Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3990862 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Anil

bilici bu mactan sonra goklere cıkarmak gibi bir dusuncesi olan yoktur sanmıyorum cunku yanılır
yine 2-2ye geldi mac sebebi geri cekilmesiydi,, oguzhan tercihi(iyidi bugun) yanlıstı cunku orada iki yonlu adam ihtiyacı vardı vsvs
dun ne dedim arkadaslar
bu takım egerki gollu bir kasılasma gecerse form tutmaya yukselmeye baslar onunda bugun odlugu kesinleşti bu liverpool macındada devam ediceği için cok umutluyum..
İkimizin tartıştığı şey aynı spor olamaz. Sadece bu yorumun için demiyorum ama yorumlarına saygı duymakla (!)  Aşırı derecede saçma konuştuğunu düşünüyorum. Biriside demiyorki aga bu adam neyden bahsediyor diye gerçekten ilginç.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Doğukan E.

Liverpool maçında performans daha yükselicektir. Yükleme daha 3-4 gün önce kesildi halen daha etkileri var gibiydi. Liverpool maçına taş gibi oluruz ve tabi UEFA nın verdiği ekstra motivasyonun etkileriyle.

Çevrimdışı ozan062

Şampiyon yapsın da ondan sonra gitmek istiyorsa gidebilir ama önce işini yapsın :)

zaten bonservisi odenecek ve oyle yuvadan ucacak bilic yok oyle bedavaya ucmak:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Neo Nesil

Erken konusmamak lazim bence..

hocam bu renkliler bize görmemiş yaftasını yapıştırıyorlardı, bu tip mesajları görünce maalesef onlara hak vermemek elden değil...

şu ŞOM AĞIZLARINI Bİ AÇMASALAR ÖLECEKLER DEĞİL Mİ???
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 19:12:32 Neo Nesil ]

Çevrimdışı Deniz

İkisi de bir değil doğru ama Sergen Ersun Yanal'ın bile 2-3 tık altında @Deniz aman diyim yemeyin bunları çok üzülürüz sonra.

Hiçbir şekilde yeterli değil ikisi de.

Giderse düşünmeden Şenol Güneş'i getirmeliler. Sistemi de aynı takım yabanclık çekmez.
Ben bilicten memnunun kalmasini da istiyorum ama kendisi gitmek isterse yapacak bise yok.

Ben de senol gunesi isterim ama olmayacagini dusunuyorum.sergeni getirirlerse benim acimdan sıkıntı yok :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

İkimizin tartıştığı şey aynı spor olamaz. Sadece bu yorumun için demiyorum ama yorumlarına saygı duymakla (!)  Aşırı derecede saçma konuştuğunu düşünüyorum. Biriside demiyorki aga bu adam neyden bahsediyor diye gerçekten ilginç.

ayıpsın demeyen yok:) senin ben bastan bu yana takip ediyorum hiçbir zaman tutarlı olmadın onun için ilginclikler karısmıs olmalı... devamını getirmicem derdin olursa ozele gelirsin  :ok:

Çevrimdışı Anil

ayıpsın demeyen yok:) senin ben bastan bu yana takip ediyorum hiçbir zaman tutarlı olmadın onun için ilginclikler karısmıs olmalı... devamını getirmicem derdin olursa ozele gelirsin  :ok:

Özelden tutarsızlıklarımı atarmisin hatta buraya at herkes görsün  :D

Çevrimdışı ozan062

KERİM SAAT ‏@kerimsaat  11 sn.11 saniye önce
Slaven Bilic'e Ingiltere iddialarını sordum cevap vermek istemedi ( Sallamadı) :))

:D

Çevrimdışı talha

Yok yeniliriz yok far atarlar yok öyle olur yok böyle olur. İki maçla takımını satıp Bursayı şahlandıran taraftarı şuraya alabilir miyim iki dk. Bir lafım var onlara.  :biggrinking:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Tolga Liverpool maçında yokmuş.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 19:23:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yok yeniliriz yok far atarlar yok öyle olur yok böyle olur. İki maçla takımını satıp Bursayı şahlandıran taraftarı şuraya alabilir miyim iki dk. Bir lafım var onlara.  :biggrinking:

Böyle bir yorum da bekliyordum ilk senden geldi :) O yorumlar yanlış olduğu gibi bu da yanlış.

2-2 bitse şuan ağır şekilde eleştiriyorduk.

Düşüşün sebebi yüklenmeydi yavaş yavaş laktat seviyesi azalacak biraz daha sabredin.

Ama bu demek değil ki oyun iyi. Oyun hala iyi değil 2 ortasahamız da dikine hiçbir şey yapamıyor hala.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çokta üzülmedim.
Bence de çok farketmez olup olmaması.
Sezon sonu kaleci almak farz oldu
Kaleci kesinlikle lazım ama böyle bir transferin olacağını hiç düşünmüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 19:25:39
  • Beşiktaş / Bodrum
bilici bu mactan sonra goklere cıkarmak gibi bir dusuncesi olan yoktur sanmıyorum cunku yanılır
yine 2-2ye geldi mac sebebi geri cekilmesiydi,, oguzhan tercihi(iyidi bugun) yanlıstı cunku orada iki yonlu adam ihtiyacı vardı vsvs
dun ne dedim arkadaslar
bu takım egerki gollu bir kasılasma gecirirse form tutmaya yukselmeye baslar onunda bugun odlugu kesinleşti bu liverpool macındada devam ediceği için cok umutluyum..

Değişiklik doğruydu sadece 5 dakika kadar erken olması gerekirdi. Rakip ortasaha düşmüş çift yönlü adam almanın mantığı ne? Tabi ki Oğuzhan girecek. Önde olsak Tolgay girerdi.

Yalnız yükselme ile gollü karşılaşmanın ne alakası var bana lütfen anlat Ozan  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Tolga Liverpool maçında yokmuş.

Şahsen cenkin aşırı saçma hatalar yapmadığı sürece tolgadan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bire birde cenk iyi uzaktan aynılar eee yan topta tolganın daha iyi olması gerekirken onda da kötü. Sene sonunda çok iyi bir kaleci lazım keşke ospina olsaydı. Cuk otururdu valla. Yine yaşlı ama üst seviye maç kurtaracak bir kalece veya kevin trapp gibi genç alman kalecilere yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 19:28:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic Premier Lige giderse Töre çok yüksek bonservisle yanında gider yalnız bunu da yazın :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bilic Premier Lige giderse Töre çok yüksek bonservisle yanında gider yalnız bunu da yazın :)
17-18 m€ minimum  :)

Çevrimdışı Tolga

Şahsen cenkin aşırı saçma hatalar yapmadığı sürece tolgadan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bire birde cenk iyi uzaktan aynılar eee yan topta tolganın daha iyi olması gerekirken onda da kötü. Sene sonunda çok iyi bir kaleci lazım keşke ospina olsaydı. Cuk otururdu valla. Yine yaşlı ama üst seviye maç kurtaracak bir kalece veya kevin trapp gibi genç alman kalecilere yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Ben sezon başından beri bunu çok kez söyledim Cenk'i de beğenmem ama Tolga ile hiçbir fark yok aralarında.

Mutlaka çok üst seviyede bir kaleciye ihtiyaç var ama dediğim gibi eldeki bütçeyi düşündüğümüzde oraya bir transfer yapılmaz maalesef.

Çevrimdışı talha

Tolgay'ı götürmüyor muydu ya. :lol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 19:30:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Süper Lig'de haftanın maçı olan Beşiktaş-Bursaspor mücadelesini tribünde sürpriz isimlerin izlediği ortaya çıktı.

Milli futbolcumuz Arda Turan'ın formasını giydiği İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid scoutlarının tribünde olduğu bildirildi. İspanyollar'ın Beşiktaş'tan Gökhan Töre, Bursaspor'dan ise Ozan Tufan'ı izlediği ileri sürüldü.
.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kesinlikle katılıyorum.Bu takım everton olabilir kötü gidiyorlar baya.
Yalnız Bilic giderse gelişmeye açık teknik adamlarla değil olgunlaşmış olanlarla anlaşmamız lazım

Çevrimdışı talha

Bir de maç 2-2 bitse bizim Tolga'ya yüklenirdim şahsen. Adam elimizi kolumuzu bağladı.  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Ba ile beraber şuan takımda piyasası olan 2 oyuncudan biri :ok:

Ama Türkiye'den bir oyuncuya bu kadar yüksek bir teklif gelir mi emin değilim.