Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3982194 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Augsburg leverkusen maçı var 16.30 da. Rahman Baba oynuyormuş.

Çevrimdışı Tolga

Frankfurt'un sol beki Bastian Oczipka'nın da sezon sonu sözleşmesi bitiyor o da iyi bir transfer olur bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Frankfurt'un sol beki Bastian Oczipka'nın da sezon sonu sözleşmesi bitiyor o da iyi bir transfer olur bence :)

Bonservissizleri gözümüze kestirmişiz. Tam mezarcı yaptı şu sıkıntılar

Çevrimdışı Tolga

Bonservissizleri gözümüze kestirmişiz. Tam mezarcı yaptı şu sıkıntılar
Parayla olmuyorsa boşta olanlara yöneliyoruz napalım :evillol: :evillol:

Demba Ba, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Ramon Motta  sarı kart sınırındaymış :o_o:

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Ramon Motta  sarı kart sınırındaymış :o_o:
Ba-Töre-Serdar sarı kart görseler bari.

Bir sonraki hafta Balıkesir maçı var cezalarını o maçta çekerler iyi olur yani :icool:

Bir sonraki hafta Balıkesir maçı var cezalarını o maçta çekerler iyi olur yani :icool:

Bilerek gördüklerini düşündüklerinde 2 maç yiyorlar  :alala: Demba ba ve töre gol atıp formasını çıkartırlarsa olabilir :D

Çevrimdışı Tolga

Bilerek gördüklerini düşündüklerinde 2 maç yiyorlar  :alala: Demba ba ve töre gol atıp formasını çıkartırlarsa olabilir :D
O işi de anlamıyorum nasıl anlayacaksın ki bilerek görüp görmediklerini :icool:

Tam tersi formalarını çıkartıp sarı görürlerse işte o zaman bilerek kart görmek istedikleri çok bariz belli olur :D

O işi de anlamıyorum nasıl anlayacaksın ki bilerek görüp görmediklerini :icool:

Tam tersi formalarını çıkartıp sarı görürlerse işte o zaman bilerek kart görmek istedikleri çok bariz belli olur :D

Forma altına mesaj falan yazarlarsa sıyırırlar belki onu düşündüm :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Kadir G.

Gökhan çalım atamasa topu kaptırınca gitse formadan çekse. Ba defansa aşırı şarj uygulasa ya da düdükten sonra topa vursa kartı görünce de gidip biraz itiraz etse duymadım diye. Serdar da normal davransın görür heralde :)

Çevrimdışı Deniz

Yavaş yavaş sarı kartları eritmek lazım derbilere kadar.Her maç 2 şer kişi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı alimm

Balıkesir de bize cezayı kesmesinde..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

Balıkesir de bize cezayı kesmesinde..
Eğer yedeklerimiz Balıkesir'i yenebilecek düzeyde değilse o zaman şampiyonluktan falan bahsetmeyelim.

Yedek dediğim de Ba'nın yerine Cenk ya da Pektemek

G.Töre yerine Kerim

Serdar yerine de mecburen Opare.

Çevrimdışı Türkay

Önce hız, güç, kondisyon, sonra oyun aklı pozisyon bilgisi ondan sonra teknik.

Tekniği eğitmek kolay. Fizik 23'ten sonra mümkün değil. Mental zaten hiç mümkün değil.

Opare  :evillol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Kartal Ç

Eğer yedeklerimiz Balıkesir'i yenebilecek düzeyde değilse o zaman şampiyonluktan falan bahsetmeyelim.
Yedek dediğim de Ba'nın yerine Cenk ya da Pektemek
G.Töre yerine Kerim
Serdar yerine de mecburen Opare.

bizimkilerin sıkıntısı as yedek olayından ziyade maça ne kadar konsantre oldukları. bazı maçlarda resmen takım yürüyerek oynuyor. kupada kayseriyle oynadığımız maç ortada. o maçta yedek diyebileceğimiz bi necip bi de atınç vardı gerisi nerdeyse her maç oynayan adamlar ama kayserisporun yedeklerine karşı bir etkinlik gösteremediler. bence olay tamamen motivasyonla ilgili. yöneticilerimizin de kupa maliyetini amorti etmiyor vakit kaybı vs. şeklinde bu motivasyonu düşürecek açıklamalar yapmaması lazım aslında. Tr kupası neticede kupadır, manevi değeri vardır, ayrıca avrupaya gidiş biletidir. hadi fener 29 yıl alamadı diye önemsizleştiriyordu onu anlıyoruz. ama bizimkilerin öyle yapmaması lazımdı. amorti etmiyorsa etmiyor arkadaş napalım. mevzu paraysa git 5 milyon dolar ver o kupayı sana vermiyorlar. oynayarak kazanabilirsin ancak.
konu nerden nereye geldi ya arifin mançestıra attığı golü arıyormuş gibi oldum :evillol:

Çevrimdışı Tolga

bizimkilerin sıkıntısı as yedek olayından ziyade maça ne kadar konsantre oldukları. bazı maçlarda resmen takım yürüyerek oynuyor. kupada kayseriyle oynadığımız maç ortada. o maçta yedek diyebileceğimiz bi necip bi de atınç vardı gerisi nerdeyse her maç oynayan adamlar ama kayserisporun yedeklerine karşı bir etkinlik gösteremediler. bence olay tamamen motivasyonla ilgili. yöneticilerimizin de kupa maliyetini amorti etmiyor vakit kaybı vs. şeklinde bu motivasyonu düşürecek açıklamalar yapmaması lazım aslında. Tr kupası neticede kupadır, manevi değeri vardır, ayrıca avrupaya gidiş biletidir. hadi fener 29 yıl alamadı diye önemsizleştiriyordu onu anlıyoruz. ama bizimkilerin öyle yapmaması lazımdı. amorti etmiyorsa etmiyor arkadaş napalım. mevzu paraysa git 5 milyon dolar ver o kupayı sana vermiyorlar. oynayarak kazanabilirsin ancak.
konu nerden nereye geldi ya arifin mançestıra attığı golü arıyormuş gibi oldum :evillol:
Hayır şunu anlatmak istiyorum.

Ba-Töre-Serdar oldu da Sivas deplasmanında cezalı duruma düştüler o zaman ne yapacağız.

Balıkesir bu ligin en zayıf takımı söylediğim oyuncular oynasa bile bir şekilde kazanırız.

Fakat olur da bu eksiklerle Sivas'a gidersek kazanmamız çok çok zorlaşır.

Çevrimdışı atalay

Demba Ba karta yakın oyuncu değil.Bu sezon gördüğü 3 sarı kartın 2'si yanlış karar zaten.Lakin;Serdar ve Töre'nin bu maçta kart görmesi fena olmaz.Zaten zorlayıcı bir Liverpool maçından sonra Opare ve Kerim Bal-Kes maçını yaparlar.

Çevrimdışı Deniz

Demba Ba karta yakın oyuncu değil.Bu sezon gördüğü 3 sarı kartın 2'si yanlış karar zaten.Lakin;Serdar ve Töre'nin bu maçta kart görmesi fena olmaz.Zaten zorlayıcı bir Liverpool maçından sonra Opare ve Kerim Bal-Kes maçını yaparlar.
İkisinin ayni anda degil de sirayla gormesi daha iyi olur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı edursan07

neden biz bu cincon gibi her maç ilk 10 dakikada gol atamıyoruz.. neden her maç karın ağrısı çekiyoruz. NEDEN  :s20: :s20:

Çevrimdışı Deniz

neden biz bu cincon gibi her maç ilk 10 dakikada gol atamıyoruz.. neden her maç karın ağrısı çekiyoruz. NEDEN  :s20: :s20:
Onların yeni taktiği bu.Maç başında baskılı başlayıp 2. yarıda yatıyorlar

Çevrimdışı edursan07

Onların yeni taktiği bu.Maç başında baskılı başlayıp 2. yarıda yatıyorlar
bi şekilde her macın altından kalkıyorlar. fener gibi 1-0 dan sonra farkı koyuyorlar bi biz yapamıyoruz bunu  :iscrewy: :iscrewy:

Çevrimdışı ozan062

İngiliz takımlarında para çok,

Neye harcayacaklarını bilmiyorlar :)

15 anca eder o da max

para cok cnk ligin son sırasındaki takım bile yeni ihaleyle 100milyon sterlin alacak yeni sezonda simdide 15milyon kadar asagıda bildiğim kadarıyla yani paraları sacıyorlar:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kitap

Çünkü biz beşiktaşız ve kanser olmalıyız. :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sergen falan Allah korusun işi yok böyle adamların Beşiktaş'ta.Sene sonu Bilic şampiyon yapamazsa gönderilir ve yerine kariyer yapmış adam gibi bir hoca alınır.Bilic her büyük maçı kaybetmeye devam ediyor ikinci devrede oynayacağımız GS-FB maçları Bilic'in geleceğini belirler.Bu takımın bu sene şampiyon olmaması için bir sebep yok.