Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3986628 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

@Efsanespors: İstatistiklere göre çıkardığımız skorlar:

Sivasspor 1-2 G.Saray
Eskişehirspor 1-2 Beşiktaş
Kasımpaşa 2-2 Trabzonspor
Bursaspor 2-1 Ç.Rize

Çevrimdışı Hicks

Eskisehir maci için dert değil, zaten Motta var ama Liverpool maçı için Atiba'nın pozisyonunun değiştirilmesi büyük sıkıntı olur. Uğur bile kabulüm ama bir yeri yamamak için başka yerden gedik vermeyelim artık geçen sene bu yüzden az puan kaybetmedik. 1 mevkii için 2-3 mevkiinin adamı değişti. Böyle olunca takımın tüm dengesi bozuluyor.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İyi de oynamıştı ama orta saha düşmez umarım.
Veli-Tolgay yaparsak duşmez ama Veli-Ozzie yaparsak intihar olur , Veli-Necip yaparsak Çöker :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı panic13

Transfer sezonu başladığında şunu yazmıştım.

Beşiktaş 10 sene boyunca bütçesi az olduğu için değil yanlış transfer politikası güttüğü için başarısız oldu.

Bütçe az olduğu için 2 tam adam almak yerine 5 yarım adam almayı seçtik hep. Sonra bu adamların 4ü gittiği için bir 4 adam daha ve yine yarım.

Böyle 10 sezon çöpe gitti.

Bütçe az ise 4 adam alacağına 1 tane tam adam alınmalı, gerekirse 2 sezon beklenmeli, yine de bu politika sürdürülmeli çünkü 3. sezon sonunda şampiyonluk gelir dedim.

Biz Sosa ve Ba'yı alarak tam adam politikasına geçtik sağ bek sol bek stoper lazım diye 5 tane orta seviye adam almadık.

Ama devre arasında yine aynı hata yapıldı. Yazın umarım aynı hatayı görmeyiz.

Kulübeye değil, ilk 11'e transfer gerekiyor. 5 yedek değil 3 as adam gerekiyor ki şuanki aslar yedek konumuna düşsün. Kalite böyle artar.

Serdar'a yedek değil Serdar'ı yedeğe atacak adam lazım. Motta'ya aynı şekilde. Ersan'a da.

Kaleci, sol bek, sağ bek, stoper, ön libero ve sol kanat lazım normalde bu takıma ama hepsi aynı sezon olmaz olursa hepsi yarım olur.

Sol bek sağ bek ve stoper alsınlar ama nokta atış olsun yeter.

Yazın öz itibarı ile çok doğru. Tek ayrı kaldığımız görüş şu olacak: Sağ bek sadece TR'de değil, dünyada da yetişmiyor. Bahsettiğiniz üst düzey adam, olmuş olarak bizim kulübün kapısından girmeyecek. Linnes'i adı çıktıktan sonra bir kaç defa seyrettim. Açıkçası Caner Erkin gibi bişey bekliyordum ama bizim Serdar Kurtuluş'un hücuma biraz daha katkı yapan hali gibi geldi. Holebas eski tip bek. Yunanistan'da sırıtmaz, onun da katkısı dünkü Serdar'dan fazla olmayacaktı.

Sonra, Motta'nın bu kadar düşeceğini kimse tahmin etmiyordu. Her zaman tempoluydu, son 2 aydır yerlerde. Şansımıza ismail'de yerlerde. Yoksa devre arası alacağımız bek Motta'dan daha iyi olmayacaktı.

Potansiyelli adamların tamamı büyük kulüplerin ve kulüplerden daha büyük menejerlerin kalkanında. Onların artıkları bize kalıyor. Alex Telles'i Chealse almıyor, GS alıyor. Neden Chealse'nin almadığı TR'ye gelince ortaya çıkıyor. Kendimiz yetiştirmediğimiz müddetçe alacağımız hiçbir bek üst düzey olmayacak.

Herkes kendini şuna hazırlamalı, bizim alacağımız en iyi bek LINNES'tir. Onun da seviyesi ancak Gökhan Gönül kadardır. Teşhisi doğru koyup, tedaviyi ona göre yapmamız lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Yazın öz itibarı ile çok doğru. Tek ayrı kaldığımız görüş şu olacak: Sağ bek sadece TR'de değil, dünyada da yetişmiyor. Bahsettiğiniz üst düzey adam, olmuş olarak bizim kulübün kapısından girmeyecek. Linnes'i adı çıktıktan sonra bir kaç defa seyrettim. Açıkçası Caner Erkin gibi bişey bekliyordum ama bizim Serdar Kurtuluş'un hücuma biraz daha katkı yapan hali gibi geldi. Holebas eski tip bek. Yunanistan'da sırıtmaz, onun da katkısı dünkü Serdar'dan fazla olmayacaktı.

Sonra, Motta'nın bu kadar düşeceğini kimse tahmin etmiyordu. Her zaman tempoluydu, son 2 aydır yerlerde. Şansımıza ismail'de yerlerde. Yoksa devre arası alacağımız bek Motta'dan daha iyi olmayacaktı.

Potansiyelli adamların tamamı büyük kulüplerin ve kulüplerden daha büyük menejerlerin kalkanında. Onların artıkları bize kalıyor. Alex Telles'i Chealse almıyor, GS alıyor. Neden Chealse'nin almadığı TR'ye gelince ortaya çıkıyor. Kendimiz yetiştirmediğimiz müddetçe alacağımız hiçbir bek üst düzey olmayacak.

Herkes kendini şuna hazırlamalı, bizim alacağımız en iyi bek LINNES'tir. Onun da seviyesi ancak Gökhan Gönül kadardır. Teşhisi doğru koyup, tedaviyi ona göre yapmamız lazım.
sadece Şunu ekleyecegim , Holebas Sol bek :tabe: Sagbek degil :D

Çevrimdışı talha

Veli-Tolgay yaparsak duşmez ama Veli-Ozzie yaparsak intihar olur , Veli-Necip yaparsak Çöker :ok:

Veli-Oğuzhan'da düşürmez sıkıntı yapmayın. Güvenin şu sıskaya biraz. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kutay

@Efsanespors: İstatistiklere göre çıkardığımız skorlar:

Sivasspor 1-2 G.Saray
Eskişehirspor 1-2 Beşiktaş
Kasımpaşa 2-2 Trabzonspor
Bursaspor 2-1 Ç.Rize
gs bence sivasta puan kaybedecek
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı panic13

sadece Şunu ekleyecegim , Holebas Sol bek :tabe: Sagbek degil :D

uyardığın için teşekkür ederim. Aslında genel olarak bek probleminden bahsediyordum, onun için o örneği verdiim.

Çevrimdışı talha

++ Yazacaklarım

Mayke ve Rahman Baba'yı bende isterim beklerimde görmeyi. Ama bir kere ülke olarak çon yanlış bir ülkedeyiz. İki takım olarak çok yanlış bir takımız. Maalesef kimse bizim için kariyerini tehlikeye sokmak istemez. Mayke ve Rahman'ın menejerleri bizim ve bir İspanyol ya da İngiltere bilemedin alman takımı ile tekliflerini karşılaştırırsa direk onları seçecetir. bu maalsef böyledir. ya kanırtan bir maaş önereceksin bunlara 1.5-2m arası. onu da taraftar yadırgayabilir bu kadar genç çocuklara bu paralar lazım mı diye? bir de bizim mayke'yi o paralara bırakacaklarını Lucas Silva'ya bakınarak söylüyoruz. Ama sağ bek maalesef sıkıntılı bir bölge. Ve sanırım pek ucuza da bırakmazlar gibi.

uyardığın için teşekkür ederim. Aslında genel olarak bek probleminden bahsediyordum, onun için o örneği verdiim.
Farkındayım :ok: Oyuzden sadece onunla ilgili düzeltme yapma gereği duydum ama şunuda söyleyeyim Holebas sağlam bek :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 14:01:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eskisehir maci için dert değil, zaten Motta var ama Liverpool maçı için Atiba'nın pozisyonunun değiştirilmesi büyük sıkıntı olur. Uğur bile kabulüm ama bir yeri yamamak için başka yerden gedik vermeyelim artık geçen sene bu yüzden az puan kaybetmedik. 1 mevkii için 2-3 mevkiinin adamı değişti. Böyle olunca takımın tüm dengesi bozuluyor.

Bence şöyle olmalı.

Liverpool çekilip kontra oynayacak bu gerçek.

Stoperde Necip oynamalı Atınç değil. Hızlı adam lazım göbekte.

Sol bek büyük sıkıntı İsmail sağolsun. Bence sol bekte Tolgay bile oynayabilir. Markajı kötü değil hızı iyi çabukluğu var.

En kötü Uğur. Ama Atiba geçmemeli oraya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 14:03:16
  • Beşiktaş / Bodrum

Doğrudur katılıyorum. Ancak zaman zaman çıkabilir.

Mayke bu isimlerin hepsinin önündedir mesela. Alınabilir de. Bütçe meselesi sadece.

Olmadı hiç macera aramadan Şener ile bu bölge kapatılır aradığımız özelliklerden çoğu var adamda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Mayke bu isimlerin hepsinin önündedir mesela. Alınabilir de. Bütçe meselesi sadece.

Olmadı hiç macera aramadan Şener ile bu bölge kapatılır aradığımız özelliklerden çoğu var adamda.

Motta'dan bindirme yiyen adamı ne yapacaksın allah aşkına. Serdar Şener'den daha fazla güven veriyor bana.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 14:06:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Motta'dan bindirme yiyen adamı ne yapacaksın allah aşkına. Serdar Şener'den daha fazla güven veriyor bana.

Abi Motta baya iyi oynadı o maç yalnız.

Şener'in genel performansına bakmalısın.

Genel olarak elimizdeki tüm beklerden iyi. Töre ile arkalı önlğ oynarsa çok ciddi tehdittir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Abi Motta baya iyi oynadı o maç yalnız.

Şener'in genel performansına bakmalısın.

Genel olarak elimizdeki tüm beklerden iyi. Töre ile arkalı önlğ oynarsa çok ciddi tehdittir.
Yok Şener'den bize bek olmaz. Eğer bir adam alacaksam hem Şener'den hem de Serdar'dan daha iyi olmalı o isim.

Çevrimdışı Kutay

bursa hayatta vermez şeneri bize gıcıklar zaten verse bile çok para isterler sürekli pürüz çıkarırlar.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Hicks

Bence şöyle olmalı.

Liverpool çekilip kontra oynayacak bu gerçek.

Stoperde Necip oynamalı Atınç değil. Hızlı adam lazım göbekte.

Sol bek büyük sıkıntı İsmail sağolsun. Bence sol bekte Tolgay bile oynayabilir. Markajı kötü değil hızı iyi çabukluğu var.

En kötü Uğur. Ama Atiba geçmemeli oraya.

Stoper'in Necip olmasına kesinlikle katılıyorum, Atınç'a kontrada çok zor anlar yaşatabilirler. İstediğimizi alırsak atınç hava toplarını garantilemek için oyuna girebilir. Benim tercihim her ne kadar kapalı kutu da olsa sol bekte Opare olacaktır, onun için EsEs maçında denenmesi taraftarıyım ısrarla. Maç formu yok katılıyorum ama en azından istediğimizi alana kadar 60-70 dakika dayansa yeter. Opare hızı dolayısı ile kademeye girme ve kontra karşılamada çok işimize yarayabilir. Uğur ya da Tolgay çok riskli, orijini bek olmayan kimseyi oynatmamak lazım böyle bir maçta. Çok zor tercihler bunlar ama kesin bildiğim tek şey Atiba'nın yerinin değişmemesi gerektiği...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 14:10:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok Şener'den bize bek olmaz. Eğer bir adam alacaksam hem Şener'den hem de Serdar'dan daha iyi olmalı o isim.

Şuanda Motta ile Serdar'ı ver, Şener ile Emre'yi al Bursa'dan deseler gözüm kapalı veririm.

Bize lig için hücumu iyi bekler lazım. Savunma Avrupa'da gerekiyor. Gönül ister komple olsun ama olmuyorsa çabuk ve hücumu iyi olanı alırım her zaman.

Özellikle Emre'yi dikkatli izleyin Bursa'daki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 14:12:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Stoper'in Necip olmasına kesinlikle katılıyorum, Atınç'a kontrada çok zor anlar yaşatabilirler. İstediğimizi alırsak atınç hava toplarını garantilemek için oyuna girebilir. Benim tercihim her ne kadar kapalı kutu da olsa sol bekte Opare olacaktır, onun için EsEs maçında denenmesi taraftarıyım ısrarla. Maç formu yok katılıyorum ama en azından istediğimizi alana kadar 60-70 dakika dayansa yeter. Opare hızı dolayısı ile kademeye girme ve kontra karşılamada çok işimize yarayabilir. Uğur ya da Tolgay çok riskli, orijini bek olmayan kimseyi oynatmamak lazım böyle bir maçta. Çok zor tercihler bunlar ama kesin bildiğim tek şey Atiba'nın yerinin değişmemesi gerektiği...

Aslında mantıklı lakin Es-Es maçında belki son yarım saat olabilir.

Ya da antrenmanlarda denenebilir ama asılş mesele şu.

Opare'nin tek özelliği var aslında hız ve çabukluk. Karşısında Ibe oynayacak o da çabuk.

Çalım yese de dönüp yakalayabilir bu adamı bu açıdan oynayabilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Çok doğru, seninle tamamen aynı fikirdeyim. Veli-Atiba'yı şu aşamada bozmamız mümkün değil. Bek mutlaka Opare olmalı, devşirme değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 14:14:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada hiç istemem gelmesini ama yeni stad yıldız niyetine sözleşmesi biten Dani Alves gelirse şaşırmayın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Şuanda Motta ile Serdar'ı ver, Şener ile Emre'yi al Bursa'dan deseler gözüm kapalı veririm.

Bize lig için hücumu iyi bekler lazım. Savunma Avrupa'da gerekiyor. Gönül ister komple olsun ama olmuyorsa çabuk ve hücumu iyi olanı alırım her zaman.

Özellikle Emre'yi dikkatli izleyin Bursa'daki.

YS kalktı adamlar Serdar ve Ozan'a 8m fiyat çektiler. Şener ve Emre için gider 10 çekerler. Hele ki biz yani.  :lol: 10m'ya da gider alabiliyorsam sola bba Rahman'ı sağa da Jetro'yu alırım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 14:16:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Haber 15 Kasım 2014

Beşiktaş sezon başından beri çığ gibi büyüyen savunmanın sağ kanadındaki sorununa çözüm arıyor. Siyah-beyazlılar, Cruzeiro'nun 22 yaşındaki 'yükselen değeri' Mayke Rocha'nın peşinde

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Rahman Baba, Kaboul ve Maxi Pereira üçlüsü bize yeter yaz için.

Sola alınamayacaksa bütçenin çoğunu Cruzeiro'dan Mayke için harcayıp sadece Mayke ve Kaboul de yeter.

Yeter ki artık doğrudan ilk 11'e takviye yapılsın kulübeye değil.
Vallaha senin bu kaboul takintini anlayamadım bi türlü.Adamda iş olsa tottenham oynatirdi simdiye kadar.Vlaar varken ndn gidip kaboul gibi hantal bi stopere para veriyolar.Neden 2 daha koyup daha ii bi stoper almasinlar.Nedir bu kaboul muhabbeti?Vallaha gider alirlarsa tek sorumlu seni tutarim abi ona gore :D

Çevrimdışı src35

öz itibariyle transfer önceligi stoper ve sol bekte, ha çok iyi bir sağbek ve defansif orta sahaya da hayır demem ancak öncelik iki bölgedir bana göre. motta esasen kötü bek değildir hatta bu ligin iyi beklerinden bi tanesi ancak ö.özen'den dinledigim kadarıyla çok zor dönemler geçiriyormuş özel hayatında, performansındaki düşüşü buna baglıyor. hadi onun mazereti varda şu mottayı kesemeyen ismail için savunulcak bişeyi yok. "türk milli takımının 10 senelik sol beki" kanısından "acaba Beşiktaş'ın sol bek alternatifi olabilir mi" noktasına gelişi...

birde çok üst düzey bir stoper hatta transfer bütçesinin 4 te 3ü buna ayrılmalı kanımca 27-30 yaş aralıgında bulunabilirse süper olacaktır.

dünkü maçta penaltı pozisyonunu dikkatle izlemenizi öneririm. motta hatalı %100. ancak, lütfen ersanı pozisyonun başından sonuna kadar dikkatle takip edin.  kademe anlayışı, sezgisi, pozisyon bilgisi ve hamle zamanlaması açısından degerlendirin. bir stoperde olması gereken saydıgım bu özelliklerin hepsinde birden sınıfta kalamazsın bu düzeyin oyuncusuysan...