Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978817 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Mustafa Pektemek'e üstelik elimizde forvet varken Rusya'dan teklif vardı. Biz reddettik şimdi istesek de o rakamlara satamayız. Dediğin gibi artık satmayı da öğrenmemiz lazım. Bunu dünya devleri bile (Real Madrid, Chelsea) yapıyorsa biz niye yapmayalım.
Mustafa pektemek e 2 milyon € teklif olsun aninda satmak lazım :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mustafa pektemek e 2 milyon € teklif olsun aninda satmak lazım :)
O zaman ki rakamlar 5 milyon civarındaydı :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Neo Nesil

Q7 yediği kırmızı pascal veya ilhan yediklerinde de aynı sorunsuzca hareketi görebiliyor musun ?
Antrenmanlarda disiplisz diye haberler hepsi yalan cıktı süreyya abi işe di diye haber de süreyya abi açıklaması var 4*4 insan dedi öyle bir durum olmadı dedi... Medya ve BJK başında üst düzey kişilerin bir oyunucyu karalama çabası sorunu taraftarın aklı böyle çelindi... Aldı para vs olaylarına girmeyin... Sözleşme kendisi yazmadı önüne getirildi imza attı Q7 araba istemedi hediye olarak verildi... bunu yapanlara eleştirmiyor bunu hediye olanları yeriyorsunuz...

oha resmen sirk topçusunu iki efsanemizle kıyas yaptı .s .s

bide utanmasan q7 > ilhan + pacal diyeceksin  :lol:

bi tarafta bursaspor, mersin, dinamo kiev, atletico madrid maçlarında beşiktaşı satmış, td ye krampon fırlatmış, boboya pas vermedin cevabına "bana bağırma, dön önüne" demiş, ernsti çıldırtmış, taraftara çoğu maçlarda el kol hareketi yapmış, sakatım diyip 3 aydır gelmeyen şahıs(!)

öbür tarafta: beşiktaş için adeta totosunu yırtan, TRIVELA YAPMASALAR DA RUHUYLA OYNAYAN, şampiyonluğun en önemli mimarlarından efsanelerimiz...

o yazdığın bir şey mi? haber1903ün quaresma ile ilgili propaganda haberin altında densiz taraftarın "castor troy nickli quaresma fetişçisi "ilhan pascal bana futbolu sevdirmedi arkadaş, q7 nin kramponunu, trivelalarını bu ikiliye değişmem" yorumlarını görmüş adamım ben...  :lol:

Çevrimdışı Deniz

O zaman ki rakamlar 5 milyon civarındaydı :)
Abi düşün işte şimdi bu taraftar 2 milyona bile razı  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Şimdi şunu mu anlayalım , o zaman ; ALLLAH GÖSTERMESİN KORUSUN BA sakatlanırsa ve bu 2 aylık falan bir süre olursa şampiyonluğu unutsun takım , elveda diyelim ?

Tabii ki Şampiyonlukta yara alırız ama 1 futbolcuya bağlı değildir bu takım .

Bahsi geçen haberde 22 m eurodan bahsediliyor şaşırdınız mı :) 65 milyon .

Herkes Şampiyon olursak şukadar yayın geliri vs.. gelecek diye hesaplıyor , o muhasebe o şekil yapılmaz =  Lig Şampiyonunun ve Lig 2. sinin aldığı yayın gelirleri primler vs.. ler birbirinden çıkarılıp öyle bakılır hesaba. Ayrıca CL elemesinde de Beşiktaş başka başlıkta Avrupa sıralamasını paylaştık ilk 50 ye kapağı atmak üzere,  eşleşmelerde Arsenal gibi bir takım gelme yüzdesi düşüyor. Mantıklı transferlerle yazın bunu da aşabiliriz .  ( Bunları en kötü senaryoyu kurarak yapıyorum)

65 milyon TL 'yi elimizle itecek lüxümüz yok bizim. Bu bir şirket ve şirketler maximum fayda ve risk analizlerine göre yönetilir. Yoksa batarsınız.

Fernandeste yediğimiz 12 m euroluk kazık yazmış bir arkadaş, çok doğru yazmış. Beşiktaşta herkesin yeri dolar, ama borç erirse ve futbolcu transfer ederken minimum fiyat alışkanlığı , satarken max. kar olarak ivme kazanırsa, işte o zaman çok farklı şeyler ve hedefler konuşulur.

Çevrimdışı Neo Nesil

Şimdi hepsi gitti ve dediğin gibi sallamasyon haberlerle doğramaya çalışıyorlar Beşiktaş'ı. Yürekten Beşiktaş'lı dediklerimizden çektik biz hep bugüne kadar.

sen bi de buna bak... haber1903 versiyonu + ALTINA DA KENDI YAPTIKLARI VIDEOSUNU KOYMUSLAR!!!

BU SITE GOZUMDE BIR KEZ DAHA DEMIROREN-ADALI SEVICI OLDUGUNU KANITLAMISTIR!!!

http://haber1903.com/n-3745-bilic-istememesine-ragmen-almislar.html

kaynak: amkspor & htspor & HABER1903...

Çevrimdışı Fatih

Kim acti lan yine bu Q7 muhabbetini  :bandit: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kim acti lan yine bu Q7 muhabbetini  :bandit: :lol: :lol:
ilk başta sen bi giriş yapmışsın ordan ben giydirmişim üstüne ALI RIZA karşı atak yapmış, geldğimiz nokta bu  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba için iyi teklif varsa satılması düşünülebilir tamam da şunu herkes atlıyor.

Demba Ba'yı sattık yerine aldığımız adam Demba Ba kadar katkı sağlamazsa ne olacak o zaman.

Porto örneği verilmiş yukarıda tamam Porto önemli oyuncularını satıyor ama önemli oyuncularını satmadan evvel alternatiflerini alıyor, o oyuncuları deniyor ve verimlerine göre diğer oyuncuları satabiliyor.

Tabi ki Demba Ba ayarında bir oyuncuyu Demba Ba varken alıp denememiz şuan çok zor gibi ama olur da Demba Ba giderse ve yerine gelen yeni forvet aynı katkıyı sağlamazsa çok ciddi şekilde bu seferde yönetim eleştirilir.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı panic13

ilk başta sen bi giriş yapmışsın ordan ben giydirmişim üstüne ALI RIZA karşı atak yapmış, geldğimiz nokta bu  :evillol: :evillol:

Q7 beşiktaş tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur, aksini iddia eden FB lidir, haindir, dombilidir.

Not: bu arada arkadaşlar repleri unutmayalım, lütfen sayfamı like edin.

www.q7eniyifidbolcudur.com
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Fatih

Evet abi eski mesajlara baktim simdi hersey benim bok yememden kaynaklaniyor  :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Q7 beşiktaş tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur, aksini iddia eden FB lidir, haindir, dombilidir.

Baba Hakkı'dan daha büyük Beşiktaş'lıdır, aksini iddaa eden dombilidir taocudur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Neo Nesil

ok kib by

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

:kop: :kop:

Çevrimdışı ilhan mansız

22 milyon euro'ya tabi ki satılsın
gerçekten iyi para
ama gönül ister ki Beşiktaş efsanesi olsun  :)
duygusal davranmayalım diyoruz diyorsun ki gönül ister ki, o iyi bir oyuncu ama baki olan BEŞİKTAŞTIr. 1 dk düşünmem satarım

Çevrimdışı panic13

duygusal davranmayalım diyoruz diyorsun ki gönül ister ki, o iyi bir oyuncu ama baki olan BEŞİKTAŞTIr. 1 dk düşünmem satarım

Madem "Baki" kelimesi geçti, saygı duruşu olmadan olmaz.

Çevrimdışı Deniz

Baki mercimek forzaya üye ara ara yorum yazıyor oradan pm at belki sana geçmişte topladığı kırmızı kartlardan yollar :kop: :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Baki Mercimek candır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Baki mercimek forzaya üye ara ara yorum yazıyor oradan pm at belki sana geçmişte topladığı kırmızı kartlardan yollar :kop: :kop:

:D :D

Ya sen Hollanda gibi yerde yetiş. Fiziğin, tekniğin iyi olsun. Allah'ı var, Beşiktaş için canla başla çalış. Ama kardeşim, insan birazda akıllı/zeki olacak yahu. Yaptığı abuk subuk işler aklıma geliyor da, Tigana'da falan peygamber sabrı varmış. Ben olsam herifi gırtlaklardım.

Çevrimdışı Deniz

:D :D

Ya sen Hollanda gibi yerde yetiş. Fiziğin, tekniğin iyi olsun. Allah'ı var, Beşiktaş için canla başla çalış. Ama kardeşim, insan birazda akıllı/zeki olacak yahu. Yaptığı abuk subuk işler aklıma geliyor da, Tigana'da falan peygamber sabrı varmış. Ben olsam herifi gırtlaklardım.
Bir maçında taraftarın biri "mercimek beyinli" diye bağırmıştı buna tüm tribün gülmekten yıkılmıştı  :lol: :lol:

Çevrimdışı ozan062

futbolculuk kariyeri AYRI, tdlük kariyeri AYRI...

hagi de gelmiş geçmiş en iyi efsaneydi futbolculuk hayatında, lakin td lükte vasat oğlu vasat... gs yi 2 kere şampiyonluk dışı etmiş adamdır kendisi tdyken...

ayrı falan değil  kazanmayı ogrenen bir insan hayatının belli bir yerinde bunu kullanır fakat onun için diyorum veriyoru o orneği,,,
vasat diyemeyiz daha ne yasadıki:) cok onyargılıyız bekleyelim bi 3*4 sene gecirsin zaten hersey belli olur  :ok:
gsnin korkmaza verdiği imkanı bizim sergen coktan hakeder bi kere bu kıyası rahatlıkla yapabilirim mesela:) havutcu o sansı kaybetti aybaba çalımbay bunları tuketti mesela:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bu takim Nihati satan Sampiyonlugu da satar denilmesine ragmen guzel bi paraya Nihati satti bence de duygusalliga yer yok 22 milyon u besiktas bir daha zor gorur katkisi tartisilmaz bir oyuncu ama giderken sagladigi katki da tartisilmayacaktir eminim...
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst