Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989528 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Atkar

Dzsudzsak, De Jong,Maxi Perira ve Ranocchia'yı alalım 4'ü de bonservissiz.

Resmen yardırır bu takım 4 tane winner ile.

+Abate,Gignac,Vlaar,Mbia,Danny Ings gibi kaliteli isimler var.Seneye CL garanti olursa bu bonservissizlerden iyi oyuncu alabilirsek bonservissiz takım kurarız.Seneye Demba Ba'nın satılacağı görüşündeyim yönetim +15M parayı değerlendirmek isteyecektir.

Çevrimiçi Kartal Ç

+Abate,Gignac,Vlaar,Mbia,Danny Ings gibi kaliteli isimler var.Seneye CL garanti olursa bu bonservissizlerden iyi oyuncu alabilirsek bonservissiz takım kurarız.Seneye Demba Ba'nın satılacağı görüşündeyim yönetim +15M parayı değerlendirmek isteyecektir.
Bizim ülkeye gelmek için ciddi imza paraları isterler gibime geliyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2015, 22:21:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bizim ülkeye gelmek için ciddi imza paraları isterler gibime geliyor.

Eskisi gibi değil artık ya.

Sosa örneği var mesela ortada.

Meireles, Muslera. Bunlar ilk geldiğinde çok ciddi maaş ile değil ortalama yabancı oyuncu maaşı ile gelen oyuncular.

Türkiye'nin Portekiz'den farkı başarı kazanamaması ve İspanya'ya sınır olmaması lig anlamında  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi kahyaoglueren

Töreyi rahat bırakırlar mı sizce transfer döneminde atletico ve manuyla ismi geçiyor

Çevrimdışı atalay

Psg-Chelsea maçını izleyenler;bir savunmacının - Thiago Silva -nasıl yüksek topta kusursuz olduğunu görebilir.Çevre kontrolü o kadar iyi ki gelen her yüksek topta en iyi tercihi yapıp indirdi.Basit gelebilir ama bizim ve ligin savunmacılarını gördüğünüz de çok fark var.En basit şekli ile rakibe ikinci bir fırsat tanımıyorsunuz.

Çevrimdışı Tolga

Bonservissiz 2-3 oyuncu kadroya katabilirsek çok iyi olur :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2015, 23:00:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Çoğu futbolcu ederinden fazla değer görüyor Dünya'da çünkü alternatif yok.

Ben 1996-2004 Arasını doya doya izleme şansı bulanlardanım o bolluğun yüzde 25'i yok şuan.

Nesta, Stam, Maldini, Thuram görenler için Thiago Silva, Luiz, Pique stoper filan değildir.

Davids, Nedved, Zidane, Seedorf, Görenler için sadece Pogba potansiyel yıldızdır.

Figo, Overmars, Pires, Roberto Carlos, Cafu izleyenler için Bale, Neymar hiçtir.

Gerçek Ronaldo'yu, Rivaldo'yu izleyenler için Ronaldo, Messi hiçbir şeydir.

Malesef gerçekler. Şuan futbolcular tek tip. İnce ve çabuk. O zaman hem teknik hem hızlı hem güçlüydü hem de tarzdı bu adamlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben 1996-2004 Arasını doya doya izleme şansı bulanlardanım o bolluğun yüzde 25'i yok şuan.

Nesta, Stam, Maldini, Thuram görenler için Thiago Silva, Luiz, Pique stoper filan değildir.

Davids, Nedved, Zidane, Seedorf, Görenler için sadece Pogba potansiyel yıldızdır.

Figo, Overmars, Pires, Roberto Carlos izleyenler için Bale, Neymar hiçtir.

Gerçek Ronaldo'yu izleyenler için Ronaldo, Messi hiçbir şeydir.

Malesef gerçekler. Şuan futbolcular tek tip. İnce ve çabuk. O zaman hem teknik hem hızlı hem güçlüydü hem de tarzdı bu adamlar.
Eskisi kadar büyük futbolcular ve dünya yıldızları çıkmıyor maalesef.

Eskiden PEPSİ reklamlarında; R.Carlos,Rivaldo,Henry,Raul,Ronaldo,Figo,Beckham gibi oyuncular oynardı.

Hey gidi günler heyyyy :)
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2015, 23:04:54 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

Figo, Overmars, Pires, Roberto Carlos, Cafu izleyenler için Bale, Neymar hiçtir.

Açıkçası Ronaldo ve Messi dışındakilere katılıyorum. Duygusallığı kenara bırakırsak Cristiano gerçek ronaldodan daha iyi topçu bana göre. Ronaldo heleki hayatımda gördüğüm futbola en çok yakışan futbolcu. Hırs Çalışkanlık Yetenek Güç Azim herşey var adamda..
 Edit: cr7 den bahsediyorum :D

Çevrimdışı alimm

yardırmasına yardırır da.. Hangilerini bize yar ederler ki ?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ALI RIZA

+ olarak 93 ten bu zaman ben yapayım bari... geçem yaz arkadaşlarla kahvede oturduk kimleri izledik dedik 93 kadar gittim baggio zamanına :) efsane del piaro ilk zamanları...

Çevrimdışı Deniz

Su biletlere olan ilgiyi gordukce mutlu oluyorum.bu karda kiyamette biletler tukenmek uzere..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2015, 23:47:34
  • Beşiktaş / Bodrum

Bütçe koyarsak hepsini alırız da kafalarda planlamalarda ne var bilmiyoruz.

Şampiyonluk ve şampiyonlar ligi ve yeni stad en az 3ünü getirir bunu biliyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Markovic'in olmaması kötü oldu çok düz bir adam Liverpool'un saçma transferlerinden biri.
Beni en çok korkutan Coutinho.Çok kıvrak bizim defansı dans ederek geçer çok iyi markaj yemesi lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Şubat 2015, 23:48:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadece hayal edin.

Cech (Kiralık)

Maxi Pedro Ranocchia Motta

Töre Veli De Jong Sosa Dzsudszak

BABA
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Söylediğin futbolcuların tamamının  minumum 50-60 maçını izlemişimdir;"hiçtir ya da yıldızdır"demek:yanlış!Futbol,her 5 yılda bir total 10 yılda bir kendini yeniliyor.Bahsettiğin oyuncuların en eskisi 6-7 yıl önce "ununu eledi"istisnalar hariç.Artık her pozisyon oyuncalar başka misyon yüklüyor.Bu listede benim için iki büyük var:Zidane ve El Fenemeno.Fakat gerçek Ronaldo'yu izlesem de Cristiano şuan da dünyanın en iyi 2 futbolcusundan biridir.İstatistikleri El fenemenodan iyi olacaktır.(Sakın Sakatlık demeyin)Öyle sezonda 50-60 atan adamlara da "hiçbir şey" demek;ne biliyim "tuhaf".(Ayrıca benim için en iyi Sağ bek Cafu,En iyi sol bek Carlos,En iyi stoper Stam,En iyi 5,8,10 Zidane'dır.)Fakat şu nostalji sevdası tehlikeli.Oliver Kahn en beğendim kalecidir lakin;Neur>Kahn.Nostaljiye gerek yok.

Sadece hayal edin.

Cech (Kiralık)

BABA

Eğer hayal kuracaksam Ranocchia'yı almam hocam fazla hata yapıyor ve Inter taraftarları bile şikayetçi adamdan.Hayal kuracaksam eğer Vlaar'ı tercih ederim :evillol:

Çevrimdışı ZORBEY

Sadece hayal edin.

Cech (Kiralık)

BABA

ettik, ozaman hedef şampiyonlar ligi kupasi:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı talha

Sadece hayal edin.

Cech (Kiralık)

BABA

dejong ve cehc hariç oluru var.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anil

Söylediğin futbolcuların tamamının  minumum 50-60 maçını izlemişimdir;"hiçtir ya da yıldızdır"demek:yanlış!Futbol,her 5 yılda bir total 10 yılda bir kendini yeniliyor.Bahsettiğin oyuncuların en eskisi 6-7 yıl önce "ununu eledi"istisnalar hariç.Artık her pozisyon oyuncalar başka misyon yüklüyor.Bu listede benim için iki büyük var:Zidane ve El Fenemeno.Fakat gerçek Ronaldo'yu izlesem de Cristiano şuan da dünyanın en iyi 2 futbolcusundan biridir.İstatistikleri El fenemenodan iyi olacaktır.(Sakın Sakatlık demeyin)Öyle sezonda 50-60 atan adamlara da "hiçbir şey" demek;ne biliyim "tuhaf".(Ayrıca benim için en iyi Sağ bek Cafu,En iyi sol bek Carlos,En iyi stoper Stam,En iyi 5,8,10 Zidane'dır.)Fakat şu nostalji sevdası tehlikeli.Oliver Kahn en beğendim kalecidir lakin;Neur>Kahn.Nostaljiye gerek yok.
Aynen öyle. O konuda tek doğru benim için Brezilya. Gerçekten benliklerini kaybettiler. Eski Brezilya kadrosunu görünce insanın gözü korkardı maçtan önce. Şimdi Neymar Halk felan bana sıradan geliyor.

Çevrimdışı atalay

Aynen öyle. O konuda tek doğru benim için Brezilya. Gerçekten benliklerini kaybettiler. Eski Brezilya kadrosunu görünce insanın gözü korkardı maçtan önce. Şimdi Neymar Halk felan bana sıradan geliyor.
Kabaca 94-2005 arası (Ronaldinho) dahil Dünyada pozisyonun en iyi minumum 6-7 oyuncusuna sahipti;Brezilya.Dünya futbolu değişince(saha içi organizasyonu,oyunun geometrisi vb.)oyuncu profili de değişti.1950'lerden beri süregelen Brezilya'nın o farkı kalmadı;dikkat ederseniz oyuncuları daha bir Avrupaileşti.Tabii son 4-5 yılı saymaz isek Brezilya liginin çöküşü ve altyapı problemleri de cabası.Gilberto Silva bile yeni bir akım yarattı;dünya futbolunda.

Çevrimdışı Türker

Şimdi ntvsporu izkedim Demba sakat dediler bayağı analiz falan yaptılar Ba yok diye. Doğru mu çok merak ettim?

Çevrimdışı Kadir G.

Yönetiminde çok aşırı işler olmadıkça satacağını düşünmüyorum babaya 20+ töreyede değerini vermedikçe satılmamalı. Stadla birlikte zaten borçlarımız eriyecektir. Bir kaynakta cl eğer her sene grupları istiyorsak takviyeler yapılıp devam edilmeli.

Töre meselesine gelirsek benim izlemekten en çok zevk aldığım oyuncumuz. Çok yetenekli ciddi anlamda çok güçlü.  Daha çok erken bunları söylemek için ama eğer gitmez ve bu formunu devam ettirirse efsane biri olur. İnşallahta olur.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Persembe Töre için çok kritik birçok scout'un gözüne takılabilir sene sonu iyi paraya okutabiliriz