı duobjk

selam beyler...şu eses maçı kanıma dokundu üye oldum...
bence bizim yönetim yanlış işler yaptı devre arası...
1) yabancı kuralı seneye kalkacakken neden kalaci cenk'le sözleşme yenilendi anlayan beri gelsin...1.kaleci olarak seneye iyi bir yabancı kaleci alınırdı 2.kaleci tolga 3.günay...kale sağlama alınmış olunurdu...cenk kaledeyken ben asla rahat maç izleyemiyorum...isterse 10 tane mucizevi top çıkarsın...kaleyi dolduramıyor adam...
2) çok gereksizce yapılmış tolgay transferi...ne gerek vardı bu adama bilmiyorum...mevkisini bile çözemedim ben daha...kimin yedeği olarak alındı...yedekse neden o kadar para verildi, belli değil...onun yerine volkan şen'i alsak yemin ediyorum müthiş bir karıştırıcımız olurdu...bu sezon müthiş oynadı...adam uçak gibi, topla çok hızlı ve çok iyi adam eksiltiyor...koy bir kanada volkan'ı diğerine töre'yi durduran çıkamaz bu ligde...
3) opare denen çocuk hiç oynamayacaksa rotasyona bile giremeyecek kadar yetersizse ne gerek vardı??...biraz iş yapan bir sağ bek bulunamadı senelerdir çekiyoruz...yuh diyorum...

şampiyonluk giderse bunlar yüzünden gidecek başka birşey değil...

Çevrimdışı Mehmet K

Bilic birkaç şeyi atlıyor takımı çalıştırırken. Burası Türkiye bu ligde duran toptan gol atamıyorsan şampiyon olamazsın. Avrupa'da idare ederiz çünkü Avrupa'da oynamak isteyen takımlar oluyor otobüs çeken değil.

İkincisi zaten şut atan orta sahamız yok bekler desen 40 kere atağa çıksa 4 orta açıyor. Burada çare şut özelliği bir nebze iyi olan Tolgay'ı, Oğuzhan'ı kullanmak oluyor.

Üçüncüsü oyun sıkışmış dakika olmuş 80, daha önce gereksiz Serdar-Atiba değişikliği yapacağına al Atınç'ı koy Pektemek'in yanına şişir topu bunlara inen veya seken toplarla da Sosa, Oğuzhan, Tolgay'a şut çektir.

Abi bunları ben düşünüyorum da Bilic düşünemiyor mu kafayı yicem ya.

Çevrimdışı BlackEagle1989

Takim maca cikarken zaten maci kafasinda bitirmis... akillar liverpool macinda oda persembe gunu kaybedegildi zaman takim buyuk bir cukus yasanir.. buda bizim icin sezonu kapanisi olur.. Klasik Besiktas sendromu... Artik Bilic teknik direktorlugu gostermesi lazim yoksa gine bir usran yasariz... Zaten fener ve gs yuruyerek kazaniyor.. adam direge vuruyor ayana carpip gol oluyor.. Artik is derbilere kaldi.. orda herzamanki gibi oynarsak isimiz zor.. cunku hakem bir yandan melo bir yandan bruno alves oteki yandan ezilip gideriz...

Çevrimdışı zbrnsky

Sene sonu Lucescu'yu getirmek gerek.Shaktar maçlarını Liviv'de oynuyor ve Ukrayna daha fazla karışacak gibi görünüyor ülkede futbol ortamı kalmamış.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Şu maçtan sonra en az eleştirilecek adam Bilic ama herkes ona yüklenmiş..

Oyunculardaki yorgunluk bariz ve zaten bu çok normal.. İngiltere'de oldukça yıpranmış kafası rövanş maçında oyunculardan o beton gibi sahada iyi oynamasını beklemek gerçekten zordu.. 2 Avrupa maçı öncesi özellikle de ilk maç deplasmansa bu durum son derece normal. Üstelik savumada da çok önemli bir eksikle oynuyorsun.. Maç öncesi ne düşündüysem aynen oldu.. Zemin öyle sert ve kötü ki seri pas yapmak imkansız çünkü gelen top dengesiz geliyor.. Kerim kaç kere topu sürmeye çalışırken top zemin yüzünden ayağına dolaştı.

Bilic'e gelirsek hep söylediğim ve tekrar edeceğim şey kadro yetersizliğidir.. Bu kadronun çok iyi işler yapması herkesi yanıltıyor.. Özellikle savunma hattı kalitemiz yerlerde, ve bu savunmanın en iyi oyuncusu da yoksa ve kenarda güvenebileceğin durumda bir yedek yoksa işler iyice zorlaşıyor.. Bu kadar yetersiz bir kadroyla oldukça iyi bir iş çıkmasını sağlayan Bilic.. Keşke bu kadroyu bir de başka antrenör ile izleyebilseydik..

Bu arada bu maçta sonra bile hala, sadece oyuncu değiştiriyor demek komik oluyor biraz.. Adam 3'lü savunmaya döndü.. İleriye topu taşımak için yapmadığı şey kalmadı.. Yani sabit fikirli denen adamın ihtiyaç duyduğunda ne kadar farklı şeyler deneyebildiğini görmüş olduk.
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 07:51:41 insane_rc ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Bu maçı Bilic elleriyle vermiştir sebepleri ve genel sıkıntıları ;

1) Töre maçta neden yok, ha sakatsa bu zeminde neden 55. dk da oyuna alıyosun ?

2) Necipten neden ısrarla devşirme stoper yaratmaya çalışıyosun 1.5 senedir? Neden o zaman Atınçı kadroda tutuyosun?

3) Opare ye neden onay verdin devre arası ?

4) Kerime- Pedroya 1 yıl yaptığını şimdi neden Tolgaya yapmaya başladın ?

5) Pektemekle uzatılmasına neden onay verdin, kendine başka forvet istemedin ?

6) Her maça klişe şeylerle hazırlanıyosun, 1 tane farklı taktiğin yok.

7) Her maç 4. hakemin tepesinden inmezsin, Live maçında çok beyefendiydin hayırdır ?

8) Şu adamın 1 tane derbi galibiyeti 1 tane şampiyonluğu , Royal Otel Kupasını saymazsanız 1 tane kupası yok, herkes hasta ama anlayamıyorum.

Adamların 19 şampiyonluğu var bizim 13, daha 3. yıldızı takamadık adamlar 4 yapacak biz haala 1-0 yenildiğimiz solbekimiz stoperimiz kalecimiz ( asıl isimler ) olmayacak maç için --- bana göre geçme şansımız % 15 falan ---  ligi feda ediyoruz. Neden Bilic ve Ba İngileterede prim yapsınlar diye . Bıraksınlar arkadaş bu işleri kimse salak değil ?

Yedeklerle çıkınca 3-4 haftadır oynamadan kazandığı gibi 1 tane atarım üzerine yatarım dedi ama papaz pilav yemez sürekli. Sakatsa bu adamların dk 60 dan sonrada beton gibi zemine sürme, neden riske ediyosun o zaman futbolcularını ? 

Çevrimdışı Kemal

Bilic'e gelirsek hep söylediğim ve tekrar edeceğim şey kadro yetersizliğidir.. Bu kadronun çok iyi işler yapması herkesi yanıltıyor.. Özellikle savunma hattı kalitemiz yerlerde, ve bu savunmanın en iyi oyuncusu da yoksa ve kenarda güvenebileceğin durumda bir yedek yoksa işler iyice zorlaşıyor.. Bu kadar yetersiz bir kadroyla oldukça iyi bir iş çıkmasını sağlayan Bilic.. Keşke bu kadroyu bir de başka antrenör ile izleyebilseydik..

Hocam şu maç 1-0 bittiyse inan karşı takımın beceriksizliğinden , her kafa topuna vurdular istisnasız her kafa topuna 2 tanesini Cenk parmak ucuyla çıkardı . Şu maç öyle bir biterdiki rezil rüsva olurduk.

Atınç orda otururken, sen Atınçı Totheam'a karşı bile sürerken bu maç Necipten stoper yaratmaya çalışman hem Atınçı küçük düşürmektir, hem tüm hava hakimiyetini karşı tarafa vermektir, hemde Necipi riske atmandır, çocuk yine sağbeke devşirilirken Kayseri maçından sonra resmen linç edildi geçen dönem. Şu maç adamlar 3-4 yapsa Necipte bitmişti.

Çevrimdışı alperenn58

Bu maçı Bilic elleriyle vermiştir sebepleri ve genel sıkıntıları ;

1) Töre maçta neden yok, ha sakatsa bu zeminde neden 55. dk da oyuna alıyosun ?

2) Necipten neden ısrarla devşirme stoper yaratmaya çalışıyosun 1.5 senedir? Neden o zaman Atınçı kadroda tutuyosun?

3) Opare ye neden onay verdin devre arası ?

4) Kerime- Pedroya 1 yıl yaptığını şimdi neden Tolgaya yapmaya başladın ?

5) Pektemekle uzatılmasına neden onay verdin, kendine başka forvet istemedin ?

6) Her maça klişe şeylerle hazırlanıyosun, 1 tane farklı taktiğin yok.

7) Her maç 4. hakemin tepesinden inmezsin, Live maçında çok beyefendiydin hayırdır ?

8) Şu adamın 1 tane derbi galibiyeti 1 tane şampiyonluğu , Royal Otel Kupasını saymazsanız 1 tane kupası yok, herkes hasta ama anlayamıyorum.

Adamların 19 şampiyonluğu var bizim 13, daha 3. yıldızı takamadık adamlar 4 yapacak biz haala 1-0 yenildiğimiz solbekimiz stoperimiz kalecimiz ( asıl isimler ) olmayacak maç için --- bana göre geçme şansımız % 15 falan ---  ligi feda ediyoruz. Neden Bilic ve Ba İngileterede prim yapsınlar diye . Bıraksınlar arkadaş bu işleri kimse salak değil ?

Yedeklerle çıkınca 3-4 haftadır oynamadan kazandığı gibi 1 tane atarım üzerine yatarım dedi ama papaz pilav yemez sürekli. Sakatsa bu adamların dk 60 dan sonrada beton gibi zemine sürme, neden riske ediyosun o zaman futbolcularını ? 

arkadasim renklileri sayip sayip sampiyonluk sayilarini yazmisin guzel derbileri niye kazanamadigimizi sormussun  2derbi oynadik hep eksik 1 kisi eksik oynamaisiz 2 derbiden de 1 mac evveli kilit  oyuncular  cezali burda  bilicin sucu yok son 7 yilin en iyi takimi su anki takim  derbilerde rakip eksik olsun bakalim biz ne yapicaz

fener  boktan oynarken  arap ismail henuz tifil iken hakemler cok yardim ettiler senin takimiyin kondisyonu bitince hemen dusururler 3 luge  bak bu ligde her sey planlanmis lig tv tarafindan takimlarin mac gunlerinden tut maci anlatan spikerlerine kadar hepsi ayarli ben sahsim besiktas fb  derbisinden sonra lig tvyi kapattirdim

sen tukiyede  hala iyi oynayan takimin sampiyon oldugunumu saniyorsun  kendi taraftarlarimizin yani bizlerin

sunu iyi anlamasi gerekli bu ligde  sampiyon olacaksak su bilicle en az 5 yil devam etmeliyiz  stadimiz seneye hazir  basari cok yakin

enseyi karartmaya gerek yok kardesim  en fala soyle dusunursek  agir gelmez bu senede olmayalim sampiyon

ama istikrar basari  getirecektir surekli hoca degisimi hakem ve lig tv destegin yoksa hava  civadir  bunu en cokda bizim bilmemiz gerekiyor

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Akıllar tamamen liverpool maçındaydı. Kadro seçimi de değişiklikler de tamamen oyuncular çok yorulmasın liverpool maçında fizik olarak düşmesin diyeydi.
Bu maçı full enerji ile oynasak en fazla beraberlik çıkarırdık çünkü forvetimiz yoktu. Bu maçı hediye ettik ama kendimizi yırtsak 1 puan alırdık o da liverpool maçının da kaybedilmesi demek olurdu.

Zaten 3 gün önceki maçta çoğunun pili bitmişti ve toparlanamadan eskişehir gibi zor bir deplasmana gidildi. Biliç de mağlubiyet alsak bile çok fazla kendimizi bitirmeyelim yoksa diğer maç da gider 2 kulvardan düşeriz diye düşündü ki değişiklikler bunu gösteriyor. 74bin taraftarın önünde hezimet  yaşamaktansa Eskişehire yenilip ilerde bunu derbilerle vs telafi edebilme ihtimali daha iyidir.

Bizim kadro genişliğimiz ancak bu kadarına müsade etti. Liverpool bizi yendi ve bizle aynı gün ligin ilk 4 takımından birini 2-0 yendi. Arada kadro farkı büyük.
EsEs mağlubiyetine bir sürü bahane var eyvallah ama artık takım full dinlenmiş olacak, Liverpool maçında hatalara bu kadar toleranslı olunmaz ve formsuz oyuncuların kepazelikleri kabul edilemez.

Çevrimdışı Factatum

Alıntı
...
BİLİÇ bu sezon Arsenal ve Tottenham maçlarında İngiltere’de iyi piyasa yaptı. Hâlâ da kendi imajını kovalıyor. Liverpool rövanşını düşünerek Gökhan Töre ve Atiba’yı yedek bıraktı. Bir bakıma Eskişehir maçını feda etti. Liverpool yarı finale kalma maçı değil. Dün kaybedilen 3 puanın ise telafisi çok zor.

Biliç şampiyon olacak bir teknik adam değil, bu vasfı yok. Çalıştırdığı ekipler sahada hep iyi bir takım görüntüsü verir ama kupalar, şampiyonluklar kazanamaz. Biliç’in takımları hep az gol atar ve bu böyle devam eder. Dün Beşiktaş bir kez daha bu gerçek ile yüzleşti.

Demiş bugünkü yazısında Güntekin Onay. Aynen katılıyorum.
Sezon sonunda muhtemelen İngiltere'ye uçar. Üzülür müyüm? Elbette hayır.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Demiş bugünkü yazısında Güntekin Onay. Aynen katılıyorum.
Sezon sonunda muhtemelen İngiltere'ye uçar. Üzülür müyüm? Elbette hayır.

Ben bunun şampiyonluk kaçıyor diye sinirden yazılmış bir eleştiri olabileceğini düşünüyorum. bizim için uefada tur çok önemli değil 10 senede 1 şampiyonluk görmüşüz o yüzden çoğu insan artık şampiyonluk için ne var ne yoksa yapılmasını istiyor. Güntekin onay gibi yapıcı bir insanın bu kadar yıkıcı bir eleştiriyi bu kadar kritik zamanlarda yapması akıl alır gibi değil.Forvetsiz bir maç ESES maçındasın FBnin son dklarda hakem sayesinde penaltı ile 1 puan kurtartığı , Gsnin tamamen eskişehirin atamaması sayesinde balla son dklarda aldığı bir galibiyete karşın bizim forvetsiz stopersiz beksiz yorgun yarı enerjili takımla doğru dürüst antrenman yapmadan dinlenmeden çıktığımız maç.
Ben olsam eses maçını hiç oynamayalım 3 puanı verelim bile derdim. Çünkü elde eskişehiri yenecek kadro yok en fazla beraberlik alınabilirdi o da demba olsaydı ve enerjimiz yetseydi mümkündü forvetsizken değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 10:43:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bakın farkındalık zamanı.

Güntekin ağır yazmış doğru da yazmış ama Güntekin'in aynı zamanda ne kadar sonuç odaklı yorum yaptığını ve zamana göre davrandığının kanıtı bu yazı.

BİLİÇ bu sezon Arsenal ve Tottenham maçlarında İngiltere’de iyi piyasa yaptı. Hâlâ da kendi imajını kovalıyor. Liverpool rövanşını düşünerek Gökhan Töre ve Atiba’yı yedek bıraktı. Bir bakıma Eskişehir maçını feda etti. Liverpool yarı finale kalma maçı değil. Dün kaybedilen 3 puanın ise telafisi çok zor.

Biliç şampiyon olacak bir teknik adam değil, bu vasfı yok. Çalıştırdığı ekipler sahada hep iyi bir takım görüntüsü verir ama kupalar, şampiyonluklar kazanamaz. Biliç’in takımları hep az gol atar ve bu böyle devam eder. Dün Beşiktaş bir kez daha bu gerçek ile yüzleşti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

arkadasim renklileri sayip sayip sampiyonluk sayilarini yazmisin guzel derbileri niye kazanamadigimizi sormussun  2derbi oynadik hep eksik 1 kisi eksik oynamaisiz 2 derbiden de 1 mac evveli kilit  oyuncular  cezali burda  bilicin sucu yok son 7 yilin en iyi takimi su anki takim  derbilerde rakip eksik olsun bakalim biz ne yapicaz

fener  boktan oynarken  arap ismail henuz tifil iken hakemler cok yardim ettiler senin takimiyin kondisyonu bitince hemen dusururler 3 luge  bak bu ligde her sey planlanmis lig tv tarafindan takimlarin mac gunlerinden tut maci anlatan spikerlerine kadar hepsi ayarli ben sahsim besiktas fb  derbisinden sonra lig tvyi kapattirdim

sen tukiyede  hala iyi oynayan takimin sampiyon oldugunumu saniyorsun  kendi taraftarlarimizin yani bizlerin

sunu iyi anlamasi gerekli bu ligde  sampiyon olacaksak su bilicle en az 5 yil devam etmeliyiz  stadimiz seneye hazir  basari cok yakin

enseyi karartmaya gerek yok kardesim  en fala soyle dusunursek  agir gelmez bu senede olmayalim sampiyon

ama istikrar basari  getirecektir surekli hoca degisimi hakem ve lig tv destegin yoksa hava  civadir  bunu en cokda bizim bilmemiz gerekiyor

Renklileri yazacam tabi kimi yazacam Bursanın şaöpiyonluk sayısıyla Ts nin şampiyonluk sayısıyla mı yarıştırayım  kendimi?

Ben 3-3 lük derbi beraberliğinde de Biliçi suçlu görüyorum. En son GS mağlubiyetinde de yine hava topu hakimiyetini GS ye bırakan ve Melonun attığı kafa golüyle yenilmemizi sağlayan kişiyide Biliç olarak görüyorum hatta Dannyi geçen sezon her ne kadar Önder Bey getirsede oynatıp yine GS ye mağlup olduğumuz ve 2. lik yani direk CL şansını götüreninde Biliç olduğunu söylüyorum.

Bu Ligtv vs. dediklerinizde kesinlikle haklısınızda dün bizi Ligtv veya hakem yeniltmedi, Kayseri maçında devşirme sağbeki oraya Şansallar koymadı 2 dk da 2 gol yeyip bizi yeniltmediler.

Şu takıma bas bas bağırdık sol bek sol bek Motta geldi, üzerine sağbek sağbek Opare geldi, stoper  hazır stoper Milo geldi. Ba olmayınca forvetimiz yok nasıl olacak bu işler?

Yani abi bide bunlara Biliç sıkıntısı eklenince şampiyonluk şansımız düştükçe düşüyor.

Bu sene şampiyon mutlaka olmalıyız seneye de ivme kazanıp yeni statla 3. yıldızı takmalıyız marka değerimiz- ekonomimiz açısından nasıl fark etmez bu senede olmasak abi? Yüzmüşüz yüzmüşüz kuyruğuna getirmişiz.

Turu geçme şansımız düşük olan 1 maç için değer mi? Ha çıkarsın tam kadro yenilirsin tabii ki bu kadar eleştirmem olabilir derim, ama bu kadroyla çıkmak kendi ayağına sıkmaktır.