Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985563 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf

Kerim oynasa adama tavız da adam yeni yeni oynamaya başladı bu sezon.Geçen sezon tamamen boşa geçti resmen Kerim için.Eğer 2 senedir oynuyor olsaydı çok daha iyi bir oyuncu olabilirdi şu ana kadar.Kendini iyi geliştirdi ve artık yavaş yavaş Olcay'ın yerini alması gerektiğini düşünüyorum çünkü skora da katkı sağlamaya başladı ve Olcay'ın temel kanat yetenekleri hiç yok resmen.Topla 3 metreden fazla dripling yapmıyor.Türkiye'de oyun zekası çok işe yarıyor ama Avrupa'da karşısında oynayan adamlar da zeki oldukları için Türkiye'de olduğu kadar rahat pozisyona giremiyor.

Çevrimdışı nannan

Ba'nın satılması nasıl bu kadar rahat konuşuluyor anlamıyorum harbiden. Tarihimizde yok takımın skor yükünü bu kadar taşıyan forvet oyuncusu. Ba hakkında yapılacak en mantıklı şey FB'nin Niang'a yaptığıdır. Yenisini bulana kadar kullanırız, o sırada yaşı da arttığından ilk fırsata Katar taraflarına yollarız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 15:01:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
10 seneki başarısızlıklar konusunda haklısın ama bu devre arasında yapılan takviyelerin yarım olduğunu söylememelisin.

Önümüzde Pedro Franco gibi bir örnek var. Şu anki miloseviç transferinden görüntü olarak hiçbir eksiği yoktu, geldiği yerlerde yılın stoperleri olarak görülüyordu ve ikisi de milli takımla yeni tanışmıştı. Miloseviç'in benim gözümde ilk izlenim olarak hava hakimiyeti ve hızı bakımından artısı vardı eksisi yoktu.
Şimdi bana miloseviçin sakatlığı olmasaydı pedro francodan kötü transfer diyebilir miydin? Pedro 6 ay boyunca aldığı kilolarla yedekte kalmıştı hatırlarsan. Forma girdi, şans buldu ve iyi de gitti. Miloseviç transferinin güzel transfer olduğunu düşünüyorum. Sosa da ilk geldiğinde sakatlandı bedava para sayıyoruz demiştik. Pedro transferini de beğenmediysen o zaman sana bir şey deme hakkım olmaz.

Tolgay transferine bakalım. Bunun bence yarım olan hiçbir yanı yok ve tartışmasız bir süre sonra sürekli ilk 11 oynama potansiyeli çok çok yüksek.

Yarım kalan bir tek Opare var. O da zaten şüpheli transferdi. Serdar şimdi toparlandı ama sağ bekte transfer seçenekleri arasında belki de ilk 3te değildi. Ancak potansiyel olarak Real ve Porto tarafından farkedilmiş bir oyuncuyu kiralık olarak denemek yanlış politika değildir. 300-400 binlik bir ücret var ve bonservissiz ekstra masrafsız. Yani bu potansiyeli düşününce bu ücreti vermek riskli olsa da gayet makuldü. Hatta akılcıydı. Trasnferin tutup tumadığını henüz bilmiyoruz. Ama şampiyonluk için işimize yaramaaycak gibi tutarsa gelecek seneler için bonservisi alınır belki küçük ihtimal. Yani aslında bu transferi yapılmamış da sayabilirsin pek bir zarar yok bunda. Yarım adam bana göre Dentinho, Sezer, Eneramo, Tabata, Gökhan Süzen vebenzerleridir. Çünkü hem büyük zarara girdik hem kazma oldukları ilk topa dokunduklarında belliydi hem boşa zaman ve maç kaybettirdiler. Bunlar izlenip alınmadı muhtemelen arka planda çeşitli sebepleri vardır her birinin.

Şimdi motta da yarım transfer durumuna düştü ama ilk geldiğinde takımda tek çırpınan adam olarak parlamıştı. Bizi de yönetimi de yanılttı. Bunda yönetime suç atılamaz.
Daha iyisi alınmalı herkes görüyor neler yaptığını.

Genel anlamda transfer politikası bütçe olarak bence çok iyi halde. İlk 11'e direkt transfer yapılamaması devre arası için pek iyi olmadı ama uzun vadeli faydalı transferler olarak görüyorum.

Yönetimin geldiği günden beri transferdeki başarısı yüzde 80'lerde. Buna hiçbir itirazım yok maddi anlamda hiç hiç yok birkaç transfer hariç.

Lakin tam anlatamamışım.

Doğrudan 11 oyuncusunun acabası olmaz. Yani oynar mı, 6 ay sonra mı yoksa filan demeyiz.

Sosa ve Demba Ba gibi gelir direk oturur ve verim verir.

Devre arası transferlerinin 3ünden ikisi iyi. Milosevic'e çok sevindim alındığında takip ettiğim bir oyuncuydu.

Ama 3 adamın 3ü de 11 transferi değil üzgünüm. Tolgay da Milo da direk 11 oynamayacak hiçbir zaman. Hep rotasyonun kuvvetli adayları olacak.

Benim eleştirdiğim yanı şu. Normalde yapılsa bu transferler anlarım. Ama şampiyonluğun en kuvvetli adayıyken, Uefa'yı alabilecek kapasiteli kadron varken bu hamleler yarı yolda yapılmaz.

Yapılırsa 1-1,5 yıl sonrası için yapılır. Biz keşke tek adam alsaydık ama tam olsaydı dedim ben.

Mesela biraz yüksek maliyetle ama Maxi Pereira ya da o seviyede gelseydi yanında da Tolgay gelseydi süper iş yapılmış olurdu.

Devre arası yapılan iş yine ''potansiyel'' işi oldu. Ama malesef bekleyecek zamanımız yok bu 4 ay.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Kaboul konusunda ben de çok olumlu düşünüyorum. İhtiyacımız olan tarzda bir stoper.
Cruzerio neden Dede'yi elinde tutmakta ısrar ediyor anlamış değilim adam 26 yaşına geldi bu sene satılması lazım zaten 2017 de sözleşmesi bitiyor.

Her zaman söylüyoruz, bu takıma yapılacak transferlerin artık direk ilk 11 transferi olması gerekiyor. Öyle fazla da değil, 3-4 adam, sağ bek, sol bek, stoper, defansif orta saha.  :)
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Yusuf

Kaboul konusunda ben de çok olumlu düşünüyorum. İhtiyacımız olan tarzda bir stoper.
Cruzerio neden Dede'yi elinde tutmakta ısrar ediyor anlamış değilim adam 26 yaşına geldi bu sene satılması lazım zaten 2017 de sözleşmesi bitiyor.

Her zaman söylüyoruz, bu takıma yapılacak transferlerin artık direk ilk 11 transferi olması gerekiyor. Öyle fazla da değil, 3-4 adam, sağ bek, sol bek, stoper, defansif orta saha.  :)
Dede oyunumuz için çok doğru bir tercih olabilir ama sakatlık geçmişi beni düşündürüyor açıkçası.Yanlış bilmiyorsam iki kere bağ problemi yaşamış bir oyuncu.E bizim takımın da sakatlık konusunda sabıkası çok olduğundan transfere pek sıcak bakmıyorum.

Çevrimdışı Hicks

Dede oyunumuz için çok doğru bir tercih olabilir ama sakatlık geçmişi beni düşündürüyor açıkçası.Yanlış bilmiyorsam iki kere bağ problemi yaşamış bir oyuncu.E bizim takımın da sakatlık konusunda sabıkası çok olduğundan transfere pek sıcak bakmıyorum.

Evet o çok önemli bir kriter, belki de hala Avrupa'ya transfer yapamamış olma sebebi bu, adam hala sakat ama geçen sene sakatlanmadan gitmeliydi bence. Aynı şekilde Opare de devamlı sakatlıklarla boğuşmuş bir isim, www.ghanasoccernet.com sitesinden özellikle Gana'lı oyuncuların detaylı haberleri takip edilebilir, Opare'ye bakarsanız yıllardır 2 haberden biri sakatlığı ile ilgili. Adam geldi ilk maçta yine sakatlandı. Bu kadar göz önünde ve bilinir olmasına rağmen bu transfer nasıl yapıldı aklım hala almıyor ama yapıldı ise sonuna kadar faydalanmaya çalışmalıyız.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yönetimin geldiği günden beri transferdeki başarısı yüzde 80'lerde. Buna hiçbir itirazım yok maddi anlamda hiç hiç yok birkaç transfer hariç.

Lakin tam anlatamamışım.

Doğrudan 11 oyuncusunun acabası olmaz. Yani oynar mı, 6 ay sonra mı yoksa filan demeyiz.

Sosa ve Demba Ba gibi gelir direk oturur ve verim verir.

Devre arası transferlerinin 3ünden ikisi iyi. Milosevic'e çok sevindim alındığında takip ettiğim bir oyuncuydu.

Ama 3 adamın 3ü de 11 transferi değil üzgünüm. Tolgay da Milo da direk 11 oynamayacak hiçbir zaman. Hep rotasyonun kuvvetli adayları olacak.

Benim eleştirdiğim yanı şu. Normalde yapılsa bu transferler anlarım. Ama şampiyonluğun en kuvvetli adayıyken, Uefa'yı alabilecek kapasiteli kadron varken bu hamleler yarı yolda yapılmaz.

Yapılırsa 1-1,5 yıl sonrası için yapılır. Biz keşke tek adam alsaydık ama tam olsaydı dedim ben.

Mesela biraz yüksek maliyetle ama Maxi Pereira ya da o seviyede gelseydi yanında da Tolgay gelseydi süper iş yapılmış olurdu.

Devre arası yapılan iş yine ''potansiyel'' işi oldu. Ama malesef bekleyecek zamanımız yok bu 4 ay.

Sen de beni anlamadın abi o transferler şampiyonluk için yapılmış transferler veya UEFA'da ilerlemek için yapılmış transferler değil. Olsaydı kendini kanıtlamış adamı hepimiz isterdik. Miloseviçle 5,5 senelik kontrat yapıldı. Gelsin bizi ilk yarım senesinde şampiyon yapsın ilk 11e oynasın diye değil.

Opare'de Serdar'a alternatif olsun o bölgede bir kapışma olsun diye alındı. İşe yaramadı mı sence Serdar transferden sonra takımın en iyi savunmacılarından biri oldu. :) Ya da bana öyle geliyor. İlk maçında sakatlanmış 1 sene top oynamamış adamı savunmak zor ama zaten transfer edilmiş bile sayılmaz 6 aylık denemesürümü gibi memnun kalırsak alırız gibi. Kötü oynayabilir ama bana göre çok büyük bir transfer hatası değil. Kötü oyuncu olabilir ama hiç transfer edilmemiş sayabilirsin çünkü Serdar'ın yerinde başka birini aramadık yenilgilerin sebebi bu bölgeden kaynaklanmıyor.

Tolgay zaten bence Oğuzhan'dan çok daha verimli ve faydalı olacak diye düşünüyorum.

Neticede Tolgaydan şampiyonluk yolunda faydalanılacak. Miloseviçten 5 senede uzun vadede çok yararlanacağız. Opare ise kötü transfer çıkmış olabilir pek göremedik.
Neticede bu seneyi kurtarmak için değil ileriis için yapılmış transferler. Bu yüzden 4 ay bunlardan faydalanamayacağız hemen hazır olarak ilk 11 için alınmadılarsa ne diye aldık demek bana göre doğru değil.

Çevrimdışı ozan062

abi bir seferlik şaka yaptığını düşünmüştüm, ama sen ciddisin.. kupa maçları, hazırlık maçları, iddiasız maçlar bunun içindir.. gerçekten teknik kadronun bu düşünceyi ciddiye almaması en büyük dileğim..
böyle hamlelerle gidilmez şampiyonluğa, en azından türkiye liginde olmaz öyle. Belçika değil burası. ayrıca adam en temposuz, aksiyonsuz, gerilimsiz maçta kendini sakatlayacak kadar maç temposunu kaybetmiş, A2'de oynadı mı, hiç sanmıyorum.. yani geçen yılki performansa göre adamı bu maç kadrosuna koymak olabilir mi, pes mi oynuyoruz allasen

opareyi oynatalım en azından savunması güclü olsun bizim niyet bu zaten serdar yapamıyor birsey bari sol tarafta yapamasın savunmalarını toparlasınlar bize yeter  yani niyetimiz bu yoksa atibalar ismailler oraya gelir oynarsa bana gore hem savunma hemde hucumda sorun olacagı için daha kotu oalcaktır.ve uzun zamandır atibanın bek olmadıgını dusunursek sıkıntı yasarız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

@çağrı anladım seni aslında bu transferler yerine direkt ilk 11'e 2 transfer yapsaydınız şampiyonduk demek istiyorsun. Ama yapılan transferler hepsi genç ve gelecek vaadeden adamlar. İlk 11 ve bu sene uefada yürümek için yapılmış değil. Biz de genç alın dortmund modeli olalım diyorduk işte yapıyorlar buna da çok fazla laf söylemeye gerek yok. Sol bek de ismail iyileştiği için alınmadı ama trasnfer sezonu bitince hemen sakatlandı. Bari erken sakatlansaydı transfer yapardık o vitaminsiz yüzünden şampiyonluktan olmasak iyi

Çevrimdışı ozan062

Bu arada hiç istemem gelmesini ama yeni stad yıldız niyetine sözleşmesi biten Dani Alves gelirse şaşırmayın.

burda ocakta dedim astın beni:))

Çevrimdışı ozan062

Costa bu sene geldi Ba'yı geçen sene oynatmadı adam.

Premier ligden buraya gelecek oyuncunun sırıtması çok çok düşük ithimaldir.

Hantal dediğimiz adam buradaki birçok stoperden hızlı gelecek gözümüze oynadığında :)

demba için iki eleştirim var yazmasam olmaz
arsenal macındaki kacırdıgı pozisyon ve dunku kacırdıgını bugun atmıs olsa cok farklı yerlerde olurduk zaten nadir atak buluyorsun buldunmu kacırmayacaksın
sonrasında taraftarla girdiği ikili diyolog inanılmaz canımı sıktı, sen sosyal medyaya giriyorsan trilyon tane eleştiri yemeyi goze alacaksın ama bana gore yanlıs bir uslupla geri donmeyeceksin
hatırladıgım kadarıyla benzerini emenike yaptı...

sonrasında demba ba kesinlikle refleksleri ve hareketleri yavas bu konuda hayır diyen olamaz dimi:)
yani bir pozisyon vardı dun topu alıyor kendini ceviriyor topu sagına cekiyor tam vuracakken gecen saniyelerden dolayı hamleyi yiyor
türkiyede goze batmaz cnk hızlı değiller ama seviye boyle olunca :))) onun için bizim bu seviyelere farklı adam gerekli ama simdi değil sonraki iş bunlar

bu arada Kaboul  kesinlikle gelmemeli bize artık kariyerinde sakatlık gormemiş yada vukuatli olmayanı gerekli lutfen bu konuda dikkatli olalım artık
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 15:35:05 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 15:39:04
  • Beşiktaş / Bodrum
burda ocakta dedim astın beni:))

Neyini astım :D

Ben gelmesin diyorum yalnız  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Neyini astım :D

Ben gelmesin diyorum yalnız  :biggrinking:

diyorsun devam ama ihtimaller içine katıyorsun o zaman dediğin sey
yanılmıyorsam oyle sey olmaz boyle bir dusunceleri olamaz gibilerindendi:)
yani imkan vermiyordun ama artık oyle değil :evillol:
bende istemiyorum acık soyleyim ama hayırda demem :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 15:42:22
  • Beşiktaş / Bodrum
@çağrı anladım seni aslında bu transferler yerine direkt ilk 11'e 2 transfer yapsaydınız şampiyonduk demek istiyorsun. Ama yapılan transferler hepsi genç ve gelecek vaadeden adamlar. İlk 11 ve bu sene uefada yürümek için yapılmış değil. Biz de genç alın dortmund modeli olalım diyorduk işte yapıyorlar buna da çok fazla laf söylemeye gerek yok. Sol bek de ismail iyileştiği için alınmadı ama trasnfer sezonu bitince hemen sakatlandı. Bari erken sakatlansaydı transfer yapardık o vitaminsiz yüzünden şampiyonluktan olmasak iyi

Aynen bunu demek istedim.

5 yıldır şampiyonluk yok 6 olacak olmazsa. Yeterince genç de var takımda.

Artık üst düzey transfer zamanı.

Bu sene şampiyonluk kaçarsa ben yönetimi bu hamlelerden dolayı çok eleştireceğim sene sonu.

Çünkü bu sene oludğun zaman o havayla yeni stadla seneye de olacaksın ki üst üste 2 defa en son 25 yıl nce şampiyon olduk bu korkutacak, hava katacak.

Bunlar çok önemliydi. Artık hamleler yapıldı ben beklemedeyim.

Senin dediğin ileri için çok doğru ama şampiyonluk kaçtığı zaman ya biz bunları ileriye yönelik aldık derse birisi önce 11'e adam alsaydın diyecek herkes haklı olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

demba için iki eleştirim var yazmasam olmaz
arsenal macındaki kacırdıgı pozisyon ve dunku kacırdıgını bugun atmıs olsa cok farklı yerlerde olurduk zaten nadir atak buluyorsun buldunmu kacırmayacaksın
sonrasında taraftarla girdiği ikili diyolog inanılmaz canımı sıktı, sen sosyal medyaya giriyorsan trilyon tane eleştiri yemeyi goze alacaksın ama bana gore yanlıs bir uslupla geri donmeyeceksin
hatırladıgım kadarıyla benzerini emenike yaptı...

sonrasında demba ba kesinlikle refleksleri ve hareketleri yavas bu konuda hayır diyen olamaz dimi:)
yani bir pozisyon vardı dun topu alıyor kendini ceviriyor topu sagına cekiyor tam vuracakken gecen saniyelerden dolayı hamleyi yiyor
türkiyede goze batmaz cnk hızlı değiller ama seviye boyle olunca :))) onun için bizim bu seviyelere farklı adam gerekli ama simdi değil sonraki iş bunlar

bu arada Kaboul  kesinlikle gelmemeli bize artık kariyerinde sakatlık gormemiş yada vukuatli olmayanı gerekli lutfen bu konuda dikkatli olalım artık

Hocam önce sakız mevzusu şimdi de Demba'nın hitap şekli... Girdiği her pozisyonda gol atmasını mı bekliyorsun? Adam geçen senelerde salladı işte Liverpool'u şampiyonluktan etti neyin bu seviyesinden bahsediyorsun :)

Ayrıca takım gayet iyi ve bilinçli oynadı biliçin istediği savunmayı yaptılar taş gibi mücadele ettiler Liverpool sahasında. Türkiye'de ingiltere deplasmanlarından bugünün şartlarında fark yemeden çıkacak tek takım vardı o da bu sene 3 defa çıktı zaten.

Çevrimdışı Dogan

valla kim ne derse desin bizi dün iki kisi perisan etti 1 motta 2 olcay.onun dışında gayet ii mücadele ettik

Çevrimdışı ozan062

Hocam önce sakız mevzusu şimdi de Demba'nın hitap şekli... Girdiği her pozisyonda gol atmasını mı bekliyorsun? Adam geçen senelerde salladı işte Liverpool'u şampiyonluktan etti neyin bu seviyesinden bahsediyorsun :)

Ayrıca takım gayet iyi ve bilinçli oynadı biliçin istediği savunmayı yaptılar taş gibi mücadele ettiler Liverpool sahasında. Türkiye'de ingiltere deplasmanlarından bugünün şartlarında fark yemeden çıkacak tek takım vardı o da bu sene 3 defa çıktı zaten.

nasıl atmasınımı bekliyorsun yapmaa:)) bir topcu gol atıcak diye alınyor:)
tabiki seviyeden bahsedicem neden 11de düzenli oynamıyordu acaba?:) oynasa buraya gelirmiydi? bazı performansları biz goremeyiz her anında  yanında değiliz dolayısıyla yasananlara sana ısık tutar:)

zaten takımın oynadıgı topu begeniyorum ama yani nasıl bobo o pozisyonu gole cevirip macı alıyorsa bizimkininde yapmasını istiyorum
cnk mac esnasında biz nasıl sonradan giren balodan korktuysak onlar macın basından beri ba dan korkuyorlardı ozellikle kalecileri:) bunu fırsat bilmek lazımdı üzüldüğümüz nokta bu,liverpoolu elden kacırdık...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 15:51:18
  • Beşiktaş / Bodrum
tabiki seviyeden bahsedicem neden 11de düzenli oynamıyordu acaba?:) oynasa buraya gelirmiydi? bazı performansları biz goremeyiz her anında  yanında değiliz dolayısıyla yasananlara sana ısık tutar:)

zaten takımın oynadıgı topu begeniyorum ama yani nasıl bobo o pozisyonu gole cevirip macı alıyorsa bizimkininde yapmasını istiyorum
cnk mac esnasında biz nasıl sonradan giren balodan korktuysak onlar macın basından beri ba dan korkuyorlardı ozellikle kalecileri:) bunu fırsat bilmek lazımdı üzüldüğümüz nokta bu,liverpoolu elden kacırdık...

Ozan'ın adamın gol ortalaması 0,75'lerde insaf.

Yani Ba'yı tartışmaya bile açmam ben burada. Aynı Ba Feyenoord'a 3 tane salladı o zaman seviyesi mi yükseldi de şimdi düştü?

Ki o Feyenoord da dün ROMA ile deplasmanda berabere kaldı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Demba ba o golü atmaliydi  :bawling: şans işte...
Ama olcayın o önü boşken geriye dönmesi beni cileden çıkardı.Frei olsaydi füze gibi gecerdi ordan.
Olcay çıkar 3 mac gol atar 10 mac ölü gibi oynar.Bu artık bi denge haline geldi.Acilen bu motta ismail olcay rejimini yikmamiz lazim yoksa takım bi tık ilerleyemez.Hepte böyle içimiz kan ağlar

Çevrimdışı Hicks

El insaf adam 29 maçta 22 gol, 3 asist yapmış. En son ne zaman böyle bir forvetle oynadık? Forvet tabii ki de gol kaçıracak, 1 pozisyon yakalayıp 1 gol atan forvet çok zor. Biz ne forvetler gördük varsın Demba da kaçırsın ama dünkü pozisyon gerçekten kaçmazdı.  :biggrinking:

Çevrimdışı ozan062

Ozan'ın adamın gol ortalaması 0,75'lerde insaf.

Yani Ba'yı tartışmaya bile açmam ben burada. Aynı Ba Feyenoord'a 3 tane salladı o zaman seviyesi mi yükseldi de şimdi düştü?

Ki o Feyenoord da dün ROMA ile deplasmanda berabere kaldı.

yahu nasıl bir anlayıs var sizde:) attıgı golleri begenmiyorum sanki:)
seviyeden kastım baska benim macı kaldıramıyor demiyorumki,, sadece tek basına gidip pozisyon yaratamıyor bazen buna ihtiyacımız olur macın canlanması için, birkaç defa yaptı dogru kupada yaptı somadaki chelsea macında yaptı
tekrarını istiyorum ben:) istemekden zarar gelmez

biraz daha dusunursen ne demek istediğim anlasılır daha gencini istiyorum yani kısaca:) alamayız belki ama istiyoruz :icool:

[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 15:57:47 ozan062 ]

Çevrimdışı nannan

Dün takım olarak çok iyiydik. Savunmamızın bu kadar iyi olmasının da sebebi buydu.
Bireysel olarak kendi standardının çok altında oynayan oyuncularımız vardı.(Olcay-Motta-Sosa) Bu da çok az gol pozisyonu bulmamıza sebep oldu. Sosa ve Olcay biraz daha iyi olsalardı 2-3 kontra sonucu en az 1 gol bulurduk. Ba'ya da kızmamak lazım pek. Adam girdiği 2-3 pozisyondan birini mutlaka gol yapıyor. Dün onu sadece 1 kez kaleciyle baş başa bırakabildik, onda da istediği vuruşu yapamadı. Bir pozisyon daha bulsaydık golü de bulurduk.
Aynı zamanda hem sıkıntılı hem de iyi bir skor bulduk. Ben turu geçemeyeceğimizi düşünüyorum ama ikinci maç nasıl bir hava olur kestiremiyorum.

Aynen bunu demek istedim.

5 yıldır şampiyonluk yok 6 olacak olmazsa. Yeterince genç de var takımda.

Artık üst düzey transfer zamanı.

Bu sene şampiyonluk kaçarsa ben yönetimi bu hamlelerden dolayı çok eleştireceğim sene sonu.

Çünkü bu sene oludğun zaman o havayla yeni stadla seneye de olacaksın ki üst üste 2 defa en son 25 yıl nce şampiyon olduk bu korkutacak, hava katacak.

Bunlar çok önemliydi. Artık hamleler yapıldı ben beklemedeyim.

Senin dediğin ileri için çok doğru ama şampiyonluk kaçtığı zaman ya biz bunları ileriye yönelik aldık derse birisi önce 11'e adam alsaydın diyecek herkes haklı olarak.

Haklısın keşke bu sene için direkt ilk 11'e kaliteli transfer yapılsaydı zaten kimse yedek kulübesine yıldız transferi istemez. Ama olmasa bile bu kadro şampiyonluğu kovalayacak kadar kaliteli 21'de 16 galibiyet 2 beraberlik var, bir de böyle düşün. Doğru seçimlerle derbi puanlarıyla hakem sorunu çekmezsek transfersiz şampiyonluk da gelir. Bu kadar hafta lider olmuş şampiyonluğa oynayan bir takım var transfer zaafiyetinden söz etmek takıma haksızlık olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 15:59:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Haklısın keşke bu sene için direkt ilk 11'e kaliteli transfer yapılsaydı zaten kimse yedek kulübesine yıldız transferi istemez. Ama olmasa bile bu kadro şampiyonluğu kovalayacak kadar kaliteli 21'de 16 galibiyet 2 beraberlik var, bir de böyle düşün. Doğru seçimlerle derbi puanlarıyla hakem sorunu çekmezsek transfersiz şampiyonluk da gelir. Bu kadar hafta lider olmuş şampiyonluğa oynayan bir takım var transfer zaafiyetinden söz etmek takıma haksızlık olur.

Kesinlikle öyle. Olabiliriz, hata yapmazsak olacağız da.

Sadece bu 2 adam bize hata yapma şansı da verecekti ek işler yaparak.

Şuan sonuna kadar destekleyeceğiz umarım da bu işi bitireceğiz ondan sonra yazın bu işin üzerine koyacağız.

Bu takım üst üste 3 kez şampiyon olabilir bu fırsat geldi rakipler krizde. Bu kez yapmalıyız bunu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

yahu nasıl bir anlayıs var sizde:) attıgı golleri begenmiyorum sanki:)
seviyeden kastım baska benim macı kaldıramıyor demiyorumki,, sadece tek basına gidip pozisyon yaratamıyor bazen buna ihtiyacımız olur macın canlanması için, birkaç defa yaptı dogru kupada yaptı somadaki chelsea macında yaptı
tekrarını istiyorum ben:) istemekden zarar gelmez
Senin istediğini Agüero yapıyor. Topu alıp bütün defansı peşine takıp Bayern'den maç alıyor. Emin ol onun da gol/gol pozisyonu oranı Demba'dan daha düşüktür.
Senin özelinde söyleyeyim, Demba Ba hakkında olumsuz konuşan, satılmasını isteyen kimseyi anlamıyorum. Şu an dünya üzerinde Bize gelebilecek ve bu gol sayısını, ortalamasını tutturacak bir forvet daha yok.