Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987960 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Burak

3-1 kazanacağız gibi geliyor bana :) Son golü son anlarda kontrodan atarız  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sterling-Sturredge-Ibe-Coutinho bunlar pire gibi adamlar bir hızlandılar mı durdurmak kolay olmuyor.Ersan-Pedro ikilisinin ağır olması da ayrı bir dezavantaj...Ben bizim basın ve taraftar kadar olumlu bakamıyorum bu maça Liverpool gayet iyi bir takım

Whoscored.com 2-1 demiş maç için.

Gayet iyi bir skor olur hadi inşallah :claps: :claps:

Çevrimdışı Tolga

Sterling-Sturredge-Ibe-Coutinho bunlar pire gibi adamlar bir hızlandılar mı durdurmak kolay olmuyor.Ersan-Pedro ikilisinin ağır olması da ayrı bir dezavantaj...Ben bizim basın ve taraftar kadar olumlu bakamıyorum bu maça Liverpool gayet iyi bir takım
Zaten her iki maçında kolay geçeceğini düşünen yoktur herhalde ama ben en azından avantajlı bir skorla döneceğimizi düşünüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2015, 16:07:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben de 1-1 ya da 2-1 diye düşünüyorum başından beri bakalım  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartal74

bir maç ceza geldi:kuzey ve doğu trübünleri balıkesir maçına kapalı

Çevrimdışı Anıl

Doğu ve Kuzey tribünü kapama cezası gelmiş.

Çevrimdışı ozan062

Whoscored.com 2-1 demiş maç için.

Gayet iyi bir skor olur hadi inşallah :claps: :claps:

benzerini arsenal macında yasadık,, bol pozisyon buldular cok kacırdılar,, ama bizde kacırdık mesela dembanın bir pozisyonu var onu atsa tur bizdeydi ama olmadı
hakem bol penaltı ve kart gosteriyormus bu buyuk sıkıntı
bizde onlarda kanatlardan değil merkezden cepheden goller buluyormusuz onlar 3lü biz 4lüyüz bunlar dusunuldugunde bir adım daha sanslıyız gibi ama bakalım:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Şu küfürleri başlatanları tespit edip stada almamaları lazım.

Çevrimdışı Tolga

Doğu ve Kuzey tribünü kapama cezası gelmiş.
Passo var sözüm ona değil mi hani nerede bireysel ceza.

Akılları sıra milleti kandıracaklar işte.

Çevrimdışı ozanozan

az önce doğu ve kuzey tribünü kapatma cezası yedi.

ben anlamıyorum bursa maçında kuzeydeydim. 9-10 kişi münferit küfür etti ama hepimizin günlük hayatta ettiği küfürler. ne organizeydi nede uzun süreliydi. daha önce maça gitmedim bilmiyorum cezalar hep böyle mi geliyor? geliyor sa hakketen büyük bir saçmalık, lise yıllarında antalya-bursa maçlarında 90dakika bursaya ...bursa diye küfür ederdik hiç ceza almadık.

Çevrimdışı ozan062

Passo var sözüm ona değil mi hani nerede bireysel ceza.

Akılları sıra milleti kandıracaklar işte.

kart1903te bu niyetle yapıldı ama goruluyorki bunlar bos işlermiş:)zaten imza falanda verilmesi gerekiyormus yasa gereği bundan dolayı otamatik olarak iş finish:D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2015, 16:15:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Kalkacak bu uygulama seneye sabredin biraz daha.

Farklı şekilde gelecek e bilet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

alın size bir saçmalık daha. doğu tribünü 26 bin 164 kişi, kuzey ve güney tribün ise 13 bin 335 kişi alıyor. yani toplamda 39,499 kişi. kombineli desen bu sayı 5.000-10.000 arasıdır. balıkesirspor maçı osmanlı stadında oynanacak olup bu stadın kapasitesi 19.626 kişidir. Bu cezayı sahası olan bir takıma versen cezanın yeri ve sayısı bellidir şimdi tff ne yapacak merakla bekliyorum diyeceğim ama beklemiyorum. cezayı balıkesir maçında kale arkası ve doğuya keserler ve bizi ankarada seyirciden koparırlar.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Kalkacak bu uygulama seneye sabredin biraz daha.

Farklı şekilde gelecek e bilet.

nasıl mesela hocam?bir bilginiz mi var?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2015, 16:32:46
  • Beşiktaş / Bodrum
nasıl mesela hocam?bir bilginiz mi var?

Yok hocam ama çalışmalar olduğunu duydum merakla bekliyorum ben de
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Yok hocam ama çalışmalar olduğunu duydum merakla bekliyorum ben de

hazirandaydı galiba mahkemesi var:)  kacarı yok yani

Çevrimdışı Kemal

Küfür tezahüratı edenleri bulup , toplam kapatılan tribünlerin seyirci hasılatını hesaplayıp, bu kişilere eşit pay edip kişi Devlet tarafından kişi borcu açılıp, tahsil edilen paranın Beşiktaşa verilmesi lazım.

Bu tahsilat olup kişi borcu kapanmadan da, Resmi Dairelerin hiç birinde işlem yapamamaları - banka hesaplarına e-haciz uygulaması gelmesi lazım. Kısaca araba bile alıp satamamalı, veraset intikali dahi yapamamalı.

Bakın o zaman millet birbirine sinirlenince bile çiçek atar.

Para çözer bu işi para.

ysariusta

• Ziyaretçi

Küfür tezahüratı edenleri bulup , toplam kapatılan tribünlerin seyirci hasılatını hesaplayıp, bu kişilere eşit pay edip kişi Devlet tarafından kişi borcu açılıp, tahsil edilen paranın Beşiktaşa verilmesi lazım.

Bu tahsilat olup kişi borcu kapanmadan da, Resmi Dairelerin hiç birinde işlem yapamamaları - banka hesaplarına e-haciz uygulaması gelmesi lazım. Kısaca araba bile alıp satamamalı, veraset intikali dahi yapamamalı.

Bakın o zaman millet birbirine sinirlenince bile çiçek atar.

Para çözer bu işi para.
O ceza Beşiktaş'a veriliyor o nedenle öyle bir kamu cezası açılamaz. Ayrıca ceza kişiye verilse bile alamazsın. Sigara içmek cezaya tabi di mi kime ödeyeceksiniz?  Yayaya trafik cezası kesilir gördüm nereye ödenir?  Bu ülkede idari ceza yalandır

Çevrimdışı Kemal

O ceza Beşiktaş'a veriliyor o nedenle öyle bir kamu cezası açılamaz. Ayrıca ceza kişiye verilse bile alamazsın. Sigara içmek cezaya tabi di mi kime ödeyeceksiniz?  Yayaya trafik cezası kesilir gördüm nereye ödenir?  Bu ülkede idari ceza yalandır

İşte Kuruma verilmeyecek ceza , şahıslara kesilecek Passolig neden çıktı o zaman çıkışına uygun bu cezada .  Kuruma aktarılmaz evet o yol saçma olur , kişi borcu Hazineye gider. Direk bu hesaplanan tutarlar kişilere kesilmeli.

Sigara içmek , ne bileyim gece saatini aşıp kurulu düğün dernekte eğlenceye devam vs.. Bu tarz İdari Para Cezaları Maliye Veznesine yani Hazineye ödenir, gelir kaydedilir. Kısaca Devlete.

A

Çevrimdışı alimm

iyi bir skorla döneriz.. Yeterki çıkıp topumuzu oynayalım...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Fatih

@Yunus ben de askere gec gittim diye ceza gelmis..Sahi o nereye odeniyor?  :alala: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus ben de askere gec gittim diye ceza gelmis..Sahi o nereye odeniyor?  :alala: :lol:
Bağlı bulunduğun mal müdürlüğüne @Fatih Eski uygulamaların hepsinin mevzuat açısından yeri bulunmuş. Oluşturulmuş. Ancak yeni mevzuat bir ayağı eksiktir hep. Yıllardır böyle. Bana bir kadın geldi yaya trafik cezası. Polis kesmiş sonra git demiş falan bankada öde. Makbuza bakıyorum tamam trafik cezası. Bankaların bilgisayar sistemi vergi dairesiyle entegredir. Vergi tahsil ederken önce vergi dairesi kodunu giriyorsun, sonra vergi kodunu, eğer Motorlu taşıtlar vergisi ve trafik cezasıysa nakil vasıtaları vergi dairesi, ama onu girince plaka şart kadına sordum hangi plakaya kesildi diye; döndürdü arkasını bana doğru "aha burada bulabilirsen bi plaka ona kesildi, onu yaz" ödeyemedik tabi.
Sigara cezasını mesela kim kesecek belli değil, zabıta mı polis mi jandarma mı? hangi makbuza kesecek? Hangi birim alacak? hiç biri belli değil. Aynısı e bilet meselesinde de var. Statta seni özel güvenlik belli yetkilerle uyarabiliyor. Stattan dışarı gönderebiliyrlar. Fazlası yok.

Çevrimdışı Tolga

Trabzon'un yedek kulübesinde 4 tane adam varmış :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★