Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987010 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Yan toplara çıkmaktan çok aciz tolga.kullandığı bi tane top bile bizde kalmaz.hadi bu sene idare ettik ama seneye bize daha saglam çıta gibi biri lazim.ospina olur cech olur getirsinler birini.Ama eminimki yönetimin kafasında 2-3 yil daha tolgayla devam etme düşüncesi vardir.bu yüzden kaleden ümidimizi keselim defansi güçlendirip tolgaya top gelmesin diye ugrasalim
Ben de yakın dönemde kaleci transferi beklemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

malum konudan uzaklasalım biraz

enson macta bilic tolgay necip ve atiba 3lüsünü kullandı
burada necip atiba yapıp ileride tolgay yapması gerekirken atibayı ilerde kullanmak istedi uzun sure boyle oynadık
ve top cıkaramadıgımız için kitlendik bana gore buradaki en buyuk sorun bizim yan top oynayan necip olmustur
sonra zaten stopere geçti...

en iyi performansını sizce nerde saglar necip? sanırım oynamadıgı tek yer kale :)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Dogan

biz nasıl dembaya penaltılarda aynı koseye atıyor diyoruz
tolgada penaltılarda istisnasız hep aynı bolgeye yatıyor biliyormuydunuz?
yani güclü tarafı olsa iyi bir tane bile kurtaramamıs ve inatla aynı seyi deniyor
aynı sekilde topu kullandıgında efektif değil ki bunu anlarım türkiye liginde beceren yok zaten bunu
kaptan yapıyorsak uzun sureli devam ediceğimizi bence kanıtlıyor
Bence canımızı tolga icin hic sikmayalim uzun süre burda onu düşünürsek kanser olurum ben zaten basimiz motta ile belada bide tolganin kahrini cekemem

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

Bilic'e sakız çiğneme konusunda ben de çok kırgınım ve ona laflar hazırladım:

Su serptim serin olsun
Mezar kazdım derin olsun
Bu dünyada olmadı
Ah'rette benim olsun.

Bir dost...

Not: Be$ikta$lı di$i qartallar eqlesinler ;) onnumaraadambilicgercegi@.com
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı safa burak

konuya 4-5 gün girmemiştim 50 sayfa yazmışsınız :ebebe:

Çevrimdışı ozan062

freddy adu gece etkinlikleri yapar olmus:)
bi ara caykura gelmişti:D
fmciler cok iyi bilir

@panic13 yine efsane hocam :yerlerde:

Çevrimdışı panic13

freddy adu gece etkinlikleri yapar olmus:)
bi ara caykura gelmişti:D
fmciler cok iyi bilir

@panic13 yine efsane hocam :yerlerde:

Canımsın Ozan :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Erdem Çözer

Selam arkadaşlar,

Bilic'e sakız çiğneme konusunda ben de çok kırgınım ve ona laflar hazırladım:

Su serptim serin olsun
Mezar kazdım derin olsun
Bu dünyada olmadı
Ah'rette benim olsun.

Bir dost...

Not: Be$ikta$lı di$i qartallar eqlesinler ;) onnumaraadambilicgercegi@.com

:lol:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Giray Burak

Günaydın arkadaşlar,

Bence Beşiktaş'ın önündeki en büyük handikap başarıya açlığımız. 2008-2009'da kazandığımız 2 kupadan sonra hatırladığım kadarı ile 1 defa Türkiye Kupası alabildik. E maalesef taraftar profili değişti, futbol artık çok fazla göz önünde. Transferler daha kolay, "Türkiye'de ne işi var?" diyeceğimiz adamlar bile ligimizde top koşturacak durumda. Özellikle son 5 yılda FB ve GS hem pazarlama hem başarı konusunda bizi geçtiler. Bu çok uzun bir yazı gerektiriyor, konuyu bağlamak için çok kısa bi grizgah yaptım.

Özellikle son 1 yılda işler değişti. Biz uçuşa geçiyoruz, pistte hız alıyoruz. Gerek sponsor başarımız olsun, gerek yeni stad inşaatımız olsun, gerek takımımızın başarısı ve sempatikliği olsun geçen senelere göre kıyas kabul etmeyecek kadar iyi durumdayız.

İşin sportif başarı kısmı biraz netameli. Takım son 2 yıldır beklenenden daha başarılı olduğu için haklı olarak beklentiler yükseldi, eleştiri çıtası düştü. Bu sebeple ev sahibi avantajının nasıl bir şey olduğunu unutmuş durumdayız. şimdi aşağıda bi tablo paylaşacağım;

- 2008/2009 Ş: BJK İç saha G: 12 B: 3 M: 2 Deplasman G: 9 Toplam G: 21
- 2009/2010 Ş: Bursa İç saha G: 14 B: 1 M: 2 Deplasman G: 9 Toplam G: 23
- 2010/2011 Ş: Fener İç saha G: 14 B: 3 M: 0 Deplasman G: 12 Toplam G: 26
- 2011/2012 Ş: GS İç saha G: 13 B: 3 M: 1 Deplasman G: 10 Toplam G: 23
- 2012/2013 Ş: GS İç saha G: 13 B: 2 M: 2 Deplasman G: 8 Toplam G: 21
- 2013/2014 Ş: Fener İç saha G: 14 B: 3 M: 0 Deplasma G: 9 Toplam G: 23
- 2014/2015 Lider BJK İç saha G: 5 B: 2 M: 2 Deplasman G: 9 Toplam G: 14

Bakın FB'nin şike ile şampiyon olduğu yıl hariç (ki o deplasman galibiyetlerinin nasıl alındığı açıkça ortada), deplasmanda LİG BOYUNCA ortalama 9 G alınmış. Biz 19. hafta itibarı ile 9 G almışız. Yani bundan sonra deplasmanda 1 G dahi almayıp evimizdeki maçların tamamını kazansak yine şampiyon olma ihtimalimiz var.

Şampiyon olan takımların TAMAMI, yıl boyunca ortalama 14 G ve 1 M 2 B alarak şampiyon olmuş evlerinde. Yani sade 3 maçta puan kaybedilmiş evde. Biz daha ligin ilk yarısında mağlubiyet ve beraberlik sayılarına ulaştık. Tüm iç saha maçlarını kazansak dahi galibiyet sayımız 13 olacak. Tablonun vahametini, evsizliğin vahametini anlayın. Şunu diyeyim, şampiyon olu isek, deplasman galibiyet sayısı, iç saha galibiyet sayısından fazla olacak gibi duruyor. Dünya futbol tarihinde böyle bişey var mı? Bakmak lazım.

Her durum, kendi şartları içinde değerlendirilir. İçende bulunduğumuz şartları FB ve GS ile karşılaştırmak, yapılacak en büyük yanlışımız olacaktır.

Bilic, tartışmasız başarılıdır.çoğu mevkide rakiplerine göre daha tecrübesiz ve daha az kaliteli oyuncularla, rakiplerinin yarı bütçesi, kulisi, taraftarı, medyası, TFF'si ve en önemlisi ev sahibi avantajı olmadan yapabileceğinin maksimumunu yapmıştır. Ve bunu genelde herkesin takdir ettiği göze hoş gelen futbol ile yapmıştır. Hataları var mıdır? Tabii ki vardır, biz bunları daha önceki yorumlarımızda yazdık. Tekrar etmenin anlamı yok. Tek derdim şu, yapılan işin büyüklüğünü anlamadan yorum yapmamakda fayda var. bunu yöneticiler dahi anlamıyorsa, onlar da hatalıdır. Bir örnek vereyim, uğraştığımız şeyi anlayın: Töre, Bülent Korkmaz'a "Fuck Off" dedi ve derbiden önce 3 maç ceza. Sadece 1 hafta sonra aynısını Emre B. Bilic'e yaptı, adam bırak ceza almayı "hehe ne olcak ya, Emre işte, mahallenin delisi hehe" dediler. Bunlarla uğraşıyoruz.

Benim açımdan soru şu: Bilic gönderilir mi? Tabii ki, futbolda herşey olur. Ama bu sistemi kuran, sistemden maksimum verim alan, binbir türlü sorunla uğraşan adamı yollayıp açıkça sistemimizi geliştirecek daha iyisi alınmazsa, veya gelen adamın Biliç'ten daha iyi olduğuna ikna olmazsam yıkarım o kulübü. Çok net. Beşiktaşlı olmak, sineye çekmek yapılan veya yapılacak bariz hataları koşulsuz alkışlamak değildir. Bizim temel amacımız kulübümüzün çıkarlarını korumaktır.

Ne olursa olsun, NE OLURSA OLSUN,tüm yapılanlardan sonra Bilic kendi isteği ile ayrılmazsa, yeni stadımızda en az bir yıl çalışmayı hak etmektedir.
Tebrikler .Resmen nokta koymuşsunuz.

Çevrimdışı Erdem Çözer

gerçekten farklı bir seviyeye çıkmışsınız. tartışılan şey "biliçin ağzındaki sakız-başkanın buna göre aldığı pozisyon". tek kaşını kaldırarak eli de belinde konuşuyormuş buna da bence ayrı bir tartışma gerekir!?

statsız, hasılatsız, tribün desteginden yoksun, "türkiye şartlarında"-ki bunun altının çizilmesi gerekir-, süper lig lideri takımın teknik direktörünü eleştirirken en azından biraz daha saygıyı hakettigini düşünüyorum... eleştirilecek yanı yok kusursuz falan demiyorum yanlış anlaşılmasın ancak biraz daha saygı...

şu tartışmayı rok kaya çilingiroğlu serhat ulueren görse nutku tutulur.

valla ne deseniz haklısınız ama ben de dayanamayıp cevap yazmak zorunda kaldım sonrada arkası geldi.. adminlerden biri gelip konuşmayı komple silse hiç fena olmaz :aman:

Çevrimdışı Çağatay

O degilde şu fernandao yu eger bursa alamazsa (sanirim satin alma opsiyonu var) biz niye ugrasmiyoruz bu adam için... hem eger dembaba yi güzel bi paraya okutursak yerine de super bi transfer olmaz mı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

O degilde şu fernandao yu eger bursa alamazsa (sanirim satin alma opsiyonu var) biz niye ugrasmiyoruz bu adam için... hem eger dembaba yi güzel bi paraya okutursak yerine de super bi transfer olmaz mı
Olmaz.Ama Demba Ba'nın yedeği olur. Ayrıca Demba'yı satarsak Fernandao onun verdiği katkıyı veremez.

Çevrimdışı Doğukan E.

Hocam sen fernandao nun her maöta kaçırdığı golleri görmedin mi ? ne pozisyonlar kaçırıyor her maç... O kadar gole ualşmasının nedeni bursanın cok pozisyona girmesinden kaynaklanııyor. Habuki biraz kazmalığı gitse 17 golü falan görmüştü tahminimce..

Çevrimdışı Atkar

Öncelikle bende bir  :hosgeldin'izi alayım :) Fernandao konusuna gelecek olursak fiyat aralığı 5M civarı olacaktır fakat biz 6M'a Demba Ba'yı almış takımız :) Şaka bir tarafa Ba 17-18M seviyelerinde satılırsa 7-8M civarına yine Ba arayı forvet aramaya çıkarız hatta belki daha genç bile olur.Fernandaoyla falan uğraşılacağını sanmam.Bide Uefa kupasını alma konusuna değinicem.Liverpoolu geçsek bile kupayı alacak kadromuzun olduğunu düşünmüyorum.Demba ba,Sosa ayarında 4 topçumuz daha olursa anca o zaman Uefa kupasını konuşabiliriz gibime geliyor.

Çevrimdışı Türkay

Öncelikle bende bir  :hosgeldin'izi alayım :) Fernandao konusuna gelecek olursak fiyat aralığı 5M civarı olacaktır fakat biz 6M'a Demba Ba'yı almış takımız :) Şaka bir tarafa Ba 17-18M seviyelerinde satılırsa 7-8M civarına yine Ba arayı forvet aramaya çıkarız hatta belki daha genç bile olur.Fernandaoyla falan uğraşılacağını sanmam.Bide Uefa kupasını alma konusuna değinicem.Liverpoolu geçsek bile kupayı alacak kadromuzun olduğunu düşünmüyorum.Demba ba,Sosa ayarında 4 topçumuz daha olursa anca o zaman Uefa kupasını konuşabiliriz gibime geliyor.

:hosgeldin

Katılıyorum Maxi Pereira ve De Jong + Linnes olsaydı final iddiamız olurdu ama şuanlık çok zor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Erdem Çözer

yıllarca üst düzey forvet hasreti çektikten sonra Ba'yı satarsak çok yanarız.. Ba düzeyinde girdiğini atan forvet biraz zor buluruz.. Ba şu an Bursa'da olsa Fernandao'nun gol sayısını ikiye katlardı

Çevrimdışı Deniz

De jong ve maxi bizde olsaydi zaten son 4 haftaya girmeden sampiyonlugu ilan ederdik :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin

Çevrimdışı Tolga

yıllarca üst düzey forvet hasreti çektikten sonra Ba'yı satarsak çok yanarız.. Ba düzeyinde girdiğini atan forvet biraz zor buluruz.. Ba şu an Bursa'da olsa Fernandao'nun gol sayısını ikiye katlardı
Aynen öyle biz elimize gelen değerleri kolay kaybetmeye kararlıyız.

Gs sırf yarışta kalabilmek için Sneijder'i satmıyor bu kadar borcuna rağmen biz elimizdeki 3-4 önemli oyundan birini gönderme niyetindeyiz anlamıyorum yani.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Gs sırf yarışta kalabilmek için Sneijder'i satmıyor bu kadar borcuna rağmen biz elimizdeki 3-4 önemli oyundan birini gönderme niyetindeyiz anlamıyorum yani.

Umarım yıllarca kalır ve efsane olur.. 15-20'ye satılırsa çok üzülürüm

Çevrimdışı ozan062

sabah serdar sarıdag bununla alakalı haber yaptı hatta oglen saatlerinde bu yalanlandı
ben serdarın birsürü transferi ortaya cıkardıgını soylememe gerek yok bu konuda hayli iyi
buda dogru ise ki bence mantıklı ve bundan dogal ne var:) dembaya gelen teklifler o buyuklukteyse satmayana ne denir? :lol:
gecmişte satmadık halimiz ortada...

Çevrimdışı Tolga

sabah serdar sarıdag bununla alakalı haber yaptı hatta oglen saatlerinde bu yalanlandı
ben serdarın birsürü transferi ortaya cıkardıgını soylememe gerek yok bu konuda hayli iyi
buda dogru ise ki bence mantıklı ve bundan dogal ne var:) dembaya gelen teklifler o buyuklukteyse satmayana ne denir? :lol:
gecmişte satmadık halimiz ortada...

Tamam satalım yerine aynı katkıyı verecek oyuncuyu hele hele o maaşlara bulabilir miyiz kolay kolay. :)

Çevrimdışı ozan062

Tamam satalım yerine aynı katkıyı verecek oyuncuyu hele hele o maaşlara bulabilir miyiz kolay kolay. :)

cok dogru bide soyle dusun o paraya kac mevkiye iyi oyuncu alınır?:D  o zaten cazip ediyor insanı yoksa bizim demba olsa 26 yasında tamam satmak aptallık...
bizim hayalimizdeki yeni stadımızdaki forvet soyle değilmi?
gerektiğinde rakibi sırtına alacak uzaktan yakından sut atacak dribling yapıcak  fiziğini konusturacak agresif olan bir siyahi topcu:)

bizimkini asla kotulemiyorum normalde demba gelmeden once bizim dusuncemiz bu değilmiydi?:)
yani evertona giden sirin cocuktan bahsediyorum bizimkilerde ugrastı bir donem onunla...

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldiniz.

Çevrimdışı Erdem Çözer

cok dogru bide soyle dusun o paraya kac mevkiye iyi oyuncu alınır?:D  o zaten cazip ediyor insanı yoksa bizim demba olsa 26 yasında tamam satmak aptallık...
bizim hayalimizdeki yeni stadımızdaki forvet soyle değilmi?
gerektiğinde rakibi sırtına alacak uzaktan yakından sut atacak dribling yapıcak  fiziğini konusturacak agresif olan bir siyahi topcu:)

bizimkini asla kotulemiyorum normalde demba gelmeden once bizim dusuncemiz bu değilmiydi?:)
yani evertona giden sirin cocuktan bahsediyorum bizimkilerde ugrastı bir donem onunla...

Demba Ba'yı satarsak ancak onun olmamışını alırız.. Kolay değil böyle forvet bulmak.. Zaten futbol dünyasında da iyi forvet çok az ve olanları dünya büyükleri kapıyor.. FB ve GS'nin durumuna bak veya yıllardır bizim ne adamlara ne paralar verdiğimize bak