Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3990767 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Töre'yi 20'den aşağı bırakmamak lazım  :bandit:

[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 19:39:04 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 19:31:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
17-18 m€ minimum  :)

20 civarına giderse eğer o parayla çok iyi bir kanat, bir sağ bek, bir stoper  alır resmen takım kurarız  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 19:32:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ba ile beraber şuan takımda piyasası olan 2 oyuncudan biri :ok:

Ama Türkiye'den bir oyuncuya bu kadar yüksek bir teklif gelir mi emin değilim.

Arda Turan :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Değişiklik doğruydu sadece 5 dakika kadar erken olması gerekirdi. Rakip ortasaha düşmüş çift yönlü adam almanın mantığı ne? Tabi ki Oğuzhan girecek. Önde olsak Tolgay girerdi.

Yalnız yükselme ile gollü karşılaşmanın ne alakası var bana lütfen anlat Ozan  :biggrinking:

macı kaldırabilicek bir isimmi peki oguzhan bence hayır ama son zamanlarda inanılmaz stabil performansı,,yinede bana gore oguzhan orada kullanılmamalı baska bir tartısma konusuda olabilir bu:)
tolgay ikisinide yapar hem hazır bir oyuncu,, bilic daha tolgayı tam olarak nerde oynatacagına karar vermemiş nasıl bunu dusundum enson kayseri macında yanlıs yerde oynadı sonra dogru yere geçti ve daha cok topla oynamaya basladı

performans yuksekliği diyelim:) takımın butun oyuncuları mac sonunda biz yetersiziz biz soyleyiz biz böyleyiz diyorlarsa demekki böyle bir patlama lazım:) bizim takımda senin dediğin yüklemelerin  sonucu anca böyle bir moral depolamasıyla olur:)

[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 19:34:55 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Arda Turan :)
İşte o da 12 civarında bir paraya gitti. :icool:

Yani en fazla 10-13 arası bir paraya gider onun üstünde bir teklif geleceğini sanmıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Oğuzhan hamlesini ilk başlarda bende yadrıgadım ama, Oğuzhan yavaş yavaş o mevkiyi sahiplenmeye başladı gibi. Bilic'in en sevdiğim yönü hiçbir oyuncusunu kaybetmemesi. Bence bir TD'de bulunması gereken en önemli özellik. Başkası olsa mesela Denizli Oğuzhan ve Kerim ilelebet forma şansı bi daha yakalayamazlardı.

Kerim'e de ayrı bir parantez açalım. Bugün yapması gereken herşeyi doğru yaptı. Yolu muazzam. Gelişimi çok iyi. Bence maçı kazanmamazı sağlayan adamdır. İlk defa olsada ekmek getirdi eve. :super:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

Töre'yi tutarsak bile en fazla 25 yaşına kadar tutmalıyız mutlaka bi CL görmeli bizim takımda.

Çevrimdışı ozan062

alın size gokhan tore hamlesi

Atletico Madrid scoutları Gökhan Töre'yi İngiltere'deki Liverpool maçında da takip edecekler.

Çevrimiçi Samet Ç

Konu Dışı

Büyük isimlerle çalışmak isteyen Beşiktaş yönetimi rotayı ilk olarak yabancı koçlara çevirdi ve Olympiacos ile 2013’te Euroleague kupasını kaldırmış olan 49 yaşındaki Georgios Bartzokas’ın kapısını resmen çaldı. Bartzokas ise Euroleague’e oynayacağını, mevcut bütçe ve şartlarda istenileni gerçekleştiremeyeceğini belirtti. Deneyimli baş antrenör Bartzokas’tan gelecek sezon için 10 milyona yaklaşan bütçe ile şartı yanıtını alan Beşiktaş’ın alternatifi ise geçtiğimiz sezon Valencia ile Eurocup’ı kazanan Velimir Perasovic… Fakat taraftarın Twitter’da başlatmış olduğu #BartzokastoBesiktas hashtagini takibe alan yönetim ve sponsor kanadı taraftarını mutlu ederek Bartzokas’ı listenin 1. sırasına eklemiş durumda. Ayrıca hashtage yazılan tweetlerden taraftarın ilgisini gören Bartzokas ve menajeri okudukları yorumlardan son derece memnunlar.

Listedeki 2 yabancı koçtan olumlu yanıt alınamazsa gözler yerli alternatif olan Orhun Ene’ye çevirilecek. Orhun Ene ile dün akşam saatlerinde görüşüldüğü fakat ilk görüşmenin pek de olumlu geçmediği de gelen bilgiler arasında. Listesini geniş tutan Beşiktaş, son olarak bu isimlerle anlaşamaması durumunda son alternatifler olarak Murat Didin ve şu an takımın başında olan Faruk Beşok’u takımın başına getirmeyi planlıyor.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi İntegral Forex’in sponsor olarak kalması halinde gelecek sezon bütçeyi 2 katına çıkarmayı planlıyor. Planlamalar bu yönde ilerlerken, Bartzokas veya Perasovic gibi iki isimden birisini çok yakında Beşiktaş’ın başında görmek hiç de hayal değil.

Haber Kaynağı: Kartalbasket.org

:sevinc  :halay:  :ishock: :claps: İşte bu bunları görmek istiyorum ben.

Çevrimdışı ALI RIZA

töre 20 M€ almak isteyen gelsin fazlasına da kapımız açık...

Çevrimdışı Deniz

İyi iyi izlesinler .İngiliz takımlarıyla ispanyollar rekabete girsin fiyat rahat 20 yi görür  :bandit: :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Konu Dışı

Büyük isimlerle çalışmak isteyen Beşiktaş yönetimi rotayı ilk olarak yabancı koçlara çevirdi ve Olympiacos ile 2013’te Euroleague kupasını kaldırmış olan 49 yaşındaki Georgios Bartzokas’ın kapısını resmen çaldı. Bartzokas ise Euroleague’e oynayacağını, mevcut bütçe ve şartlarda istenileni gerçekleştiremeyeceğini belirtti. Deneyimli baş antrenör Bartzokas’tan gelecek sezon için 10 milyona yaklaşan bütçe ile şartı yanıtını alan Beşiktaş’ın alternatifi ise geçtiğimiz sezon Valencia ile Eurocup’ı kazanan Velimir Perasovic… Fakat taraftarın Twitter’da başlatmış olduğu #BartzokastoBesiktas hashtagini takibe alan yönetim ve sponsor kanadı taraftarını mutlu ederek Bartzokas’ı listenin 1. sırasına eklemiş durumda. Ayrıca hashtage yazılan tweetlerden taraftarın ilgisini gören Bartzokas ve menajeri okudukları yorumlardan son derece memnunlar.

Listedeki 2 yabancı koçtan olumlu yanıt alınamazsa gözler yerli alternatif olan Orhun Ene’ye çevirilecek. Orhun Ene ile dün akşam saatlerinde görüşüldüğü fakat ilk görüşmenin pek de olumlu geçmediği de gelen bilgiler arasında. Listesini geniş tutan Beşiktaş, son olarak bu isimlerle anlaşamaması durumunda son alternatifler olarak Murat Didin ve şu an takımın başında olan Faruk Beşok’u takımın başına getirmeyi planlıyor.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi İntegral Forex’in sponsor olarak kalması halinde gelecek sezon bütçeyi 2 katına çıkarmayı planlıyor. Planlamalar bu yönde ilerlerken, Bartzokas veya Perasovic gibi iki isimden birisini çok yakında Beşiktaş’ın başında görmek hiç de hayal değil.

Haber Kaynağı: Kartalbasket.org

Konuşulan koçların hepsi de kaliteli ama bütçe meselesi sıkıntı yaratıyor işte :)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Atınç-Tolga ikilisi baştaki saçmalığı yapmasa bu maç bu kadar zora girmezdi

Çevrimdışı ozan062

Konu Dışı

Georgios Bartzokas

haberlerde gordum taraftar tepkisinden dolayı takımı bırakmıs mesela:D bizdede olacak boyle cekip gidecekse yandık:)

Çevrimiçi Samet Ç

Konuşulan koçların hepsi de kaliteli ama bütçe meselesi sıkıntı yaratıyor işte :)
Hocam İntegral Forex sıcak bakıyormuş işe neden olmasın diyorum ben.

Çevrimdışı Tolga

Hocam İntegral Forex sıcak bakıyormuş işe neden olmasın diyorum ben.
Umarım olur bekleyip göreceğiz :)

Çevrimiçi Samet Ç

haberlerde gordum taraftar tepkisinden dolayı takımı bırakmıs mesela:D bizdede olacak boyle cekip gidecekse yandık:)
Sen ayrıntılara çok takılıyorsun abi.  :)

Çevrimdışı Türkay

Atibayı da ayrı konuşmak lazım. Adam kariyerinin sonuna geliyor sözleşme imzalanmadı ama gayet güzel oynuyor  :claps:

Çevrimdışı Doğukan E.

Yalnız demba ba nın penaltısını herkez çözdük diyor ama kimse tutamıyor :D

Çevrimdışı Tolga

Bu sefer yavaş değil sert vurdu Harun hiçbirşey yapamadı  :D

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu sefer yavaş değil sert vurdu Harun hiçbirşey yapamadı  :D
Bilen kaleciler artk sonuna kadar bekliyor sonra piyango :D

Çevrimdışı ThbrK

Gökhan Töre 20'ye gitmez,bence hayal kurmayalım 1-2 sene daha göstermesi lazım kendini,ayrıca şampiyonlar liginde de mücadele etmemiz lazım

Çevrimdışı Deniz

:kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Şatafat yapmasınlar selam dursunlar. :bandit: :bandit:

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Neo Nesil

Atibayı da ayrı konuşmak lazım. Adam kariyerinin sonuna geliyor sözleşme imzalanmadı ama gayet güzel oynuyor  :claps:

bu forumda atibayı ölümüne savundum ancak futbol profesörlerimiz "atiba olmaz ı ıh, atibayı sevmiyrik, atiba korkak top oynuyi, bise tolgaymsss ytr .s .s hıı tlgay çift ynlu oyncu bi kre tm mı .s .s" tarzı fikirlerini söylediler. yalnız atiba daha iyi oynadıkça daha da suratı kızarıyor bizim futbol profesörlerimizin....