Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982397 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 21:07:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Liverpool deplasmanındaki gibi oynayalım Fener'i de yeneriz Galatasaray'ı da.

Korkarsak ikisinden de 2 fark yeriz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Liverpool maçında hücum etmekte çok zorlandık.

Tam tersi özellikle Gs'nin üzerine gittiğinde defoları ortaya çıkıyor orta sahada durdurmaya çalışıp üzerine gidemezsek yine yeniliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 21:15:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Liverpool maçında hücum etmekte çok zorlandık.

Tam tersi özellikle Gs'nin üzerine gittiğinde defoları ortaya çıkıyor orta sahada durdurmaya çalışıp üzerine gidemezsek yine yeniliriz.

Mentalite anlamında söyledim.

50-55 bazen 60 metrede bastık. Hücum edemememizin sebebi Liverpool çok çabuk oynuyor Gs bunun yarısı kadar hızlı değil.

Mesele önde basmak bu kadar basit.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Liverpool'a ikinci yarı çok kapandık.Oğuzhan-Sosa değişikliğinden sonra top çıkaramadı takım.

Avrupa'da bu taktik iş görüyor ama Türkiye'de aynısını yapınca rakibin çirkef oyuncuları+hakemler devreye giriyor.O yüzden döve döve oynamak lazım TR'de..Atletico'nun yaptığı gibi,bunlar başka dilden anlamaz.Liverpool maçının ilk yarısındaki oyun çok iyiydi aynı oyunu 70-80dk'ya yaysak gol bulabilirdik o maçta

Çevrimdışı Tolga

Mentalite anlamında söyledim.

50-55 bazen 60 metrede bastık. Hücum edemememizin sebebi Liverpool çok çabuk oynuyor Gs bunun yarısı kadar hızlı değil.

Mesele önde basmak bu kadar basit.
Önde basıp kaptığımız topları iyi değerlendirmek zorundayız ama bence yine oyunu geride kabul eden ve oyunu soğutmaya çalışan bir oyun izleyeceğiz Bilic tarafından.

Benim derbilerden çok umudum yok açıkçası.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 21:19:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Önde basıp kaptığımız topları iyi değerlendirmek zorundayız ama bence yine oyunu geride kabul eden ve oyunu soğutmaya çalışan bir oyun izleyeceğiz Bilic tarafından.

Benim derbilerden çok umudum yok açıkçası.

Bu oyunu 6 kez oynadık. Hiç kazanamadık.

Aynısını yine yaparsa kendi biliceği iş sene sonu Adiyos der.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu oyunu 6 kez oynadık. Hiç kazanamadık.

Aynısını yine yaparsa kendi biliceği iş sene sonu Adiyos der.
Farklı oynarsak cidden şaşırırım.

Bunun yanında Bilic'in derbilerde ki stresli hali takıma da yansıyor.

Bu da etkiliyor takımı derbiler de.

Çevrimdışı ozan062

Sergen falan Allah korusun işi yok böyle adamların Beşiktaş'ta.Sene sonu Bilic şampiyon yapamazsa gönderilir ve yerine kariyer yapmış adam gibi bir hoca alınır.Bilic her büyük maçı kaybetmeye devam ediyor ikinci devrede oynayacağımız GS-FB maçları Bilic'in geleceğini belirler.Bu takımın bu sene şampiyon olmaması için bir sebep yok.

newcastle hocası bu hafta gidebilirmiş, westham hocasıda sezon sonuna dogru:)
zaten bunlardan baskasıda hocayı almayacaktır ve oyle bir kaderki onlar hocayı bulacaklar biz hala yarısta olucaz onun için o fırsat kacıcak:)
yani korkmayalım gelecek sezon bilic bizimle devam edecektir egerki cok erken havlu atmazsa yani ekstrem bir durum olmadıkca
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı blackeagle35

Bilic'i genel anlamda çok beğenmiyorum ancak deplasmandaki derbiler oyun karakterimize daha çok uyacak cinsten..Liverpool maçında rakibi genel olarak doğru mesafede karşıladık ne çok önde bastık ne de geride bekledik..Savunma,orta saha arasındaki mesafe kısaydı..Fazla önde bassaydık oyunun boyu uzardı,sıkıntıya düşerdik..Karşımızda Liverpool olmayacak..Daha rahat hücum yapabileceğiz..Bu maçları konuşmak için erken ancak umutluyum..

Çevrimdışı ozan062

öğlen cagrıyla konustugumuz üyelikle olan sıkıntımızı
twitterdan ergin aslanda bahsetmiş biz 170 üye dedik fakat rakamlar 5bin olunca hayli sıkıntılı oluyor
cnk 2016 secimvar....

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  32 sn.33 saniye önce
Serie A takımlarından Parma yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle küme düşürüldü..Parma kalan haftalarda 3-0 yenik sayılacak..

adamlardaki yaptırıma bak..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 22:08:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Fırat Günayer ‏@firatgunayer  32 sn.33 saniye önce
Serie A takımlarından Parma yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle küme düşürüldü..Parma kalan haftalarda 3-0 yenik sayılacak..

adamlardaki yaptırıma bak..

Vergi borcu..

Parma kim yılların Rangers'ını gömdüler 3.lige
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Vergi borcu..

Parma kim yılların Rangers'ını gömdüler 3.lige
Avrupada acımıyorlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 22:12:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bizde açık açık şike yapanlar düşürülmez.Adamlar kimsenin gözünün yaşına bakmıyor helal olsun.

Çevrimdışı Kemal

Parmada işimize yarayan topçu yok mudur, tam bizim Başkanın havası oluşmuş :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 22:26:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Parmada işimize yarayan topçu yok mudur, tam bizim Başkanın havası oluşmuş :)

Bknz. Ölücülükte sınıf atladık  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Türkay

bizim ismail neymişbe:)

İsmail'in hızlı zamanları. Kariyerinin zirve yaptığı dakikalar.  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih

effsanee

Bi gun Taksim / Cihangir'e park ettim, gece geldigim de arabayi calistiramiyorum bi turlu.. Aku degil benzin degil...Sebebi bulamiyom bi turlu, calismiyo araba (Küfür Yasak)₆... 15-20 dakika ugrastim yok abi calismiyor..Tekim bi de.. Daha sonra ciktim arabadan tekere tekme attim arkadan bi ses 'hooaaappp noldu yea neye sinirlendin bu kadar' bi dondum Zafer Algoz... Yarim saattir ugrasiyom calistiramadim filan dedim..Bu gecti direksiyona biseyler yapiyo filan yemedi calismadi...Sonra dedi ben bi arabanin altina bakiyim  :bandit: Adam bildigin arabanin altina yatti artik nereyi kurcalamaya calisti bilmiyom, ciktiktan sonra sen en iyisi bi servis cagir dedi gitti... O gunden beri hayranim adama...

Video da cok iyi olmus bu arada  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kemal

Bknz. Ölücülükte sınıf atladık  :kop: :kop:

Scout ekibi başkanı uyandırın bize ordan hem sağ hem sol bek alır 1 milyon liraya  :lol:

Çevrimiçi Samet Ç

EfsaneSpor ‏@Efsanespors  24 sn.24 saniye önce
Parma Sportif Direktörü Leonardi, küme düşürülme kararı sonrasında, kalp krizi ve depresyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Bu adam tam bizlik. Adamda RUH var RUH.  :icool: