Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985581 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Demba ba o golü atmaliydi  :bawling: şans işte...
Ama olcayın o önü boşken geriye dönmesi beni cileden çıkardı.Frei olsaydi füze gibi gecerdi ordan.
Olcay çıkar 3 mac gol atar 10 mac ölü gibi oynar.Bu artık bi denge haline geldi.Acilen bu motta ismail olcay rejimini yikmamiz lazim yoksa takım bi tık ilerleyemez.Hepte böyle içimiz kan ağlar
Ya Doğan iyi diyorsun hoş diyorsun da Olcay ile Kerim arasındaki savunma farkını göremiyor musunuz anlamıyorum. Deplasmanda Liverpool gibi bir takıma karşı oyuna Kerim gibi savunmaya kesinlikle yardıma gitmeyen bir adamı hele de Motta'nın önünde nasıl oynatsın. Olcay belki her maç mükemmel oynamıyor ama en azından savunma anlamında bir standardı var. Hücum presi konusunda Kerimle arasında inanılmaz fark var. Kerim hala bu seviyede ilk 11 başlayacak seviyede değil. Keşke dün Olcay'ı oyundan almasaydı hoca da Motta yalnız kalmasaydı o kanatta. :(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 16:04:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ya Doğan iyi diyorsun hoş diyorsun da Olcay ile Kerim arasındaki savunma farkını göremiyor musunuz anlamıyorum. Deplasmanda Liverpool gibi bir takıma karşı oyuna Kerim gibi savunmaya kesinlikle yardıma gitmeyen bir adamı hele de Motta'nın önünde nasıl oynatsın. Olcay belki her maç mükemmel oynamıyor ama en azından savunma anlamında bir standardı var. Hücum presi konusunda Kerimle arasında inanılmaz fark var. Kerim hala bu seviyede ilk 11 başlayacak seviyede değil. Keşke dün Olcay'ı oyundan almasaydı hoca da Motta yalnız kalmasaydı o kanatta. :(
:claps: :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

yahu nasıl bir anlayıs var sizde:) attıgı golleri begenmiyorum sanki:)
seviyeden kastım baska benim macı kaldıramıyor demiyorumki,, sadece tek basına gidip pozisyon yaratamıyor bazen buna ihtiyacımız olur macın canlanması için, birkaç defa yaptı dogru kupada yaptı somadaki chelsea macında yaptı
tekrarını istiyorum ben:) istemekden zarar gelmez

biraz daha dusunursen ne demek istediğim anlasılır daha gencini istiyorum yani kısaca:) alamayız belki ama istiyoruz :icool:

asdfasdf seni anladım pozisyon yokken gol atsın diyorsun kendi kendine topu alsın pozisyon yaratsın ve golü atsın  :kop:
Yani onu 4-5 sene önce Chelseadeyken Drogba yapıyordu biraz, Messi yapıyor, Neymar yapıyor bunları arıyorsun galiba
şey bulmuşsun şeylisini istiyorsun diye bir deyim var teşbihte hata olmaz kusura bakma :D
Demba gelsin 3 tane liverpoollunun arasından sıyrılsın çatala taksın diyorsun ama adama daha o kadar şans bile gelmedi. Zaten geleni yabıştırıyor her maç :D

Çevrimdışı nannan

Bu konuda yalnız olmadığımı görmek sevindirdi beni. :)
Yalnız şu da var. Olcay oyuncan alınmadan önce 5-10 dakika inanılmaz dağılmıştı. Enerjisi vardı ama kafa olarak bitmişti Olcay. Oyundan çıkması gerekiyordu.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 16:08:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Yalnız şu da var. Olcay oyuncan alınmadan önce 5-10 dakika inanılmaz dağılmıştı. Enerjisi vardı ama kafa olarak bitmişti Olcay. Oyundan çıkması gerekiyordu.

Şu pas atayım derken kendi ekseni etrafındadönüp düştüğü pozisyonla beraber tamamen bitti  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Senin istediğini Agüero yapıyor. Topu alıp bütün defansı peşine takıp Bayern'den maç alıyor. Emin ol onun da gol/gol pozisyonu oranı Demba'dan daha düşüktür.
Senin özelinde söyleyeyim, Demba Ba hakkında olumsuz konuşan, satılmasını isteyen kimseyi anlamıyorum. Şu an dünya üzerinde Bize gelebilecek ve bu gol sayısını, ortalamasını tutturacak bir forvet daha yok.

muhakkak dogru,, bizimkinin kafa gollerini arıyorum mesela:) gecen gun birileri soyledi bizim duran toptan golumuz yok fakat ben ekleme yapayım pektemek feyenoord macında atmıs bir tane bu sezon
satılmasını takımın gelişmesi için diyorum ben sahsen fakat tabi bilicin bir lafı var, savunmayı eldekilerle yaparsın ama hucumu satın alırsın diye bu mantıga benim dediğim ters düsüyor:) onun için fazla birsey diyemiyorum hak veriyorumda cnk

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

asdfasdf seni anladım pozisyon yokken gol atsın diyorsun kendi kendine topu alsın pozisyon yaratsın ve golü atsın  :kop:
Yani onu 4-5 sene önce Chelseadeyken Drogba yapıyordu biraz, Messi yapıyor, Neymar yapıyor bunları arıyorsun galiba
şey bulmuşsun şeylisini istiyorsun diye bir deyim var teşbihte hata olmaz kusura bakma :D
Demba gelsin 3 tane liverpoollunun arasından sıyrılsın çatala taksın diyorsun ama adama daha o kadar şans bile gelmedi. Zaten geleni yabıştırıyor her maç :D

:yerlerde:
gol atsın demiyorum canım denesin bi uzaktan vursun direkte patlasın ozguveni takımın yukselsin,, boyle bir pozisyon oslaydı mesela dun sosa canlanabilirdi,, yine ihtimallere dayalı konusuyoruz ama hayat boyle:)

Çevrimdışı Fatih

Yönetimin geldiği günden beri transferdeki başarısı yüzde 80'lerde. Buna hiçbir itirazım yok maddi anlamda hiç hiç yok birkaç transfer hariç.

Lakin tam anlatamamışım.

Doğrudan 11 oyuncusunun acabası olmaz. Yani oynar mı, 6 ay sonra mı yoksa filan demeyiz.

Sosa ve Demba Ba gibi gelir direk oturur ve verim verir.

Devre arası transferlerinin 3ünden ikisi iyi. Milosevic'e çok sevindim alındığında takip ettiğim bir oyuncuydu.

Ama 3 adamın 3ü de 11 transferi değil üzgünüm. Tolgay da Milo da direk 11 oynamayacak hiçbir zaman. Hep rotasyonun kuvvetli adayları olacak.

Benim eleştirdiğim yanı şu. Normalde yapılsa bu transferler anlarım. Ama şampiyonluğun en kuvvetli adayıyken, Uefa'yı alabilecek kapasiteli kadron varken bu hamleler yarı yolda yapılmaz.

Yapılırsa 1-1,5 yıl sonrası için yapılır. Biz keşke tek adam alsaydık ama tam olsaydı dedim ben.

Mesela biraz yüksek maliyetle ama Maxi Pereira ya da o seviyede gelseydi yanında da Tolgay gelseydi süper iş yapılmış olurdu.

Devre arası yapılan iş yine ''potansiyel'' işi oldu. Ama malesef bekleyecek zamanımız yok bu 4 ay.
Gelen oyuncular icin birsey diyemem ama giden oyuncular icin yonetim bence basarisiz @Çağrı Q7, Fernandes, Almedia ve Simao 4'lemesini gectim kiralik olarak verdigimiz oyuncularin yillik parasini bile odediler... Transfer olarak yonetimin en becereksiz hareketi de bence Onder Ozen'i kaybetmesi, ne yapip edip bir sekilde ellerinde tutmasi gerekiyordu...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Abdullah

O zaman Sosa'yı sola çekip Tolgay'ı ortaya alabilirdi oyuna Bilic. Neyse olan oldu ama Kerim hala Olcay'ı kesecek seviyede değil hele de avrupa maçlarında kanat oyuncusunun savunma görevinin önemli olduğu maçlarda hiç değil.

Çevrimdışı Dogan

Kardeşim bende isterim hem defansta hem ofansta yardiracak bi oyuncu.Ama yok biri ya defansi ii yapar ya ofansi ii yapar.Bizde ikisinide yapamayan oyuncular var.Ben buna kiziyorum.olcay kac mactir ölü gibi.hala neden oynatiyo onu.o çıkmasaydı bos kalmazdi desteksiz bi sav dır.

Çevrimdışı ozan062

sanki ibeyi yinede o kosularıyla tehdit ediyordu birsekilde yoruyordu ama sonra herif acık alanları buldu birkaç kez zorlamaya basladı derken bi yerden sonra zaten patlıyorsun:)
yani o hamleyi yapmasa motta belki baskasının eline carpacak ben dun baya korktum top cok ceza sahası içinde dolandı pozisyonlarda...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 16:19:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Gelen oyuncular icin birsey diyemem ama giden oyuncular icin yonetim bence basarisiz @Çağrı Q7, Fernandes, Almedia ve Simao 4'lemesini gectim kiralik olarak verdigimiz oyuncularin yillik parasini bile odediler... Transfer olarak yonetimin en becereksiz hareketi de bence Onder Ozen'i kaybetmesi, ne yapip edip bir sekilde ellerinde tutmasi gerekiyordu...

O konulara hiç girmeyelim tecrübesizliklerine veriyorum ama faturası çok ağır oldu Beşiktaş'a.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

Kardeşim bende isterim hem defansta hem ofansta yardiracak bi oyuncu.Ama yok biri ya defansi ii yapar ya ofansi ii yapar.Bizde ikisinide yapamayan oyuncular var.Ben buna kiziyorum.olcay kac mactir ölü gibi.hala neden oynatiyo onu.o çıkmasaydı bos kalmazdi desteksiz bi sav dır.
Nasıl desteksiz bir savdır. Lig maçlarında belki çok belli olmuyor rakiplerden dolayı ama o kanatta Olcay değil de Kerim'in oynadığı her maçta savunma anlamında o kanat her an patlayacak gibi oluyor. Motta zaten savunması üst düzey olmayan bir adam değil bir de karşısında Ibe gibi hızlı bir adam varken kanat savunmasında yanlız bırakırsan oradan golü çağırmış oluyorsun. Bizim orada maç 0-0 giderken gole ihtiyacımız yoktu. Yani Kerim'i oyuna sokmak gibi bir riski almamıza gerek de yoktu.  :ok:

Çevrimdışı nannan

O zaman Sosa'yı sola çekip Tolgay'ı ortaya alabilirdi oyuna Bilic. Neyse olan oldu ama Kerim hala Olcay'ı kesecek seviyede değil hele de avrupa maçlarında kanat oyuncusunun savunma görevinin önemli olduğu maçlarda hiç değil.
Sosa-Oğuzhan değişikliğini yapmak zorunda kalmasak eminim öyle yapardı. Olcay oyundan çıkana kadar sallansa da iyi kötü sol tarafı kapatıyordu bir şekilde. Sosa biraz daha iyi olsaydı Olcay dağıldığında Oğuzhan'ı alıp onu bilr sol tarafa koyabilirdik ama Sosa dün kendini bulamadı hiç.

Şu pas atayım derken kendi ekseni etrafındadönüp düştüğü pozisyonla beraber tamamen bitti  :kop:

Abi adamlar savunmaya ekstra destek oldu töre ve olcay çok yardım ettiler ondan tükendiler. Olcay çok iyi temiz adam asla kalbini kıracak laf söylenilmesini istemem istatistikleri de çok iyi. Herkes hücumda zayıf olunca görüyor ama savunmaya yardımını göremiyor. Sonuçta kanat oyuncusu ama Biliç zaten savunma ve takım oyununa katkısı yüzünden 11de forma veriyor. Bazen mükemmel görüyor güzel geçiyor falan ama sonra tırt oluyor sanki Allah yardım ediyor şansa çok güzel hareketler yapıyor gibi :D Annesi falan mı dua ediyor diyorum bazen :D
Tuncay Şanlı'ya da böyle şaşıyordum sanki iyi futbolcu değil ama birden coşuyor kendisini aşıyor gibi. Sonra bir bakıyorsun sıfır 3.lig topçusu gibi. Ama Olcaya savunma ve pres olarak lafım yok tabi. O açıdan takım oyununa katkısı çoktur. Bunu da görmek lazım. Hücümu iyi ama istikrarsız.

Çevrimdışı nannan

Olcay dün çok heyecanlıydı ya. Tamam belki o heyecanı savunmada iyi olmasını sağladı. Hatta yaptığı presle bikaç defa top da kaptı ama aynı heyecan topu ayağına aldığında bitirdi Olcay'ı.

Çevrimdışı Abdullah

Sosa-Oğuzhan değişikliğini yapmak zorunda kalmasak eminim öyle yapardı. Olcay oyundan çıkana kadar sallansa da iyi kötü sol tarafı kapatıyordu bir şekilde. Sosa biraz daha iyi olsaydı Olcay dağıldığında Oğuzhan'ı alıp onu bilr sol tarafa koyabilirdik ama Sosa dün kendini bulamadı hiç.
Bana o değişiklikte çok anlamsız geldi ya.  :evillol: Nasıl Ba'yı çıkartmadıysak her an bir şey yapabilir umuduyla Sosa da kalmalıydı oyunda. En azından bi' 10 dk daha kalabilirdi. Sosa ve Olcay oyundayken yine az buçuk pas üçgenleri oluyordu hücumda.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 16:26:54
  • Beşiktaş / Bodrum
@Abdullah Şu formayı vodafone'a uyarlayabilir misin?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Bana o değişiklikte çok anlamsız geldi ya.  :evillol: Nasıl Ba'yı çıkartmadıysak her an bir şey yapabilir umuduyla Sosa da kalmalıydı oyunda. En azından bi' 10 dk daha kalabilirdi. Sosa ve Olcay oyundayken yine az buçuk pas üçgenleri oluyordu hücumda.  :bandit:
Sosa'ya kızmıyorum yarın Eskişehir maçını alır gelir yine standardını bulur ama dün harbiden çok kötüydü. Şansı da yanında değildi dün Sosa çok iyi pres yaptı ama hep toplar rakipte kaldı şans eseri. Tam zamanında çıktı. Oğuzhan da kötü oynamadı. Hatta ikinci maç Atiba Sol beke gelip Oğuzhan orta sahaya gelecek ve yine kötü oynamayacak. Ama dediğim gibi Olcay dün çıkmadan önceki 5-10 dakika içinde kafa olarak bitmişti. Çıkmasaydı belki penaltıyı Motta değil de Olcay yaptırırdı o kadar dağıldı yani.

Çevrimdışı Tolga

Devre arasında 2 tane cuk oturacak transfer kesinlikle lazımdı.

Arka taraf ile ön taraf arasında dağlar kadar fark var.

Ve yine söylüyorum kaleci dahil olmak üzere yazın arka tarafa çok kaliteli transferlere ihtiyaç var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Yav bir de ben dün radyodan dinledim maçı internet ve tv yok evde. Yani ne zaman atak yapmaya çalışsak sıkörtıla çarptı top atak başlamadan bitti. Ahtapot gibi kaç tane atağı kesti. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama radyo olunca en çok duyduğum liverpool savunmacısı buydu. Buna özel taktik çözüm lazım hiç geçilmiyor gibi.

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah Şu formayı vodafone'a uyarlayabilir misin?

Tabii abi akşama yapmış olurum  :tabe:

Eskişehir maçının ertelenmesi için TFF'ye başvuru yapılmış ve reddedilmiş
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/28255126.asp
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 16:43:11 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı siyah-1903

Yav bir de ben dün radyodan dinledim maçı internet ve tv yok evde. Yani ne zaman atak yapmaya çalışsak sıkörtıla çarptı top atak başlamadan bitti. Ahtapot gibi kaç tane atağı kesti. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama radyo olunca en çok duyduğum liverpool savunmacısı buydu. Buna özel taktik çözüm lazım hiç geçilmiyor gibi.

sene olmuş 2015 tv yok internet yok  :D @Heliya Sîa
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"