Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3989154 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Katılıyorum. Fenerbahçe derbisine 4 puan fark yapmamız lazım ama iş malesef sadece bizde bitmiyor. Bu sene bizim olmalı
Spor Toto Süper Lig bölümünde de yazmıştım burada da yazayım.

Mutlaka 2 derbiye de lider ve 2.nin 4 puan önünde çıkmalıyız yoksa şampiyonluk kaçar maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Fırat 20.000'i geçmez diyor. Birde bunlar şampiyonluk falan bekliyor. :lol:

Şimdi burada diyecekler falan.

+Sabah maçı
+Pazar günü
+ Havalar çok kötü değil
+ Kader maçımız.

Sen böyle bir maça bile gitmeyi tenezzül etme. Ama şampiyon olamıyorlar diye ağla. Konya'ya millet taa nerelerden geldi. Ankara'ya ben bile gidecektim neredeyse. Ama adamları bir dağa çıkaramıyoruz. :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anil

Mutlaka 2 derbiye de lider ve 2.nin 4 puan önünde çıkmalıyız yoksa şampiyonluk kaçar maalesef.
Beşiktaşı düşüneceğime kendimi düşünseydim 14 Şubat boş geçmezdi. Bi süre Beşiktaş konuşmama kararı aldım şampiyonluk şuan beklentilerimde alt sıralara indi :D iyi akşamlar arkadaşlar fazla düşünmeyin sizde :D

Çevrimdışı ZEKI

sadece 2 derbiyle bitse keske, bence sun onumuzdeki fener macina kadar kayipsiz gitmemiz lazim.
Bursa, eskisehir, balikesir, sivas, sai kayseri erciyesspor.BUrsa ve Sivas bana gore en kritik maclarimiz. Tabi Fenerde GS ile kapisacak bu arada bunuda unutmayalim.

Çevrimdışı Tolga

sadece 2 derbiyle bitse keske, bence sun onumuzdeki fener macina kadar kayipsiz gitmemiz lazim.
Bursa, eskisehir, balikesir, sivas, sai kayseri erciyesspor.BUrsa ve Sivas bana gore en kritik maclarimiz. Tabi Fenerde GS ile kapisacak bu arada bunuda unutmayalim.
Fb maçına kadar mutlaka puan kaybı yaşamadan gitmemiz lazım tabi mecburuz buna.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaşı düşüneceğime kendimi düşünseydim 14 Şubat boş geçmezdi. Bi süre Beşiktaş konuşmama kararı aldım şampiyonluk şuan beklentilerimde alt sıralara indi :D iyi akşamlar arkadaşlar fazla düşünmeyin sizde :D
2-3 sene evvel ben de düşünmeyi bırakmıştım ama taraftarlık böyle birşey işte illa ki düşünüyorsun :biggrinking:

Çevrimdışı Dogan

Yrn ki bursa maçının sanılandan daha kolay geçeceğini düşünüyorum .Aynı şeyi ts maçında söylemiştim arkadaslara.bizim takim bu tür maçları ii oynuyo.2-3 farklı bi galibiyet olursa şaşırmam.Ama atınç oynarsa cok sıkıntı cekeriz gibime geliyo.inanilmaz amatörce oynuyo.sadece boy var adamda.kafa vurmayla olmuyo bu isler.genç diyoz ama yaşıtları chelsea münih formasi giyiyo.bizdeki genc algısı malesef 90lardan kalma.Sözün kısası yrnki mac icin hic endiselenmeyin.rahat bi mac olacak demedi demeyin :ok:

Çevrimdışı Dogan

Fb maçına kadar mutlaka puan kaybı yaşamadan gitmemiz lazım tabi mecburuz buna.
Fb de hic kaybetmezse ki ben öyle olacağını düşünüyorum işimiz gercekten cok zor :fkr:

Çevrimdışı Tolga

Yrn ki bursa maçının sanılandan daha kolay geçeceğini düşünüyorum .Aynı şeyi ts maçında söylemiştim arkadaslara.bizim takim bu tür maçları ii oynuyo.2-3 farklı bi galibiyet olursa şaşırmam.Ama atınç oynarsa cok sıkıntı cekeriz gibime geliyo.inanilmaz amatörce oynuyo.sadece boy var adamda.kafa vurmayla olmuyo bu isler.genç diyoz ama yaşıtları chelsea münih formasi giyiyo.bizdeki genc algısı malesef 90lardan kalma.Sözün kısası yrnki mac icin hic endiselenmeyin.rahat bi mac olacak demedi demeyin :ok:
Ben tam tersini düşünüyorum.

Bu maçta Atınç oynamalı.Fernandao'ya hava topu aldırmamamız lazım.

Atınç oynamazsa yerine Necip oynar ki bana göre Necip o bölgede saatli bomba gibi kalıyor.

Orta sahada bile gereksiz fauller yapan bir oyuncu savunmada bunu yaparsa neler olur siz düşünün.

Çevrimdışı Dogan

Ben tam tersini düşünüyorum.

Bu maçta Atınç oynamalı.Fernandao'ya hava topu aldırmamamız lazım.

Atınç oynamazsa yerine Necip oynar ki bana göre Necip o bölgede saatli bomba gibi kalıyor.

Orta sahada bile gereksiz fauller yapan bir oyuncu savunmada bunu yaparsa neler olur siz düşünün.
Atınç nasıl desem böyle gec gelen liseli sınıfa dan diye girer ya o sekilde.oyunculara hemen saldiriyo ondan sonra feyk yiyo.biraz kontrollü olman gerekir soğukkanlı olman gerekir hele bu boyla kendini geriye atman gerekir yoksa çalımı yersin aninda  :money:

Çevrimdışı Dogan

Benim futbol geçmişim var antrenörümüz  defans oyuncularina her zaman bi ayağınız geride olsun derdi.Bizim takimda bunu bi tek pedro yapiyo.atinc iki ayagida onde duruyo her zaman.o bilmicekte ben mi bilicem nasil durmasi gerektigini.antrenör ler mutlaka söylerler ona ama bi insan büyük futbolcu olduğunu sahada durusuyla belli eder bunu atincta göremedim malesef

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 00:38:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
http://www.transfermarkt.com/talisca/profil/spieler/258626

bu çocuğu alabiliyor muşuz ama pahalı gelmiş bonservisi. :bawling: 4m nedir ya. ne olacaktı sosa ile birlikte gelsinler işte.

Benim gözümde o seviyeye çıkamayacak olsa da Yeni Rivaldo'dur bu adam.

Çok benziyor tarzı ve fiziği. Biraz güçlenirse dribling ve şutları çok iyi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ben bugün fenerin puan kaybedeceğine dair inancımı iyiden iyiye azalttım.Rakipleri bunlara karşı doğru düzgün oynamıyor,hakemler zaten yanlarında.İşimiz çok zor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 00:44:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim gözümde o seviyeye çıkamayacak olsa da Yeni Rivaldo'dur bu adam.

Çok benziyor tarzı ve fiziği. Biraz güçlenirse dribling ve şutları çok iyi.

Ek olarak adamlar ne tarıyor be.

Talisca 2 sezonda 4 gol atmış sadece Brezilya'da. İstatistiğe baksan bu ne be der almazsın.

Ama şuan ilk yılında 21 maç 9 gol Benfica'da. Muhtemelen seneye 25 tane bırakıp 30 milyon bonservisle uçacak.

Oyuncu izlemek başka maharet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Ek olarak adamlar ne tarıyor be.

Talisca 2 sezonda 4 gol atmış sadece Brezilya'da. İstatistiğe baksan bu ne be der almazsın.

Ama şuan ilk yılında 21 maç 9 gol Benfica'da. Muhtemelen seneye 25 tane bırakıp 30 milyon bonservisle uçacak.

Oyuncu izlemek başka maharet.
Aynen.Iste bu yuzden Brezilyadan türk takımları oyuncu alamaz.Anca gider mottayi tellesi aliriz

Çevrimdışı Tolga

Ben bugün fenerin puan kaybedeceğine dair inancımı iyiden iyiye azalttım.Rakipleri bunlara karşı doğru düzgün oynamıyor,hakemler zaten yanlarında.İşimiz çok zor..
Sivas(D)-Başakşehir(D)-Gs-BJK-Bursa

Bu maçlarda puan kaybederse kaybeder.

Bunların haricinde puan kaybedeceklerini pek düşünmüyorum maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 00:48:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Aynen.Iste bu yuzden Brezilyadan türk takımları oyuncu alamaz.Anca gider mottayi tellesi aliriz

Motta maliyet açısından iyi transfer yalnız. 1 milyon euroya böyle bek bulamazsın başka yerden de. Sadece bizim kalitemizde değil o konuda haklısın.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 00:50:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Sivas(D)-Başakşehir(D)-Gs-BJK-Bursa

Bu maçlarda puan kaybederse kaybeder.

Bunların haricinde puan kaybedeceklerini pek düşünmüyorum maalesef.

Gençler ve Eskişehir deplasmanlarından birinden beraberlik çıkabilir belki şans eseri.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dogan

Bizimkiler basmış gitmiş norveç e isvec e.Valla bazen anlayamıyorum.Ordan kac tane yıldız cikar ki oyuncu bakiyoz ordan.Git isvicreye oranin pazari daha ii.kumaşı iii.belcikaya git hirvatistana git.ne isin var norvecte son yillarda kac tane adam cikti ordan.cikanida zaten hemen kaparlar  :iscrewy:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Şubat 2015, 00:52:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Bizimkiler basmış gitmiş norveç e isvec e.Valla bazen anlayamıyorum.Ordan kac tane yıldız cikar ki oyuncu bakiyoz ordan.Git isvicreye oranin pazari daha ii.kumaşı iii.belcikaya git hirvatistana git.ne isin var norvecte son yillarda kac tane adam cikti ordan.cikanida zaten hemen kaparlar  :iscrewy:

Belçika'da nefes aldırmıyorlar artık. Kulüplerin hepsi pilot takım malesef. Çıkanı direk alır biz görmeden 2 sene önce Premier lig.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gençler ve Eskişehir deplasmanlarından birinden beraberlik çıkabilir belki şans eseri.
Belki kaza bela ikisinden birinde puan kaybedebilirler haklısın ama yine de düşük bir ihtimal.
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 00:55:59 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı Dogan

Belçika'da nefes aldırmıyorlar artık. Kulüplerin hepsi pilot takım malesef. Çıkanı direk alır biz görmeden 2 sene önce Premier lig.
O zaman balkanlara acilalim.iskandinav liglerinden ekmek cikmaz bize.sirp hirvat karadagli bi sürü yetenekli oyuncu var.çıta gibi adamlar.ortaligi parcalar alayi.kan kani ceker ayni bizim gibiler yirticilik konusunda

Çevrimdışı talha

O zaman balkanlara acilalim.iskandinav liglerinden ekmek cikmaz bize.sirp hirvat karadagli bi sürü yetenekli oyuncu var.çıta gibi adamlar.ortaligi parcalar alayi.kan kani ceker ayni bizim gibiler yirticilik konusunda

Son adı geçen çocuk hırvattı. Ben istemiştim gelmesini. Opare de oynamıyor. Bari çocuk gelirdi gelişime açık.  :evillol:

Çevrimdışı Dogan

Son adı geçen çocuk hırvattı. Ben istemiştim gelmesini. Opare de oynamıyor. Bari çocuk gelirdi gelişime açık.  :evillol:
Ben bilicten umitliydim bi kac hirvat yetenek alir diye ama çıt çıkmadı ondan  :kuserim
[ Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 01:36:36 Dogan ]

Çevrimdışı talha

Ben bilicten umitliydim bi kac hirvat yetenek alir diye ama çıt çıkmadı ondan  :kuserim

Bir kaç isim duyuldu ama para yok  :lol:

Hırvat duymak istiyorsak bir kaç sene daha kalmalı bilic. :bandit: