Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3986803 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 12:42:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sanırım medyaya fazlaca inanıyorsun.. Benfica 3 istemedi, devre arasında satmıyorum dedi.

Bir dakika.

Bütçe mi yok? Benfica mı satmadı?

Ben bunun gibi onlarca şey sıralayabilirim ama yapmayın bunu bu iyi bir şey değil.

Yapılamayan her transferden sonra maddiyata dem vurmak iyi değil.

Elde 4 milyon euro bütçe varken sağ bek bulamamanın savunması olamaz.

Sen Maxi Pereira'ya sene sonu için sözleşmesyi Ocak sonu imzalatsaydın, bunu da koz olarak kullansaydın Benfica o adamı satacaktı sana zorla.

Ha satmadı mı? O zaman taraftara bunun açıklamasını böyle yapardın. Ama şua elde bir şey olmadığı gibi, oyuncu eksikliğinden kaçması muhtemel başarılar var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 12:44:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben sordurdum mesela Mayke hiç soruldu mu alınmak istedi mi diye.

Mayke için Özen'den sonra bir kez bile girişim olmamış biliyor musunuz?

Bu adam 5-6 milyon seviyesine bitecek dünya çapında bir sağ bek.

Devre arasında kimse adam satmaz deniyor ya. Brezilya ligi tatilde üstelik.

Bulabileceğin en iyi sağ bek orada, ama girişim bile yok.

Yönetimi savunalım, ama savunulması gereken konularda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bir dakika.

Bütçe mi yok? Benfica mı satmadı?

Ben bunun gibi onlarca şey sıralayabilirim ama yapmayın bunu bu iyi bir şey değil.

Yapılamayan her transferden sonra maddiyata dem vurmak iyi değil.

Elde 4 milyon euro bütçe varken sağ bek bulamamanın savunması olamaz.

Sen Maxi Pereira'ya sene sonu için sözleşmesyi Ocak sonu imzalatsaydın, bunu da koz olarak kullansaydın Benfica o adamı satacaktı sana zorla.

Ha satmadı mı? O zaman taraftara bunun açıklamasını böyle yapardın. Ama şua elde bir şey olmadığı gibi, oyuncu eksikliğinden kaçması muhtemel başarılar var.

Öncelikle şunu bil elinde 4 milyon bütçe yok.. bi yerlerden kısıp para ayrılmaya çalışılıyor ve açıklama zaten böyle yapıldı.. Benfica pazarlığa bile girmedi, satmıyorum dedi.. Evet satmak istemediği halde alabilirdin ama öyle 4'lere falan değil.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 12:46:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Öncelikle şunu bil elinde 4 milyon bütçe yok.. bi yerlerden kısıp para ayrılmaya çalışılıyor ve açıklama zaten böyle yapıldı.. Benfica pazarlığa bile girmedi, satmıyorum dedi.. Evet satmak istemediği halde alabilirdin ama öyle 4'lere falan değil.

Yok mu?

Linnes son gün imza atsa biz transfere 4.5 milyon euro harcamış olmayacak mıydık devre arası?

Bu parayı kim verecekti?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yok mu?

Linnes on gün imza atsa biz transfere 4.5 milyon euro harcamış olmayacak mıydık devre arası?

Bu parayı kim verecekti?

Linnes olayında da hatan var.. 2.250 verildi ve orada şartlar zorlandı çünkü ileride para kazandırabilecek bir yaşta.. FB ve GS'nin bile yokken bizim transfer bütçemiz olduğunu düşünmeni anlamak gerçekten zor  :iscrewy:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 12:51:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Linnes olayında da hatan var.. 2.250 verildi ve orada şartlar zorlandı çünkü ileride para kazandırabilecek bir yaşta.. FB ve GS'nin bile yokken bizim transfer bütçemiz olduğunu düşünmeni anlamak gerçekten zor  :iscrewy:

Linnes verilen resmi rakamı birinci ağızdan biliyorum. 3 milyon euro.

Hocam bence kabullenmek istemiyorsun. Ama zorla ama değil imzalar atlsa 4.5 milyon euro harcamış olacaktı bu kulüp. Bu para yaratılabiliyorsa yaratılmıştır bu basit.

6 ay boyunca Linnes'ten başka alternatif üretememenin sorumlusu kim olacak? Kimde arayacağız hatayı yoksa ortada hata mı yok?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Erdem Çözer

Linnes verilen resmi rakamı birinci ağızdan biliyorum. 3 milyon euro.

Hocam bence kabullenmek istemiyorsun. Ama zorla ama değil imzalar atlsa 4.5 milyon euro harcamış olacaktı bu kulüp. Bu para yaratılabiliyorsa yaratılmıştır bu basit.

6 ay boyunca Linnes'ten başka alternatif üretememenin sorumlusu kim olacak? Kimde arayacağız hatayı yoksa ortada hata mı yok?

tek alternatifimiz Linnes değildi.. hiç bir zaman 3 verilmedi.. Bilic'in sık sık ifade ettiği gibi transferle ilgili kulüp çok iyi çalışıyor ama şartlar da ortada.. bunu anlayabilmek bu kadar zor olmamalı.. keşke o insanların ne yaşadığını, nelerle mücadele ettiklerini anlayabilsen.. yoksa başkanın da dediği gibi transfer en kolay iş.. şu parayı veriyorum dersin alırsın

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun 19 yaşındaki Velet Ecel terleri dokturdu bize , Sol tarafımızı Felç etti :s20: :s20:
Keşke Markoviç Ceza almasaydı demeden edemiyorum kendi kendime :iscrewy:
Veli gibi Cigersiz bile yetişemiyorsa kimse yetişemez ona...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kutay

liverpool maçına kaç bilet satıldı arkadaşlar bilgisi olan var mı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

liverpool maçına kaç bilet satıldı arkadaşlar bilgisi olan var mı
13.000 Civarı bilet kaldı :bandit: Kuzey - Güney ve Doğu biletleri tukendi :bandit: Sadece Batı tribünde 13.000 civarı bilet kaldı ama Guneyde satışa açılmayan 2.000 civarı bilet daha var , Batıdaki 13.000 bilet tükenirse, Guneydeki 2.000 bilet de satışa açılacaktır :ok:

Çevrimdışı Kutay

13.000 Civarı bilet kaldı :bandit: Kuzey - Güney ve Doğu biletleri tukendi :bandit: Sadece Batı tribünde 13.000 civarı bilet kaldı ama Guneyde satışa açılmayan 2.000 civarı bilet daha var , Batıdaki 13.000 bilet tükenirse, Guneydeki 2.000 bilet de satışa açılacaktır :ok:
yani 60.000 civarı bilet satılmış galiba  çok iyi rakam umarım batıdaki 13 bin bilette tükenir
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 13:25:05
  • Beşiktaş / Bodrum
tek alternatifimiz Linnes değildi.. hiç bir zaman 3 verilmedi.. Bilic'in sık sık ifade ettiği gibi transferle ilgili kulüp çok iyi çalışıyor ama şartlar da ortada.. bunu anlayabilmek bu kadar zor olmamalı.. keşke o insanların ne yaşadığını, nelerle mücadele ettiklerini anlayabilsen.. yoksa başkanın da dediği gibi transfer en kolay iş.. şu parayı veriyorum dersin alırsın

İşte en anlayamadığım nokta da bu.

Eleştiren insanı hemen empati kurmamakla, anlamamakla itham etmek.

Peki uzatmaya gerek yok bu düşünceyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

yani 60.000 civarı bilet satılmış galiba  çok iyi rakam umarım batıdaki 13 bin bilette tükenir
Bu 60.000 in içinde 13.800 kombineli de var , Ayrıca 6.000 Liverpool tribununu ve sponsor biletlerini hesaba katmamışsın :bandit: 76.000 lik kapasite den 6.000 Deplasman bileti en az 5-6.000 de sponsor biletini düşmek gerek tabi 13.800 kombineyi de eklemek lazım :iscrewy: Ha şöyle bişey var 6.000 Liverpool biletinin geliri de bizim olcak ama 13.800 kombine den gelir olmayacak!! Ama her halikarda 76.000 kapasite Full çekecek gibi görünüyor :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Kutay

Bu 60.000 in içinde 13.800 kombineli de var , Ayrıca 6.000 Liverpool tribununu ve sponsor biletlerini hesaba katmamışsın :bandit: 76.000 lik kapasite den 6.000 Deplasman bileti en az 5-6.000 de sponsor biletini düşmek gerek tabi 13.800 kombineyi de eklemek lazım :iscrewy: Ha şöyle bişey var 6.000 Liverpool biletinin geliri de bizim olcak ama 13.800 kombine den gelir olmayacak!! Ama her halikarda 76.000 kapasite Full çekecek gibi görünüyor :halay: :halay: :halay:
inşallah full çekerde cehennemi yaşatırız orda sömürgeci ingilizlere
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 13:33:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Transfer sezonu başladığında şunu yazmıştım.

Beşiktaş 10 sene boyunca bütçesi az olduğu için değil yanlış transfer politikası güttüğü için başarısız oldu.

Bütçe az olduğu için 2 tam adam almak yerine 5 yarım adam almayı seçtik hep. Sonra bu adamların 4ü gittiği için bir 4 adam daha ve yine yarım.

Böyle 10 sezon çöpe gitti.

Bütçe az ise 4 adam alacağına 1 tane tam adam alınmalı, gerekirse 2 sezon beklenmeli, yine de bu politika sürdürülmeli çünkü 3. sezon sonunda şampiyonluk gelir dedim.

Biz Sosa ve Ba'yı alarak tam adam politikasına geçtik sağ bek sol bek stoper lazım diye 5 tane orta seviye adam almadık.

Ama devre arasında yine aynı hata yapıldı. Yazın umarım aynı hatayı görmeyiz.

Kulübeye değil, ilk 11'e transfer gerekiyor. 5 yedek değil 3 as adam gerekiyor ki şuanki aslar yedek konumuna düşsün. Kalite böyle artar.

Serdar'a yedek değil Serdar'ı yedeğe atacak adam lazım. Motta'ya aynı şekilde. Ersan'a da.

Kaleci, sol bek, sağ bek, stoper, ön libero ve sol kanat lazım normalde bu takıma ama hepsi aynı sezon olmaz olursa hepsi yarım olur.

Sol bek sağ bek ve stoper alsınlar ama nokta atış olsun yeter.
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 13:35:25 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

inşallah full çekerde cehennemi yaşatırız orda sömürgeci ingilizlere
Çeker çeker rahat olalım :bandit: Daha bu maçın sonucunu beklemeden , Maça 1 Hafta kala 60.000 i bulmuşsak , 76.000 i her turlu buluruz :iscrewy:
Ayrıca 5-6 Milyon Tl gelir elde edeceğiz , Çok büyük ve önemli bir rakam hele bu yoklukta :ishock:

Çevrimdışı Deniz

Mottadan Daha Acınacak hale düşer @Deniz  Bu Nasıl sence
.                   CENK
SERDAR   ATINÇ  PEDRO  ATİBA
           VELİ     TOLGAY
GÖKHAN     SOSA       KERİM FREİ
               DEMBA BA
Bence çıkabilecegimiz en iyi kadro bu :ok:
Atiba sag bekteki performanisini solda da gosterirse guzel ama yerini yadırgayabilir.sonra sikinti olmasin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 13:38:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Rahman Baba, Kaboul ve Maxi Pereira üçlüsü bize yeter yaz için.

Sola alınamayacaksa bütçenin çoğunu Cruzeiro'dan Mayke için harcayıp sadece Mayke ve Kaboul de yeter.

Yeter ki artık doğrudan ilk 11'e takviye yapılsın kulübeye değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Atiba sag bekteki performanisini solda da gosterirse guzel ama yerini yadırgayabilir.sonra sikinti olmasin..
:alala: :alala: :alala: Atiba Geçen sezon 3 Maç oynadı Sol bek de @Deniz :D

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş 10 sene boyunca bütçesi az olduğu için değil yanlış transfer politikası güttüğü için başarısız oldu.

Bütçe az olduğu için 2 tam adam almak yerine 5 yarım adam almayı seçtik hep. Sonra bu adamların 4ü gittiği için bir 4 adam daha ve yine yarım.

Bütçe az ise 4 adam alacağına 1 tane tam adam alınmalı, gerekirse 2 sezon beklenmeli, yine de bu politika sürdürülmeli çünkü 3. sezon sonunda şampiyonluk gelir dedim.

Biz Sosa ve Ba'yı alarak tam adam politikasına geçtik sağ bek sol bek stoper lazım diye 5 tane orta seviye adam almadık.

Kulübeye değil, ilk 11'e transfer gerekiyor. 5 yedek değil 3 as adam gerekiyor ki şuanki aslar yedek konumuna düşsün. Kalite böyle artar.

Serdar'a yedek değil Serdar'ı yedeğe atacak adam lazım. Motta'ya aynı şekilde. Ersan'a da.

Kaleci, sol bek, sağ bek, stoper, ön libero ve sol kanat lazım normalde bu takıma ama hepsi aynı sezon olmaz olursa hepsi yarım olur.

Aynen oyle kulubeye degil ilk 11 e transfer yapmaliyiz.10 tane kulubeye alacagina 2 tane 11 lik oyuncu almak iyi transferdir.

Demba Ba ya o kadar para verdik.adam fazlasiyla parasini cikartiyor.onun yerine siradan bir forvet alsak bugün liverpoolla degil oynamak buralari hayal bile edemezdik.

Transfer yapmak icin yapilmamali,iyi oyuncu almak icin yapilmali.az olsun oz olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

:alala: :alala: :alala: Atiba Geçen sezon 3 Maç oynadı Sol bek de @Deniz :D
Sag bek olarak oynadigini hatirliyorum ama solu hatirlamiyorum.oynadi diyorsan oynamistir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2015, 13:44:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Sag bek olarak oynadigini hatirliyorum ama solu hatirlamiyorum.oynadi diyorsan oynamistir.

Aynen Eskişehir ve Fener maçını hatırlıyorum ben de solda oynadığı fena değildi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Oynadı , Oynadı @Deniz :ok: Sağ Bekde de oynadı , Sol bekte de oynadı , Hatta bir maçta da Stoper oynadı :D :D Adam İmdat Butonu gibi , Nerede bir açık varsa YETTİM diyor :halay: :ishock: :busted_cop:

Çevrimdışı siyah-1903

imzamı atarım.. yedek transferi yapmak nedir hiç bir zaman anlayamayacağım
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Kadir G.

İyi de oynamıştı ama orta saha düşmez umarım.