Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989318 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

bursa maçında satılan bilet sayısı skandaldır.Kimse birbirini kandırmasın.Geçen sene aynı maç aynı saatte 55.000 kişiye oynandı.Nerede eski beşiktaş taraftarı çok merak ediyorum e-bilet almayanlar takıma zarar veriyor birilerinin bunu anlaması gerek artık

Çevrimdışı Deniz

"Eger bir takim kume duserse futbolcular gider adamlar kalir."

Pavel Nedved
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah  ne diyorsun bu işe?:D
  :D gerek yoktu böyle şeylere abi ya. Hayranlığını daha farklı bir şekilde ifade edebilirdi.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ozan062

sunu anlayalım
dortmund lig sonuncusu adamın taraftarları full dolduruyor stadı ama  durum ortada sonuncu
tam tersi stad bos oldugundada aynısı olabilir birincide olasbilir yani sunu diyorum

biz profesyonel bir takımsak paramızı gununde veriyorsak gerekli sartlar saglanıyorsa
sen taraftara bakmadan sıfır desteklede olsa dunyanın en ucra kosesindede olsan o macı alacaksın
ama duygusal bakarsan zayıflarsın... bende buna karsıyım bunlar parayı almayı iyi biliyorsa
o macı hangi sartlar zorlasada alacaklar bu kadar basit....çnk oyun saha içinde oynanıyor diğer etkiler yüzde 20yi etkiler
sen iyi oyna diğerleri seni etkilemesin...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Bizimkiler basmış gitmiş norveç e isvec e.Valla bazen anlayamıyorum.Ordan kac tane yıldız cikar ki oyuncu bakiyoz ordan.Git isvicreye oranin pazari daha ii.kumaşı iii.belcikaya git hirvatistana git.ne isin var norvecte son yillarda kac tane adam cikti ordan.cikanida zaten hemen kaparlar  :iscrewy:

dediğin diğerlerinde vasatın bir üstü performans gosteren fakat potansiyeli yuksek olanlar en az 3-4milyondan baslıyor ama danimarkada isvecte norvecte en enfazla 2milyon, maasda dusuk

tek sebebi bu bende diyorumki oralardaki oyuncular cevher olsaydı bizden once dunya oradan alır gelirdi bu kadar basit...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 13:00:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sunu anlayalım
dortmund lig sonuncusu adamın taraftarları full dolduruyor stadı ama  durum ortada sonuncu
tam tersi stad bos oldugundada aynısı olabilir birincide olasbilir yani sunu diyorum

biz profesyonel bir takımsak paramızı gununde veriyorsak gerekli sartlar saglanıyorsa
sen taraftara bakmadan sıfır desteklede olsa dunyanın en ucra kosesindede olsan o macı alacaksın
ama duygusal bakarsan zayıflarsın... bende buna karsıyım bunlar parayı almayı iyi biliyorsa
o macı hangi sartlar zorlasada alacaklar bu kadar basit....çnk oyun saha içinde oynanıyor diğer etkiler yüzde 20yi etkiler

Ozan ne yaptın ya :D

Sen kendi hayatında bu kadar profesyonel misin? Bn öyle miyim?

Kendimiz hiç beceremediğimiz şeyleri 40 lira maç parası veriyoruz diye sürekli adamlardan beklemek ne kadar gerçekçi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

sunu anlayalım

oldu...

niye stad yaptırıyoruz o zaman olimpiyatı kullanalım hep
madem senin mantığınla kimse gelmese de takımın çıkıp çatır çatır topunu oynaması lazım
vodafone arena ya harcana parayı da topçu almak için kullanırız  :ok:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

5000 bilet satilmis.cok uzucu.gecen sene 50.000 kisi vardi bu macta.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Tarih 16 şubat 2014
Beşiktaş-bursaspor maçı var.Takımımız 2. sırada,
Doğu tribünü bakımda, diğer tribünler açık 45.000 bilet satılmıştı ve kapalı gişe oynamıştık.

Tarih 15 şubat 2015.
Yine Beşiktaş-bursaspor maçı.Takımımız LİDER.
Tüm tribünler açık.5000 bilet satılmış.Tribünler bomboş.

Hala bu işin suçlusunun taraftarlar olduğunu söyleyen var mı yoksa gerçekleri söylemek mi zor geliyor?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 14:11:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Gelmiyor işte millet ve bu iş olduğu sürece de gelmeyecek bunu öyle ya da böyle kaldıracaklar kendilerini de bu pazarı da tamamen bitirmeden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Tarih 16 şubat 2014
Beşiktaş-bursaspor maçı var.Takımımız 2. sırada,
Doğu tribünü bakımda, diğer tribünler açık 45.000 bilet satılmıştı ve kapalı gişe oynamıştık.

Tarih 15 şubat 2015.
Yine Beşiktaş-bursaspor maçı.Takımımız LİDER.
Tüm tribünler açık.5000 bilet satılmış.Tribünler bomboş.

Hala bu işin suçlusunun taraftarlar olduğunu söyleyen var mı yoksa gerçekleri söylemek mi zor geliyor?

bizim milletin ruhuna ters passolig. e bilet gelsin ama daha farkl yollar bulunmalı. mesela adam ya hanm gel maça gidelim dese şuan. gidemezler mesela. ve bizde hanımı son dk da maça götürecek eleman çok. :evillol:

ben mesela kayseri maçına bbir de rize maçına heveslendim. birinde ceza yedik. diğerinde de hesapladım passolig falan vazgeçtim. passolig olmasa belki giderdim. çünkü passolig parası yol parası demek. yazık valla.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Passo olduğu müddetçe kimse gitmez maçlara yeni statta da aynısı olacak göreceksiniz.

Ama geçen sene yanlış hatırlamıyorsam kombineliler yanlarında 1 kişi daha getiriyordu bu sayede biraz taraftar sayısı artmıştı.

Gerçi geçen sene satılan kombine sayısı da fazla değildi öyle bakarsak tabi yine de bilet satışı çok iyiymiş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 14:22:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Passo olduğu müddetçe kimse gitmez maçlara yeni statta da aynısı olacak göreceksiniz.

Ama geçen sene yanlış hatırlamıyorsam kombineliler yanlarında 1 kişi daha getiriyordu bu sayede biraz taraftar sayısı artmıştı.

Gerçi geçen sene satılan kombine sayısı da fazla değildi öyle bakarsak tabi yine de bilet satışı çok iyiymiş.

Yeni stadta bir şeyin bahanesi yok ama.

Al kombineni o zaman passoya takılmıyorsun kulüp onu iade de ediyor.

Kombine almamanın bahanesi yok maddi zorluk dışında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Benim canımı daha çok sıkan gerçek suçlu apaçık ortadayken şu gariban taraftara giydirilmesi.

Bu taraftar adam gibi taraftardır.250.000 forma alan da bu taraftardır şartlar doğru düzgün olduğunda tribünü dolduran da.

Neymiş efendim taraftar "beleşçi"ymiş.Hadi ordan.Geçen sene de Başkan Fikret Orman'dı.Kime verdi beleş bilet de o tribünler doldu?

Bakın geçen sene ki bilet fiyatlarına:

Batı Tribün - 60.00 TL
Kuzey Tribün - 20.00 TL
Güney Tribün - 20.00 TL

Bu seneki:

Batı Tribün : 50TL
Doğu Tribün : 35 TL
Kuzey Tribün : 20TL
Güney Tribün : 20 TL

Hem daha ucuz hem de seyirci gitmiyor.Doğru millet beleşçiydi dimi.Ne kadar kolay etiket vurmak.Ne kadar kolay 3-5 kötü örnek bulup bunu bütün taraftara yıkmak,gerçeklere gözünü kapatmak.

Çevrimdışı Tolga

Yeni stadta bir şeyin bahanesi yok ama.

Al kombineni o zaman passoya takılmıyorsun kulüp onu iade de ediyor.

Kombine almamanın bahanesi yok maddi zorluk dışında.
Kombine satılabilir yeni stat olduğundan ama tribünler dolar mı pek sanmıyorum.

Çevrimdışı Deniz

Bu seneki kampanya daha iyi tolga.kombine alana 1 sene daha YENİ STADDA ücretsiz kombine veriyor kulüp :)

Çevrimdışı Tolga

Bu seneki kampanya daha iyi tolga.kombine alana 1 sene daha YENİ STADDA ücretsiz kombine veriyor kulüp :)
Deniz ama o bir sonraki sezonu etkiliyor ki zaten Passo'dan dolayı maçlara kimse gitmediği için yönetim 3 sene daha bedava gideceksiniz diye kampanya yapsa yine de kombine satılmaz bence.

Sorun başka yerlerde yani tabi Olimpiyat'ta oynuyor olmamız da etkiliyor.

Çevrimdışı talha

seneye Bursa'ya taşınığ kombineyi alacam. Bir idoluk uzaklık nasıl olsa. :boxin:

Çevrimdışı Deniz

seneye Bursa'ya taşınığ kombineyi alacam. Bir idoluk uzaklık nasıl olsa. :boxin:
Al hocam gidersin bir çok maça gidemediğini de devredersin ihtiyacı olana :)

Çevrimdışı Deniz

Deniz ama o bir sonraki sezonu etkiliyor ki zaten Passo'dan dolayı maçlara kimse gitmediği için yönetim 3 sene daha bedava gideceksiniz diye kampanya yapsa yine de kombine satılmaz bence.

Sorun başka yerlerde yani tabi Olimpiyat'ta oynuyor olmamız da etkiliyor.
İşte sorun orda Tolga.3 sene de bedava verse millet almıyorsa suçlusu taraftar olmuyor aynı şeyi diyoruz :)

Çevrimdışı talha

Al hocam gidersin bir çok maça gidemediğini de devredersin ihtiyacı olana :)

Aynen öyle bir şey yapmayı düşünüyorum. Ama önce bir iş bulmalı o taraftan tabi. :kop:

Çevrimdışı ozan062

Ozan ne yaptın ya :D

Sen kendi hayatında bu kadar profesyonel misin? Bn öyle miyim?

Kendimiz hiç beceremediğimiz şeyleri 40 lira maç parası veriyoruz diye sürekli adamlardan beklemek ne kadar gerçekçi?

17 ev sahibi oldugumuz macların hepsinde olsun demiyorumki

5inde boyle birsey olsa sorun yok 10maçta sorun olsa tamam ama öyle değil onun için diyorum resmen mazeret uretme yoluna dondu biliyorsun oyuncular hocalar  cok cakaldır:)

benzer ornek değil ama her kaybettiğimiz macta nasıl hakemi sucluyor isek aynı  yonetemi olimpiyat oalrakda çeviriyorsak sorun var demektir,oyuncuda hiçmi problem yok?yıllardır bunun ayrımını yapamıyoruz
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 14:44:15 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

oldu...

niye stad yaptırıyoruz o zaman olimpiyatı kullanalım hep
madem senin mantığınla kimse gelmese de takımın çıkıp çatır çatır topunu oynaması lazım
vodafone arena ya harcana parayı da topçu almak için kullanırız  :ok:

yahu her zaman için demiyorumki,,senede her macmı seyşircisiz oynuyoruz hayır ankaramız var onun için diyorum hepte olimpiyat diye olayları salıvermiyelim derdim bu

Çevrimdışı Tolga

İşte sorun orda Tolga.3 sene de bedava verse millet almıyorsa suçlusu taraftar olmuyor aynı şeyi diyoruz :)
:icool: :icool:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

sunu anlayalım

işte bizim topcularda var bu sıkıntı adamlar duygusal oynuyor.Biraz da bizim taraftar ortam hazırlıyor bu duruma