Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979785 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Fatih

EfsaneSpor ‏@Efsanespors  24 sn.24 saniye önce
Parma Sportif Direktörü Leonardi, küme düşürülme kararı sonrasında, kalp krizi ve depresyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Bu adam tam bizlik. Adamda RUH var RUH.  :icool:
75. Dakikadan sonrasini cikartamaz bu adam biz de..Sakat olur abi...Basimiza is aliriz..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 23:21:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 23:23:18
  • Beşiktaş / Bodrum
EfsaneSpor ‏@Efsanespors  24 sn.24 saniye önce
Parma Sportif Direktörü Leonardi, küme düşürülme kararı sonrasında, kalp krizi ve depresyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Bu adam tam bizlik. Adamda RUH var RUH.  :icool:

O kalan ruhunu teslim eder burada  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

@Çağrı ? Persembe? AOS? L'pool? Geliyorsun?

Çevrimdışı nihat

Demba Ba'nın Liverpool maçı sonrası Twitter'dan taraftara verdiği yanıt hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben açıkçası pek yakıştıramadım. Konuşulduysa kusra bakmayın göremedim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2015, 00:34:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Bodrum Havalimanı @Fatih  :aman:
Gumbet'e gidiyorsan beni de Posh bar'in onunde birakir misin, cok guzel anilarim oldu orada  :utan

Tamam anlasildi Ali Riza 1 sen 2.

Senin ismini Mustafa Cagri koyalim bari karistirmayalim...  :kuserim

Çevrimdışı Fatih

Turgay Demir: "Beşiktaş bu sene şampiyonluğu kaybederse iki nedenden kaybeder: Stadı yok, ötekisi Bilic'in cesur olmayan tavrı."

Seviyorum bu adami...

Çevrimiçi Samet Ç

Şu A Spor'daki Artı Futbol programı ne kadar saçma bir program. Alt yazıda Eskişehirspor-Beşiktaş maçı yazıyor adamlar ikinci Liverpool maçını konuşuyorlar. Bir de Liverpool'a karşı korkak oynamışız. :)

Çevrimdışı Tolga

Şu A Spor'daki Artı Futbol programı ne kadar saçma bir program. Alt yazıda Eskişehirspor-Beşiktaş maçı yazıyor adamlar ikinci Liverpool maçını konuşuyorlar. Bir de Liverpool'a karşı korkak oynamışız. :)
Ben de ona bakıyordum özellikle Liverpool maçı ile ilgili yorumlara baya güldüm :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de ona bakıyordum özellikle Liverpool maçı ile ilgili yorumlara baya güldüm :icool:
Bilic Turgay Demir'in dediği gibi sahaya çıksaydı bir 8-0 vakası daha yaşayabilirdik. Adam Uğur Boral ile Atınç oynasın diyor ikinci maçta :) Sanki Fm oynuyoruz.

Çevrimdışı Tolga

Bilic Turgay Demir'in dediği gibi sahaya çıksaydı bir 8-0 vakası daha yaşayabilirdik. Adam Uğur Boral ile Atınç oynasın diyor ikinci maçta :) Sanki Fm oynuyoruz.
Futbol programlarını açıp izliyorum da mantıklı yorum yapan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez :)

Çevrimiçi Samet Ç

Futbol programlarını açıp izliyorum da mantıklı yorum yapan kişi sayısı bir elin parmağını geçmez :)
Bu tip adamları görünce Bilic'i eleştirmek istemiyorum. Gerçekten biz Türkler olarak futbolu bir bilgisayar oyunu sanıyoruz. Bu yüzden Türk hocalara hep bir ön yargıyla bakmışımdır. Örneğin Türkiye'nin en iyi hocası denilen Fatih Terim'in bile bir oyun mentalitesi yok bu yüzden gelişme kaydedemedik yıllarca.

Çevrimdışı Tolga

Bu tip adamları görünce Bilic'i eleştirmek istemiyorum. Gerçekten biz Türkler olarak futbolu bir bilgisayar oyunu sanıyoruz. Bu yüzden Türk hocalara hep bir ön yargıyla bakmışımdır. Örneğin Türkiye'nin en iyi hocası denilen Fatih Terim'in bile bir oyun mentalitesi yok bu yüzden gelişme kaydedemedik yıllarca.
Aynen öyle çok doğru :claps:

Çevrimdışı alimm

Hayalini kurduğumuz de jong manu ya gidiyor büyük ihtimalle vlaar da.. Muhtemelen maxi juve ye ayew wolfsburg a dzsudzsak dortmunt a gignack başka bi yere ve diğerleride başka başka yerlere giderler biz de burada hayal kurmaya devam... Zaten biz ne zaman piyasası olan adamı alabildik k...

Yine canım sıkıldı...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Hicks

Aslında Fatih Hoca'nın bir mentalitesi otomatikman var, adam kaos futbolu oynatıyor, onun da kendi içinde bir düzeni oluşuyor. Tam bir "order of disorder" vakası aslında. Türkiye'de hakem, TFF, baskı gibi sebeplerle haksız kazandıkları başarı özgüvenlerini tavan yaptırıyor, bu da düzenli olarak hep iyi olmalarını ve bunu Avrupa'ya yansıtmalarını sağlıyor. Dikkat edin FT gittikten sonra en iyi sanılan oyuncularının performansı hep düşmüştür, çoğunun arkasından küfürler edilmiştir...
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 10:19:53 Hicks ]
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimiçi Samet Ç

Hayalini kurduğumuz de jong manu ya gidiyor büyük ihtimalle vlaar da.. Muhtemelen maxi juve ye ayew wolfsburg a dzsudzsak dortmunt a gignack başka bi yere ve diğerleride başka başka yerlere giderler biz de burada hayal kurmaya devam... Zaten biz ne zaman piyasası olan adamı alabildik k...

Yine canım sıkıldı...
Ayew Wolfsburg'a gitmez. Giderse başka bir takıma gider. Juve'de Maxi transferini yapmak istiyordu ama Lichsteiner (muhtemelen yanlış yazdım) ile sözleşme imzaladı daha ilgileneceğini düşünmüyorum. Vlaar alamayız zaten , Dzsudzsak hiçbir zaman kendisinden beklenen patlamayı yapamadı bizim lige para yemeye gelir, Gignac'da Ba giderse yerine gelir diye düşünüyorsanız Ba'nın verdiği katkının onda birini anca verir.
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 10:37:22 Samo1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Aslında Fatih Hoca'nın bir mentalitesi otomatikman var, adam kaos futbolu oynatıyor, onun da kendi içinde bir düzeni oluşuyor. Tam bir "order of disorder" vakası aslında. Türkiye'de hakem, TFF, baskı gibi sebeplerle haksız kazandıkları başarı özgüvenlerini tavan yaptırıyor, bu da düzenli olarak hep iyi olmalarını ve bunu Avrupa'ya yansıtmalarını sağlıyor. Dikkat edin FT gittikten sonra en iyi sanılan oyuncularının performansı hep düşmüştür, çoğunun arkasından küfürler edilmiştir...
Abi Fatih Terim hep en iyi oyuncuları alarak başarılı olmuş bir adam dikkat edersen şampiyonluk yaşadığı yıllarda  en iyi kadro ondadır. Yoksa bir numarası yok yani bunu da milli takımın başında görüyoruz avrupada falan kaos futbolu yetmez takım yenmeye Estonya'ya bile yetmez ki yetmediğini de gördük.

Çevrimdışı Hicks

Abi Fatih Terim hep en iyi oyuncuları alarak başarılı olmuş bir adam dikkat edersen şampiyonluk yaşadığı yıllarda  en iyi kadro ondadır. Yoksa bir numarası yok yani bunu da milli takımın başında görüyoruz avrupada falan kaos futbolu yetmez takım yenmeye Estonya'ya bile yetmez ki yetmediğini de gördük.

En iyi futbolcular da yetmiyor işte Milli Takım'da görüyoruz. Özgüvenlerini tavan yaptığı adamlar Mill Takımda'da benzer performansı gösterirse işler iyi gidiyor ama o Türkler sırtını dönerse sürünüyor. Bunun da yeterince örneği var. Winner takım yaratamaz ise FT madara olur, bu kadar basit. Bununda Türkiye liginden başka hiç bir organizasyonda başaramaz zaten. Adamaın büyük bir lobisi var yıllardır, her zaman nufuzlu dostlarının koruması altında olmuştur...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2015, 12:01:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Gumbet'e gidiyorsan beni de Posh bar'in onunde birakir misin, cok guzel anilarim oldu orada  :utan

Tamam anlasildi Ali Riza 1 sen 2.

Senin ismini Mustafa Cagri koyalim bari karistirmayalim...  :kuserim

Oldu mu şimdi Fotomaç @Fatih  :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

En iyi futbolcular da yetmiyor işte Milli Takım'da görüyoruz. Özgüvenlerini tavan yaptığı adamlar Mill Takımda'da benzer performansı gösterirse işler iyi gidiyor ama o Türkler sırtını dönerse sürünüyor. Bunun da yeterince örneği var. Winner takım yaratamaz ise FT madara olur, bu kadar basit. Bununda Türkiye liginden başka hiç bir organizasyonda başaramaz zaten. Adamaın büyük bir lobisi var yıllardır, her zaman nufuzlu dostlarının koruması altında olmuştur...
Fatih Terimi küçümsememek lazım. Beşiktaş 11 maçın 10 tanesini kazanmış ama ben winner takım olduk diyemiyorum. Evet kesinlikle taktik bilgisi 0 ama taktik bilgi teknik direktörlükte işin küçük bir kısmı. İş taktiğe bağlı olsaydı şuan zaten Bilic in üstüne yok bu konuda. Yada Van Gaal in. Fatih Terim zaten taktik kısmında iyi olsa şuan dünyanın en iyi td lerinden birisi olurdu.

Çevrimdışı ozan062

dün mesela cagrı bir oyucnu transfer edilirken hızına cabukluguna bakılır sonra tekniğine bakılır demişti
zaten o mantıkla gs gitti brumaya trilyonlar doktu patladı:)
bak onder hoca dun sinirlenmiş, kucuk maasa kucuk verimlilk demiş motta için:)
yani her halukarda iyi kılıf uyduruluyor herkes üstünden ne güzel atıyor be:)

direktor der maaslar bunlardı ben bunu buldum
yonetici derki o bunu istedi bende onu aldım
hocada der elde bu vardı
taraftar der ulan bi derbi alamıyonuz

rakiplerde derki iyi hocadır biliccc:)daha size karsı galibiyeti yok tabi iyi hoca:)

cok karmasık bu futbol camiası ülkemizde... biz düzelmeyizz
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 12:48:24 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2015, 12:58:44
  • Beşiktaş / Bodrum
dün mesela cagrı bir oyucnu transfer edilirken hızına cabukluguna bakılır sonra tekniğine bakılır demişti
zaten o mantıkla gs gitti brumaya trilyonlar doktu patladı:)
bak onder hoca dun sinirlenmiş, kucuk maasa kucuk verimlilk demiş motta için:)
yani her halukarda iyi kılıf uyduruluyor herkes üstünden ne güzel atıyor be:)

direktor der maaslar bunlardı ben bunu buldum
yonetici derki o bunu istedi bende onu aldım
hocada der elde bu vardı
taraftar der ulan bi derbi alamıyonuz

rakiplerde derki iyi hocadır biliccc:)daha size karsı galibiyeti yok tabi iyi hoca:)

cok karmasık bu futbol camiası ülkemizde... biz düzelmeyizz

Ben bununla birlikte futbol aklından ve mentaliteden pozisyon bilgisinden bahsettim :)

Tekniği en son bıraktım Bruma'da oyun aklı diye bir şey yok Opare'nin kanat versiyonu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Ben bununla birlikte futbol aklından ve mentaliteden pozisyon bilgisinden bahsettim :)

Tekniği en son bıraktım Bruma'da oyun aklı diye bir şey yok Opare'nin kanat versiyonu.

yokbe kotulemek anlamında demiyorumki:)
sen tekniği bakarak simdiye kadar aldılar dedin bende tamtersi yaptılar ama bu sefer diğer maddeyi es gectiler, sonuc yine aynı demeye getirdim.)
bıyık sakal muhabbeti yani  ya tam yapacan yada hiç bulasmıcan
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi