Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979778 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2015, 13:05:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yokbe kotulemek anlamında demiyorumki:)
sen tekniği bakarak simdiye kadar aldılar dedin bende tamtersi yaptılar ama bu sefer diğer maddeyi es gectiler, sonuc yine aynı demeye getirdim.)
bıyık sakal muhabbeti yani  ya tam yapacan yada hiç bulasmıcan

Abi aradaki en büyük fark bonservisin yarısına 12 milyon euro vermeleri bence   :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Abi aradaki en büyük fark bonservisin yarısına 12 milyon euro vermeleri bence   :kop:

sorma:) bunu aslında hiçbirimiz bilmiyorduk onder hoca bunu bi yayında soylemişti de ögrendik:)
ama hiçbir gazete üstüne gitmedi işte bir baska acıyla basının içler acısı durumu...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı alimm

Beşiktaş'ın takım olarak bir A planı var. Önde baskı ile hızlı hücum yaparak gol aramak. Bu oynayan takımlara karşı işe yarıyor. Liverpool a kadar ki başarının salt sebebi budur. Ama otobüslere karşı ya da tempomuza karşılık verebilen takımlara karşı zorlanıyoruz ve gol konusunda kısır maçlar oynuyoruz. Bu sebeptendir ki gol bulma konusunda yelpazeyi genişletilmemiz gerekiyor. Set oyunu, duran top organizasyonu, cezasahası dışı şutları gibi neredeyse hiç uygulayamadığımız oyun karakterlerini plan B,C,D gibi ekleme yapmalıyız. Peki bunun için neler yapılmalıdır.....???
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Giray Burak

Cidden yarasımı..
öyleyse tam bir fiyasko.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2015, 13:26:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ın takım olarak bir A planı var. Önde baskı ile hızlı hücum yaparak gol aramak. Bu oynayan takımlara karşı işe yarıyor. Liverpool a kadar ki başarının salt sebebi budur. Ama otobüslere karşı ya da tempomuza karşılık verebilen takımlara karşı zorlanıyoruz ve gol konusunda kısır maçlar oynuyoruz. Bu sebeptendir ki gol bulma konusunda yelpazeyi genişletilmemiz gerekiyor. Set oyunu, duran top organizasyonu, cezasahası dışı şutları gibi neredeyse hiç uygulayamadığımız oyun karakterlerini plan B,C,D gibi ekleme yapmalıyız. Peki bunun için neler yapılmalıdır.....???

Bir tane top yapabilen dikine giden şutu olan çift yönlü ortasaha, bir tane sürekli bindiren senede 4-5 gol 8-9 asist yapabilen bek alırsan b planın da olur :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2015, 13:27:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Cidden yarasımı..
öyleyse tam bir fiyasko.

Yarısı artı satıştan pay da var  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

onder hoca ilk tott macında ve partizan maclarının sonunda ntvsporda aynısını soyledi
bilicin duran toplarda ozellikle hiçbir planının olmadıgını tamamıyla kafasının defans sorunun cozmeye ayırması oldugunu soylemişti
yani oyuncuların kendi aralarında plan kurmasına baglı gibi hersey:)
ama hallediyorlar simdiye kadar ama kapanan anadolu takımına bile ilerde adam cogaltamayıp delmeden baska kanat organizasyonlarıda olmayınca otamatik olarak sende ortada oyunu bitirmeye calısıyorsun mac kitleniyor.
iyi oyuncu topluluguyla sorun cozulurmu bence evet yani bekler değişirse kanatlar kendi işlerini yaparsa zaten bu sorun baya azalır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2015, 14:06:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Son 8 yıldan sonra bu sene bizim için cennet gibi.

O yüzden bu kadro yapılanmasını 2 yılda buralara getiren herkese teşekkür etmek gerek.

Elimizde 7 yıl bizi yarıştıracak bir kadro var.

Son olarak bu yaz yüklü bir bütçe gerekecek son 4 eksiği tamamlamak için sonrasında her sene 11-12 milyon 2 nokta atışı bizi 10 sene ilk ikiye sokar devamlı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı blackeagle35

Bilic her zaman söylüyor..Savunmayı çalışarak,hücumu satın alarak yaparsınız diye..Bu konuyu taktığını da çok düşünmüyorum..Takım savunmasından oluşacak hücumlar,öndeki oyuncuların kalitesinden faydalanarak hücumu oluşturmak planı..Tolgay'ın takıma katılması setlerde fayda sağlayabilir ancak sete çalışacağımızı pek sanmıyorum.. Mesela Olcay Gençlerbirliği maçından sonra golün taktiğini Arif'in verdiğini söylemişti(tersten gelen toplarda içeri girmek).. Ben buradan iki ihtimal çıkarttım..Ya Bilic sağ taraftan gelecek ortalardan umudu kesmiş ya da bunu soylemeyecek kadar hücum planlarını umursamıyor..Ayrıca kornerleri son zamanlarda paslaşarak kullanıyoruz..Burada Töre ve Sosa pas yaparken rakip basıyor ve orta işi Serdar'a kalıyor..Amaç savunma dengesini bozmak ancak biz ne ona uygun duruyoruz ceza sahası içinde ne de verim alabiliyoruz..Ayrıca Serdar yaptığı için de orta kalitesi düşüyor.. Yani ben bu konuda Bilic'ten umutlu değilim..Bu sadece takım kalitesi ve oyuncu yapısıyla açıklanamaz..

Çevrimdışı alimm

Bir tane top yapabilen dikine giden şutu olan çift yönlü ortasaha, bir tane sürekli bindiren senede 4-5 gol 8-9 asist yapabilen bek alırsan b planın da olur :)

yani 10 küsür milyon € ya ihtiyaç var :-)

Çevrimdışı alimm

onder hoca ilk tott macında ve partizan maclarının sonunda ntvsporda aynısını soyledi
bilicin duran toplarda ozellikle hiçbir planının olmadıgını tamamıyla kafasının defans sorunun cozmeye ayırması oldugunu soylemişti
yani oyuncuların kendi aralarında plan kurmasına baglı gibi hersey:)
ama hallediyorlar simdiye kadar ama kapanan anadolu takımına bile ilerde adam cogaltamayıp delmeden baska kanat organizasyonlarıda olmayınca otamatik olarak sende ortada oyunu bitirmeye calısıyorsun mac kitleniyor.
iyi oyuncu topluluguyla sorun cozulurmu bence evet yani bekler değişirse kanatlar kendi işlerini yaparsa zaten bu sorun baya azalır

duran topta vuracak adam yok ki...
Demba desen o boya rağmen direk duran topa kafa vurduğu parmakla sayılır..
Atiba desen yine öyle..
Zaten stoperlerin ortalamanın çok altında boyları var zıplama işinide iyi yapamayınca duran toplar heba...

Çevrimdışı alimm

Bilic her zaman söylüyor..Savunmayı çalışarak,hücumu satın alarak yaparsınız diye..Bu konuyu taktığını da çok düşünmüyorum..Takım savunmasından oluşacak hücumlar,öndeki oyuncuların kalitesinden faydalanarak hücumu oluşturmak planı..Tolgay'ın takıma katılması setlerde fayda sağlayabilir ancak sete çalışacağımızı pek sanmıyorum.. Mesela Olcay Gençlerbirliği maçından sonra golün taktiğini Arif'in verdiğini söylemişti(tersten gelen toplarda içeri girmek).. Ben buradan iki ihtimal çıkarttım..Ya Bilic sağ taraftan gelecek ortalardan umudu kesmiş ya da bunu soylemeyecek kadar hücum planlarını umursamıyor..Ayrıca kornerleri son zamanlarda paslaşarak kullanıyoruz..Burada Töre ve Sosa pas yaparken rakip basıyor ve orta işi Serdar'a kalıyor..Amaç savunma dengesini bozmak ancak biz ne ona uygun duruyoruz ceza sahası içinde ne de verim alabiliyoruz..Ayrıca Serdar yaptığı için de orta kalitesi düşüyor.. Yani ben bu konuda Bilic'ten umutlu değilim..Bu sadece takım kalitesi ve oyuncu yapısıyla açıklanamaz..

tamam hücum satın alınır da bizim eksikliğini hissettiğimiz net bir şekilde savunma oyuncularının skora katkısı... Yani duran topa vuracak STOPER, rakip sahaya yerleştiğimizde sıfıra inip orta açacak BEK ve oyun kitlendiğinde uzaktan vuracak ÖNLİBERO yok takımda.. Bizim almamız gereken bunlar...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2015, 15:18:24
  • Beşiktaş / Bodrum
tamam hücum satın alınır da bizim eksikliğini hissettiğimiz net bir şekilde savunma oyuncularının skora katkısı... Yani duran topa vuracak STOPER, rakip sahaya yerleştiğimizde sıfıra inip orta açacak BEK ve oyun kitlendiğinde uzaktan vuracak ÖNLİBERO yok takımda.. Bizim almamız gereken bunlar...
:claps: :claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle  :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı blackeagle35

Bu benim düşüncem değil Bilic buna inanıyor ben bunu aktardım..Senin bahsettiğin şekildeki hücuma inanan bir teknik direktör yok..Bu takımın vuran stoperi olmasına gerek yok..Fenerbahçe yıllarca Gökhan Gönül üzerinden goller buldu,korner organizasyonu oluşturdu..Direk stopere gitmeden top golü buldu..30 metreden vuran orta sahaya değil,pas organizasyonunu oluşturacak,iki adam eksiltecek orta sahaya ihtiyaç var..Çarpraz top atan,bekleri hareketlendirecek,sette aralara top atacak oyuncuya ihtiyaç var..Sezon başından bu yana en çok ben bahsetmişimdir burada gol atan oyuncu sayısı artmalı diye..Çok artmadı ama bu sezon yumuşak geçmesi buna çok gerek oluşturmadı..Hücum çeşitlenmeli..Kanat hücumu mutlak çeşitlenmeli..Sadece bek,stoper değil hücumun kanatlarına da oyuncu alınmalı..Ancak bu takımın net hücum planı yok,bunu vuran stopere inen beke indirgeyemeyiz sadece..

Çevrimdışı ilhan mansız

dün mesela cagrı bir oyucnu transfer edilirken hızına cabukluguna bakılır sonra tekniğine bakılır demişti
zaten o mantıkla gs gitti brumaya trilyonlar doktu patladı:)
bak onder hoca dun sinirlenmiş, kucuk maasa kucuk verimlilk demiş motta için:)
yani her halukarda iyi kılıf uyduruluyor herkes üstünden ne güzel atıyor be:)

direktor der maaslar bunlardı ben bunu buldum
yonetici derki o bunu istedi bende onu aldım
hocada der elde bu vardı
taraftar der ulan bi derbi alamıyonuz

rakiplerde derki iyi hocadır biliccc:)daha size karsı galibiyeti yok tabi iyi hoca:)

cok karmasık bu futbol camiası ülkemizde... biz düzelmeyizz
Önder özen in söylemek istediği şey basitçe Beşiktaşın oyunculara döktüğü para ile aldığı verimin orantılı olduğudur ve %100 doğrudur, gsnin yaptığı transferler gs yi bağlar tarık,olcan ve brumaya verdikleri para sadece bonservis 22 milyon euro. Biz ise mottayı gayet normal bir fiyatla aldık ve adamın kapasitesi ile fiyatı örtüşüyor.

Çevrimdışı Anil

dün mesela cagrı bir oyucnu transfer edilirken hızına cabukluguna bakılır sonra tekniğine bakılır demişti
zaten o mantıkla gs gitti brumaya trilyonlar doktu patladı:)
bak onder hoca dun sinirlenmiş, kucuk maasa kucuk verimlilk demiş motta için:)
yani her halukarda iyi kılıf uyduruluyor herkes üstünden ne güzel atıyor be:)

direktor der maaslar bunlardı ben bunu buldum
yonetici derki o bunu istedi bende onu aldım
hocada der elde bu vardı
taraftar der ulan bi derbi alamıyonuz

rakiplerde derki iyi hocadır biliccc:)daha size karsı galibiyeti yok tabi iyi hoca:)

cok karmasık bu futbol camiası ülkemizde... biz düzelmeyizz
Önder özen yanlış mı demiş? Motta o paraya o kadar kısa sürede gelecek en iyi topçu. Gidip 5.5 e Alex  telles alıp 0 verim almak daha iyi sanırım sana göre

Çevrimdışı ozan062

Önder özen in söylemek istediği şey basitçe Beşiktaşın oyunculara döktüğü para ile aldığı verimin orantılı olduğudur ve %100 doğrudur, gsnin yaptığı transferler gs yi bağlar tarık,olcan ve brumaya verdikleri para sadece bonservis 22 milyon euro. Biz ise mottayı gayet normal bir fiyatla aldık ve adamın kapasitesi ile fiyatı örtüşüyor.

ama yinede yanlıs
bak mesela ben unutmustum twitterdan hatırlattılar
serdara verilen 1.7lik paraya corchia alınabilirdi bi 100bin daha fazla vererek ama alınmadı,ki o zaman yabancı kuralı muhabbetide yoktu bizi sıkmıyordu, motta daha alınmamıstı
solada dediğim gibi bulunurdu o paralara daha iyisi ki ben mottayı begeniyorum burdaki cogu kişiye nazaran:) savunması leş zaten bu konuda hemfikiriz ama hucumu tartısılabilir:)savunma kadar değil

Çevrimdışı ozan062

Önder özen yanlış mı demiş? Motta o paraya o kadar kısa sürede gelecek en iyi topçu. Gidip 5.5 e Alex  telles alıp 0 verim almak daha iyi sanırım sana göre
ne alakası var yorumlarımı takip etsen onder hocayı savundugumu bilirsin ama heryerdede haklı diye bir nokta yok, buradaki yaklasımında hata oldugunu soyluyorum...biraz para verip daha iyisini alacaklarına 3 kademe altını alanlar bizimkiler yanlıs olmasın...

Çevrimdışı Anil

ne alakası var yorumlarımı takip etsen onder hocayı savundugumu bilirsin ama heryerdede haklı diye bir nokta yok, buradaki yaklasımında hata oldugunu soyluyorum...biraz para verip daha iyisini alacaklarına 3 kademe altını alanlar bizimkiler yanlıs olmasın...
Şuan bizim çok beğendiğimiz Pedro Franco bile Önder hocanın 1. Tercihi değildi. Hatta Demba Ba da. Önder hoca imkanlar dahilinde en iyisini yaptı. Zaten Motta ya para da vermedik kiraladık..

Çevrimdışı ilhan mansız

ama yinede yanlıs
bak mesela ben unutmustum twitterdan hatırlattılar
serdara verilen 1.7lik paraya corchia alınabilirdi bi 100bin daha fazla vererek ama alınmadı,ki o zaman yabancı kuralı muhabbetide yoktu bizi sıkmıyordu, motta daha alınmamıstı
solada dediğim gibi bulunurdu o paralara daha iyisi ki ben mottayı begeniyorum burdaki cogu kişiye nazaran:) savunması leş zaten bu konuda hemfikiriz ama hucumu tartısılabilir:)savunma kadar değil
bu tarz örnekler üzerinden gidersek konu dağılır yüzlerce farklı örnek verilir, esasen mantık olarak Beşiktaş takımında oyunculara verilen para ve elde edilen verim Türkiye piyasasında gayet başarılıdır. Onun dışındaki örnekler bir bakıma yengemn ta.akları olsaydı eniştem olurdu sözünün farklı yansımaları gibidir  :D harcanan para ortada, oyunculara yıllık verilen maaş ortada, yapılan stad ortada, artmaya başlayan gelirler ortada, buna rağmen kulübün usd cinseinden borcundaki artış sıfır.  Önder Özenin söylemek istediği bu şartlarda gayet iyi bir takım kurulduğudur ve doğrudur.

Çevrimdışı ilhan mansız

Şuan bizim çok beğendiğimiz Pedro Franco bile Önder hocanın 1. Tercihi değildi. Hatta Demba Ba da. Önder hoca imkanlar dahilinde en iyisini yaptı. Zaten Motta ya para da vermedik kiraladık..
mottayı sonradan satın aldık

Çevrimdışı Anil

Çevrimdışı Anil

Bu arada Vodafone ile olan anlaşma Amerikan Doları cinsinden mi yapıldı ?

Çevrimdışı ozan062

bu tarz örnekler üzerinden gidersek konu dağılır yüzlerce farklı örnek verilir, esasen mantık olarak Beşiktaş takımında oyunculara verilen para ve elde edilen verim Türkiye piyasasında gayet başarılıdır. Onun dışındaki örnekler bir bakıma yengemn ta.akları olsaydı eniştem olurdu sözünün farklı yansımaları gibidir  :D harcanan para ortada, oyunculara yıllık verilen maaş ortada, yapılan stad ortada, artmaya başlayan gelirler ortada, buna rağmen kulübün usd cinseinden borcundaki artış sıfır.  Önder Özenin söylemek istediği bu şartlarda gayet iyi bir takım kurulduğudur ve doğrudur.

simdi gecmis zaman inan unutuluyor, aklımda tonlarca ornek var ama kovaladıgın adamlar var birde ensonunda aldıkların
kovalıyorsan alabilirsin demekki sonda dusundugunu bastada dusundugun bariz belli,, hatta en bilineni adebayor kovalayıp eneramo hamlesi:D
yani hemen parasızlıga kosma, zaten belli bir butce bastan ayrılıyor fayda olayına gelirsek 3 senede alınmıs bir kupa yok daha(bastan olusumu sayalım),, simdi rakip takım belki devre arasında milyonlar harcadı ama bizi cl etti yani bazı oyuncular karlı bile cıktılar bu işten..ama biz hala keseden yiyoruz
o vakit muhakkak dogru tarafları var dediğinin,, bazende sanslar seni dogruya goturur,,,almeidanın kabul etmeyişi en buyuk sanstır :)