Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987656 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Napoli bu Trabzon'u fena yapacak :icool:

Ben bir yeni bir otobüs park etme vakası bekliyorum Trabzon dan  :money: ama öyle de fazla dayanamazlar gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozan062

Napoli bu Trabzon'u fena yapacak :icool:

oyle bir günki bugun

liverpool o tarihi farkın oldugu gün besiktasın as kalecisi sakat oldugundan yedeği cıkıyor sonrası malum kariyer bitiyor
sonra yıllar gecior o kaleci ts ye gidiyor o tarihi gunun hocası tekrar karsısına cıkıyor ve yine facia bir gün olma olasılıgı var,güzel anlatamadım ama siz canlandırın:)
ve yine ilginc bir tesaduf vardırki
cl rekorunu sayemizde eline gecirmiş benitez efendi bugun yada haftaya  ts ile uefada o rekoru kırabilir yani belkide bi tekrarının yasanmıcagı bir rekora imza atabilir ve macın kalecileri yine aynı:D

[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2015, 19:46:20 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

Trabzon'un yedek kulübesinde 4 tane adam varmış :)
Nasıl ya bu adamlar iki takım satın aldı

Çevrimdışı Tolga

Nasıl ya bu adamlar iki takım satın aldı
Çok fazla sakatları var :)

Hadi be Frei bu gece de senin gecen olsun aslanım be
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2015, 20:29:06 2. el görünümlü 0 ]

Çevrimdışı Fatih

Bağlı bulunduğun mal müdürlüğüne @Fatih Eski uygulamaların hepsinin mevzuat açısından yeri bulunmuş. Oluşturulmuş. Ancak yeni mevzuat bir ayağı eksiktir hep. Yıllardır böyle. Bana bir kadın geldi yaya trafik cezası. Polis kesmiş sonra git demiş falan bankada öde. Makbuza bakıyorum tamam trafik cezası. Bankaların bilgisayar sistemi vergi dairesiyle entegredir. Vergi tahsil ederken önce vergi dairesi kodunu giriyorsun, sonra vergi kodunu, eğer Motorlu taşıtlar vergisi ve trafik cezasıysa nakil vasıtaları vergi dairesi, ama onu girince plaka şart kadına sordum hangi plakaya kesildi diye; döndürdü arkasını bana doğru "aha burada bulabilirsen bi plaka ona kesildi, onu yaz" ödeyemedik tabi.
Sigara cezasını mesela kim kesecek belli değil, zabıta mı polis mi jandarma mı? hangi makbuza kesecek? Hangi birim alacak? hiç biri belli değil. Aynısı e bilet meselesinde de var. Statta seni özel güvenlik belli yetkilerle uyarabiliyor. Stattan dışarı gönderebiliyrlar. Fazlası yok.
Abi onu odemezsek sikinti oluyor mu ya?  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Trabzona üzüldüm

Eğer iki takım da elenirse yunanistan geçecek bizi seneye şampiyonumuz ön eleme oynayacak

Çevrimdışı Tolga

Trabzona üzüldüm

Eğer iki takım da elenirse yunanistan geçecek bizi seneye şampiyonumuz ön eleme oynayacak
Olympiakos şuan 2-0 yeniliyor elenebilirler yani. :)

Aynen şimdi gördüm iyi haber :)

Soldan çok yiyoruz be hızlı ve uzun bir sol bek şart

Çevrimdışı Çağatay

Walla bu opare sağ degil de sol bek için alternatif olmali..
motta bildigin dökülüyor çıldırttı mac basindan beri...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ALI RIZA

Takım boş beleş adam dolu.Elendik artık.Takımdaki çöplükleri temizlemek gerek.Hocayı sene sonu ingiltere'ye yollasınlar.Beşiktaş bu korkak futbol oynamaz.
Ne diyorsun Ne korkak oynatması sen hangi maçı izledin... Elindeki oyuncular bu sen anadolu takımları maçımı zannediyorsun ? Liverpool oynadık... Oyuncuları yetenekleri belli bizimkiler topu 3 hamlede tutyorlar adamlar tek hamle tutup 2. harekette seni geçiyorlar... Rakip e karsı bu oyun oynadık dogru sistem idi... İstanbulda onlar düşünsün extra zemin yok taraftar yok... Rüzgar olacak  bakalım nasıl oynayacaklar

Çevrimdışı zbrnsky

Ne diyorsun Ne korkak oynatması sen hangi maçı izledin... Elindeki oyuncular bu sen anadolu takımları maçımı zannediyorsun ? Liverpool oynadık... Oyuncuları yetenekleri belli bizimkiler topu 3 hamlede tutyorlar adamlar tek hamle tutup 2. harekette seni geçiyorlar... Rakip e karsı bu oyun oynadık dogru sistem idi... İstanbulda onlar düşünsün extra zemin yok taraftar yok... Rüzgar olacak  bakalım nasıl oynayacaklar

Yanındaki adama pas atmaktan aciz,ayakta duramayan,taç atışlarında sıkıntı yaşayan,organize atak yapamayan,pas futbolunu beceremeyen,duran top organizasyonu bilmeyen bir takım izledim.Daha saymamı ister misin ? Büyük maçlarda ki korkak futboldan sıkıldım.Ligde fb,gs rahat rahat yener,Avrupa'da 90dk çakılı defans yaparsın.... Beşiktaş böyle oynamaz.İkinci maçta gol atamayız daha rahat yeneceklerini düşünüyorum.

Çevrimiçi Kartal Ç

uefaya verilen listede uğur boral var mı?

Çevrimdışı Atkar

Bana göre sıkıntımız beklerdi.Serdar Kurtuluş çok iyi bir maç çıkardı Töreyle birlikte sağ kanattan geçiş izni vermediler fakat buda Törenin hücüm etkinliğini azalttı.Rakip Liverpool tabi bir şeyde diyemeyiz çok.Motta ise kötüydü,İbeyle 2li mücadelede hep yavaş kaldı.Olcay defans açısından çok iyi oynadı çok yardım etti Mottaya.Olcay bugun gününde değildi ama hiç yoktan takım düzenini bozmadı.Mottanın leveli bence Beşiktaş değil.Motta ve birazdan Olcay hariç kimseye laf söyliyemeyiz.Ersanda beklemediğim kadar iyi oynadı.Maça çok iyi odaklanarak çıkmış.

ilerdeki 4'lü gününde değildi.

Motta kötü başladı kötü bitirdi maça bakıyorum bireysel hatadan gelmiş bir gol gerçekten sinir bozucu.

Acilen toparlanıp Eskişehir maçına odaklanmalıyız Avrupa'dan çok önceliğimiz lig

Bilic artık bu maçlardan ders alıp derbilerden puan ile çıkmalı

Kimse haftaya maça gelmemezlik yapmasın oradaki son maç olacak muhtemelen yıkmamız lazım ortalığı

Çevrimdışı Kadir G.

Andre-Pierre Gignac:
Sözleşmesi bu sene biten 29 yaşındaki oyuncunun piyasası 10 milyon olarak gözüküyor. Yıllık 3.6 m maaşı var fakat vergileri hesaba katınca Türkiyede 2.5-3 bandında(maç başı hariç) oynayabilir. Marifet ikna edeceklerde.

Nigel de Jong:
30 yaşında onunda sözleşmesi bitiyor. 3 milyona net oynar yararı fazlasıyla dokunur.

Maximiliano Pereira:
30 yaşında sözleşmesi bitenlerden 2-2.3 e oynar. Takıma çağ atlatabilir.

Dede:
Sözleşmesi 17 de bitiyor. 26 yaşında.  10 milyon değer biçilmiş alması zor. 7-8 milyon verilecek olursa gelir mi bilemiyorum. Çok çok ihtiyaç var. Pedronun yanına cuk oturabilir.

Mayke Oliviera: Başka bir cruzeirolu 22 yaşındaki sağ bek. 2016 da sözleşmesi bitiyor. 5.5 değer biçilmiş. 3.5-4 milyon bonservise bırakabilirler belki. Gelecekte iyi fiyata satılma ihtimali de cabası.

Balasz Dszudsak: Sözleşmesi bitenlerden biri. Sol kanada ilaç olabilir. 28 yaşında

Bu oyuncularla hem oyununu hem tecrübeni hem öz güvenini geliştirirsin fakat hepsi birden imkansıza yakın. Ba nın performansını sürdürdüğünü ve sene sonu 20 milyona satıldığını düşünelim ve bunun üstüne her sene artık sabitleşmiş 15 milyon bütçemizi koyarak biraz hesap yapalım.

Oyunculara yukarda yazdığım fiyatların üstünde  değerler verdim maaş olarak örneğin 3 se 3.5 gibi. Bunu da sözleşmesi biten oyunculara verilen imza parasını kontrata yaymak olarak düşündüm. Dede ye 7.5 maykeye 4 m bonservis yazdım. Sonuç olarak 27.5 milyon gibi bir değer çıktı. Bunun 20 m ba dan gidince elimizde 7.5 milyon kalıyor. Bu paraya da sol beke taş gibi bir adam alınabilir pekala. Gerekirse bonservisiyle. (4-5 bonservis 2 maaş diye düşünelim). Etti 35 milyon bu paradan ba nın yıllık 3.25 maaşını çıkardığımızda 31.75 m. Parayı tamamen tükettik borç ödemedik ama krallar gibi bir takım kurduk:

Tolga(kaleciyi unutmuşum saat 4 ondandır. )
Maxi(mayke)-pedro-dede-baba
De jong-veli
Gökhan sosa dzsudsak
Gignac

Şu kadroyu kurma ihtimalimiz %0.001 bile olsa çok heyecan verici. Aslında o kadar düşükte değil olay ba nın satışında gizli. 

@Çağrı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dun Gece Ben Bu Pozisyonun Cidden Penaltı olduğuna inanıyor musunuz dedigimde , Hep bir ağızdan , Net Penaltı dediniz :money:
Bunun üzerine Özeti ve O pozisyonu tekrar tekrar izledim , Pozisyonun Penaltıyla alakası bile yok :iscrewy: Bu Seviyede bu kadar Basit Penaltı çalınmaz :money: İBe nin topla oynama düşüncesi yok , Penaltı almaya geliyor ve kendisini yere bırakıyor , Böyle Penaltı olmaz :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Boru gibi penaltı hiç kıvırmayalım , önce kendi eteğimizdeki taşları temizleyelim biz. Buraya bu sezon canımızı yakan 7 tane maç yazarım Mottanın - Ersanın - Tolganın yaptığı hatalarla canımızın yandığı.

Bursa maçındaki penaltının 2 katı penaltı.

Çevrimdışı Çağatay

dün akşam yazamadım şimdi yazayım

savunma blogumuz önündeki veli-atiba ile birlikte güzel işler çıkardı
ama sol kanat savunmamız yok motta batırdı resmen rövanşta opare nin düşünülmesi lazım ve bundan sonra da opareye daha çok şans verilmesi gerekiyor
yada sevilla maçındaki performansını sergileyebilirse boral da olur :evillol:

takımın sosa dışında duran top atabilecek adamı yok şaka gibi
ayrıca belki hemen olmaz ama şu duran top karşılama işinde artık şu modern futbolun gerektirdiği gibi ceza yayı üstünde karşılamamız lazım
biz 6 pasın orda karşılıyoruz

sosa çıkarken oğuzhan yerine tolgay girseydi diye düşünüyorum sanki orta saha üstünlüğümüz olabilirdi
sosa oyundayken tek toplarla dikine paslarla ilk yarıda ve ikinci yarıda belli bölümlerde takım güzel top oynadı

kısacası
benim hoşuma giden takımın iyi oynadığı bölümlerde soğukkanlı oluşu ve sosanın verdiği güvenin takımda hissedilmesi
derbilerde şöyle oynasak hayatta yenemezler bizi...

takım geriye çekilirken de savunma yardımlaşmalarına gelen olcay ve töre hücum aksiyonlarında biraz cılız kaldı ama tahmin edilebilen bir şeydi bu
genel olarak performans iyi görünüyor ama aksayan dişlilerin (motta gibi) takım ritmini etkilemesi sinir bozucu

Çevrimdışı Hicks

Bu maçta önce Motta sonra Bilic eleştirilmelidir bana göre. Motta'nın yaptığı bu hatalar, 1 değil 2 değil, bunda yanında ve önünde oynayan Veli ve Olcay'ın da payı var mıdır bilemem zira bu 3 futbolcu da formsuz 1-2 aydır. Dün Sosa pas dağıtımı konusunda benim gördüğüm en kötü Sosa'ydı, her attığı top rakibe gitti, kötü göründü ve oyundan alındı. Bunu dün maçı izleyen bütün gözler seyretti beyinler böyle yorumladı, Bilic'de böyle yorumlamış olacak ki Sosa'yı oyundan aldığı an maç Beşiktaş için bitti. Orta sahada hiç bir etkinliğimiz kalmadı, sola Kerim'i alınca da zaten zor ayakta duran sol kanat çöktü. Gol de böyle geldi aslında... Ben Bilic'ten herkesin görmediğini görmesini beklerdim, neydi bu? Evet Sosa bütün pasları kötü attı, ayağındaki topları kötü kullandı, bunda hem fikiriz ama Sosa o topları aldı, tuttu ama atamadı, belki atardı, belki atamazdı orasını bilemem ama O oyundan çıkınca değerini herkes anlamıştır. Sosa sadece topu kullanan değil aynı zamanda kovalayan ve en önemlisi topu alan bir futbolcu. Bu en önemli özelliklerden biridir, ne kadar hareketli olursan ve ne kadar boşa çıkıp arkadaşının rahat atacağı yerlerde zamanında olursan bütün takımı rahatlatırsın. evet dün Sosa çok baskı yedi, kötü görüntüsünün sebebi buydu ama yerine giren Oğuzhan o kadarını bile yapamazdı, yapamadı... Bu benim kişisel yorumumdur... Keşke Ba o rahat vuruşu kaçırmasaydı, keşke Motta o hatayı yapmasaydı ama olan oldu, İstanbul'da doğru işler yaparsak yenemeyeceğimiz takım olmadığını biliyoruz. 1-0 hiç de kötü bir skor değil, Livepool elenmeyecek takım değil ve en önemlisi Beşiktaş çok iyi bir yolda...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Erdem Çözer

Motta ve Sosa felaketti.. Ozi'yi son dönemde en çok eleştirenlerden biriyim ama girdikten sonra oyuna olumlu etkisi oldu..

Liverpool maçlarını izleyen biri olarak şunu söylemeliyim ki Bilic gerçekten inanılmaz bir teknik direktör.. Haftalardır Liverpool'u bu kadar etkisiz görmedim.. Kaleyi tutan tek şutları vardı.. Bu savunma oyuncularıyla bunu başarmak gerçekten inanılmaz bir iş.. Demba Ba golü atsa daha da inanılmazı olacaktı.. Ama günlerdir antrenmansız olan bir adam için bence hem çapraz koşusu hem de vuruşu oldukça iyiydi.

Elinde Motta ve Serdar gibi bekler varsa Liverpool'un kanatlarına karşı 1'e 1 kalamazsın.. Bu yüzden Olcay ve Töre çok geriye geldiler..  İkisinin de en az 3-4 inanılmaz tempolu driplinglerini hatırlıyorum ki bunlardan sonra da dinlenme fırsatı bulamadılar.. Ayrıca Liverpool'da her ikisine de topu aldıkları anda ikili sıkıştırma uyguladı.. Doğal olarak onlar da bizi çok iyi analiz etmişler.. Bu yüzden her ikisi de etkisiz kaldı.. Olcay için bi ekleme yapmak gerekirse, savunmada çok iyiydi ama hücumda son zamanlardaki düşüşü sürüyor. Bu noktada hemen herkes neden Kerim'le başlamadı diyor ama Kerim savunmada Olcay'ın yanına yaklaşamaz.. Ayrıca 11'de başladığı maçlarda çok etkisiz kaldı.. Yorulmuş savunmalara karşı daha etkili oluyor.

Bu arada Ersan ve Franco çok iyi iş çıkardı.. Müthiş müdahaleleri vardı.. Franco'dan beklerdim ama Ersan'dan açıkçası bu kadarını beklemezdim (yediği çalıma rağmen çok iyiydi) İkinci maçta Ersan'ı çok arayacağız.

Sonuç olarak Bilic'in taktiği aslında çok iyi işledi.. O saçma penaltı olmasa en kötü 0-0'la ayrılmış olacaktık ki, Sosa biraz gününde olsa veya Ba o pozisyonu golü yapsa harika bir sonuçla dönmek işten değildi..

Oyuncu kalitesi olarak aranda bu kadar uçurum olan bir takımla ancak bu kadar oynanırdı.. Tebrikler Bilic'e ve canla başla oynayan tüm oyunculara!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

geçen sezonki gs maçında yaptığı hatadan sonra yapılan eleştirilerin ardından dewamlı bir çıkışa geçen serdar gibi
acaba şu maçtaki hatalarından sonra motta da bi çıkışa geçse artık...