Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989298 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Frei kendini bırakmak yerine keşke dokunsaydı şu topa.Penaltı kararı sanki Fernandao'nun pozisyonuna yapılmış bir misilleme gibi olmuş.Sevincim buruk kaldı

Çevrimdışı Tolga

Şimdiden başlamışlar Bilic'in yerine Sergen gelsin diye.

Sergen önce 3-4 sene Anadolu takımlarında hocalık farkını ortaya koysun da ondan sonra gelip gelmemesi gerektiği tartışılsın.

Sergen geleceğine şampiyon olmasa bile Bilic kalsın daha iyidir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Frei kendini bırakmak yerine keşke dokunsaydı şu topa.Penaltı kararı sanki Fernandao'nun pozisyonuna yapılmış bir misilleme gibi olmuş.Sevincim buruk kaldı
Sonuna kadar sevin hocam. Ceza sahasında adam arkadan itiyorsa penaltıdır. Ayrıca hakem penaltı verdiyse tartışılmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdiden başlamışlar Bilic'in yerine Sergen gelsin diye.

Sergen önce 3-4 sene Anadolu takımlarında hocalık farkını ortaya koysun da ondan sonra gelip gelmemesi gerektiği tartışılsın.

Sergen geleceğine şampiyon olmasa bile Bilic kalsın daha iyidir.
al benden de o kadar. Eğer Bilic illaki gidecekse Marcelo Bielsa'yı getirsinler arenaya Sergen nedir arkadaş o adam futbolcuları yoldan çıkartır Demba Ba at yarışına başlar.  :)

Sonuna kadar sevin hocam. Ceza sahasında adam arkadan itiyorsa penaltıdır. Ayrıca hakem penaltı verdiyse tartışılmaz.

yok hocam yok.Bu renkliler de biliyor beşiktaşın yıllarca dograndıgını şimdi lehimize bir pozisyon olunca direkt konuşuyorlar.Öyle bir yeneceksin ki şu rakipleri ağızlarını açamayacaklar.Fener'in penaltılarına hep sövdük bu penaltı fener penaltısı ayarındaydı... her zaman derim Allah Beşiktaş'a hakem hatasıyla puan kazanmak nasip etmesin diye,arkasındayım hep

Çevrimdışı Tolga

al benden de o kadar. Eğer Bilic illaki gidecekse Marcelo Bielsa'yı getirsinler arenaya Sergen nedir arkadaş o adam futbolcuları yoldan çıkartır Demba Ba at yarışına başlar.  :)
Aynen öyle biz bazı şeyleri karıştıyoruz.

Sergen, E.Sağlam gibi Anadolu kulüplerinde önce neler yapacak bir görelim de ondan sonra değerlendiririz.

Çevrimiçi Samet Ç

yok hocam yok.Bu renkliler de biliyor beşiktaşın yıllarca dograndıgını şimdi lehimize bir pozisyon olunca direkt konuşuyorlar.Öyle bir yeneceksin ki şu rakipleri ağızlarını açamayacaklar.Fener'in penaltılarına hep sövdük bu penaltı fener penaltısı ayarındaydı... her zaman derim Allah Beşiktaş'a hakem hatasıyla puan kazanmak nasip etmesin diye,arkasındayım hep
Bu zihniyetten kurtulmamız gerektiğini düşünüyorum. Şimdi kızacak belki arkadaşlar bana ama her zaman çıkıp çatır çutur oynayıp kazanamazsın bazen hakem kararları da yanında olacak büyük takımsan eğer. Yeri geliyor City, Real bile lig sonuncusunu hakem hatasıyla yeniyor. Bunları aşmak lazım artık.

Çevrimdışı Tolga

Bugün son maçlara nazaran çok daha yüksek tempoda oynayacağımızı düşünüyordum ve öyle de oldu.

Liverpool maçında bu kadar pozisyon bulamayabiliriz ama aynı konsantrasyon ve tempoda oynayacağımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı Neo Nesil

kayseri maçından sonra ellerini ovuşturarak beşiktaşı bursa ve liverpool karşısında küçümseyen ve yenilmesini isteyen taraftarcıklar;

ne oldu? yine amacınıza ulaşamadınız değil mi? :bawling: :bawling: :bawling:

arkadaşlar ben daha öncede yazmıştım. kayseri maçından sonra bjknin bursa ve liverpoola karşı kayseri maçı gibi oynayacağı ne malum...

bu skor günlük yaşayan arkadaşlara tek kelimeyle KAPAK olmuştur...

not: bu mesajdan dolayı tekrar ceza yiyebilirim ama bu fikirlerimin arkasındayım...

[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 18:54:01 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 18:54:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Rıdvan zamanında Tayfur'u pompaladı herkes yuttu.

Sıra Sergen'de ama yönetim yemez merak etmeyin.

Bilic illa giderse Şenol Güneş gelir. Ama şamiyon yaparsa da opsiyonu kullanırız gidemez Bilic.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Bugün son maçlara nazaran çok daha yüksek tempoda oynayacağımızı düşünüyordum ve öyle de oldu.

Liverpool maçında bu kadar pozisyon bulamayabiliriz ama aynı konsantrasyon ve tempoda oynayacağımızı düşünüyorum.

hocam yalnız liverpool bursa gibi değildir... sterling vs. bizim defansın anasını ağlatır... oradan beraberlik iyidir.

ama galibiyet alırsak çok tatlı olur ama maalesef manchester deplasmanı hariç ingiltere takımlarının deplasmanlarında bırakın yenilgiyi beraberlik bile alamadık...

Çevrimdışı Deniz

Rıdvan zamanında Tayfur'u pompaladı herkes yuttu.

Sıra Sergen'de ama yönetim yemez merak etmeyin.

Bilic illa giderse Şenol Güneş gelir. Ama şamiyon yaparsa da opsiyonu kullanırız gidemez Bilic.
Tayfur la sergen bir degil.sergen tayfurdan on gomlek ustun :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

hocam yalnız liverpool bursa gibi değildir... sterling vs. bizim defansın anasını ağlatır... oradan beraberlik iyidir.

ama galibiyet alırsak çok tatlı olur ama maalesef manchester deplasmanı hariç ingiltere takımlarının deplasmanlarında bırakın yenilgiyi beraberlik bile alamadık...
Hayır şunu demek istedim yani İngiltere'deki Arsenal maçına benzer bir anlayışla çıkacağımızı düşünüyorum.

Bu yüzden de fazla gol pozisyonu bulamayız ama çok dikkatli ve ara ara tempoyu da arttırarak oynayacağımızı düşünüyorum.

Beraberlik iyi sonuç tabi ki.Yenileceksek de 2-1 yenilelim.

Çevrimdışı TØLGA

şampiyonluğa gidiyoruz biliç yerine sergen konuşuluyor bırakın bu işleri
araya nifak tohumları ekmeye çalışıyorlar sezon sonu konuşulcak şeyler bunlar
bana sezon sonuna kaleci bulun adam gibi maç kurtaran  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anil

Gökhan Töre ciddi olarak Top Class olma potansiyeline sahip tek oyuncu ülkede. Ondan sonrada bana göre Kerim var. Hele Gökhan cidden şu hali bile bence Avrupa standartlarında. Olcay Gökhan Kerim Serdar Franco Oğuzhan ve en önemlisi  Veli..  Şu oyunculara iyi bakın geldikleri zamanki performansı ile bugünki bir mı?  Helal olsun hem bilic e hemde Önder hocaya

Oğuzhan şaşırttı bugün gerçekten iyiydi

Çevrimdışı ozan062

son penaltı pozisyonunda gokhan ile sener arasında gecen tartısmaya sosa katıldı
gokhanı sakinleştirmek istedi fakat ısrarla gokhan senerle konusmaya devam etti
sonrasında senerle anlastılar ,vakit gecti demba topun basına geçti kameralar genis acıdan
pozisyonu verirken sosayla gokhanın karsılıklı restlesmeleri gokhanın sosadan ozurler dileyişine tanık oldum

ve bu anı hiç unutmucam cok ama cok hosuma gitti))

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 19:00:42
  • Beşiktaş / Bodrum
@slaveno Anladın mı neden sabredin dediğimi Liverpool maçında kondisyon bir tık dah üst seviyeye çıkacak.

Liverpool rövanşında zirve yapacak.  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı src35

herkesi begendim ama oguzhana ayrı parantez lazım sorumluluk alıp oynadı. kendine geliyor

Çevrimdışı Deniz

İlk once medya,sonra iho,sonra sinan engin en son da rifvan Bilic in ingiltereye gidecegini soyledi.ates olmayan yerden duman cikmaz bence..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 19:02:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Tayfur la sergen bir degil.sergen tayfurdan on gomlek ustun :)

İkisi de bir değil doğru ama Sergen Ersun Yanal'ın bile 2-3 tık altında @Deniz aman diyim yemeyin bunları çok üzülürüz sonra.

Hiçbir şekilde yeterli değil ikisi de.

Giderse düşünmeden Şenol Güneş'i getirmeliler. Sistemi de aynı takım yabanclık çekmez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Doğukan E.

son penaltı pozisyonunda gokhan ile sener arasında gecen tartısmaya sosa katıldı
gokhanı sakinleştirmek istedi fakat ısrarla gokhan senerle konusmaya devam etti
sonrasında senerle anlastılar ,vakit gecti demba topun basına geçti kameralar genis acıdan
pozisyonu verirken sosayla gokhanın karsılıklı restlesmeleri gokhanın sosadan ozurler dileyişine tanık oldum

ve bu anı hiç unutmucam cok ama cok hosuma gitti))
Sosa nın orda belli bir takım yönetme liderlik isteği olduğu çok belliydi hocam ama gökhan dinlemedi  :D

Çevrimdışı Tolga

İlk once medya,sonra iho,sonra sinan engin en son da rifvan Bilic in ingiltereye gidecegini soyledi.ates olmayan yerden duman cikmaz bence..
Şampiyon yapsın da ondan sonra gitmek istiyorsa gidebilir ama önce işini yapsın :)

Çevrimdışı ozan062

bilici bu mactan sonra goklere cıkarmak gibi bir dusuncesi olan yoktur sanmıyorum cunku yanılır
yine 2-2ye geldi mac sebebi geri cekilmesiydi,, oguzhan tercihi(iyidi bugun) yanlıstı cunku orada iki yonlu adam ihtiyacı vardı vsvs
dun ne dedim arkadaslar
bu takım egerki gollu bir kasılasma gecirirse form tutmaya yukselmeye baslar onunda bugun odlugu kesinleşti bu liverpool macındada devam ediceği için cok umutluyum..
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 19:06:16 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

herkesi begendim ama oguzhana ayrı parantez lazım sorumluluk alıp oynadı. kendine geliyor
Oğuzhan'da cidden gözle görülür bir gelişme var bugün omuz omuza mücadele bile kazandı ki onun için imkansız gibi bir olay.Geride oynayıp sorumluluk almaya başlarsa çok iyi bir defansif oyun kurucu olabilir.