Bu maçta önce Motta sonra Bilic eleştirilmelidir bana göre. Motta'nın yaptığı bu hatalar, 1 değil 2 değil, bunda yanında ve önünde oynayan Veli ve Olcay'ın da payı var mıdır bilemem zira bu 3 futbolcu da formsuz 1-2 aydır. Dün Sosa pas dağıtımı konusunda benim gördüğüm en kötü Sosa'ydı, her attığı top rakibe gitti, kötü göründü ve oyundan alındı. Bunu dün maçı izleyen bütün gözler seyretti beyinler böyle yorumladı, Bilic'de böyle yorumlamış olacak ki Sosa'yı oyundan aldığı an maç Beşiktaş için bitti. Orta sahada hiç bir etkinliğimiz kalmadı, sola Kerim'i alınca da zaten zor ayakta duran sol kanat çöktü. Gol de böyle geldi aslında... Ben Bilic'ten herkesin görmediğini görmesini beklerdim, neydi bu? Evet Sosa bütün pasları kötü attı, ayağındaki topları kötü kullandı, bunda hem fikiriz ama Sosa o topları aldı, tuttu ama atamadı, belki atardı, belki atamazdı orasını bilemem ama O oyundan çıkınca değerini herkes anlamıştır. Sosa sadece topu kullanan değil aynı zamanda kovalayan ve en önemlisi topu alan bir futbolcu. Bu en önemli özelliklerden biridir, ne kadar hareketli olursan ve ne kadar boşa çıkıp arkadaşının rahat atacağı yerlerde zamanında olursan bütün takımı rahatlatırsın. evet dün Sosa çok baskı yedi, kötü görüntüsünün sebebi buydu ama yerine giren Oğuzhan o kadarını bile yapamazdı, yapamadı... Bu benim kişisel yorumumdur... Keşke Ba o rahat vuruşu kaçırmasaydı, keşke Motta o hatayı yapmasaydı ama olan oldu, İstanbul'da doğru işler yaparsak yenemeyeceğimiz takım olmadığını biliyoruz. 1-0 hiç de kötü bir skor değil, Livepool elenmeyecek takım değil ve en önemlisi Beşiktaş çok iyi bir yolda...